پرسش . پاسخ رسیورهای استارستSR-2000ace/2100/2200/1010hd

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان من موفق شدم دوباره به کمک راهنمایی خوب رفیقمون نرم افزار 1.10 رو بریزم ، ولی همونجوری که همه اطلاع دارید مشکل باز نشدن کانال مربوط به وضعیت اینترنتمون هستش و با بازگشت به 1.10 هم همچنان قطع و وصل شدن کانالها رو دارم ، ولی به نظر من با تمام این تفاسیر هیچ نرم افزاری تو باز کردن کانال ها رو دست ورژن 1.10 نیومده ، تو همون 30 ثانیه که اینترنت وصل میشه کانالو باز میکنه !!!!!!
درود
دوست گرامی فقط دستگاه های 2000 سری اول با نرم افزار 1.10 کار میکنند وبر روی بقیه ریختن نرم افزار باعث بوت نشدن رسیور خواهد بود
علت خوب کار کردن دستگاه های سری اول با نرم افزار 1.10 هم بارها توضیح داده شده که وصل شدن به سرور شرکت آی استار هست نه چیز دیگه ای
الان هم کلیه تولیدات گلوبال استار چین که با جی شیر کار میکنند مشکل دارند وهمانطور که همه می دانند بعلت تغییرات جدید روی پورت های اینترنت ایران هست
تنها راه فعلا رساندن اینترنت از رایانه به رسیور هست که پیلتر شکن روش فعال باشه رایانه باید از وایثرلس یا پورت usb به مودم کانکت باشد
کافیست اینترنت را از لن رایانه برسیور شیر کرده ومشکل قطع شیرینگ رفع میشود
:eek:k:

amir_1358

کاربر
2008-11-02
37
258
دوستان مثل اینکه وضعیت با تمام نرم افزارها به حالت عادی برگشته و مشکل شرینگ برطرف شده ودیگر احتیاج به پروگرام کردن مکرر دستگاه نیست.
از اساتید برای تکرار این موضوع در اینجا معذرت میخوام گفتم یه توضیح کوچیک بدم که دوستان دیگه به خودشون زحمت تعویض نرم افزار ندن

manly

کاربر
2007-12-30
1
5
درود
دوست گرامی فقط دستگاه های 2000 سری اول با نرم افزار 1.10 کار میکنند وبر روی بقیه ریختن نرم افزار باعث بوت نشدن رسیور خواهد بود
علت خوب کار کردن دستگاه های سری اول با نرم افزار 1.10 هم بارها توضیح داده شده که وصل شدن به سرور شرکت آی استار هست نه چیز دیگه ای
الان هم کلیه تولیدات گلوبال استار چین که با جی شیر کار میکنند مشکل دارند وهمانطور که همه می دانند بعلت تغییرات جدید روی پورت های اینترنت ایران هست
تنها راه فعلا رساندن اینترنت از رایانه به رسیور هست که پیلتر شکن روش فعال باشه رایانه باید از وایثرلس یا پورت usb به مودم کانکت باشد

با سلام

و با این روش قسمت یوتیوب هم باز خواهد شد

mehrab_tekno

سرپرست بخش اخبار و فرکانس ماهواره
2006-10-16
1,865
5,562
[h=2]توجه:از تزریق ورژن 1.36 استارست 2000ace به دستگاه خودداری کنید[/h]
با توجه به اینکه ورژن 1.36 در سایت رسمی استارست قرار گرفت ولی بعد از تست دارای چند مشکل اساسی میباشد

عدم اتصال به سرور- کارنکردن ip tv - که این دومورد ازمشکلات اساسی این برنامه میباشد لذا از انتقال آن به دستگاه خوداری کنید

shahram.moo

کاربر
2013-05-14
12
31
سلام به دوستان گل من نرم افزار 1.35 رو ریختم ولی هیچ کانالی باز نمیشه
آیا مشکل اینترنته کشوریه یا چیز دیگه
ممنون میشم راهنمایی کنید

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
سلام به دوستان گل من نرم افزار 1.35 رو ریختم ولی هیچ کانالی باز نمیشه
آیا مشکل اینترنته کشوریه یا چیز دیگه
ممنون میشم راهنمایی کنید

درود
دوست عزیز آیا شرینگ رایگان قبلا استفاده می کردید یا تازه می خواهید برقرار کنید
بهتره از نرم افزار 1.32 استفاده کنید هیچ مشکلی با شرینگ ندارد
از برقراری اینترنت و مودم شما مطمئن باشید و تنظیمات را درست وارد کنید
شرینگ مشکلی نداره به خوبی وصل است فقط فرکانس 11727 مشکل دارد
موفق باشید

shahram.moo

کاربر
2013-05-14
12
31
با سلام و تشکر از [h=2]adel2009 عزیز یکی دو رور میشه که ار آتلانتیک به 2000 کوچ کردم[/h]هواشناسی دستگاه کار میکنه که نشانه اتصال اینترنته فروشنده نرم افزار 1.36 رو تو دستگاه ریخته بود که دوستان گفتن مشکل داره به پیشنهاد شما 1.32 رو انتقال دادم ولی کانالی باز نمیشه

منتظر راهنمایی شما اسناد عزیز هستم
با سپاس

eshgheabadi

کاربر
2008-10-23
45
197
خدارو شکر یه نرم افزار 1.34 پیدا کردم و موفق شدم از 1.35 یه پله بیارمش پایین ، ولی با این 1.34 هم هیچ جا باز نمیشه !
عجیبه با 1.10 تا همین امروز بعد از ظهر قبل از آپگرید کردن به 1.35 همه کانالا خیلی خوب باز بود ولی این نرم افزارای جدید با وجود وصل شدن 31 سرور هیچ چیزو باز نمیکن !؟!؟!؟!
حالا باید برم ببینم از این 1.34 میتونم برگردونم به 1.10 یا نه .

راستی اندر احوالات 1.35 بگم که با IPTV هاش خیلی حال کردم یه کانال Only music داره که آهنگ پخش میکنه ، Google map هم خیلی خوب جواب داد ، وضعیت سیگنال رو هم خیلی دقیق و لحظه به لحظه رو info نشون میده به درد تنظیم دیش میخوره . ولی حیف که کانال باز نمیشه !

دوباره خبر میدم

برنامه ها از 1.30 به بالا برگردوندنشون به ورژن قبل گیر میده.(حتی رو سری دوم)شما باید از 1.35 به 1.34 برگردونی و همین طور به ردیف یکی یکی(1.34 به 1.33- 1.33 به 1.32 - 1.32 به 1.30 ) برگردونی. 1.30 دیگه تمومه.حالا از 1.30 به 1.10 یا هر ورژنی می خواهی برگردونی.موفق باشی.

eshgheabadi

کاربر
2008-10-23
45
197
درود

دوست عزیز ممنون میشم بیشتر توضیح بدین.من الان مودم وایرلس دارم و از وای فای رسیور استفاده می کنم.یعنی همزمان با لپ تاپ به اینترنت وصل هستم و هم از کانالهای رسیور استفاده می کنم.پیلتر شکن هم دارم.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوست عزیز ممنون میشم بیشتر توضیح بدین.من الان مودم وایرلس دارم و از وای فای رسیور استفاده می کنم.یعنی همزمان با لپ تاپ به اینترنت وصل هستم و هم از کانالهای رسیور استفاده می کنم.پیلتر شکن هم دارم.
درود
این توضیح برای موقعی بود که اینترنت دچار اشکال شده بود واکانتهای جی شیر کلا از کار افتاده بود وفقط 1 دقیقه کانکت میشد
الان اون مورد رفع شده ونیازی به استفاده از پیلتر شکن نیست

آخرین ویرایش:

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
با سلام و تشکر از adel2009 عزیز یکی دو رور میشه که ار آتلانتیک به 2000 کوچ کردم

هواشناسی دستگاه کار میکنه که نشانه اتصال اینترنته فروشنده نرم افزار 1.36 رو تو دستگاه ریخته بود که دوستان گفتن مشکل داره به پیشنهاد شما 1.32 رو انتقال دادم ولی کانالی باز نمیشه

منتظر راهنمایی شما اسناد عزیز هستم
با سپاس

درود
احتمال زیاد تنظیمات درست وارد نکرده باشید
ابتدا اینترنت را به ریسیور وصل کنید
بعد کلیدf1+111 زده و آخرین گزینه اینترنت فعال ok کنید
سپس دکمه F1 + 666 را بزنید
وگزینه
G share را انتخاب کرده ( گزینه 4) و بازدن کلید F1 و انتخاب YES بزنید تا سرورها فعال شوند

اگر فعال نشدن ریسیور یک بار از کلید پشت خاموش و روشن کنید
وقتی تصویر بالا بیاد باید ایپی سرور نمایان شود
دوباره کلید f1+666 بزنید باید حتما 32 سرور فعال شده باشن که کانال ها باز خواهند شد
اگر تنظیمات درست وارد کرده باشید ولی بازهم وصل نشده باشن باید از اینترنت دیگری استفاده و تست کنید
موفق باشید

پیوست‌ها

• 74.2 کیلوبایت بازدیدها: 132
آخرین ویرایش:
بالا