سلام دوستان من ی رسیور استاست 2000ace دارم که اکانت جی شر تا ی 20 روز دیگه اعتبار داره ایا نرم افزاری هست جی شر تمدید یا اعتبارش (free) بیشتر کنه
با سلام به اساتید محترم سوال اول من همین سوال دوستمونه چون از من تموم شده :a20IRSAT: و سوال دوم و مهمترم اینه:
من تابحال فقط پچهای رسمی رو از طریق فلش انتقال دادم و اخرین هم 1.51 و 1.52 بوده ولی چند روزی هست یک مشکل برام پیش اومده اینکه صدای دستگاه دچار مشکل شده و صدا یا قطع میشه و یا خش خش شدید میکنه و ضعیف میشه دوباره بهتر میشه قطعش کردم میخواستم ببرم تعمیر که تعمیرکار گفت خیلی خرجشه و ای سی صدات مشکل داره و سوخته نبردمش تعمیر وبعدش دوباره وقتی وصلش کردم یکی دو روز خوب بود دوباره دچار همین مشکل شده و صداش دچار مشکله خواهش میکنم راهنمایی کنید.البته اگه چیزی ضبط کنم روی کامپیوتر صدا داره و مشکلی نداره.
سوال سوم اینکه از من سری دومیهاست و چند ماه پیش یک برنامه از نمیدونم کجا دانلود کردم بنام ورژن کارخانه ای حدود 40 مگابایته ولی با لودر استارست قابل انتقال نیست و لودر پیغام میده invalid این برنامه ایا مال دستگاه من نیست؟یا با این لودر قابل انتقال نیست؟ مزایاش چیه؟مشکل سوال اولم رو حل میکنه؟