پرسش . پاسخ رسیورهای استارستSR-2000ace/2100/2200/1010hd

asadasani2006

کاربر
2007-10-26
10
23
سلام
خیر باید نرم افزار PC TOOL نصب کنید تا بتوانید در pC تماشا کنید
ربطی نداره می توانید نرم افزار جدید نصب کنید

با مودم 3G مشکلی نداره رایتل 128 به بالا جواب میده
آیا اصلا ضبط می شه?که باخود رسیور تماشاکرد?

asadasani2006

کاربر
2007-10-26
10
23
سلام
رسیور2000هایپر برای اولین بار باکدام ورژن آپگریدشود .
بهترین پچ ارائه شده واسه این دستگاه
کدام ورژن است وکمترین مشکلات روداره وهمه کانالها رو باز می کنه

آخرین ویرایش:

arash12345

کاربر
2012-07-31
3
8
از دوستان کسی با نرم افزار نرم افزار PC TOOL فایلهای ظبط شده رسیور 2000 هایپر را رو pc پخش کرده؟
من میخوام این مدل رو بخرم میخوام ببینم با این روش مشکلش حل میشود
از دوستان هر کی 2000 هایپر داره اگه براشون زحمتی نیست یه فایل ظبط شده بدون تغییر بذازه تا با برنامه ببینیم مشکلش بر طرف میشود
ممنون از دوستان

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام
رسیور2000هایپر برای اولین بار باکدام ورژن آپگریدشود .
بهترین پچ ارائه شده واسه این دستگاه
کدام ورژن است وکمترین مشکلات روداره وهمه کانالها رو باز می کنه
سلام
بنظرم اول 1.32 را بزنید سپس هر ورزنی خواستید ارتقا دهید

از دوستان کسی با نرم افزار نرم افزار pc tool فایلهای ظبط شده رسیور 2000 هایپر را رو pc پخش کرده؟
من میخوام این مدل رو بخرم میخوام ببینم با این روش مشکلش حل میشود
از دوستان هر کی 2000 هایپر داره اگه براشون زحمتی نیست یه فایل ظبط شده بدون تغییر بذازه تا با برنامه ببینیم مشکلش بر طرف میشود
ممنون از دوستان

سلام
متاسفانه یک کارتن بود که فروخته شد الان ندارم ضبط کنم ولی با برنامه
pctool که معرفی کردیم مشکلی ندارد

arash12345

کاربر
2012-07-31
3
8
خودتون تست کردید ؟جواب داده؟
چون من بعضی جاها که میخوندم میگفتن هنوز راه حلی براش پیدا نشده
هر کی هم این برنامه رو معرفی کرده بود نه خودش تست زده بود نه کسی تایید کرده بود
ممنون از پاسگویی شما

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
خودتون تست کردید ؟جواب داده؟
چون من بعضی جاها که میخوندم میگفتن هنوز راه حلی براش پیدا نشده
هر کی هم این برنامه رو معرفی کرده بود نه خودش تست زده بود نه کسی تایید کرده بود
ممنون از پاسگویی شما

نمیدونم چه کسی به شما گفته کار نمیده ولی این برنامه
روی مدل های 8800-9000-2000hd ace/hyper تست شده
باز هم تردید دارید می توانید از استارمکسx50 بخرید
کیفیت تصویر بهتری داره و کانال کارتی هم قابل دیدن هست

asadasani2006

کاربر
2007-10-26
10
23
سلام
لطفا نحوه استفاده از سی سی کم را درریور9797hdآموزش دهید
منظورم ازطریق کابل r32واتصال به لبتاپ

mamadi74

کاربر
2014-01-18
10
33
سلام مجدد/من ریسیور را پیش تعمیرکار بردم و گفت عیب سخت افزاری ندارد و احتمالاً ویروسی شده است و عیب نرم افزاری است خواهشمند است راهنمایی بفرمایید تا مشکل من حل شود(نداشتن تصویر کانالهای اچ دی و داشتن صدا)با تشکر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام مجدد/من ریسیور را پیش تعمیرکار بردم و گفت عیب سخت افزاری ندارد و احتمالاً ویروسی شده است و عیب نرم افزاری است خواهشمند است راهنمایی بفرمایید تا مشکل من حل شود(نداشتن تصویر کانالهای اچ دی و داشتن صدا)با تشکر
سلام چه رسیوری مدل دقیق را ذکر کنید؟؟؟

amini2006

کاربر
2008-10-13
1
3
سلام دوستان واساتید گرامی رسیور استارست 2100 اچ دی به چه رسیور هایی قابل تبدیل است لطف کنید پاسخ دهید متشکر وممنون

maahi.ghermez

کاربر
2013-06-24
4
4
سلام وعرض ادب خدمت دوستان گرامی .من دستگاه استارست 7000hd دارم وورژن جدید که 1.15.108 روهم نصب کردم خوبه وکانالهایی که باز میکنه هم سبز میشه ودر باز کردن کانال هم خوبه فقط مشکل اینه که کانال ............. رو چه قبل وچه الان اصلا باز نمیکنه .ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام وعرض ادب خدمت دوستان گرامی .من دستگاه استارست 7000hd دارم وورژن جدید که 1.15.108 روهم نصب کردم خوبه وکانالهایی که باز میکنه هم سبز میشه ودر باز کردن کانال هم خوبه فقط مشکل اینه که کانال ............. رو چه قبل وچه الان اصلا باز نمیکنه .ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند .
سلام از نام بردن شبکه های بزرگسال خودداری کنید
این شبکه روی سرور شما بسته شده
سلام دوستان واساتید گرامی رسیور استارست 2100 اچ دی به چه رسیور هایی قابل تبدیل است لطف کنید پاسخ دهید متشکر وممنون

سلام به هیچ رسیوری تبدیل نکنید همین طوری
این مدل مشکل داره

mamadi74

کاربر
2014-01-18
10
33
با سلام/ضمن عرض تشکر/نرم اقزار را انتقال دادم ولی بازهم تصویر ندارد خواهشمند است کمکم کنید پیشاپیش سپاسگزارم

ahv5697

کاربر
2007-04-15
14
14
سلام دوستان من ی رسیور استاست 2000ace دارم که اکانت جی شر تا ی 20 روز دیگه اعتبار داره ایا نرم افزاری هست جی شر تمدید یا اعتبارش (free) بیشتر کنه

آخرین ویرایش:

moh-sen

کاربر
2014-02-14
3
6
سلام دوستان من ی رسیور استاست 2000ace دارم که اکانت جی شر تا ی 20 روز دیگه اعتبار داره ایا نرم افزاری هست جی شر تمدید یا اعتبارش (free) بیشتر کنه
با سلام به اساتید محترم سوال اول من همین سوال دوستمونه چون از من تموم شده :a20IRSAT: و سوال دوم و مهمترم اینه:
من تابحال فقط پچهای رسمی رو از طریق فلش انتقال دادم و اخرین هم 1.51 و 1.52 بوده ولی چند روزی هست یک مشکل برام پیش اومده اینکه صدای دستگاه دچار مشکل شده و صدا یا قطع میشه و یا خش خش شدید میکنه و ضعیف میشه دوباره بهتر میشه قطعش کردم میخواستم ببرم تعمیر که تعمیرکار گفت خیلی خرجشه و ای سی صدات مشکل داره و سوخته نبردمش تعمیر وبعدش دوباره وقتی وصلش کردم یکی دو روز خوب بود دوباره دچار همین مشکل شده و صداش دچار مشکله خواهش میکنم راهنمایی کنید.البته اگه چیزی ضبط کنم روی کامپیوتر صدا داره و مشکلی نداره.
سوال سوم اینکه از من سری دومیهاست و چند ماه پیش یک برنامه از نمیدونم کجا دانلود کردم بنام ورژن کارخانه ای حدود 40 مگابایته ولی با لودر استارست قابل انتقال نیست و لودر پیغام میده invalid این برنامه ایا مال دستگاه من نیست؟یا با این لودر قابل انتقال نیست؟ مزایاش چیه؟مشکل سوال اولم رو حل میکنه؟

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام به اساتید محترم سوال اول من همین سوال دوستمونه چون از من تموم شده :a20IRSAT: و سوال دوم و مهمترم اینه:
من تابحال فقط پچهای رسمی رو از طریق فلش انتقال دادم و اخرین هم 1.51 و 1.52 بوده ولی چند روزی هست یک مشکل برام پیش اومده اینکه صدای دستگاه دچار مشکل شده و صدا یا قطع میشه و یا خش خش شدید میکنه و ضعیف میشه دوباره بهتر میشه قطعش کردم میخواستم ببرم تعمیر که تعمیرکار گفت خیلی خرجشه و ای سی صدات مشکل داره و سوخته نبردمش تعمیر وبعدش دوباره وقتی وصلش کردم یکی دو روز خوب بود دوباره دچار همین مشکل شده و صداش دچار مشکله خواهش میکنم راهنمایی کنید.البته اگه چیزی ضبط کنم روی کامپیوتر صدا داره و مشکلی نداره.

درود
بعد از اتمام اعتبار می توانید اکانت سی سی کم تهیه کنید تمدید جی شر نیاز به خرید کارت جی شر دارد و به دلیل نبود کارت در ایرن و هزینه نسبتا زیاد به صرفه نیست در مورد صدا هم این سری دارای ای سی جداگانه برای صدا نیست عیب از دیگر قطعات سخت افزاری پردازنده یا قطعات اس ام دی

بالا