سلام دوستان کسی میدونه چرا چند روزه که شیرینگ اینترنتی رسیورهای 2000دد هایپر و 8800 اچدی و 9000 اچدی کار نمیکنه ؟؟؟؟
سلام دوستان کسی میدونه چرا چند روزه که شیرینگ اینترنتی رسیورهای 2000دد هایپر و 8800 اچدی و 9000 اچدی کار نمیکنه ؟؟؟؟
مدیران محترم سایت لطفا کمک کنید..
بنده یه رسیور 2100HD HYPER رو لیست کانال اشتباهی بهش دادم و هنگ کرده..وقتی روشن میکنم بعد نشون دادن BOOT روی 0000 میمونه... آیا راهی هست بجز فلش زدن آی سی با پروگرامر؟؟
آیا برای این رسیور لودر و فایل فلش کسی سراغ داره؟؟ بعضی از اساتید فرمودند پروگرام کن ولی دردسرش زیاده و تخصصیه.. میخوام با کابل و از طریق لودر فلش بزنم..
دوستان خیلی نیاز دارم به کمکتون:sadwalk:
با این لودر امتحان کردم و موقع انتخاب فایل bin. پیغام میداد:
not correct file
با لودر دیگه ای مشابه همین امتحان کردم چند ثانیه ای میرفت برا آپدیت و بعد رو پنل رسیور پیام fail ظاهر میشد!
دو ورژن آخر موجود برای این رسیور رو امتحان کردم ولی جواب نداد...:a02IRSAT:
تصویر لودر سالم این مدل رو پیدا کردم اگه کسی میشناسه آپلود کنه
مشاهده فایلپیوست 96933
دوستان نزدیک یک هفته ای که امتحان کردم رسیورم که استارست هایپر 2000 هست و تا مهر ماه شیرینگ رایگان اینترنتی دارد خیلی مشکل پیدا کرده و قطعی زیاد دارد تا جاییکه هر 30 ثانیه قطع می شود ورژنهای 1.62 و 1.73 را استفاده می کنم قبلا این مشکلات را نداشتم ایا سروری تغییر کرده و آیا دوستان اصلا چنین مشکلی دارند ؟ راهنمایی کنید وضعیت شیرینگ در این مدت چطور بوده ؟ شما هم مثل من قطعی داشتید؟ البته همین بعدازظهر که امتخان کردم قطعی نداشت با ورژن 1.73 ... اما فکر کنم مشکلی هست... الان چه سروری را انتخاب کنم؟
درود
دوست عزیز مشکل از نرم افزار نیست این روزها نت کمی ضعیف شده است همینطور شرینگ اینترنتی کمی فریز دارد این چیز طبیعی برای همه اینجوره
بهتره از نرم افزار 1.73 استفاده کنید تا چند روز آینده شرینگ ثبات خوبی پیدا می کنه و فریز چند ثانیه برطرف میشه
سرور40 جی شر2