پچ جدید استارست 550 سوپر ورژن 372 با قابلیت های ویژه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jooybar

کاربر
2006-10-03
1
1
پچ هاي جديد

جناب مدير سلام
پچ هاي جديد ارائه شده هيچكدام Tps راباز نمي كند.
تمامي برنامه هاي 550 نصب گرديد ولي هيچكدام جواب نداد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ahmad_mir

pedram.n

Banned
2006-10-06
130
142
دوست من این جزو امکانات ویژه استارست هستش ناراهت نباش من یک دستگاه استارست خودم را انداختم دور . دستگاه نیستش که هم این اشغاله هم استرانگ

negarjon

کاربر
2007-06-02
1
1
دوستان چرا ورژن جدید هم چیزی رو نشون نمیده ؟ آیا اشکال از دستگاه من هست یا این که ورژن جدید مشکل داره ؟

• Like
2007-04-23
17
6
دوستان ورژن جدید قابلیت باز کردن تی پی اس رو نداره باید منتظر باشتم تا پیج جدید بیاد

.... بی خیال

• Like

foker100

کاربر
2006-12-11
3
2
دوست عزیز با نرم افزار PC toolsاز تمام کانالهات بکاپ بگیر

• Like

mrrm1349

کاربر
2007-05-24
1
2
رفع اشکال ریست شدن ریسیور استارست 550

براي رفع مشکل ريست شدن استارست 550 ( ورژن 301 زمانيکه روشن ميشود زمان نمايش upgrade طولاني شده و ريست ميکند ) اين مشکل مربوط به تنظيمات زمان ميباشد ، براي اينکه رفع شود اول ريسيور را خاموش کنيد و کابل ديش ( آنتن ) را جدا کرده و سپس ريسيور را که به تلويزيون وصل است روشن کنيد ، با اينکار ديگر upgrade نمايش داده نميشود چون فرکانسي دريافت نميکند ، سپس کليد MENU را زده و بعد بر روي گزينه System Setup رفته و OK کنيد و سپس بر روي گزينه Time Adjustment رفته و OK کنيد . حال بر روي گزينه Time Zone رفته و London را انتخاب کنيد ، سپس Timer Enable را بر روي YES گذاشته و با زدن کليد MENU خارج شويد ( حتما با کليد MENU خارج شويد تا ذخيره شود ) . حال ريسيور را خاموش کرده و کابل آنتن را وصل کنيد و ريسيور را روشن نماييد و بر روي يکي از کانالهاي پکيج TPS مثل کانال مولتي يا تي پي اس يا فرانسه روشن و خاموش کنيد تا آپگريد شود و کانالها باز ميشوند .
1- دقت کنيد که حتما ورژن 301 بايد باشد تا کانالها باز شوند ، اگر براي رفع مشکل ورژن ديگري ريخته ايد مجددا همان 301 را بريزيد .
2- دقت کنيد در زمان قطع و وصل کردن کابل آنتن ( ديش ) حتما ريسيور خاموش باشد چون در صورت اتصال سيمها ممکن است ريسيور يا LNB آسيب ببينند .
ضمنأ ممکن است با تنظيم بر روي ساير مناطق زماني هم ريسيور درست شود اما من امتحان نکردم چون چند ساعت امتحان کردم تا توانستم مشکل را حل کنم و ديگر حوصله پيدا کردن راههاي ديگر را نداشتم .
و در آخر پيدا کردن راه حل هم با راهنمايي و استفاده از مطالب يکي از دوستان اينترنتي بود ( که متاسفانه به ياد ندارم در کدام سايت فارسي يا انگليسي خواندم وگرنه حتما آدرس را مينوشتم ) که نوشته بودند مشکل بوجود آمده به علت تغيير در ساعت ميباشد .

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
منظورتان از پروگرام کدام برنامه است؟ دوست عزیز فعلا هیچ یک از برنامه ها کانالهای تی پی اس را باز نمی کنند.
موفق باشید

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا