پچ جدید استارست 550 ورژن 524با قابلیت باز کردن شبکه3 سیما به تاریخ 10/11/2008

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام

همانطور که قبلا اعلام شد مسابقه دیشب ساعت 23:15 بین دو تیم تاتن هام-لیور پول کد شد و توسط پچ 524 این کانال براحتی باز شد مشکلی نبود از این تعجب می کنم این تاپیک 240 نفر بازدید کننده داشته فقط یک نفر اعلام کرده پچ این کانال باز کرد مشکلی ندارد نمی دانم باید متاسف بود یا اینکه......تا چند وقت قبل اکثریت دنبال نرم افزاری برای استارست 550 بودند که بتواند کانال 3 را باز کند حتی چندین بار خودم برای شرکت استارست ایمیل جهت ارائه نرم افزار برای این مدلها جهت بازشدن این کانال هنگام کد شدن ارسال کردم هر دفعه جواب های بی ربطی ارسال کردند درآخر هم گفتند این رسیورها ساپورت نمی شوند باور کنید برای بازکردن این کانال روی این مدلها ساعت ها وقت صرف کردم حالا آیا فقط جواب دادن به یک سوال خیلی سخته؟ می دانم نرم افزار مشکلی ندارد و کانال باز می کند اما برای اطمینان زیرا می خواستم برای مدلهای مشابه هم نرم افزارها آماده کنم

razi.sadeq

کاربر
2008-11-05
8
3
فهمیدم اشکال کجاست میشه راهنماییم کنی

کانال هایی که تو توی نرم افزار قرار دادی دارای پلاریتی عودی هستند ولی روی رسیور من کانال هایی ملی و استانی ایران روی پلاریتی افقی دارای سیگنال هستند حال میشه بگی تو نرم افزار 524 چطوری میشه پلاریتی ماهواره را عوض کرد من دوباره کانال ها رو با پلاریتی افقی سرچ کردم همشون آمدن ولی چون خودت گفتی اگر دوباره سرچ کنی کانال 3 باز نمیشه یه راهی بگو که پلاریتی همین کانالها رو عوض کنم. سوال پست قبلی رو هم جواب بده در مورد سافت کم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mh1342

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
باز هم سلام.
کاری را که گفتی انجام دادم یعنی نرم افزار قدیمی گذاشتم براحتی سیگنال آمد و تنطیم شد ولی با نرم افزار 524 تو به هیچ وجه سیگنال نمی آید.
یه سوال میشه سافت کم مال تو را روی نرم افزار های قدیمی نصب کرد تا کانال 3 باز شه البته اون نرم افزارهایی که کانال 3 را همیشه قفل نشون میدن ؟

دوست عزیز قبلا هم توضیح دادم در صورتی که از پچ 524 استفاده می کنید و سیگنال جهت ها قطع می شود مربوط به سوئیچ که تنظیم نیست شما سیم دیش مستقیم وصل کنید مطمئن باشید این پچ مشکلی ندارد خودم و سایر کاربران استفاده کردند در صورتی که سیم هم مستقیم وصل کنید سیگنال نداشتید عیب رسیور مربوط به سخت افزار که چنین موردی تا به حال مشاهده نشده به احتمال زیاد سوئیچ درست تعریف نیست

کانال هایی که تو توی نرم افزار قرار دادی دارای پلاریتی عودی هستند ولی روی رسیور من کانال هایی ملی و استانی ایران روی پلاریتی افقی دارای سیگنال هستند حال میشه بگی تو نرم افزار 524 چطوری میشه پلاریتی ماهواره را عوض کرد من دوباره کانال ها رو با پلاریتی افقی سرچ کردم همشون آمدن ولی چون خودت گفتی اگر دوباره سرچ کنی کانال 3 باز نمیشه یه راهی بگو که پلاریتی همین کانالها رو عوض کنم. سوال پست قبلی رو هم جواب بده در مورد سافت کم.

کانالهایی که داخل نرم افزار هستند همگی تست شدند سیگنال و درای پلاریت درست هستند و تغییر پلاریتی فقط با سرچ مجدد امکان دارد خود سافتکم به تنهایی قادر به بازگشایی این کانال نیست وگرنه نیازی به ارائه نرم افزار نبود مشکل شما فقط مربوط به تنظیمات سوئیچ یا خود رسیور مشکل دارد برای رفع مشکل پیشنهاد می کنم ابتدا مجدد نرم افزار 524 انتقال دهید سپس به قسمت تنظیمات بروید و از لیست کانالها بکاپ بگیرید بعد از این رسیور تنظیم کارخانه و مجدد قسمت تنظیمات انتخاب کنید حالا ریستور کنید بعد به کانالهای ماهواره اینتلست 902 مراجه کنید و سیم دیش این جهت از قبل بدون سوئیچ مستقیم به رسیور وصل باشد در این صورت باید سیگنال داشته باشید اگر سیگنال نداشتید مطمئن باشید عیب مربوط به نرم افزار نیست موفق باشید

آخرین ویرایش:

Sn!p3R

کاربر
2007-06-12
210
764
33
با تشكر از شما
يه سوال دارم
آيا امكان داره ليست كانالي رو تهييه فرماييد كه استاني ها اول باشند
بازم ممنون از شما
در مورد اين كه گفتيد چرا كسي سر نمي زنه بايد بگم كه اكثر مردم فكر مي كردند ديگر اميدي نيست به شبكه 3 و ديگه نه به ايران تي كي ميان و نه سايت شما
فقط بايد تاپيك رو بالا نگه داريم تا يواش يواش سرو كله اين مردم پيدا بشه d::dast::bs_iloveyou:

Rayman1366

کاربر
2008-07-19
9
15
دروود
مرسی د وست عزیز
من توی عمرم شبکه سه نگاه نمی کنم ولی میدونم خیلیها این مشکا بزرگ دارند کانال باز نمیشه براشون.
منتظر ورژن بعدی +y4 هستم.
بدروود

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
كمي رعايت بفرماييد دوست گرامي

با درود
شما مثل اينكه خيلي خودتان را بالاتر از ديگران ميبينيد كه اينطور پست ارسال ميكنيد!
بنده خدا علي اقا چيزي نگفت بازهم ادامه دادي (تو) چيه رعايت ادب را بكنيد اينجا همه كساني كه دارند فعاليت ميكنند افراد با شخصيت وفني مملكت هستند بعد شما ......
واقعا كه كمي هم رعايت مسئله ادب را هم داشته باشيد.
دوست گرامي شما بهتر است اول تشريف ببريد بالاي پشت بام وLNB ديش كانالهاي بقول خودتان ملي را نزديك به 180 درجه بچرخانيد تا كانالهاي رسيور روي پلاريته درست سرچ بشود اگر هم سيگنال نداد حضرت اقا LNB بكار رفته سيگنال ورتيكال سرچ نميكرده اينكار را كرده اند واز ان به اين وسيله دوباره استفاده شده است.
كانالهاي ماهواره داخلي اينتلست902 با پلاريته ورتيكال هستند واگر نميتوانيد انها را با اين پلاريته سرچ كنيد مشكل از همان است كه عنوان كردم مگر اينكه انتن مركزي داشته باشيد كه بازهم ان سيستم درست نصب نشده:eek:k:

hk4894

کاربر
2008-06-18
3
3
باسلام خدمت كليه دوستان : ور**ژن 524 چنداشكال كوچك دارد اولا ماهواره هاي عرب ست ونايل ست را نداره بايد باسرچ اضافه كنيد فقط هاتبرد اينتل ست و اتلوست درثاني بايد تنظيمات سوئيچ را براساس وصل شدن ال ن بي هاي خودتان انجام دهيد اگر ال ان بي هاتبرد به خروجي a سوئيچ وصل شده بايد درنرم افزار از c به a تغيير دهيد اشكال ديگه ساتلايتي كه به خروجي c سوئيچ وصله همه كانالاش قفل هست بايد در تنظيمات قفل تصحيح كنيد ضمنا پسورد 000000 هست كه ميتونيد عوضش كنيد

Sn!p3R

کاربر
2007-06-12
210
764
33
باسلام خدمت كليه دوستان : ور**ژن 524 چنداشكال كوچك دارد اولا ماهواره هاي عرب ست ونايل ست را نداره بايد باسرچ اضافه كنيد فقط هاتبرد اينتل ست و اتلوست درثاني بايد تنظيمات سوئيچ را براساس وصل شدن ال ن بي هاي خودتان انجام دهيد اگر ال ان بي هاتبرد به خروجي a سوئيچ وصل شده بايد درنرم افزار از c به a تغيير دهيد اشكال ديگه ساتلايتي كه به خروجي c سوئيچ وصله همه كانالاش قفل هست بايد در تنظيمات قفل تصحيح كنيد ضمنا پسورد 000000 هست كه ميتونيد عوضش كنيد
عزيز اين ها مشكل نيست هر كسي روي يه سوئيچ تنظيم كرده مي خواي علي بياد زنگ بزنه سوئيچتو بپر سه در ضمن اكثرا هاتبرد دارند با اينتل ست

razi.sadeq

کاربر
2008-11-05
8
3
این دفعه تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر

سلام.
خوب نمیتونستی از اول بگی بک آپ بگیرم تا این قدر اذیتت نکنم و آقا شهرام هم (مدیر بخش هیو مکس) ناراحت نشه.
راستی یه سوال دیگه چرا کانال های قفل هاتبرد را باز نمیکنه ؟
درضمن آقا شهرام ارسال پست زیادی برای رفع مشکل چه ایرادی داره و بچه های سایت به قول خودت کجای این مملکت دوره های تخصصی دیدن که فنی شدن غیر از این مثل خودم از 8 سال پیش رسیور آنالوگ داشتن و کار کردن تا به اینجا رسیدن ؟
همون رسیور هایی که 19 کانال بیشتر نمیگرفت با دیش 120 فایبر گلاس یه دونه کانال mbc که دوشنبه شب ها فیلم بخش میکرد ؟
الان کلی تشکر میفرستم تا حال کنی علی آقا.

majid2010

کاربر
2007-10-14
23
31

دوست عزیز درمورد اینکه شما میگویید کانالها استانی شما روی پلاریته ی افقی هستند اشتباه است وباید حتما روی پلاریته ی عمودی باشد و این مربوط میشود به ال ان بی که شمادرست ان را روی ساعت اصلیش نچرخانیده ای چون این ماهواره استانی مانند اروپا ونیلست نیست که اگر ال ان بی استارست باشد باید روی ساعت 5 واگر لیزر باشد کمی پاینتر از 3 در ماهواره استانی ها حتما ساعت ال ان بی اگر استارست باشد یا مشابه ان باید رو به ساعت 7 چرخانده شود واگر لیزر باشد روبه ساعت5 واگر غیر از این عمل کنی پلاریته شما نیز برعکس میشودکه الان شما با ان مواجه شده ایدکه به صورت افقی جواب میدهد. پس الان به جای ان که پلاریته ی کانالها را از عمودی به افقی تبدیل کنی بهترین راه این است که ال ان بی را درست در مسیرش بچرخانی تادرکانال یابی کردن هم با مشکل روبرونشوی وبخواهی فرکانسها را دستی بدهی . دوستان عزیز درنهایت باید بگویم که ال ان بی اثر مستقیمی بر پلاریته دارد واگر انرا به مسیر اصلیش نچرخانیم اثر مستقیمی بر پلاریته میگذارد وانگار مثلا از حالت افقی به عمودی عوض کرده ایم یا برعکس.:dast::eek:ky::s13::eek:k:

yaya

کاربر
2008-05-31
1
0
خدا قوتت بده علی آقا. مارا تنها نگذار.:bs_iloveyou:

razi.sadeq

کاربر
2008-11-05
8
3
سلام مجید خان.

مثل اینکه پست قبلی را نخوندی من 7-8 ساله که ماهواره دارم یعنی دیگه نمیفهمم که باید ال ان بی را بچرخونم تا پلاریتی عوض شه تمام این کارها را کردم ولی امروز صبح مشکل را فهمیدم و برای تصحیح مشکل باید ال ان بی پاور را روی 18 ولت قرار میدادم که بطور خودکار روی V\H قرار داشت گیر کار اینجا بود که هیچ کس نفهمید.
الان هم دارم لیورپول و بولتون را نگاه میکنم.
عصر بخیر.
علی خیلی کارت درسته پچت حرف نداره غقط پرا کانال های هاتبرد را باز نمیکنه ؟
تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر
تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر:eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: majid2010

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
جهت اطلاع رسانی در حال حاضر 18:35 بازی تیم آرسنال کد شده و توسط پچ 524 کانال باز می شود

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام و خسته نباشی به علی آقای گل

علی جان من تمتم کارایی که شما گفتی انجام دادم اما بازم کد بود و هنوزم هست

دوست عزیز در حال حاضر ساعت 22:45 بازی تیم رئال مادرید کد و توسط پچ جدید کانال باز می شود اگر موفق به بازگشایی کانال نشدید پچ 524 مجدد به رسیور انتقال دهید سپس کانال 3 انتخاب کنید می بینید که تصویر شطرنجی یک بار کانال جابه جا کنید و مجدد کانال 3 انتخاب کنید اندکی صبر کنید تصاویر دریافتی واضح خواهد شد موفق باشید

majid2010

کاربر
2007-10-14
23
31
مثل اینکه پست قبلی را نخوندی من 7-8 ساله که ماهواره دارم یعنی دیگه نمیفهمم که باید ال ان بی را بچرخونم تا پلاریتی عوض شه تمام این کارها را کردم ولی امروز صبح مشکل را فهمیدم و برای تصحیح مشکل باید ال ان بی پاور را روی 18 ولت قرار میدادم که بطور خودکار روی V\H قرار داشت گیر کار اینجا بود که هیچ کس نفهمید.
الان هم دارم لیورپول و بولتون را نگاه میکنم.
عصر بخیر.
علی خیلی کارت درسته پچت حرف نداره غقط پرا کانال های هاتبرد را باز نمیکنه ؟
تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر
تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر:eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky:

دوست عزیز من اصلا قصد جسارت به شما ودیگر دوستان راندارم وخودم میدانم که اکثریت کاربران سایت در زمینه ماهواره وکار با ان معلومات زیادی دارند ولی به نظر من ماباید برای رفع مشکل همدیگر تلاش کنیم واگر چیزی میدانیم به سایرین هم منتقل کنیم من خودم هم 7یا8 ساله که کارم دررابطه با تنظیمات دیش وماهواره است وخیلی دوست داشتم که جزو مسئولین یک بخش از سایت باشم ولی متاسفانه وقتش را ندارم .ازشما وبقیه دوستان تشکر میکنم:dast:

majid2010

کاربر
2007-10-14
23
31
اقا علی امروز ماهواره یکی از دوستانم راکه جفت خانه ما است رابا پچ524 شما پروگرام کردم وهمان مقع که فوتبال پخش زنده گذاشته بود دستگاه بدون هیچ مشکلی باز کرد ولی بعد که دستگاه را ریستور کردیم وکانالهای استانی راسرچ کردیم شبکه3 دیگر بازنشد ایا اگر ازکانالها یک بکاپ بگیرم ودستگاه را دوباره پروگرام کرده ومجددا ریستور سیستم کنم شبکه 3 باز میشود یا نه . اقاعلی نمیشود همان طور که زحمتت راکشیدی وتوانستی برای اولین بار کانال3 رادر550 بازکنی کمی بشتر تلاش کنی که بتوانی کاری کنی که حتی در صورت پاک شدن شبکه3 واوردن مجدد ان شبکه قطع نشود وخلاصه ثابت بماند .از زحمات شما متشکریم:eek:k::bs_iloveyou::eek:ky:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا