باز هم سلام.
کاری را که گفتی انجام دادم یعنی نرم افزار قدیمی گذاشتم براحتی سیگنال آمد و تنطیم شد ولی با نرم افزار 524 تو به هیچ وجه سیگنال نمی آید.
یه سوال میشه سافت کم مال تو را روی نرم افزار های قدیمی نصب کرد تا کانال 3 باز شه البته اون نرم افزارهایی که کانال 3 را همیشه قفل نشون میدن ؟
کانال هایی که تو توی نرم افزار قرار دادی دارای پلاریتی عودی هستند ولی روی رسیور من کانال هایی ملی و استانی ایران روی پلاریتی افقی دارای سیگنال هستند حال میشه بگی تو نرم افزار 524 چطوری میشه پلاریتی ماهواره را عوض کرد من دوباره کانال ها رو با پلاریتی افقی سرچ کردم همشون آمدن ولی چون خودت گفتی اگر دوباره سرچ کنی کانال 3 باز نمیشه یه راهی بگو که پلاریتی همین کانالها رو عوض کنم. سوال پست قبلی رو هم جواب بده در مورد سافت کم.
کانال هایی که تو توی نرم افزار قرار دادی دارای پلاریتی عودی هستند ولی روی رسیور من کانال هایی ملی و استانی ایران روی پلاریتی افقی دارای سیگنال هستند حال میشه بگی تو نرم افزار 524 چطوری میشه پلاریتی ماهواره را عوض کرد من دوباره کانال ها رو با پلاریتی افقی سرچ کردم همشون آمدن ولی چون خودت گفتی اگر دوباره سرچ کنی کانال 3 باز نمیشه یه راهی بگو که پلاریتی همین کانالها رو عوض کنم. سوال پست قبلی رو هم جواب بده در مورد سافت کم.
عزيز اين ها مشكل نيست هر كسي روي يه سوئيچ تنظيم كرده مي خواي علي بياد زنگ بزنه سوئيچتو بپر سه در ضمن اكثرا هاتبرد دارند با اينتل ستباسلام خدمت كليه دوستان : ور**ژن 524 چنداشكال كوچك دارد اولا ماهواره هاي عرب ست ونايل ست را نداره بايد باسرچ اضافه كنيد فقط هاتبرد اينتل ست و اتلوست درثاني بايد تنظيمات سوئيچ را براساس وصل شدن ال ن بي هاي خودتان انجام دهيد اگر ال ان بي هاتبرد به خروجي a سوئيچ وصل شده بايد درنرم افزار از c به a تغيير دهيد اشكال ديگه ساتلايتي كه به خروجي c سوئيچ وصله همه كانالاش قفل هست بايد در تنظيمات قفل تصحيح كنيد ضمنا پسورد 000000 هست كه ميتونيد عوضش كنيد
با سلام
جهت اطلاع رسانی در حال حاضر 18:35 بازی تیم آرسنال کد شده و توسط پچ 524 کانال باز می شود
سلام و خسته نباشی به علی آقای گل
علی جان من تمتم کارایی که شما گفتی انجام دادم اما بازم کد بود و هنوزم هست
مثل اینکه پست قبلی را نخوندی من 7-8 ساله که ماهواره دارم یعنی دیگه نمیفهمم که باید ال ان بی را بچرخونم تا پلاریتی عوض شه تمام این کارها را کردم ولی امروز صبح مشکل را فهمیدم و برای تصحیح مشکل باید ال ان بی پاور را روی 18 ولت قرار میدادم که بطور خودکار روی V\H قرار داشت گیر کار اینجا بود که هیچ کس نفهمید.
الان هم دارم لیورپول و بولتون را نگاه میکنم.
عصر بخیر.
علی خیلی کارت درسته پچت حرف نداره غقط پرا کانال های هاتبرد را باز نمیکنه ؟
تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر
تشکر تشکر تشکر تشکر تشکرky:ky:ky:ky:ky:ky: