پچ جدید استارست 550 ورژن 524با قابلیت باز کردن شبکه3 سیما به تاریخ 10/11/2008

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
برنامه رسمی دیگه نمیاد. و البته خیلی کدهای جدید را ساپورت هم نمی کند. اما ممکنه برنامه های غیر رسمی برای بعضی شبکه ها در آینده براش بیاد

atrak

کاربر
2008-01-08
7
10
سلام داش علي به ما قول دادي يك پج ديگه 525 با ويژگي هاي زياد ميد ..اما رفتي ديگه ..همون قضيه حاجي حاجي ..مكه .. شد.. پس كي مياد اين پج جديد

kaj3352

کاربر
2007-04-24
47
22
سلام داش علي به ما قول دادي يك پج ديگه 525 با ويژگي هاي زياد ميد ..اما رفتي ديگه ..همون قضيه حاجي حاجي ..مكه .. شد.. پس كي مياد اين پج جديد
علي آقا پس كي اين برنامه 550 جديدتان رو نمائي مي شه ؟
هنوز مشكلش حل نشده؟
اي بابا شما كه استاديد اين برنامه ها براي شما هيچي نيستند؟
ميشه اين بار هم يك لطفي در حق ما ادا كني ؟ به خدا ثواب داره ؟
از خوزستان - اهواز - 17/6/88
:busted_red:تذکر:
قرار دادن هر گونه شماره تماس یا ادرس در متن پست ممنوع است

آخرین ویرایش توسط مدیر:

skyx213

کاربر
2006-10-08
4
0
نرم افزار جدیدتر هم هست دوست عزیز

این نرم افزار با ریختن این کدها شبکه 3به راهتی باز میشود به شرطی که تمامی کدهای بست را به عدد0وارد کنید وگذینه اول کد شبکه 3را بدهید

gadogaresabz

Banned
2009-10-26
10
15
46
سلام
با تشکر ار مدیر محترم سایت
من رسیور 550ultraدارم و بعضی وقت ها دو کانال یکی میشه یا قفل میکنه
باید چیکار کنم

reza1559

کاربر
2008-02-15
26
29
سوال از علی آقا
علی جون من پچ 560 که واسه شبکه 3 گذاشته بودید رو ریختم روی دستگاه و کاملا جواب گرفتم و از این بابت واقعا مرسی اما یه مشکل توی این پچ هست مثلا بعضی از فرکانسهایی که دستی میدی سیگنال ندارند!
مث شبکه وین که تازه اومده روی نیلست با فرکانس 10890 وقتی این فرکانس رو میدم بصورت دستی اصلا سیگنال نداره!
دیش کاملا تنظیمه مثلا درصد سیگنال ام بی سی ها 79 هستش و هیچ یک از کانالها میکس نمی کنه و وقتی رسیور رو ریست کارخونه میکنم و این سیگنال رو میدم به راحتی کانال قابل دریافت میشه! اما شبکه 3 رو از دست میدم تموم کارهای زیر رو هم انجام دادم:
1- ماهواره ی نیلست رو کلا از رسیور حذف کردم و دوباره سرچ کردم جواب نداد
2- ماهواره نیلست رو از توی بکاپ روی کامپیوتر حذف کردم و دستگاه رو ریست کردم و از طریق کامپیوتر بکاپ بدون نیلست رو ریختم روش و روی رسیور دوباره سرچ کردم دوباره جواب نداد.
3-فرکانس رو چند عددی بالا پائین کردم جواب نداد
4-pidهای فرکانس 10890 رو با پید فرکانسی که روی ماهواره دیگه جواب داده بود یکی کردم جواب نداد.
خلاصه هر کاری بگید کردم جواب نداد اما وقتی ریست کارخونه مینم به راحتی جواب میده!
لطفا بررسی کنید
با سپاس فراوان از شما دوست عزیز

reza1559

کاربر
2008-02-15
26
29
سوال از علی آقا
علی جون من پچ 560 که واسه شبکه 3 گذاشته بودید رو ریختم روی دستگاه و کاملا جواب گرفتم و از این بابت واقعا مرسی اما یه مشکل توی این پچ هست مثلا بعضی از فرکانسهایی که دستی میدی سیگنال ندارند!
مث شبکه وین که تازه اومده روی نیلست با فرکانس 10890 وقتی این فرکانس رو میدم بصورت دستی اصلا سیگنال نداره!
دیش کاملا تنظیمه مثلا درصد سیگنال ام بی سی ها 79 هستش و هیچ یک از کانالها میکس نمی کنه و وقتی رسیور رو ریست کارخونه میکنم و این سیگنال رو میدم به راحتی کانال قابل دریافت میشه! اما شبکه 3 رو از دست میدم تموم کارهای زیر رو هم انجام دادم:
2- ماهواره نیلست رو از توی بکاپ روی کامپیوتر حذف کردم و دستگاه رو ریست کردم و از طریق کامپیوتر بکاپ بدون نیلست رو ریختم روش و روی رسیور دوباره سرچ کردم دوباره جواب نداد.
4-pidهای فرکانس 10890 رو با پید فرکانسی که روی ماهواره دیگه جواب داده بود یکی کردم جواب نداد.
خلاصه هر کاری بگید کردم جواب نداد اما وقتی ریست کارخونه مینم به راحتی جواب میده!
لطفا بررسی کنید

علی آقا پس جواب من؟!!!

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سوال از علی آقا
لطفا بررسی کنید

با سلام اگر مشکل شما مربوط به دریافت نشدن کانال win tv در قسمت سرچ توسط pid باید با وارد کردن pid video-audio کانال دریافت کنید

مشخصات دریافت

tp:10892
pid-v:513
p-a:1281
pcr:513​

reza1559

کاربر
2008-02-15
26
29
با سلام اگر مشکل شما مربوط به دریافت نشدن کانال win tv در قسمت سرچ توسط pid باید با وارد کردن pid video-audio کانال دریافت کنید

مشخصات دریافت

tp:10892
pid-v:513
p-a:1281

pcr:513​

علی آقا جواب نداد!خواهشا کمک کنید چون میخوام بدون از دست دادن شبکه 3 وین رو هم داشته باشم.
با نهایت سپاس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kyzar

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
علی آقا جواب نداد!خواهشا کمک کنید چون میخوام بدون از دست دادن شبکه 3 وین رو هم داشته باشم.
با نهایت سپاس

اگر ممکن روش کار توضیح دهید جستجو فرکانس توسط pid این مشکل 100% رفع می کند

hamed2007

کاربر
2006-10-08
24
27
سلام علی جان با عرض تسلیت

اقا این پچ جدیدی که قول دادی تو این هفته بدی چی شد پس؟

فردا 5 شنبه هستش حاجی

میدونم مشکلاتت زیاده ولی ما هم سه هفته منتظر بودیم دیگه درک کن ..

ممنون
میدونم این بارم پوز همه سایتای ایرانی و عربی رو تو پچ 550 میزنی

با ارزوی موفقیت شما دوست عزیزم

علی جان خیلی دویت دارم از ته قلبم میگم به مولا

kaj3352

کاربر
2007-04-24
47
22
علي آقا پس كي اين برنامه 550 جديدتان رو نمائي مي شه ؟

هنوز مشكلش حل نشده؟
اي بابا شما كه استاديد اين برنامه ها براي شما هيچي نيستند؟
ميشه اين بار هم يك لطفي در حق ما ادا كني ؟ به خدا ثواب داره ؟
*******************************:dast:
از خوزستان - اهواز - 12/9/88
تا الان فکر کنم یک سال انتظار شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kaj3352

کاربر
2007-04-24
47
22
کسی نیست دارندگان 550 را یاری کند؟
پس تسلیت به دار ندگان 550
علی آقا ورژن جدید 550 نیامد؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
اگر مشکلی پیش نیاد پچ تا یک هفته دیگه ارایه میشود

با درود
برخی از کاربران انسان را از کرده پشیمان میکنند!
دوستمان علی اقا اعلام کردند روی پچ برای 550 کار میکنند واگر مشکلی جدید پیش نیاد تا 10 روز دیگه (در ان زمان)پچ را اپلود خواهند کرد.
حالا هی پست بزنید امروز نشد فردا رسید چند روز شد!:busted_red:
این گفتگو را میبندم وتا زمانی که علی اقا پچ خودشان رادر اختیار شما قرار بدهند گفتگویی درباره ان نخواهیم داشت.
تاپیک جدید هم باز نکنید دوستان که حذف خواهد شد
مثل اینکه فراموش کردید هنوز چهلم پدر خدا بیامرز ایشان نرسیده ودرگیر هستند-- رعایت کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا