izeh
کاربر افتخاری
- 2006-10-09
- 345
- 1,514
کدوم فایل اگه منظورتون ای فایلی باشه که آقای سرویس منوال آپلود کردن که واسه ms-990 ولی دستگاهه ما ms-3500درود :
فایل دامپ در پوشه لودر اتچ شده بود اونو تست کردید که ارور رسیور باز هنوز رفع نشده ؟
کدوم فایل اگه منظورتون ای فایلی باشه که آقای سرویس منوال آپلود کردن که واسه ms-990 ولی دستگاهه ما ms-3500درود :
فایل دامپ در پوشه لودر اتچ شده بود اونو تست کردید که ارور رسیور باز هنوز رفع نشده ؟
دوست عزیز رسیورهای جدید سوکت rs232 ندارن و بجاش از سوکتهای سوزنی استفاده می کنن
دوست عزیز رسیورهای جدید سوکت rs232 ندارن و بجاش از سوکتهای سوزنی استفاده می کنن
درود یه دونه ms-3500 uneva مشتری اومده همین پیغام رو میده.فلش کردم با انواع فایل .آی سی فلش رو با نو عوض کردم ولی فایده نداشت.با کابل هم متاسفانه ارتباط بر قرار نمی کنه ولی از طریق یو اس بی برنامه میگیره که اون هم تاثیری نداره.از آقای شاطی زاده عزیز تقاضا دارم یه فایل هم برا این مدل ویرایش کنید .سپاس
درود بر شما
با این فایل تست کنید .
برای ساخت کابل هم فکر می کنم پین پنج منفی هست که به اون سوکت سه سیم که منفی یا بدنه هست میزنید ، میمونه دو سیم دیگه که باید تست کنید ببینید ترتیبشون چطوری ، اشتباه بزنید اتفاقی نمیفته و فقط آپدیت نمیشه ... ، اون دو تا سیم دیگه روی سوکت rs232 پین های دو و سه هستند .
با سپاس
فایل رو با پروگرامر به آی سی فلش زدم نصب کردم دستگاه باز هم با همون ارور نداشتن شماره سریال اومد بالا.فکر کنم تنها راهش اینه که دستگاه رو به حالت boot ببرم ولی نمیدونم چه طوری؟
سلام ایراد start to burn don't power offهمین ایرادبرای میدیا استارuniwa ۱۲۰۰ پس از نرم افزار زدن آمده ایسی فلش پروگرام شد وفرقی نکرد یک ایسی اروی میدیا ۱۰۰۰ گذاشته و یک کد امد لطفا برنامه ولو در را محبت فرمائید ممنونم
سلام ممنونم از راهنمایی های شما هر چه نرمافزار بود فرمت بین فایل هست اگر لطف کنید نام افزار با همان فرمت کانفینگ فت ۳۲ برام بگذارید خدا خیرتان بده
سلام راهکار شما انجام شد و دستگاه usbرا می شناسه ونرم افزار را قبول میکنه ولی پس از اتمام کار همان حالت قبل دیده میشه چند بار انجامش دادم ولی فرقی نکرد ممنون میشم بفرمائید چه کنیم