پیغام خطای start to burn sn.dont power off در مدیااستار Mediastar 1500 Uneva

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
درود :

فایل دامپ در پوشه لودر اتچ شده بود اونو تست کردید که ارور رسیور باز هنوز رفع نشده ؟
کدوم فایل اگه منظورتون ای فایلی باشه که آقای سرویس منوال آپلود کردن که واسه ms-990 ولی دستگاهه ما ms-3500

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
لطفا" نقشه ساخت کابل پروگرام جک سوزنی رو یکی از دوستان زحمت بکشه.شاید کابل من مشکل داشته باشه

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
لطفا" نقشه ساخت کابل پروگرام جک سوزنی رو یکی از دوستان زحمت بکشه.شاید کابل من مشکل داشته باشه

درود:

RS232 HELPS....jpg

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
درود

از مقابل که به سوکت مادگی نگاه کنید پایه سمت راست رو به پین 5 پایه وسط به پین 3 و پایه سمت چپ رو به پین 2 سوکت rs232 بزنید

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
2007-06-19
1,872
19,347
درود یه دونه ms-3500 uneva مشتری اومده همین پیغام رو میده.فلش کردم با انواع فایل .آی سی فلش رو با نو عوض کردم ولی فایده نداشت.با کابل هم متاسفانه ارتباط بر قرار نمی کنه ولی از طریق یو اس بی برنامه میگیره که اون هم تاثیری نداره.از آقای شاطی زاده عزیز تقاضا دارم یه فایل هم برا این مدل ویرایش کنید .سپاس

درود بر شما

با این فایل تست کنید .

برای ساخت کابل هم فکر می کنم پین پنج منفی هست که به اون سوکت سه سیم که منفی یا بدنه هست میزنید ، میمونه دو سیم دیگه که باید تست کنید ببینید ترتیبشون چطوری ، اشتباه بزنید اتفاقی نمیفته و فقط آپدیت نمیشه ... ، اون دو تا سیم دیگه روی سوکت rs232 پین های دو و سه هستند .

با سپاس

پیوست‌ها

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
درود بر شما

با این فایل تست کنید .

برای ساخت کابل هم فکر می کنم پین پنج منفی هست که به اون سوکت سه سیم که منفی یا بدنه هست میزنید ، میمونه دو سیم دیگه که باید تست کنید ببینید ترتیبشون چطوری ، اشتباه بزنید اتفاقی نمیفته و فقط آپدیت نمیشه ... ، اون دو تا سیم دیگه روی سوکت rs232 پین های دو و سه هستند .

با سپاس

متاسفانه این فایل هم نشد.یعنی دستگاه اصلا" ارتباط برقرار نمی کنه با پورت کام .از کابل هم خیالم راحت شد که سالمه آخی یه مدیا استار مینی رو باش پروگرام کردم.دیگه دارم کلافه میشم.بنظر شما فایلی رو که فرستادین با پروگرامر به دستکاه بزنم؟

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
فایل رو با پروگرامر به آی سی فلش زدم نصب کردم دستگاه باز هم با همون ارور نداشتن شماره سریال اومد بالا.فکر کنم تنها راهش اینه که دستگاه رو به حالت boot ببرم ولی نمیدونم چه طوری؟

2007-06-19
1,872
19,347
فایل رو با پروگرامر به آی سی فلش زدم نصب کردم دستگاه باز هم با همون ارور نداشتن شماره سریال اومد بالا.فکر کنم تنها راهش اینه که دستگاه رو به حالت boot ببرم ولی نمیدونم چه طوری؟

با درود

فقط باید با کابل بزنید ، با پروگرامر همون خطا رو میزنه ....

jones

کاربر VIP
2010-08-22
46
89
سلام ایراد start to burn don't power offهمین ایرادبرای میدیا استارuniwa ۱۲۰۰ پس از نرم افزار زدن آمده ایسی فلش پروگرام شد وفرقی نکرد یک ایسی اروی میدیا ۱۰۰۰ گذاشته و یک کد امد لطفا برنامه ولو در را محبت فرمائید ممنونم

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
سلام ایراد start to burn don't power offهمین ایرادبرای میدیا استارuniwa ۱۲۰۰ پس از نرم افزار زدن آمده ایسی فلش پروگرام شد وفرقی نکرد یک ایسی اروی میدیا ۱۰۰۰ گذاشته و یک کد امد لطفا برنامه ولو در را محبت فرمائید ممنونم

درود :

فایل دامپ اول خودش رو روی تراشه اورجینال بریزید بعد آخریدن نر افزار آپدیت رو داخل کولدیسک یا همان یو اس بی فرمت شده با فرمت کانفیگ فت 32بریزید و دکمه یو اس بی کنترل رسیور مربوطه رو بنید و وارد محیط یو اس بی شده و بورز رسانی کنید و طبق معمول بعد از اتمام کار رسیت فکتوری شود مشکل برطرف میشه.

jones

کاربر VIP
2010-08-22
46
89
سلام ممنونم از راهنمایی های شما هر چه نرم‌افزار بود فرمت بین فایل هست اگر لطف کنید نام افزار با همان فرمت کانفینگ فت ۳۲ برام بگذارید خدا خیرتان بده

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
سلام ممنونم از راهنمایی های شما هر چه نرم‌افزار بود فرمت بین فایل هست اگر لطف کنید نام افزار با همان فرمت کانفینگ فت ۳۲ برام بگذارید خدا خیرتان بده

درود :

دوست عزیز منظور کولدیسک رو فرمت کنید در محیط ویندوس ntfs نباشه چون ویندوس بقولا بعلت سکیورتی... اتمات fat32 رو انتخاب نمی کنه و دستی باید بزنی طبق تصویر کرکره رو بکشید و FAT32 رو بزن و فومت رو بزن.

پیوست‌ها

jones

کاربر VIP
2010-08-22
46
89
سلام راهکار شما انجام شد و دستگاه usbرا می شناسه ونرم افزار را قبول میکنه ولی پس از اتمام کار همان حالت قبل دیده میشه چند بار انجامش دادم ولی فرقی نکرد ممنون میشم بفرمائید چه کنیم

jones

کاربر VIP
2010-08-22
46
89
بایک نرمافزار دیگه امتحان کردم رنگ منو صفحه ابی شد ولی بالا نیامد

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
سلام راهکار شما انجام شد و دستگاه usbرا می شناسه ونرم افزار را قبول میکنه ولی پس از اتمام کار همان حالت قبل دیده میشه چند بار انجامش دادم ولی فرقی نکرد ممنون میشم بفرمائید چه کنیم

درود :

آیا موفق شدید کنترل رسیور رو تهیه کنید که تنظیمات رو رسیت فکتوری کنید بعد میفرمایید هنوز رسیور فرقی نکرده! ؟

اگر جواب مثبت بود حتماً یکی از مقاوتهای مسیر خروجی پورت sd از مبدأ پردازنده تا خود کام

اهمی شده و یا خروجی خود پردازنده مورد داره با

دقت و شکیبایی تمام برسی شوند.

jones

کاربر VIP
2010-08-22
46
89
سلام کنترل هست ولی با کنترل ریست نمیشه و درواقع منو کار نمیکند فقط در مدار usb میشه کار کرد

farbodbest

کاربر
2022-02-12
81
122
سلام...
دوستان من این مشکل رو با اتصال یوس ابی وایفای به ریسور و کانکت شدن به نت و گرفتن فایل از خود سرور مدیا استار برطرف کردم انشالله شما هم موفق بشوید....

بالا