mehrdade1361
کاربر
- 2008-07-18
- 3
- 5
سلام عزیزم من که سر در نیاوردم من در تنکابن نصابم ولی خودم خیلی دوست دارم که کانالهای کارتی ببینم تمامی کارتی ها ایا امکانش هست متشکر میشم بنده راهنمایی کنید
عزیزم شما میتوانید با خرید یک دانگل میکروباکس2 از دیدن اکثر کانالهای کارتی لذت ببرید.سلام عزیزم من که سر در نیاوردم من در تنکابن نصابم ولی خودم خیلی دوست دارم که کانالهای کارتی ببینم تمامی کارتی ها ایا امکانش هست متشکر میشم بنده راهنمایی کنید
دوست عزیز:اخبار علی اقا همیشه جدید ترین و معتبرترین در خصوص میکروباکس میباشد.microbox i dongle will stop working by the end on the next two month, for the time being we don't suggest to convert it to microbox ii software, as its not stable yet, new software will be released to enhance the
functionalityدر این خبر اعلام شده که میکروباکس سری اول تا 2 ماه دیگر ساپورت خواهد شد ولی طبق خبر شما یعنی شیرینگ این دانگل فردا قطع میشود لطفا زمان دقیق پایان میکرو را ذکر کنید تا شایعه ای به وجود نیاید.
با تشکر
دوست عزیز:اخبار علی اقا همیشه جدید ترین و معتبرترین در خصوص میکروباکس میباشد.
تبدیل میشود دوست عزیز اما فعلا وضعیت شرینگ ان در جهتهای مورد استفاده برای ما ایرانیها نیست یعنی در جهات قابل دریافت در ایران فعلا نیستسلام راستی از این نرم افزار azbox که میشد میکرو رو به دانگل azbox تبدیل کرد خبری نیست mr shihan؟
باسلام قیمت این دانگل چنده؟دوست عزیز:اخبار علی اقا همیشه جدید ترین و معتبرترین در خصوص میکروباکس میباشد.
اقای ali.risiver
لطفا منبع خبر خود رو هم اعلام کنید تا از صحت اخبار مطمئن شویم
اینجور نمیشه که شما هر هفته میای میگی
شرینگ این دانگل چند روز دیگه قطع میشه و آخرش هم هیچی حرفتون درست از آب در نمیاد لطفا منبع خبر رو به همگی بگید تا همه از صحت خبر متوجه بشن
این نمیشه که هر روز شما یه حرفی بزنید
آخرش هم درست از آب در نیاد
مردم که مسخره نیستن.............
به جای اینکه از علی آقا تشکر کنی طلبکارم میشیاقای ali.risiver
لطفا منبع خبر خود رو هم اعلام کنید تا از صحت اخبار مطمئن شویم
اینجور نمیشه که شما هر هفته میای میگی
شرینگ این دانگل چند روز دیگه قطع میشه و آخرش هم هیچی حرفتون درست از آب در نمیاد لطفا منبع خبر رو به همگی بگید تا همه از صحت خبر متوجه بشن
این نمیشه که هر روز شما یه حرفی بزنید
آخرش هم درست از آب در نیاد
مردم که مسخره نیستن.............