کلیه اخبار و مطالب مربوط به دانگل میکرو باکس

mehrdade1361

کاربر
2008-07-18
3
5
سلام عزیزم من که سر در نیاوردم من در تنکابن نصابم ولی خودم خیلی دوست دارم که کانالهای کارتی ببینم تمامی کارتی ها ایا امکانش هست متشکر میشم بنده راهنمایی کنید

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام عزیزم من که سر در نیاوردم من در تنکابن نصابم ولی خودم خیلی دوست دارم که کانالهای کارتی ببینم تمامی کارتی ها ایا امکانش هست متشکر میشم بنده راهنمایی کنید
عزیزم شما میتوانید با خرید یک دانگل میکروباکس2 از دیدن اکثر کانالهای کارتی لذت ببرید.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام آقاي toghrol2002

سلام آقاي toghrol2002

اين نكته رو متوجه نشدم

قابلیت های ویژه رسیور MicroBox II
مهترین و جدیدترین امکانات بشرح زیر می باشد
Suport Divx player AVI files
MP3 player
Jpeg Viewer , photo Browser
Time Shift Recored
USB2.0 .Host S/W UPgarde
Channel Record / Reserved Record
Bookmark
Multi Formet
Record and PlayBack
internet connection
جهت استفاده از اینترنت و سی سی کم

دستگاه چطوري
Suport Divx player AVI files
MP3 player
Jpeg Viewer , photo Browser
را ساپورت و پخش ميكنه
مگه usb
داره

آخر نفهميدم اس باكس ميكرو باكسه ....
يا ....

سلام مدیر گل .

با توجه باینکه به اینکه دانگل هیج نوع پورت ورودی معمولی ندارد بنابراین حتما" از طریق پورت SR232 امکانپذیر خواهد بود و هنوز فرصت نکردم کاتالوگ آنرا بخوانم ولی حتما" در آن ذکر شده است
موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MILAD PM

کاربر
2008-10-17
47
82
سوال از علی رسیور عزیز در مورد این خبر

MicroBox I dongle will stop working by the end on the next two month, for the time being we don't suggest to convert it to MicroBox II software, as its not stable yet, new software will be released to enhance the
functionality
در این خبر اعلام شده که میکروباکس سری اول تا 2 ماه دیگر ساپورت خواهد شد ولی طبق خبر شما یعنی شیرینگ این دانگل فردا قطع میشود لطفا زمان دقیق پایان میکرو را ذکر کنید تا شایعه ای به وجود نیاید.
با تشکر

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
microbox i dongle will stop working by the end on the next two month, for the time being we don't suggest to convert it to microbox ii software, as its not stable yet, new software will be released to enhance the

functionality
در این خبر اعلام شده که میکروباکس سری اول تا 2 ماه دیگر ساپورت خواهد شد ولی طبق خبر شما یعنی شیرینگ این دانگل فردا قطع میشود لطفا زمان دقیق پایان میکرو را ذکر کنید تا شایعه ای به وجود نیاید.

با تشکر
دوست عزیز:اخبار علی اقا همیشه جدید ترین و معتبرترین در خصوص میکروباکس میباشد.

MILAD PM

کاربر
2008-10-17
47
82
دوست عزیز:اخبار علی اقا همیشه جدید ترین و معتبرترین در خصوص میکروباکس میباشد.

بله مخصوصا خبر دیشب ایشون در مورد قطعی میکروباکس و همچنین خبرهای قبلی
بنده کاملا یادم هست ایشون چه خبرهایی رو میدادن

masoodxl

کاربر
2006-10-18
15
10
در جهت w6کانال های نوا باز نمیباشد ولی از امروز صبح تمامی کانال های روس در 75 درجه در ماهواره abs با دانگل میکرو 2 باز شدند واقعا کانال های م******** دارد با تشکر از تیم شیرینگ قدرتمند میکرو

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام راستی از این نرم افزار azbox که میشد میکرو رو به دانگل azbox تبدیل کرد خبری نیست mr shihan؟
تبدیل میشود دوست عزیز اما فعلا وضعیت شرینگ ان در جهتهای مورد استفاده برای ما ایرانیها نیست یعنی در جهات قابل دریافت در ایران فعلا نیست
پیشنهاد میکنم فعلا صبر کنید ببینیم شرینگ این دانگل در چه جهتهای دیگری فعال میشود.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
تاپیک باز شد
شرینگ میکرو باکس 1 تا چند روز آینده نهایت اواسط این ماه 15/09/2010 کارایی خواهد داشت و شاید هم کمتر ورژن نهایی 1.40 بزودی غیر فعال می شود تصمیم این است توسط ورژن جدید رسما تاریخ اکسپایر دانگلهای موجود تمام مشخص شود و دانگلهای جدید که دارای شماره سریال 0000 هستند تمدید اعتبار شوند ورژن 1.41 قبلا به همین منظور پابلیک شد که به دلیل مشکلات فنی سرور این امکان فراهم نشد

آخرین ویرایش:

MILAD PM

کاربر
2008-10-17
47
82
اقای ALI.RISIVER
لطفا منبع خبر خود رو هم اعلام کنید تا از صحت اخبار مطمئن شویم
اینجور نمیشه که شما هر هفته میای میگی
شرینگ این دانگل چند روز دیگه قطع میشه و آخرش هم هیچی حرفتون درست از آب در نمیاد لطفا منبع خبر رو به همگی بگید تا همه از صحت خبر متوجه بشن
این نمیشه که هر روز شما یه حرفی بزنید
آخرش هم درست از آب در نیاد
مردم که مسخره نیستن.............

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
اقای ali.risiver
شرینگ این دانگل چند روز دیگه قطع میشه و آخرش هم هیچی حرفتون درست از آب در نمیاد لطفا منبع خبر رو به همگی بگید تا همه از صحت خبر متوجه بشن

دوست عزیز ابتدا اینکه احترام خود را نگه دارید و سعی نکنید این طوری تاپیک منحرف کنید طبق وظیفه که اینجانب دارم اطلاع رسانی انجام شد و منبع تمام این اخبار سرور لازم نیست یک سری کاربر مانند شما درست یا غلط بودن تائید کند
در صورت تکرار ایدی شما مسدود می شود

آخرین ویرایش:

gimz

کاربر
2007-10-27
74
100
اقای ali.risiver
به جای اینکه از علی آقا تشکر کنی طلبکارم میشی

t.n.t

کاربر
2009-09-08
42
70
به قول دوست عزیزمان به اندازه پولی که دادیم وحتی خیلی بیشترازاین این دانگل برای ما کارکرده
درضمن من خودم درطول این مدت چه آن موقع که دانگل قطع بود وچه بعدازآن فقط وفقط حرف علی آقا راقبول داشتم ودارم .بدنیست مدیران محترم سایت حالا که عمرمیکروباکس داره تموم میشه قسمتی رابرای تشکرکردن از علی آقا راه اندازی کنن تا اینطوری هم خستگی ازتن ایشان دربیاد وهم انگیزه ای برای اطلاع رسانی برای میکروباکس2 داشته باشند.

بالا