کلیه سوالات و مشکلات در مورد دانگل MicroBox و آلفاوسری جدید میکروباکس فقط اینجا

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام.دوستان دانگل رو از کجا باید تهیه کرد؟آیا مارک مخصوصی داره؟من جهت دبلیو3 رو به مرکزیت هاتبرد دارم با سیگنال 60درصد آیا میتونم از آن استفاده کنم؟آیا برای استفاده از آن در هر جهت دیش مجزا آن جهت رو میخاد؟ یا با قیچی هم میشه گرفت؟ضمنا امولاتور دستگاه من روشنه ولی گزینهy4 dongel که فرمودید مشاهده نشد؟
آیا با وصل شدن دانگل این گزینه مشاهده میشه؟ممنون.

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان من امروز میکروباکس 2 خریدم برنامه2.19 را براحتی قبول کرد اما کانال باز نشد و روی میکرو پیغام no information می نویسدعلت پیغام چیست؟ آیا آن را پس بدهم ؟ و مشکلی دارد دوستان زودتر جواب بدهند

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
باسلام خدمت اساتید محترم
دستگاهی به دستم رسیده که کاملا شبیه به میکروباکس است حتی کنترل وکابل آن ولی روی کارتونش نوشتهhd box iv
میتونید راهنمایی کنید چه دستگاهی است

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان من امروز میکروباکس 2 خریدم برنامه2.19 را براحتی قبول کرد اما کانال باز نشد و روی میکرو پیغام no information می نویسدعلت پیغام چیست؟ آیا آن را پس بدهم ؟ و مشکلی دارد دوستان زودتر جواب بدهند

A.Behr00z

کاربر
2010-10-18
93
321
34

خیر پس ندید شما اتصال سیم شریگتون با دانگل رو چک کنید ببینید اصلا چراغ سبز دانگل روشن میشه

بعد گزینه micro twin رسیورتو چک کن فعال باشه

تو منو دانگل هم جهت شرینگتو چک کن ببین همون جهتیه که شرینگتو گذاشتی

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوست عزیز رسیور من x98usb است و گزینه twin porotcolدارد و روی این گزینه تنظیم کرده ام در مورد جهت هم روی w3aتنظیم میکرو درست است اما در مورد سیم شیرینگ وصل است و مسیرw3aکانالهایی مانند فارسی1 و ... تصویر دارند اما نمی دانم و مطمئن نیستم که فرکانس دیتا سیگنال داشته باشد اگر امکان دارد بگویید چه کانالها و فرکانسی در این مسیر باید داشته باشم که مسئله سیگنال دیتا مشکل نداشه باشد ( به خصوص نام کانال را بگویید ) حدود 175 کانال دارم که بعضی از آنها فعلا چون ال ان بی w3a به صورت قیچی روی هاتبرد است و کمی شل است سیگنال ندارد در ضمن وقتی میکرو به برق است فقط و فقط چراغی قرمز رنگ روشن می شود و چراغ سبز روشن نمی ماند لطفا راهنمایی کنید.(آیا چراغ سبز همیشه باید روشن باشد که سیگنال شیرینگ مشکل نداشته باشد.) با تشکر فراوان

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوست عزیز رسیور من x98usb است و گزینه twin porotcolدارد و روی این گزینه تنظیم کرده ام در مورد جهت هم روی w3aتنظیم میکرو درست است اما در مورد سیم شیرینگ وصل است و مسیرw3aکانالهایی مانند فارسی1 و ... تصویر دارند اما نمی دانم و مطمئن نیستم که فرکانس دیتا سیگنال داشته باشد اگر امکان دارد بگویید چه کانالها و فرکانسی در این مسیر باید داشته باشم که مسئله سیگنال دیتا مشکل نداشه باشد ( به خصوص نام کانال را بگویید ) حدود 175 کانال دارم که بعضی از آنها فعلا چون ال ان بی w3a به صورت قیچی روی هاتبرد است و کمی شل است سیگنال ندارد در ضمن وقتی میکرو به برق است فقط و فقط چراغی قرمز رنگ روشن می شود و چراغ سبز روشن نمی ماند لطفا راهنمایی کنید.(آیا چراغ سبز همیشه باید روشن باشد که سیگنال شیرینگ مشکل نداشته باشد.) با تشکر فراوان

درود
دو.ست من اسم کانال مهم نیست اما برای برقراری شرینگ
باید فرکانس 10721 رو از 70 به بالا سیگنال داشته باشی
و از اخرین نرم افزار میکرو در بخش استفاده و جهت دریافت دیتا رو در میکرو 2فعال کرده وذخیره کنید
نداشتن چرغ چشمک زن سبز نشونه برقرار نبود شرینگ میباشد
:eek:k:

A.Behr00z

کاربر
2010-10-18
93
321
34

درود

فارسی وان(10721) رو شما 80 یا 70 درصد سیگنال داشته باشی شرینگت برقراره

فرکانس دیتا رو یادم نیست اما میدونم از فرکانس فارسی وان قوی تره مثلا شما اگه 70 تا سیگنال داشته باشی فارسی وان رو انو 80 تا داری

با زهم میگم از اتصال سیم به دانگل اطمینان پیدا کن باید ی چراغ سبزی روشن باشه

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با تشکر مجدد از دوستان عزیز به خاطر توجه فراوانشان:
در مورد سیگنال 10721 حدود 72 درصد دارم و فکر نکنم مشکلی از این لحاظ باشد و در ضمن امروز اخرین ورژن2.25 را برروی میکروباکس 2 ریختم و در مورد چراغ سبز : وقتی دانگل را به برق می زنم برای لحظاتی حدود چند ثانیه چراغ سبز روشن می شود و بعداز آن خاموش می شود و دیگر چراغ سبز روشن نمی شود و فقط چراغ قرمز روشن است( اصلا شیرینگ در این لحظات برقرار است)

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
در مورد سیگنال 10721 حدود 72 درصد دارم و فکر نکنم مشکلی از این لحاظ باشد و در ضمن امروز اخرین ورژن2.25 را برروی میکروباکس 2 ریختم و در مورد چراغ سبز : وقتی دانگل را به برق می زنم برای لحظاتی حدود چند ثانیه چراغ سبز روشن می شود و بعداز آن خاموش می شود و دیگر چراغ سبز روشن نمی شود و فقط چراغ قرمز روشن است( اصلا شیرینگ در این لحظات برقرار است)
دوست گلم سلام
شما ابتدا از اخرين برنامه رسمي 2.21 استفاده نماييد
دانگل رو روي يه رسيور ديگه امتحان كنيد اگه بازم جواب نگرفتي
دانگلت رو فلش كن ومجددا اخرين برنامه رسمي رو به دانگل منتقل كن
درضمن از ريختن برنامه هاي غير رسمي جدا خوداري كن

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538

درود
منم دقیقا مشکل شما رو داشتم
یه خورده با قیچی یوتل ور رفتم وتنظیمشو دقیق تر کردم
شرینگ برقرار شد الان هم هنوز مشکل دارم
شبها از ساعت 12.30 به بعد یواش یواش قطع وظهرها از ساعت
2 به بعد یواش یواش وصل میشه و موقعی هم که وصله بسیار عالی کار میکنه و هنوز کسی نتونسته کمکی در این باره بهم بکنه
و اینکه چراغ سبز بعد از زدن به برق برایچند ثانیه روشن میشه یه چیز
ثابتیه و واسه همه اینطوریه و نشون دهنده برقراری شرینگ نیست
:eek:k:

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان عزیز باراهنماییهای شما تا اندازه ای مشکل حل شد و در بخش اعلام وضعیت چگونگی انرا نوشتم اما برنامه 2.21 را بری میکروباکس 2 نیافتم و 2.21 را برای میکرو1 دیدم . الان با ثبات ترین ورژن و البته رسمی برای میکرو2 کدام است لطفا لینک دانلود را بگذارید.

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوستان عزیز باراهنماییهای شما تا اندازه ای مشکل حل شد و در بخش اعلام وضعیت چگونگی انرا نوشتم اما برنامه 2.21 را بری میکروباکس 2 نیافتم و 2.21 را برای میکرو1 دیدم . الان با ثبات ترین ورژن و البته رسمی برای میکرو2 کدام است لطفا لینک دانلود را بگذارید.

دوست عزیزم همون برنامه 2.21 رو دانلود کن وروی
میکرو بریز برای میکرو 2 هم قابل استفاده است:eek:k:
نرم افزار جدید دانگل میکرو باکس 1 ورژن 2.21 به تاریخ 2010/12/27

A.Behr00z

کاربر
2010-10-18
93
321
34

دوست من ورژن رسمی میکرو2 همون 2.19 هست

2.21 بیشتر برای میکرو 1 بیرون امد

بهتره از اون استفاده کنی وبرات الان اپلود کردم

چون من شب کریسمس 2.21 بودم که دوستان 2.19 میگفتند اصلا روی

نوا سینما فریز نداریم منم برگشتم 2.19 دیدم و اقعا درست میگند

به نظر من شما برای تست شرینگ اینتلست 1002 رو بگیر

نمیدونم اگه فارسی وان برات مهم نیست

فعلا با همون قیچی اینتل 1002 رو رصد کن ببین چی میشه

حتما النبی شما دوسوزنه هست سعی کن از النبیای hd استفاده کنی

برات چندتا عکس از دیش خودم میزارم من هم دیتا 1002 رو دارم هم w3

فرکانس نمونه برای 1002

11103--افقی 2790--باید 6/5 پیشنهاد می کنم برای دریافت با قیچی اینو بدید

بیمش در مشهد عالیه من با 80 درصد تونستم بگیرم

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

heliyoth

کاربر
2010-07-10
2
6
43
salam man ye microbox ghadimi daram k fek mikonam expire shode mikham bedoonam che dongli ro pishnahad mikonid k tarjihan ba internet por sorat kar kone va kam dardesar bashe baraye taviz va chetori mitoonam tahiye konam age rahnamayi konin mamnoon misham in id yahoo mane heliyoth_rapture@yahoo

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
salam man ye microbox ghadimi daram k fek mikonam expire shode mikham bedoonam che dongli ro pishnahad mikonid k tarjihan ba internet por sorat kar kone va kam dardesar bashe baraye taviz va chetori mitoonam tahiye konam age rahnamayi konin mamnoon misham in id yahoo mane heliyoth_rapture@yahoo
دوست عزيز سلام
لطفا فارسي تايپ كنيد

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام دوستان من میخواهم میکروباس 2 بخرم ولی نحوه نصب رو بلد نیستم لطفا کاملا راهنماییم فرماید با تشکر.

sifra

کاربر
2010-08-24
19
32
سلام دوستان من میکروباکس 1 رو تبدیل به رسیور کردم وحالا فهمیدم دانگلهای که کارتن سفید رنگ
دارند هنوز شرینگ روی اونها برقرار هست برای همین دوباره میخوام اونو تبدیل به دانگل کنم با چه نرم افزاری
باید تبدیل کنم.

canalsat

Banned
2009-09-08
257
1,240
44
سلام دوستان من میکروباکس 1 رو تبدیل به رسیور کردم وحالا فهمیدم دانگلهای که کارتن سفید رنگ
دارند هنوز شرینگ روی اونها برقرار هست برای همین دوباره میخوام اونو تبدیل به دانگل کنم با چه نرم افزاری
باید تبدیل کنم.
دورود
شما با این نرم افزار شیرینگ در دو ماهواره دبلیو 3 و اینتلست فعال میشود موفق باشید:eek:k:

پیوست‌ها

بالا