کلیه سوالات و مشکلات در مورد دانگل MicroBox و آلفاوسری جدید میکروباکس فقط اینجا

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
باسلام
من ميخاستم بدونم تو اين بخش ميشه مشاوره در مورد خريد دانگل گرفت يانه ؟مچاز نيستيم ؟

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
باسلام
من ميخاستم بدونم تو اين بخش ميشه مشاوره در مورد خريد دانگل گرفت يانه ؟مچاز نيستيم ؟

درود
در این انجمن هیچ تاپیکی مبنی بر مشاوره خرید وفروش لوازم جانبی ماهواره وجود ندارد
:eek:k:

alish61

کاربر
2010-09-02
14
26
43
اين دانگل مثل دانگل ميكرو باكس هست و زياد تفاوتي نميكند و نرم افزارها يکي هست قيمت مثل قيمت ميكرو باكس و فرقي با هم ندارد. توسط تيم ميکروباکس ساپورت ميشود. شکل ظاهري هم يکي هست.
سلام من یک الفا دارم ولی برنامه های میکروباکس اصلا بهش نمی خوره وپسوند نر مافزارهاش
sاست

koochooloo

کاربر
2010-03-08
111
213
35
سلام
من یه رسیور استارست 550dدارم با میکرو2
با یه دیش هم هاتبرد گرفتم هم w3البته w3با قیچی
وقتی میکرو خاموشه کانالها سیگنال دارن ولی تا میکروروشن میکنم سیگنال بیشترکانالها قطع میشه
میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟
در ضمن سیمها سالمن بعدم اینکه سیگنال w3برای شیرینگ هم تقریبا71درصده
ممنون

radfard

کاربر
2007-07-09
75
141
سلام
وقتی میکرو خاموشه کانالها سیگنال دارن ولی تا میکروروشن میکنم سیگنال بیشترکانالها قطع میشه
ممنون
از دیش مجزا استفاده کنید با فاصله 5متر از هم دور باشند

kheyli_ham_khob

کاربر
2009-06-16
47
46
39
سلام
ممنون

من یه رسیور titanium 10000با میکرو2
منم مشكله دوستمونو دارم

البته بعد از وصل كردن ميكرو سيگنالي كه ميكرو نشون ميده 21 درصد..
من قبلا با ميكرو 1 مشكلي نداشتم .
حالا بايد كدوم فركانسو درصدشو بالا ببرم ؟؟
ايا مشكل نرم افزاريه ؟؟
من امكان گذاشتن ديش مجزارو ندارم .. ميشه راهنماييم كنيد .

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
دوستان توصيه ميشه از ديش مجزا استفاده كنيد

kheyli_ham_khob

کاربر
2009-06-16
47
46
39
سلام

شايد خيليا هم مثل من اين مشكلو دارن كه نميتونن ديش جدا برا دبليو3 بزارن... راهه ديگه اي به جز ديش جدا نيست يعني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا گير كردم با اين مشكل كه با وصل شدن دانگل سيگنال صفر ميشه ؟؟؟؟؟

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
من یه رسیور titanium 10000با میکرو2
منم مشكله دوستمونو دارم

البته بعد از وصل كردن ميكرو سيگنالي كه ميكرو نشون ميده 21 درصد..
من قبلا با ميكرو 1 مشكلي نداشتم .
حالا بايد كدوم فركانسو درصدشو بالا ببرم ؟؟
ايا مشكل نرم افزاريه ؟؟
من امكان گذاشتن ديش مجزارو ندارم .. ميشه راهنماييم كنيد .

سلام

شايد خيليا هم مثل من اين مشكلو دارن كه نميتونن ديش جدا برا دبليو3 بزارن... راهه ديگه اي به جز ديش جدا نيست يعني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا گير كردم با اين مشكل كه با وصل شدن دانگل سيگنال صفر ميشه ؟؟؟؟؟

درود
دوست عزیز من هم مشکل شما رو داشتم
وقتی میکرو روشن بود هاتبرد رو فرکانس نداشتم و ..........
ومجبور شدم از یه دیش جدا استفاده کنم
تنها راهی بود که مشکلمو حل کرد شما هم باید از یه دیش جدا
استفاده کرده تا مشکلتون حل بشه:eek:k:

fatomi

کاربر
2010-12-17
12
23
با عرض سلام به اساتید محترم
من یک دانگل آلفا دارم با شماره سریال 91 که قبلا با نرم افزار 1.59 وصل بود اما من نرم افزار میکرو باکس 2 ورژن 2.19 بهش دادم الان هم وصله می خواهم نرم افزار 1.61 بهش بدم نمی گیره چه کار کنم ؟ آیا با فایل کلین درست می شود یا خیر؟ یا راه دیگری داره؟لطفا من را راهنمایی کنید
با تشکر

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با عرض سلام به اساتید محترم

من یک دانگل آلفا دارم با شماره سریال 91 که قبلا با نرم افزار 1.59 وصل بود اما من نرم افزار میکرو باکس 2 ورژن 2.19 بهش دادم الان هم وصله می خواهم نرم افزار 1.61 بهش بدم نمی گیره چه کار کنم ؟ آیا با فایل کلین درست می شود یا خیر؟ یا راه دیگری داره؟لطفا من را راهنمایی کنید
با تشکر​

موضوع مهم : راه حل مشکل نگرفتن نرم افزار در میکروباکس (
multipage.gif
1 2 3)

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان : بالاخره در قسمت اعلام وضعیت انقدر پیش رفتیم که هیچ جواب مطمئنی هم حاصل نشد . در جواب دوست عزبز بهروز که گفته بود سیگنال بعد ار 3 بعدازظهر که شیرینگ وصل می شود چه تغییراتی رخ می دهد باید بگویم هیچ تغییر خاصی رخ نمی دهد و مسئله دیش شیرینگ که مال من به صورت قیچی است و ... با فاصله از دیش دیگر قرار دارد در ضمن من قبلا با همین اتصالات شیرینگ ، یک دانگل تایمر داشتم که به هیچ وجه در مدت زمان قبل از 3 قطعی شیرینگ نداشت ( از صبح تا 3 بعدازظهر)با همین ال ان بی دوسوزنه و با همین قدرت سیگنال !! و قبلا هم میکرو1 را امتحان کردم مشکلی نداشت .
من فکر می کنم شاید خود میکرو2 شرایطش به اینگونه است و در ضمن از دوستان دیگر که ال ان بی دوسوزنه به صورت قیچی برای مسیر دیتاw3 و قطعی ندارند اعلام کنند تا از این بلاتکلیفی دربیاییم . می دانم دوستان زیادی با این مشکل مواجه هستند آنها نیز اعلام کنند با توجه به اینکه هستند کاربرانی که با ال ان بی دوسوزنه کار می کنند و شیرینگشان همیشه وصل است انها نیز اعلام وضعیت کنند تا مسئله روشن شود.

A.Behr00z

کاربر
2010-10-18
93
321
34
دوستان : بالاخره در قسمت اعلام وضعیت انقدر پیش رفتیم که هیچ جواب مطمئنی هم حاصل نشد . در جواب دوست عزبز بهروز که گفته بود سیگنال بعد ار 3 بعدازظهر که شیرینگ وصل می شود چه تغییراتی رخ می دهد باید بگویم هیچ تغییر خاصی رخ نمی دهد و مسئله دیش شیرینگ که مال من به صورت قیچی است و ... با فاصله از دیش دیگر قرار دارد در ضمن من قبلا با همین اتصالات شیرینگ ، یک دانگل تایمر داشتم که به هیچ وجه در مدت زمان قبل از 3 قطعی شیرینگ نداشت ( از صبح تا 3 بعدازظهر)با همین ال ان بی دوسوزنه و با همین قدرت سیگنال !! و قبلا هم میکرو1 را امتحان کردم مشکلی نداشت .
من فکر می کنم شاید خود میکرو2 شرایطش به اینگونه است و در ضمن از دوستان دیگر که ال ان بی دوسوزنه به صورت قیچی برای مسیر دیتاw3 و قطعی ندارند اعلام کنند تا از این بلاتکلیفی دربیاییم . می دانم دوستان زیادی با این مشکل مواجه هستند آنها نیز اعلام کنند با توجه به اینکه هستند کاربرانی که با ال ان بی دوسوزنه کار می کنند و شیرینگشان همیشه وصل است انها نیز اعلام وضعیت کنند تا مسئله روشن شود.

شاید با برنامه جدیدی که ارسال شود مشکل همه حل شود

صبر کنیم بهتره حرف شما کاملا صحیح هست:s13:

sohiel742

کاربر
2007-09-18
12
17
سلام
دوستان من میکروباکس 2 دارم نه برنامه قبول میکنه نه فایل کلین فقط چراق قرمز روشن میمونه هر کاری کردم آپدیت نشد چیکار باید بکنم تا آپدیدت بشه با تشکر راستی موقعی که کابل ای وی وصل میکنم مینویسه no chanale مشکل سخت افزاری نداره با تشکر

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام
دوستان من میکروباکس 2 دارم نه برنامه قبول میکنه نه فایل کلین فقط چراق قرمز روشن میمونه هر کاری کردم آپدیت نشد چیکار باید بکنم تا آپدیدت بشه با تشکر راستی موقعی که کابل ای وی وصل میکنم مینویسه no chanale مشکل سخت افزاری نداره با تشکر

درود
دوست من به 2 تا پست قبل خودت یه نگاه بندازی بد نیست
مدیر بخش همین سوال شما رو جواب دادند
موضوع مهم : راه حل مشکل نگرفتن نرم افزار در میکروباکس (
multipage.gif
1 2 3)
کمی دقت کنید:eek:k:

Saberkhan

کاربر
2010-10-17
192
607
35
مشاوره خريد دانكل !

با سلام - لطفا جديد ترين مدل دانكل ميكرو باكس و قيمت ان را برايم بنويسيد - در ضمن دانكل ها ميزان اعتبارشان جقدر است و شارز انها جطور صورت مي******د وايا نياز به برداخت بول براي شارر ان هست يا نه و ايا نياز به اينترنت هست يا نه ! با تشكر از شما:eek:ky:

بالا