باسلام
من ميخاستم بدونم تو اين بخش ميشه مشاوره در مورد خريد دانگل گرفت يانه ؟مچاز نيستيم ؟
سلام من یک الفا دارم ولی برنامه های میکروباکس اصلا بهش نمی خوره وپسوند نر مافزارهاشاين دانگل مثل دانگل ميكرو باكس هست و زياد تفاوتي نميكند و نرم افزارها يکي هست قيمت مثل قيمت ميكرو باكس و فرقي با هم ندارد. توسط تيم ميکروباکس ساپورت ميشود. شکل ظاهري هم يکي هست.
دوست عزيزفايل كلين رو تزريق كن بعدش نرم افزار بدهسلام من یک الفا دارم ولی برنامه های میکروباکس اصلا بهش نمی خوره وپسوند نر مافزارهاش
sاست
از دیش مجزا استفاده کنید با فاصله 5متر از هم دور باشندسلام
من یه رسیور استارست 550dدارم با میکرو2
با یه دیش هم هاتبرد گرفتم هم w3البته w3با قیچی
وقتی میکرو خاموشه کانالها سیگنال دارن ولی تا میکروروشن میکنم سیگنال بیشترکانالها قطع میشه
میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟
در ضمن سیمها سالمن بعدم اینکه سیگنال w3برای شیرینگ هم تقریبا71درصده
ممنون
روی کانال رفته وبعد ترانس میکرو رو به برق بزنميكرو فقط چراغش روشن ميشه
سلام
من یه رسیور استارست 550dدارم با میکرو2
با یه دیش هم هاتبرد گرفتم هم w3البته w3با قیچی
وقتی میکرو خاموشه کانالها سیگنال دارن ولی تا میکروروشن میکنم سیگنال بیشترکانالها قطع میشه
میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟
در ضمن سیمها سالمن بعدم اینکه سیگنال w3برای شیرینگ هم تقریبا71درصده
ممنون
من یه رسیور titanium 10000با میکرو2
منم مشكله دوستمونو دارم
البته بعد از وصل كردن ميكرو سيگنالي كه ميكرو نشون ميده 21 درصد..
من قبلا با ميكرو 1 مشكلي نداشتم .
حالا بايد كدوم فركانسو درصدشو بالا ببرم ؟؟
ايا مشكل نرم افزاريه ؟؟
من امكان گذاشتن ديش مجزارو ندارم .. ميشه راهنماييم كنيد .
سلام
شايد خيليا هم مثل من اين مشكلو دارن كه نميتونن ديش جدا برا دبليو3 بزارن... راهه ديگه اي به جز ديش جدا نيست يعني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا گير كردم با اين مشكل كه با وصل شدن دانگل سيگنال صفر ميشه ؟؟؟؟؟
با عرض سلام به اساتید محترم
من یک دانگل آلفا دارم با شماره سریال 91 که قبلا با نرم افزار 1.59 وصل بود اما من نرم افزار میکرو باکس 2 ورژن 2.19 بهش دادم الان هم وصله می خواهم نرم افزار 1.61 بهش بدم نمی گیره چه کار کنم ؟ آیا با فایل کلین درست می شود یا خیر؟ یا راه دیگری داره؟لطفا من را راهنمایی کنید
با تشکر
دوستان : بالاخره در قسمت اعلام وضعیت انقدر پیش رفتیم که هیچ جواب مطمئنی هم حاصل نشد . در جواب دوست عزبز بهروز که گفته بود سیگنال بعد ار 3 بعدازظهر که شیرینگ وصل می شود چه تغییراتی رخ می دهد باید بگویم هیچ تغییر خاصی رخ نمی دهد و مسئله دیش شیرینگ که مال من به صورت قیچی است و ... با فاصله از دیش دیگر قرار دارد در ضمن من قبلا با همین اتصالات شیرینگ ، یک دانگل تایمر داشتم که به هیچ وجه در مدت زمان قبل از 3 قطعی شیرینگ نداشت ( از صبح تا 3 بعدازظهر)با همین ال ان بی دوسوزنه و با همین قدرت سیگنال !! و قبلا هم میکرو1 را امتحان کردم مشکلی نداشت .
من فکر می کنم شاید خود میکرو2 شرایطش به اینگونه است و در ضمن از دوستان دیگر که ال ان بی دوسوزنه به صورت قیچی برای مسیر دیتاw3 و قطعی ندارند اعلام کنند تا از این بلاتکلیفی دربیاییم . می دانم دوستان زیادی با این مشکل مواجه هستند آنها نیز اعلام کنند با توجه به اینکه هستند کاربرانی که با ال ان بی دوسوزنه کار می کنند و شیرینگشان همیشه وصل است انها نیز اعلام وضعیت کنند تا مسئله روشن شود.
سلام
دوستان من میکروباکس 2 دارم نه برنامه قبول میکنه نه فایل کلین فقط چراق قرمز روشن میمونه هر کاری کردم آپدیت نشد چیکار باید بکنم تا آپدیدت بشه با تشکر راستی موقعی که کابل ای وی وصل میکنم مینویسه no chanale مشکل سخت افزاری نداره با تشکر