دوست گلم سلامبسیار ممنون از جواب سریع تان در مورد nss6 نگفتید با کدام ورژن فعال میشود.
دوست گلم سلامسلام دوستان
می*خواستم بدونم کانالها*یی که قبلا با میکرو ساپورت میشده و الان باز نمی*شه رو می*شه با تغییر نام دوباره بازشون کرد ؟
حيات آدمي در دنيا، صورت حبابي است در دريا
حسن رشديه
سوال:
آیا دانگل آلفا همون دانگل میکروباکسه؟
سلام من استارست sr-x97usb با دانگل آلفا روی w3 . چند روزه کانالهای نایل ست و بعضی از کانالهای هاتبرد رو باز نمیکنه . کانال اکشن روی هاتبرد بازه . مشکل از کجاست ؟ با تشکر
دوست گلم سلاممی خواستم بپرستم فرکانس12015hروی هاتبرد قطع شده روی میکرو باکس مشکل چیی هست از دیشب
دوست گلم سلامببخشید من میکروباکس خودم روی گزینه microگذاشتم مشکلی نیست به نظر شما کدوم گزینه خوب است
دوست گلم سلامسلام من یک دانگل الفا دارم که وقتی دارم بهش برنامه تزریق میکنم درصد لودر میاد رو 90قفل میکنه دیگه حرکت نمیکنه چی کار باید بکنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.
دوست گلم سلامدوستان سلام
آيا كسي با استرانگ4620 ايكس و ميكروباكس راحت كانال ها رو داره من ميكروباكس بدون كنترل گرفتم ولي پس از حدودا يك دقيقه قطع مي شد و با زدن 6969 دوباره براي همون مدت وصل مي شد ورژن 1.40 ميكروباكس و ورژن 190 براي رسيور ولي ندونستم مشكل كجاست لطفا راهنمايي كنيد
دوست عزيز من بايد برنامه نرم افزار جند باشه من آخرين پچ رو ريختم نشد ممنون مي شم راهنمايي دوباره كنيد
دوست گلم سلامدوستان من نرم افزار 1.41را ریختم اما کانالی باز نکرد. ولی نرم افزار قبلی راریختم باز میکند.میکرو سری قدیمی است. لطفا رهنمایی کنید.