ayoub
کنترل مديران سایت
- 2008-06-03
- 2,370
- 4,818
دوست گلم سلامسلام دووست من
توی یک تاپیک دیدم روی ماهواره astra این پکیج بازه ! کسی تأیید می کنه ؟
بازنميشه به هيچ عنوان
دوست گلم سلامسلام دووست من
توی یک تاپیک دیدم روی ماهواره astra این پکیج بازه ! کسی تأیید می کنه ؟
افای شهسوار شما تو اعلام وضعیت برای استارا رو هم اعلام کردی من چه جوری میتونم این ماهواره رو روی یه دیش با مرکزیت هاتبرد دریافت کنم . اگه این امکان وجود داره اسم کاملش تو لیست ماهواره رسیور چیه و فرکانس نمونش چنده و فاصلش تا هاتبرد چند سانتیمتره با تشکر
دانگل شما ایراد ندارد امروز شرینگ قطع بود از نرم افزار 1.40فعلا در جهت دبلیو3 استفاده کنید و منتظر نرم افزار جدید باشیدسلام.دانگل الفا دارم جمعه صبح قطع شد.پروگرام جدید زدم اما کانالا باز نمیشه.لطفا بگین چکار کنم
در یکی از سایتها خواندم که میکروباکس1 تا پایان سال 2010 میلادی ساپورت خواهد شد. از آقا علی میخواستم بپرسم که چقدر صحت دارد.
دوست گلم سلامدوستان ومدیران عزیز در صورتی که ممکنه یک راهنمایی بکنید در مورد چگونگی ریختن فایل کلین ؟تایپیکی معرفی کنید ؟اموزش تصویری واقعا منون میشم دستگاه من رو 90 می مونه وبرنامه نمی گیره ؟
حالا دوباره فایل کلین رو بزن وبعد نرم افزار 1.40 را بزن در ضمن هنگام اتصال دانگل به port کامپیوتر دقت بیشتری حاصل فرمایید.ميكروباكس من نرمافزار 141 رو ريختم كار نكرد دوباره 140 روريختم كار نكرد حالا ديگه وقتي استارت رو مي زنم هيچ اتفاقي نمي افته و در صد پيشرفت نرم افزار تكان نمي خوره لطفا كامل راهنمايي كنيد ممنون هستم
دوست عزيزم لطفا فايل و لودر رو لطف كنيد تا امتحان بكنم خيلي ممنون امحالا دوباره فایل کلین رو بزن وبعد نرم افزار 1.40 را بزن در ضمن هنگام اتصال دانگل به port کامپیوتر دقت بیشتری حاصل فرمایید.
کامپیوتر خود را یکبار ریستارت کن و با یک کابل مطمئن دیگر و با استفاده از فایل زیر که لودر هم داخلش هست امتحان کن.دوست عزيزم لطفا فايل و لودر رو لطف كنيد تا امتحان بكنم خيلي ممنون ام
دوست عزیز توی ماهواره ی آسترا بعضی مواقع چند کانال از پکبج sky GERMANY باز می شوند که اون ها هم شبکه های به درد نخوری هستند.سلام دووست من
توی یک تاپیک دیدم روی ماهواره Astra این پکیج بازه ! کسی تأیید می کنه ؟