دوستان من یه دستگاه هایویژن دارم چند ماهه عالی با میکروباکس کار میکنه اما الان چند روزه خودبخود روی بعضی از کانالهای کارتی مثل اسکای ایتالیا یا کانالهای سوئیس بعد از چند ثانیه کانالها بسته میشن و حتما باید برم روی کانالهای بدون مشکل مثل الجزیره اسپورتها تا کانالا دوباره باز بشن.
با برنامه 1.71 اینتلست
سلام ميكرو باكس قطعه قديمي دارم با نرمافزار ميكرو باكس 2 فعال هستش ولي الان مي خوام به ريسيور تبديل كنم اصلا برنامه تبديل به ريسيور رو فبول نمي كنه چه راه حلي ميگين كه انجام بدم.
سلام ميكرو باكس قطعه قديمي دارم با نرمافزار ميكرو باكس 2 فعال هستش ولي الان مي خوام به ريسيور تبديل كنم اصلا برنامه تبديل به ريسيور رو فبول نمي كنه چه راه حلي ميگين كه انجام بدم.
باسلام خدمت دوستان +
من دانگل میکروباکس 1رو تبدیل به میکروباکس 2کردم وحالا بخاطر باز نکردن کانالها میخوام مجدد به میکروباکس 1تبدیلش کنم الان باید چکارکنم ؟ مرسی
باسلام ودرود فراوان خدمت علی آقای گل:
بنده میکرو باکس 1 باسریالs/n9133 00411 دارم که روی w3 بارسیوراستارست 95 می باشد که پیغام استفاده از سریال تمام شده را میدهد.حالا شما لطف کنید به من بگید چه کاری باید انجام بدم که این میکرو را دوباره راه اندازی کنم.اگر با تعویض آی سی مشکل رفع می شود لطفا راهنمایی کنید. متشکرم
دوستان عزیز ایا من میتونم از برنامه 2.21 میکرو 2 برای میکرو 1 استفاده کنم تا در جهت اینتل بتونم کانالها رو باز کنم در ضمن دوستان عزیز دانگل من ایسی عوض نشده است و دارای ایسی فلش sst هست ؟
دوست عزیز از نرم افزار 2.26 استفاده کن
ایا میکرو1 قطعه تعویضی رو میشه این نرم افزار 2.30 رو زد.
دوست عزیز من این برنامه رو انتقال دادم ولی درمنو دانگل جهت شیرینگ روی w3 قرار داره و هر کاری میکنم روی جهت اینتل قرار نمیگیره لطفا راهنمایی کنید ؟دوست عزیز از نرم افزار 2.26 استفاده کن