hadi kabi
کاربر افتخاری
- 2009-07-05
- 632
- 2,134
- 25
من میکرو قدیمی بدون تعویض قطعه را سافت 171 دادم و اینتلست هم تنظیمه....چراغ دانگل هم سبز است..... منوی دانگل را هم روی am نهادم اما کنالی باز نمیشه.... مشکل از چیست؟
دوست عزیز فعلا شرینگ قطع هست
من میکرو قدیمی بدون تعویض قطعه را سافت 171 دادم و اینتلست هم تنظیمه....چراغ دانگل هم سبز است..... منوی دانگل را هم روی am نهادم اما کنالی باز نمیشه.... مشکل از چیست؟
11512 h 30000باسلام دوستان در صورت امکان یک فرکانس قوی جهت هلاست39 درجه اعلام کنین تا من این مسیر ر ا بر روی دانگل میکرو اکس تست کنم باتشکر
این فرکانس غیرفعال شده از این استفاده کنید 11503h1333311512 h 30000
این فرکانس غیرفعال شده از این استفاده کنید 11503h13333
با درود من می تونم میکروباکس 1 را به 2 تبدیل کنم چه راه حلی داره خواهشا اگر کسی می دونه کمک کنه با تشکر
درود..دوست عزیز نرم افزار 2.23 میکرو باکس2 به میکروباکس1 قدیمی نمی خوره چون هیچ کارایی ندارد و کانالی برای شما باز نمی کندبا درود کسی نیست یک کمکی بهم بکنه آیا میکروباکس 1 را می توانم به 2 تبدیل کنم
با درود
کسی نیست یک کمکی بهم بکنه آیا میکروباکس 1 را می توانم به 2 تبدیل کنم
سلام
من میکروباکس تعویض قطعه سری اول دارم اخیرا از بخش میکروباکس نرم افزار میکرو 1 به 2 را به دانگل انتقال دادم تبدیل به رسیوری شد که هیچ کاری انجام نمیدهد
وهیچ نرم افزار دیگری را غیراز همان مبدل قبول نمیکند حتی فایل کلن را دوستانی اطلاع دارند جهت رفع این مشگل کمک فرمایند.
با سپاس فراوان
دوست عزیز تبدیل 1 به 2 چیز بی معنی هست و امکان پذیر نیست.چون به گفته آقای علی رسیور شما با تعویض ای سی میکرو 1 فقط آی سی رو عوض کردید و با تعویض یک ای سی محاله که یک دانگل به یک دانگل دیگه تبدیل بشه.منطق هم همین رو میگه.هیچ شرکتی نمیاد انقدر هزینه بکنه و دانگل جدید تولید کنه با این تفاوت که فقط آی سیش رو عوض کرده باشه تا دیگران بتونن با تعویض یک قطعه ارزون دانگلشون رو به ورژن جدید ارتقا بدند.سخت افزار میکرو 2 کاملا متفاوت از 1 هست و با تعویض آی سی شما نمیتونید میکرو 1 رو به 2 تبدیل کنید.
موفق باشید.
نوشته اصلی توسط azama
سلام
من میکروباکس تعویض قطعه سری اول دارم اخیرا از بخش میکروباکس نرم افزار میکرو 1 به 2 را به دانگل انتقال دادم تبدیل به رسیوری شد که هیچ کاری انجام نمیدهد
وهیچ نرم افزار دیگری را غیراز همان مبدل قبول نمیکند حتی فایل کلن را دوستانی اطلاع دارند جهت رفع این مشگل کمک فرمایند.
با سپاس فراوان
سلام دوست عزیز یکبار نرم افزار تبدیل میکرو 2 به 1
نوشته اصلی توسط azama
سلام
با سپاس فراوان
سلام دوست عزیز یکبار نرم افزار تبدیل میکرو 2 به 1 رو از بخش دانلود کن و با لودر میکروباکس 2 انتقال بده و بعد نرم افزار کلین میکروباکس 1 رو انتقال بده و سپس اخرین نرم افزار میکروباکس1
رو از بخش دانلود کن و با لودر میکروباکس 2 انتقال بده و بعد نرم افزار کلین میکروباکس 1 رو انتقال بده و سپس اخرین نرم افزار میکروباکس1
جناب با سلام اتفاقا توی بخش خیلی دنبال
نوشته اصلی توسط azama
سلام
با سپاس فراوان
سلام دوست عزیز یکبار نرم افزار تبدیل میکرو 2 به 1 رو از بخش دانلود کن و با لودر میکروباکس 2 انتقال بده و بعد نرم افزار کلین میکروباکس 1 رو انتقال بده و سپس اخرین نرم افزار میکروباکس1
سلام جنابstar irsat اتفاقا خیلی دنبال نرم افرار تبدیل میکرو2به1 گشتم جتی درچند تاپیک درخواست کردم اما پیدا نشد درصورت امکان ادرس یا خود نزم افزار را برایم بفرستید سپاسگزار میشوم. با تشکر فراوان
سلام مجددجنابstar irsat
از لطف شما سپاسگزارم اما میکرو هیچ نرم افزاری غیراز تبدیل 1 به 2قبول نمیکند حتی فایل کلن را . چندین بار تبدیل 2 به 1 را زدم نگرفت.
با تشکر