کلیه سوالات و مشکلات در مورد دانگل MicroBox و آلفاوسری جدید میکروباکس فقط اینجا

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
من میکرو قدیمی بدون تعویض قطعه را سافت 171 دادم و اینتلست هم تنظیمه....چراغ دانگل هم سبز است..... منوی دانگل را هم روی am نهادم اما کنالی باز نمیشه.... مشکل از چیست؟

دوست عزیز فعلا شرینگ قطع هست

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام دانگل میکروباکس1 دارم که خیلی وقته روی حالت رسیور کار میکرد اومدم پچ1.71 رو دادم ابگرد شد تنطیمات رو هم انجام دادم ولی وقتی از برق در اوردم دوباره روشن کردم دیگه بالا نمیاد و فقط چراغ قرمز روشنه یعنی منوی دانگل اصلا بالا نمیاد..! خواستم اونو فلش کنم اصلا نرم افزار قبول نمیکنه!!!! ایسی رو دراوردم و 1دونه از ایسی هایی که قبلا تعویض کرده بودم جا انداختم دانگل بالا اومد و منو ظاهر میشه اما بازم وقتی پچ1.71 یا هرپچ دیگه ای بدم دانگل دیگه روشن نمیشه!!! و اصلا دیگه پچی قبول نمیکنه. 2تا ایسی اینجوری امتحان کردم نشد.. حتما باید ایسی رو دوباره در بیارم روی یه دانگل دیگه جا بندازم با یه پچ قدیمی ابگرد کنم و وقتی اونو روی دانگل خراب بذارم منو بالا میاد و دانگل روشن میشه همینکه بخوام پچ جدید بدم اینجوری میشه....! راهنمایی فرمایید

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
سلام

میکروباکس قطعه تعویضی دارم با V1.73a ورژن وشماره سریال 1070اما هیچ کانالی باز نمیشود لطفا راهنمایی فرمایید

باسپاس

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام دوستان.
من یه پچ تبدیل به رسیور ورژن1.03 دارم که به راحتی به میکرو1 انتقال پیدا میکنه ولی سر کانالهای هاتبرد قفل میکنه.تازه پچ ورژن 1.43
که علی آقا در آرشیو گذاشتنه اصلا قبول نمیکنه و صفحه کاملا سیاه میشه.به نظرتون چرا برنامه رو قبول نمیکنه و باید چیکار کنم؟؟ببخشید این سوال رو تو آرشیو مطرح کردم جواب نگرفتم.مرسی

karbon

کاربر
2009-06-06
67
752
باسلام

دوستان در صورت امکان یک فرکانس قوی جهت هلاست39 درجه اعلام کنین تا من این مسیر ر ا بر روی دانگل میکرو اکس تست کنم باتشکر

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501
با درود من می تونم میکروباکس 1 را به 2 تبدیل کنم چه راه حلی داره خواهشا اگر کسی می دونه کمک کنه با تشکر

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
با درود من می تونم میکروباکس 1 را به 2 تبدیل کنم چه راه حلی داره خواهشا اگر کسی می دونه کمک کنه با تشکر
با درود کسی نیست یک کمکی بهم بکنه آیا میکروباکس 1 را می توانم به 2 تبدیل کنم
درود..دوست عزیز نرم افزار 2.23 میکرو باکس2 به میکروباکس1 قدیمی نمی خوره چون هیچ کارایی ندارد و کانالی برای شما باز نمی کند

آخرین ویرایش:

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با درود
کسی نیست یک کمکی بهم بکنه آیا میکروباکس 1 را می توانم به 2 تبدیل کنم

دوست عزیز تبدیل 1 به 2 چیز بی معنی هست و امکان پذیر نیست.چون به گفته آقای علی رسیور شما با تعویض ای سی میکرو 1 فقط آی سی رو عوض کردید و با تعویض یک ای سی محاله که یک دانگل به یک دانگل دیگه تبدیل بشه.منطق هم همین رو میگه.هیچ شرکتی نمیاد انقدر هزینه بکنه و دانگل جدید تولید کنه با این تفاوت که فقط آی سیش رو عوض کرده باشه تا دیگران بتونن با تعویض یک قطعه ارزون دانگلشون رو به ورژن جدید ارتقا بدند.سخت افزار میکرو 2 کاملا متفاوت از 1 هست و با تعویض آی سی شما نمیتونید میکرو 1 رو به 2 تبدیل کنید.
موفق باشید.

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
سلام

من میکروباکس تعویض قطعه سری اول دارم اخیرا از بخش میکروباکس نرم افزار میکرو 1 به 2 را به دانگل انتقال دادم تبدیل به رسیوری شد که هیچ کاری انجام نمیدهد

وهیچ نرم افزار دیگری را غیراز همان مبدل قبول نمیکند حتی فایل کلن را دوستانی اطلاع دارند جهت رفع این مشگل کمک فرمایند.

با سپاس فراوان

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
سلام

من میکروباکس تعویض قطعه سری اول دارم اخیرا از بخش میکروباکس نرم افزار میکرو 1 به 2 را به دانگل انتقال دادم تبدیل به رسیوری شد که هیچ کاری انجام نمیدهد

وهیچ نرم افزار دیگری را غیراز همان مبدل قبول نمیکند حتی فایل کلن را دوستانی اطلاع دارند جهت رفع این مشگل کمک فرمایند.

با سپاس فراوان

سلام دوست عزیز یکبار نرم افزار تبدیل میکرو 2 به 1 رو از بخش دانلود کن و با لودر میکروباکس 2 انتقال بده و بعد نرم افزار کلین میکروباکس 1 رو انتقال بده و سپس اخرین نرم افزار میکروباکس1

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501

دوست عزیز تبدیل 1 به 2 چیز بی معنی هست و امکان پذیر نیست.چون به گفته آقای علی رسیور شما با تعویض ای سی میکرو 1 فقط آی سی رو عوض کردید و با تعویض یک ای سی محاله که یک دانگل به یک دانگل دیگه تبدیل بشه.منطق هم همین رو میگه.هیچ شرکتی نمیاد انقدر هزینه بکنه و دانگل جدید تولید کنه با این تفاوت که فقط آی سیش رو عوض کرده باشه تا دیگران بتونن با تعویض یک قطعه ارزون دانگلشون رو به ورژن جدید ارتقا بدند.سخت افزار میکرو 2 کاملا متفاوت از 1 هست و با تعویض آی سی شما نمیتونید میکرو 1 رو به 2 تبدیل کنید.
موفق باشید.

با درود

پس این لینک برای چی هستش تبدیل میکروباکس 1به 2 من انتقالش دادم و کار می کنه ولی کانلی باز نمی کنه دلیلش برای چی هستش راحت هم نرم افزار 223 را قبول کرد

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
دوستان در مسیر هاتبرد این روزها کانال اچ دی خاصی توسط میکرو یک شر میشه یا خیر؟

azama

کاربر
2006-10-22
132
213

quote_icon.png
نوشته اصلی توسط azama
سلام

با سپاس فراوان

سلام دوست عزیز یکبار نرم افزار تبدیل میکرو 2 به 1

quote_icon.png
نوشته اصلی توسط azama
سلام

با سپاس فراوان

سلام دوست عزیز یکبار نرم افزار تبدیل میکرو 2 به 1 رو از بخش دانلود کن و با لودر میکروباکس 2 انتقال بده و بعد نرم افزار کلین میکروباکس 1 رو انتقال بده و سپس اخرین نرم افزار میکروباکس1​

رو از بخش دانلود کن و با لودر میکروباکس 2 انتقال بده و بعد نرم افزار کلین میکروباکس 1 رو انتقال بده و سپس اخرین نرم افزار میکروباکس1

جناب با سلام اتفاقا توی بخش خیلی دنبال

quote_icon.png
نوشته اصلی توسط azama
سلام

با سپاس فراوان

سلام دوست عزیز یکبار نرم افزار تبدیل میکرو 2 به 1 رو از بخش دانلود کن و با لودر میکروباکس 2 انتقال بده و بعد نرم افزار کلین میکروباکس 1 رو انتقال بده و سپس اخرین نرم افزار میکروباکس1

سلام جنابstar irsat اتفاقا خیلی دنبال نرم افرار تبدیل میکرو2به1 گشتم جتی درچند تاپیک درخواست کردم اما پیدا نشد درصورت امکان ادرس یا خود نزم افزار را برایم بفرستید سپاسگزار میشوم. با تشکر فراوان

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650

quote_icon.png
نوشته اصلی توسط azama
سلام

با سپاس فراوان

سلام دوست عزیز یکبار نرم افزار تبدیل میکرو 2 به 1

quote_icon.png
نوشته اصلی توسط azama
سلام

با سپاس فراوان

سلام دوست عزیز یکبار نرم افزار تبدیل میکرو 2 به 1 رو از بخش دانلود کن و با لودر میکروباکس 2 انتقال بده و بعد نرم افزار کلین میکروباکس 1 رو انتقال بده و سپس اخرین نرم افزار میکروباکس1​

رو از بخش دانلود کن و با لودر میکروباکس 2 انتقال بده و بعد نرم افزار کلین میکروباکس 1 رو انتقال بده و سپس اخرین نرم افزار میکروباکس1

جناب با سلام اتفاقا توی بخش خیلی دنبال

quote_icon.png
نوشته اصلی توسط azama
سلام

با سپاس فراوان

سلام جنابstar irsat اتفاقا خیلی دنبال نرم افرار تبدیل میکرو2به1 گشتم جتی درچند تاپیک درخواست کردم اما پیدا نشد درصورت امکان ادرس یا خود نزم افزار را برایم بفرستید سپاسگزار میشوم. با تشکر فراوان

خدمت شما دوست عزیز

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
سلام مجددجنابstar irsat

از لطف شما سپاسگزارم اما میکرو هیچ نرم افزاری غیراز تبدیل 1 به 2قبول نمیکند حتی فایل کلن را . چندین بار تبدیل 2 به 1 را زدم نگرفت.

با تشکر

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
سلام مجددجنابstar irsat

از لطف شما سپاسگزارم اما میکرو هیچ نرم افزاری غیراز تبدیل 1 به 2قبول نمیکند حتی فایل کلن را . چندین بار تبدیل 2 به 1 را زدم نگرفت.

با تشکر

دوست عزیز تنها راهی که دیگه وجود داره پروگرام ایسی فلش هست که دو راه داری یا بدی به تعمیرکار برات پروگرام کنن یا خودت پروگرام کنی که اگه خواستی اموزش و برنامشو برات میزارم

بالا