کلیه سوالات و مشکلات در مورد دانگل MicroBox و آلفاوسری جدید میکروباکس فقط اینجا

reza195

کاربر
2009-01-03
158
404
39
مسعود جان امروز یادت رفته اعلام وضعیتکنی چرا شیرینگ فعلا خوب است من از طرف شما با اجازه شما اگر نباشید معاونت مرا بپذیرید

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
ممنون از لطفت masoud1354 ولی به دانگل منتقل نمیشه.کسی این ورژن را تست کرده؟

درود نرم افزار سالم و مشکلی نداره قبل از انتقال دانگل رو با لودر میکروباکس 2 erase کنید سپس با لودر میکروباکس 2 انتقال بدید

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
دوست عزیز وقتی فایل را از حالت فشرده درمیارم فقط لودر میکرو1 ظاهر میشه.پس چطور با لودر میکرو2 منتقلش کنم

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
دوست عزیز وقتی فایل را از حالت فشرده درمیارم فقط لودر میکرو1 ظاهر میشه.پس چطور با لودر میکرو2 منتقلش کنم

از لودر میکرو 2 که استفاده میکنید از گزینه فایل و مربعی که روبروی ان است فایل را اضافه کنید

hiphop24

کاربر
2009-12-25
5
9
34
سلام دوستان 2 تا ميكروباكس 5 دارم (همون آيسي تعويض شده) واين مشكلا رو دارم
اولي:شيرينگ با برنامه 2.02 بدون مشكل تا 3 هفته پيش بدون مشكل وصل بود الانم وصله ولي 1 دقيقه وصل 1 دقيقه قطع ورژن 2.03 تو سايت microbox.us بود زدم اين پيغام اومد check segnature fail خلاصه ورژن رو برگردوندم , اگه نرم افزاري براي ميكروباكس سريال جديد mx هست لينك بزاريذ لطفا
دومي:مشكلي نداشت ولي برنامه sks رو بهش زدن الان ميخوام برش گردونم روي برنامه ميكروباكس اصلي اين پيغام check segnature fail مياد برنامه ser_tool رو دانلود كردم ولي اجرا نميشه و خطا مياد چكارشون كنم لطفا اگه برنامه اي واسه فيكس سريال ميكروباكس داريد بزاريد

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
سلام دوستان 2 تا ميكروباكس 5 دارم (همون آيسي تعويض شده) واين مشكلا رو دارم
اولي:شيرينگ با برنامه 2.02 بدون مشكل تا 3 هفته پيش بدون مشكل وصل بود الانم وصله ولي 1 دقيقه وصل 1 دقيقه قطع ورژن 2.03 تو سايت microbox.us بود زدم اين پيغام اومد check segnature fail خلاصه ورژن رو برگردوندم , اگه نرم افزاري براي ميكروباكس سريال جديد mx هست لينك بزاريذ لطفا
دومي:مشكلي نداشت ولي برنامه sks رو بهش زدن الان ميخوام برش گردونم روي برنامه ميكروباكس اصلي اين پيغام check segnature fail مياد برنامه ser_tool رو دانلود كردم ولي اجرا نميشه و خطا مياد چكارشون كنم لطفا اگه برنامه اي واسه فيكس سريال ميكروباكس داريد بزاريد

درود دوست عزیز قبل از هر کاری دانگل رو ارث کنید بعد نرم افزار رو برنید در مورد فیکس سریال هم نرم افزار تو بخش هست که استاد علی گذاشتن با اون توسط قیلترشکن اجرا کنید ببینید مشکل حل میشه

hiphop24

کاربر
2009-12-25
5
9
34
درود دوست عزیز قبل از هر کاری دانگل رو ارث کنید بعد نرم افزار رو برنید در مورد فیکس سریال هم نرم افزار تو بخش هست که استاد علی گذاشتن با اون توسط قیلترشکن اجرا کنید ببینید مشکل حل میشه
سلام اگه لطف كني لينك نرم افزار فيكس با برنامه ارث رو بزار خيلي ممنون.

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
درود
من یک میکروباکس 1دارم اگربرنامه جدید را بزنم راه میافتد ممنون

سلام دوست خوبم

با نرم افزار موجود در سایت معروف به بره ناقلا دانگل را آپگرید و از شیرینگ در جهت w3 لذت ببر

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
سلام

چطور میشه از سویچر برای میکروباکس استفاده کرد ؟

درود
دوست عزیز قبلا با نرم افزاری اصلی میکروباکس این امکان فراهم بود ولی با این نرم افزار (ناقلا) غیر ممکن است باید حتما سیم مستقیم به النبی وصل بشود

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام به همه استادان

دو سه روزی میشه که دانگل میکرو 1 من هیچ کانالی را باز نمکنه . بررسی که کردم دیدم چراغ سبز خاموش و چراغ قرمز هم خاموش و روشن میشه (حالت چشمک)

کابل ویدئو را که وصل کردم هیچ چیزی نشون نداده و no signal میزنه .

فکر کنم اصلاً برنامه روش نیست.

کسی هست بدونه چه ایرادی داره ؟ چرا چراغ قرمز چشمک میزنه ؟

ممنون از راهنمایی با ارزشتون

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
با سلام به همه استادان

دو سه روزی میشه که دانگل میکرو 1 من هیچ کانالی را باز نمکنه . بررسی که کردم دیدم چراغ سبز خاموش و چراغ قرمز هم خاموش و روشن میشه (حالت چشمک)

کابل ویدئو را که وصل کردم هیچ چیزی نشون نداده و no signal میزنه .

فکر کنم اصلاً برنامه روش نیست.

کسی هست بدونه چه ایرادی داره ؟ چرا چراغ قرمز چشمک میزنه ؟

ممنون از راهنمایی با ارزشتون

درود
دوست عزیز مشکل شما برقی می باشد
احتمال زیاد می تواند از ترانس باشد
با ترانس دیگری چک کن اگر نبود از دانگل شما مشکل برقی داره احتمال ورودی برقی اون باشد

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

درود
دوست عزیز مشکل شما برقی می باشد
احتمال زیاد می تواند از ترانس باشد
با ترانس دیگری چک کن اگر نبود از دانگل شما مشکل برقی داره احتمال ورودی برقی اون باشد

استاد گرامی و معظم سلام

بنا بر فرمایشات جنابعالی با آداپتور دیگری چک و مشکل مرتفع گردید.

نهایت امتنان و تشکر اینجانب را بپذیرید.

abadan55

کاربر
2008-03-04
6
4
سلام من دانگل میکرو باکس یک روتبدیل به رسیور کردم منتها کنترلشوندارم میخوام بدونم به رسیوری تبدیل میشه که کنترل آیکلاس ساپورت کنه اگر میشه برنامشو بزارید ممنون میشم کنترل آیکلاس معمولی رودارم ‌.؟

بالا