ممنون از لطفت masoud1354 ولی به دانگل منتقل نمیشه.کسی این ورژن را تست کرده؟
دوست عزیز وقتی فایل را از حالت فشرده درمیارم فقط لودر میکرو1 ظاهر میشه.پس چطور با لودر میکرو2 منتقلش کنم
سلام دوستان 2 تا ميكروباكس 5 دارم (همون آيسي تعويض شده) واين مشكلا رو دارم
اولي:شيرينگ با برنامه 2.02 بدون مشكل تا 3 هفته پيش بدون مشكل وصل بود الانم وصله ولي 1 دقيقه وصل 1 دقيقه قطع ورژن 2.03 تو سايت microbox.us بود زدم اين پيغام اومد check segnature fail خلاصه ورژن رو برگردوندم , اگه نرم افزاري براي ميكروباكس سريال جديد mx هست لينك بزاريذ لطفا
دومي:مشكلي نداشت ولي برنامه sks رو بهش زدن الان ميخوام برش گردونم روي برنامه ميكروباكس اصلي اين پيغام check segnature fail مياد برنامه ser_tool رو دانلود كردم ولي اجرا نميشه و خطا مياد چكارشون كنم لطفا اگه برنامه اي واسه فيكس سريال ميكروباكس داريد بزاريد
سلام اگه لطف كني لينك نرم افزار فيكس با برنامه ارث رو بزار خيلي ممنون.درود دوست عزیز قبل از هر کاری دانگل رو ارث کنید بعد نرم افزار رو برنید در مورد فیکس سریال هم نرم افزار تو بخش هست که استاد علی گذاشتن با اون توسط قیلترشکن اجرا کنید ببینید مشکل حل میشه
سلام اگه لطف كني لينك نرم افزار فيكس با برنامه ارث رو بزار خيلي ممنون.
درود
من یک میکروباکس 1دارم اگربرنامه جدید را بزنم راه میافتد ممنون
ایا برنامه ای هست که با جهت دبلیو 6 جواب بده ؟ ممنون
سلام
چطور میشه از سویچر برای میکروباکس استفاده کرد ؟
با سلام به همه استادان
دو سه روزی میشه که دانگل میکرو 1 من هیچ کانالی را باز نمکنه . بررسی که کردم دیدم چراغ سبز خاموش و چراغ قرمز هم خاموش و روشن میشه (حالت چشمک)
کابل ویدئو را که وصل کردم هیچ چیزی نشون نداده و no signal میزنه .
فکر کنم اصلاً برنامه روش نیست.
کسی هست بدونه چه ایرادی داره ؟ چرا چراغ قرمز چشمک میزنه ؟
ممنون از راهنمایی با ارزشتون
درود
دوست عزیز مشکل شما برقی می باشد
احتمال زیاد می تواند از ترانس باشد
با ترانس دیگری چک کن اگر نبود از دانگل شما مشکل برقی داره احتمال ورودی برقی اون باشد