سلام دوستان
دانگل میکروباکس یک دارم که یک بار قطعه عوض نمودم برای استفاده ازشرینگ انرا با نرم افزار ارایه شده درسایت تبدیل
به میکروباکس2 نمودم که متاسفانه تبدیل به رسیور شده آنهم کاری انجام نمیدهد ودانگل هم هیچ نرم افزاری قبول
نمیکند لطفا راهنمایی فرمایید چگونه مشگلم را حل کنم قبلا سپاسگزارم
جناب
با سلام و تشکر از کمک شما مشگل حل شد پچ 1.71 در چه جهتی فعاله آیا نیاز به تغییر دارد . مجددا سپاسگزارم
جناب hadi kabi
با سلام مجدد چنانچه نرم افزار تبدیل میکرو به رسیور دارید برایم لطف کنید چون امکان دریافت برنامه در جهت 39 درجه برایم مقدور نیست .
با سپاس از همکاری شما
سلام میکروباکس قطعه تعویضی سریال 1036 رو نرم افزار چکی بتا زدم اما دیگه هیچ منویی رو نشون نمیده و صفحه سیاه هست هیچ نرم افزاری هم قبول نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون از راهنماییتون اما متاسفانه کسی که برای من اینکارو کرده یادش رفته اولش فایل دامپ بگیره همینجوری چکی بتا رو زده روش ...الان هم erase کردم هم کلین اما بعدش که نرم افزارو میزنم بازم صفحه سیاه هست....الان به نظر شما راه حلی هست بتونم مجدد ازش استفاده کنم یا باید قیدش رو بزنم؟؟؟وقتی ; erase میکنم بعدش باید چه فایلی رو بریزم؟؟ با کدوم گزینه؟؟سلام دوست من
میتونی از این دو تا لینک استفاده کنی :
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27674
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=59637&page=7
فکر کنم بتونی مشکل را با راهنمائی های ارائه شده حل کنی .
ممنون از راهنماییتون اما متاسفانه کسی که برای من اینکارو کرده یادش رفته اولش فایل دامپ بگیره همینجوری چکی بتا رو زده روش ...الان هم erase کردم هم کلین اما بعدش که نرم افزارو میزنم بازم صفحه سیاه هست....الان به نظر شما راه حلی هست بتونم مجدد ازش استفاده کنم یا باید قیدش رو بزنم؟؟؟وقتی ; erase میکنم بعدش باید چه فایلی رو بریزم؟؟ با کدوم گزینه؟؟
ممنون از راهنماییتون فایل فلش رو با کدوم گزینه انتقال بدم؟ مین کد؟ فایل مسیر دبلیو3 چکی بتا رو با مین کد انتقال بدم یا با دامپ ؟
با درود :
دوست عزیز جنابعالی ابتدا فایل کلین را به دانگل انتقال دهید و سپس دانگل را Erase نموده و در پایان آخرین نرم افزاری را که برای دانگل میکروباکس1 ارائه گردیده به دانگل انتقال دهید،
توجه => اگر قبلاً این اقدامات را انجام داده اید و کماکان صفحه منوی دانگل سیاه است بهتر است یکبار فایل فلش دانگل میکروباکس1 را به دانگلتان انتقال دهید، و سپس آخرین نرم افزار ارائه شده برای دانگل میکروباکس را به دانگل انتقال دهید،
جهت دریافت فایل فلش و لودر مورد نظر به لینک زیر مراجعه نمائید.
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=34152&p=294413&viewfull=1#post294413
ممنون از راهنماییتون فایل فلش رو با کدوم گزینه انتقال بدم؟ مین کد؟ فایل مسیر دبلیو3 چکی بتا رو با مین کد انتقال بدم یا با دامپ ؟
دوست گلم ازلودرزیراستفاده کنجناب
میکروی من اصلا فایل کلن را هم قبول نمیکند چه کار باید بکنم . با سپاس
خیلی ممنون از راهنماییتون تونستم نرم افزار چکی بتارو انتقال بدم الان که نرم افزار رو فعال میکنم میگذارم رو گزینه nbنرم افزار هیچ کدوم ازون 2 خطش سبز رنگ نمیشه اما میگذارم رو ns هر 2 خط سبز رنگ میشه و تا 40% میرسه اما هنوز شرینگ فعال نیست و هیچ کانالی باز نیست به نظرتون مشکل از کجاست/.؟؟
با درود مجدد :
دوست عزیز تمامی مراحلی را که بنده در پست ارسالی قبل خدمت مبارکتان عرض نمودم را
دقیقاً باید طبق تنظیمات مندرج در شکل زیر انجام دهید،
خیلی ممنون از راهنماییتون تونستم نرم افزار چکی بتارو انتقال بدم الان که نرم افزار رو فعال میکنم میگذارم رو گزینه nbنرم افزار هیچ کدوم ازون 2 خطش سبز رنگ نمیشه اما میگذارم رو ns هر 2 خط سبز رنگ میشه و تا 40% میرسه اما هنوز شرینگ فعال نیست و هیچ کانالی باز نیست به نظرتون مشکل از کجاست/.؟؟
با سلام به همه دوستان
من یک دانگل میکرو 1 دارم با شماره سریال 1036 ( البته با قطعه تعویض شده و فایل ریپیر ) که روی اون نرم افزار چکی باکس را ریختم .
البته قبل از تزریق نرم افزار چکی ، یک دامپ از اون گرفتم .
حالا میخوام از دامپ استفاده کنم و اونو به حالت اول برگردونم. ولی زمانی که لودر را باز می کنم و میخوام فایل را تزریق کنم ، اصلاً دانگل فایل را قبول نمی کند .
کابل انتقال نیز مشکلی ندارد .
به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه و چطور میشه از فایل دامپ استفاده کرد ؟
ممنون