کلیه سوالات و مشکلات در مورد دانگل MicroBox و آلفاوسری جدید میکروباکس فقط اینجا

sat484801

کاربر
2008-09-27
4
7
سلام . آقا این آی سی 25q16 رو برای تبدیل به میکرو 2 از کجا باید تهیه کرد ؟ خ جمهوری همه الکترونیک فروشیا سرزدم پیدا نکردم .
اگه کسی سراغ داره جایی رو ممنون میشم آدرس بده .

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
سلام دوستان

دانگل میکروباکس یک دارم که یک بار قطعه عوض نمودم برای استفاده ازشرینگ انرا با نرم افزار ارایه شده درسایت تبدیل

به میکروباکس2 نمودم که متاسفانه تبدیل به رسیور شده آنهم کاری انجام نمیدهد ودانگل هم هیچ نرم افزاری قبول

نمیکند لطفا راهنمایی فرمایید چگونه مشگلم را حل کنم قبلا سپاسگزارم

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
سلام دوستان

دانگل میکروباکس یک دارم که یک بار قطعه عوض نمودم برای استفاده ازشرینگ انرا با نرم افزار ارایه شده درسایت تبدیل

به میکروباکس2 نمودم که متاسفانه تبدیل به رسیور شده آنهم کاری انجام نمیدهد ودانگل هم هیچ نرم افزاری قبول

نمیکند لطفا راهنمایی فرمایید چگونه مشگلم را حل کنم قبلا سپاسگزارم

دوست عزیز با این لودر فلش کن

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
جناب

با سلام و تشکر از کمک شما مشگل حل شد پچ 1.71 در چه جهتی فعاله آیا نیاز به تغییر دارد . مجددا سپاسگزارم

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
جناب

با سلام و تشکر از کمک شما مشگل حل شد پچ 1.71 در چه جهتی فعاله آیا نیاز به تغییر دارد . مجددا سپاسگزارم

دوست گرامی ورژن 1.83 رو در جهت hellassat2 امتحان کن اگر اکسپایر نداد شرینگ وصل میشود اگر داد منتظر نرم افزار جدید باشید

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
جناب hadi kabi
با سلام مجدد چنانچه نرم افزار تبدیل میکرو به رسیور دارید برایم لطف کنید چون امکان دریافت برنامه در جهت 39 درجه برایم مقدور نیست .

با سپاس از همکاری شما

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
جناب hadi kabi
با سلام مجدد چنانچه نرم افزار تبدیل میکرو به رسیور دارید برایم لطف کنید چون امکان دریافت برنامه در جهت 39 درجه برایم مقدور نیست .

با سپاس از همکاری شما

بفرما دوست گرامی برای تبدیل به رسیور

پیوست‌ها

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
سلام میکروباکس قطعه تعویضی سریال 1036 رو نرم افزار چکی بتا زدم اما دیگه هیچ منویی رو نشون نمیده و صفحه سیاه هست هیچ نرم افزاری هم قبول نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سلام میکروباکس قطعه تعویضی سریال 1036 رو نرم افزار چکی بتا زدم اما دیگه هیچ منویی رو نشون نمیده و صفحه سیاه هست هیچ نرم افزاری هم قبول نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوست من

میتونی از این دو تا لینک استفاده کنی :

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27674

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=59637&page=7

فکر کنم بتونی مشکل را با راهنمائی های ارائه شده حل کنی .

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38
سلام دوست من

میتونی از این دو تا لینک استفاده کنی :

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27674

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=59637&page=7

فکر کنم بتونی مشکل را با راهنمائی های ارائه شده حل کنی .
ممنون از راهنماییتون اما متاسفانه کسی که برای من اینکارو کرده یادش رفته اولش فایل دامپ بگیره همینجوری چکی بتا رو زده روش ...الان هم erase کردم هم کلین اما بعدش که نرم افزارو میزنم بازم صفحه سیاه هست....الان به نظر شما راه حلی هست بتونم مجدد ازش استفاده کنم یا باید قیدش رو بزنم؟؟؟وقتی ; erase میکنم بعدش باید چه فایلی رو بریزم؟؟ با کدوم گزینه؟؟

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
ممنون از راهنماییتون اما متاسفانه کسی که برای من اینکارو کرده یادش رفته اولش فایل دامپ بگیره همینجوری چکی بتا رو زده روش ...الان هم erase کردم هم کلین اما بعدش که نرم افزارو میزنم بازم صفحه سیاه هست....الان به نظر شما راه حلی هست بتونم مجدد ازش استفاده کنم یا باید قیدش رو بزنم؟؟؟وقتی ; erase میکنم بعدش باید چه فایلی رو بریزم؟؟ با کدوم گزینه؟؟

با درود :
دوست عزیز جنابعالی ابتدا فایل
کلین را به دانگل انتقال دهید و سپس دانگل را Erase نموده و در پایان آخرین نرم افزاری را که برای دانگل میکروباکس1 ارائه گردیده به دانگل انتقال دهید،
توجه
=> اگر قبلاً این اقدامات را انجام داده اید و کماکان صفحه منوی دانگل سیاه است بهتر است یکبار فایل فلش دانگل میکروباکس1 را به دانگلتان انتقال دهید، و سپس آخرین نرم افزار ارائه شده برای دانگل میکروباکس را به دانگل انتقال دهید،
جهت دریافت فایل فلش و لودر مورد نظر به لینک زیر مراجعه نمائید.

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=34152&p=294413&viewfull=1#post294413

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38

با درود :
دوست عزیز جنابعالی ابتدا فایل
کلین را به دانگل انتقال دهید و سپس دانگل را Erase نموده و در پایان آخرین نرم افزاری را که برای دانگل میکروباکس1 ارائه گردیده به دانگل انتقال دهید،
توجه
=> اگر قبلاً این اقدامات را انجام داده اید و کماکان صفحه منوی دانگل سیاه است بهتر است یکبار فایل فلش دانگل میکروباکس1 را به دانگلتان انتقال دهید، و سپس آخرین نرم افزار ارائه شده برای دانگل میکروباکس را به دانگل انتقال دهید،
جهت دریافت فایل فلش و لودر مورد نظر به لینک زیر مراجعه نمائید.

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=34152&p=294413&viewfull=1#post294413

ممنون از راهنماییتون فایل فلش رو با کدوم گزینه انتقال بدم؟ مین کد؟ فایل مسیر دبلیو3 چکی بتا رو با مین کد انتقال بدم یا با دامپ ؟

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
ممنون از راهنماییتون فایل فلش رو با کدوم گزینه انتقال بدم؟ مین کد؟ فایل مسیر دبلیو3 چکی بتا رو با مین کد انتقال بدم یا با دامپ ؟

با درود مجدد :
دوست عزیز تمامی مراحلی را که بنده در پست ارسالی قبل خدمت مبارکتان عرض نمودم را
دقیقاً باید طبق تنظیمات مندرج در شکل زیر انجام دهید،

enG1s.png

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
چناب parsin

ضمن سپاس طرز کار با لودر مرحمتی را بلد نیستم لطفا راهنمایی فرمایید .با تشکر

soheyl1360

کاربر
2009-06-06
84
184
38

با درود مجدد :
دوست عزیز تمامی مراحلی را که بنده در پست ارسالی قبل خدمت مبارکتان عرض نمودم را
دقیقاً باید طبق تنظیمات مندرج در شکل زیر انجام دهید،

enG1s.png

خیلی ممنون از راهنماییتون تونستم نرم افزار چکی بتارو انتقال بدم الان که نرم افزار رو فعال میکنم میگذارم رو گزینه nbنرم افزار هیچ کدوم ازون 2 خطش سبز رنگ نمیشه اما میگذارم رو ns هر 2 خط سبز رنگ میشه و تا 40% میرسه اما هنوز شرینگ فعال نیست و هیچ کانالی باز نیست به نظرتون مشکل از کجاست/.؟؟

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
خیلی ممنون از راهنماییتون تونستم نرم افزار چکی بتارو انتقال بدم الان که نرم افزار رو فعال میکنم میگذارم رو گزینه nbنرم افزار هیچ کدوم ازون 2 خطش سبز رنگ نمیشه اما میگذارم رو ns هر 2 خط سبز رنگ میشه و تا 40% میرسه اما هنوز شرینگ فعال نیست و هیچ کانالی باز نیست به نظرتون مشکل از کجاست/.؟؟

با درود مجدد :
دوست عزیز جنابعالی برای اینکه بتوانید از شرینگ سرور
NB این نرم افزار چکی باکس بر روی ماهواره W3A استفاده نمائید، باید حتماً برای تنظیم نمودن دیش w3 از این فرکانس 12526V02900 استفاده نمائید، یعنی به عبارت دیگر اول باید بر روی رسیورتان حتماً این فرکانس را با سیگنال مناسب دریافت داشته باشید تا متعاقباً این سرور بر روی منوی دانگلتان نیز سبز شود، و با استندبای نمودن دانگل در این موقع است که شرینگ بر روی رسیورتان فعال می شود، و فقط به این شیوه است که شما خواهید توانست از سرور NB
استفاده نمائید.
موفق باشید.

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام به همه دوستان

من یک دانگل میکرو 1 دارم با شماره سریال 1036 ( البته با قطعه تعویض شده و فایل ریپیر ) که روی اون نرم افزار چکی باکس را ریختم .

البته قبل از تزریق نرم افزار چکی ، یک دامپ از اون گرفتم .

حالا میخوام از دامپ استفاده کنم و اونو به حالت اول برگردونم. ولی زمانی که لودر را باز می کنم و میخوام فایل را تزریق کنم ، اصلاً دانگل فایل را قبول نمی کند .

کابل انتقال نیز مشکلی ندارد .

به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه و چطور میشه از فایل دامپ استفاده کرد ؟

ممنون

leda_651

کاربر
2010-08-11
127
261
39
با سلام به همه دوستان

من یک دانگل میکرو 1 دارم با شماره سریال 1036 ( البته با قطعه تعویض شده و فایل ریپیر ) که روی اون نرم افزار چکی باکس را ریختم .

البته قبل از تزریق نرم افزار چکی ، یک دامپ از اون گرفتم .

حالا میخوام از دامپ استفاده کنم و اونو به حالت اول برگردونم. ولی زمانی که لودر را باز می کنم و میخوام فایل را تزریق کنم ، اصلاً دانگل فایل را قبول نمی کند .

کابل انتقال نیز مشکلی ندارد .

به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه و چطور میشه از فایل دامپ استفاده کرد ؟

ممنون

دوست عزیز پسوند bin. رو به آخر فایلت اضافه کن دانگل فایل رو قبول میکنه

بالا