کلیه سوالات و مشکلات رسیور Istar X300001G- istar 30000 mega - istar 30000 old

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
سلام
آیا امکانش هست که بکاپ گرفته شده از دیتا و کانالهای رسیور Istar X30000 1G رو به رسیور Istar X20000 با فلش انتقال داد؟من این سوال رو کردم چون دیدم همه امکانات و منو این دو رسیور شبیه به هم هست!

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
آقای مدیر این بخش تشریف ندارن؟چرا اینقدر دیر جواب آدما رو میدین.لااقل کسی بیاد جواب مارو بده.

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
تا حالا کسی این کارو نکرده ولی چون هردو پردازنده های nxp استفاده میکنن شاید بشه این کارو کرد.حالا چه دلیلی برای این کار داره . بعد هم چون ورژن نرم افزاری اینها باهم فرق داره به مشکل میخورن . شما حتی وقتی بکاپ یه نرم افزار رو مال یه دستگاه رو برای ورژن بالاتر همون دستگاه استفاده میکنی یه سری مشکلات داره. بعد هم شما سه روز نیست که سوال کردین که میگن چرا جواب نمیدین یه ساعت میشه سوال کردین

آخرین ویرایش:

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
ولی من بکاپ گرفته شده از کانالها رو در همون بدو خرید این دستگاه که خریدم داخل رسیور سیو کرده دارم و با ارتقا نرم افزار این رسیور همین بکاپ رو به رسیور انتقال دادم و تا حال هیچ مشکلی نداشت.فکرنکنم اصلا ربطی به نرم افزار داشته باشه چون این چینش و ردیف بودن کانالها و سایر اطلاعات دیتا فرکانسها و... هست وربطی به نرم افزار نداره!اگه میشه شما یک امتحان بکنین ونتیجه رو تو همین بخش اعلام بفرمایید.ت ما با خیال راحتتر این کار رو انجام بدیم چون دستگاه 20000 مال من نیست و طرف وقت نداره بشینه و چند ساعت کانالها رو ردیف کنه!

آخرین ویرایش:

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
دوست عزیز من خودم تو 20000 قدیمی و مگا این کارو کردم مشکل پیدا کرده و سفارش میشه این کارو نکنید .

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
با سلام و دروود و تبریک سال نو
یک سوال، از اولین روزی که این مدل رسیور رو خریدم تو ذهن من مونده اونم اینه که چجوری میتونم نوشته های در هم بر هم یا همون اسم کانالی که روی پنل دیجیتالی رسیور نوشته میشه رو درست کنم رو هر کانالی که میزنم بجای اینکه اسم صحیح کانال رو پنل بنویسه یک مشت حروف درهم برهم و اعداد در هم بر هم به آدم نشان میده!آیا مشکل سخت افزاری داره.از اهالی فن درخواست میکنم که من رو راهنمایی بفرمایند!

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام و دروود و تبریک سال نو
یک سوال، از اولین روزی که این مدل رسیور رو خریدم تو ذهن من مونده اونم اینه که چجوری میتونم نوشته های در هم بر هم یا همون اسم کانالی که روی پنل دیجیتالی رسیور نوشته میشه رو درست کنم رو هر کانالی که میزنم بجای اینکه اسم صحیح کانال رو پنل بنویسه یک مشت حروف درهم برهم و اعداد در هم بر هم به آدم نشان میده!آیا مشکل سخت افزاری داره.از اهالی فن درخواست میکنم که من رو راهنمایی بفرمایند!
این مشکل مربوط به سخت افزار و ربطی به نرم افزار ندارد به تعمیرکار مراجعه کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
آقای مدیر این بخش تشریف ندارن؟چرا اینقدر دیر جواب آدما رو میدین.لااقل کسی بیاد جواب مارو بده.

دوست عزیز من خودم تو 20000 قدیمی و مگا این کارو کردم مشکل پیدا کرده و سفارش میشه این کارو نکنید .
درود دوستان گرامی
برخی کارها توجیه علمی وعملی نداره واگر هم کسی بیاد تایید کنه ومشکل پیش بیاد بهانه جور میشود!
کسی که وقت نداره بعدا که وقت پیدا کرد مرتبش میکنه تا مشکلی پیش نیاد
من خودم 5تا دستگاه 20000فول اچ دی را پروگرام کردم که کانالهای آماده دستگاه دیگه را با فلش منتقل کرده بودند وروی بوت مونده بود
در ضمن همونجور که دوستمون اشاره کردند بهترین راه بعد از کانال چینی روی خود دستگاه بک آپ ذخیره کنید که بعد از ریست فکتوری نرم افزار جدید بتونید کانالها را برگردونید
در مورد دستگاه 2000 هم مواظب باشید فایل های با پسوند abs را قبول میکنه ودیگه بالانمیاد نسبت به زمانی که وارد بازار شده خرابی اینجوری زیاد داشته

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
این مشکل مربوط به سخت افزار و ربطی به نرم افزار ندارد به تعمیرکار مراجعه کنید

با تشکر
آیا شما میدونید دقیقا از کدام قطعه سخت افزاریش ممکنه باشه؟آیا برای همه دارندگان این رسیور این مشکل وجود داره؟وآیا این مشکل قابل حل هست؟

aria2012

Banned
2012-02-10
70
111
من این برنامه هایی که درسایت گذاشتن رو روی رسیور زدم شرینگ اینترنتی راه افتاد ولی دانگل راه اندازی نشد وبا شرینگ اینترنتی روی کانال ها قفل می کند علت چیست

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود
آموزش رو دوباره مورور کنید
شرینگ بر قراره
جهت دبلیو 3 رو چک کنید
فکتوری رسیت و دوباره مراحل را انجام دهید

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
دوست عزیز شما برای شرینگ هوایی باید اینترنتی رو غیر فعال کنی تنظیمات شرینگ هوایی تو بخش مربوطه هست

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
سلام
من یک مشکلی با مشخصات کانال دریافتی که روی پنل جلویی این رسیور میاد پیدا کردم اونم اینه که وقتی با کابل hdmi خود رسیور به تلوزیون میزنم مشخصات کانال نوشته شده روی پنل به صورت در هم بر هم نوشته میشه ولی وقتی کابل hdmi رو از رسیور جدا میکنم مشخصات به شکل صحیح روی پنل نوشته میشه به نظز شما باید چیکار کنم این مشکل برطرف بشه؟!آخه میخوام تصاویر رو با کیفیت hd تو تلوزیون ببینم مجبورم از کابل اچ دی استفاده کنم!!!

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
سلام
من یک مشکلی با مشخصات کانال دریافتی که روی پنل جلویی این رسیور میاد پیدا کردم اونم اینه که وقتی با کابل hdmi خود رسیور به تلوزیون میزنم مشخصات کانال نوشته شده روی پنل به صورت در هم بر هم نوشته میشه ولی وقتی کابل hdmi رو از رسیور جدا میکنم مشخصات به شکل صحیح روی پنل نوشته میشه به نظز شما باید چیکار کنم این مشکل برطرف بشه؟!آخه میخوام تصاویر رو با کیفیت hd تو تلوزیون ببینم مجبورم از کابل اچ دی استفاده کنم!!!

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
شما با یک کابل دیگه امتحان کن ببین نتیجه چی هست

با 2تا کابل دیگه هم امتحان کردم فایده نداشت؟حالا چیکار کنم؟چرا با این رسیور با کابل اچ دی سر ناسازگاری داره و مشخصات کانال رو پنل جلو رسیور اینقدر در هم بر هم نشان میده حتی نمیشه شماره کانال رو رویت کرد؟بدون کابل اچ دی هم که نمیشه کانالها رو با کیفیت اچ دی دید.میگین چیکار کنم یعنی اشکال از کجاست؟این مشکل تو همه آی استارهای اچ دی هم وجود داره؟!

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
نیست یک راهی پیش پای ما بگذاره تا این مشکل من رفع بشه؟من با 2تا کابل دیگه هم امتحان کردم ولی مشکل برطرف نشد!

بالا