ممنون دوستان ولی با یک تلوزیون اچ دی دیگه هم اتحان کردم ولی مشکل حل نشده هنوز؟با سونی و سامسونگ این آزمایش رو انجام دادم هنوز در هم بر هم مینویسه مشخصات رو!ولی با کابل کامپوننت و کامپوسیت این مشکل رو نداره!احتمال زیاد از نرم افزار و یا سخت افزار هست.ر.ی دو مدل دیگه از این برند هم آزمایش کردم هم 20000 و هم 30000 با کابل اچ دی میونه ای ندارند!یعنی مشخصات رو همچنان در هم بر هم نشان میدهند!
آخه چطور ممکنه که از ال سی دی باشه!من میگم مشخصات روی پنل رسیور هنگامی که کابل اچ دی رو بهش میزنم در هم بر هم نشان میده با دو تا ال سی دی هم امتحان کردم ولی مشکل برطرف نشد!حتی کابل اچ دی رو از پشت ال سی دی جدا کردم و بدون ال سی دی شروع به تعویض کانال کردم ولی باز هم در هم مشخصات رو مینویسه!
درود
من بارها نصب کردم مشکلی نیوده
ولی در رسیورهای جدید مثل ای استار ایکس کروز 400 بارها دیدم پنل بسوزه و قاطی نشون بده ولی به صورت دایمی...
که باید خود پنل باید تعمیر شه
یعنی کیفیت تصویر با کابل کامپوننت مثل کابل اچ دی تصویر رو با وضوح 1080 واقعا نشان میده که من با کامپوننت کار کنم.چون رسیور با کابل کامپوننت مشکلی نداشته و مشخصات کانال رو بطور واضح رو پنل مینویسه!ولی نمیدونه چرا با کابل اچ دی مشکل پیش میاد؟اگه کسی دقیقتر میدنه چرا این مشکل پیش میاد ممنون میشم.تازه تلوزیون من هم سونی هست این هم مشخصات تلوزیون من: