با سلام
من بعد از ریختن نرم افزار 2.79 و بعد از ریست فکتوری و دادن دوباره کانالهای ذخیره شده در که در حافظه خود رسیور سیو کرده بودم از قبل،روی هرکانال کارتی که میرم اصلا کانال باز نمیشه چندید بار هم رسیور رو reboot کردم حتی با زدن f1+111 به منو مربوط شرینگ رفتم و رو گزینه یکی مانده آخر که مربوط به شرینگ هوایی میشه گذاشتم ولی خبری از باز شدن کانالها نشد.مشکل از کجاست؟
در ضمن اینو بگم که من حوصله سرچ کردن دوباره کانالها رو ندارم چون خیلی زحمت گشیدم تا چینش کانالهای دلخواهمو بدست آوردم چند ساعت طول کشی این کار!!!
ببخشید شما نرم افزارو از اول انتقال بده مشکلتون حتما حل میشه چون من خودم دارم استفاده میکنم عالی. اصلا من نمیدونم براچی باید ریست فکتوری بکنید اصلا من که هیچ وقت ریست فکتوری نمیکنم چون لازم نیست و رسیور من عالی کار میکنه
با تشکردرود
تک فرکانس الجزیره اسپرت رو سرچ و تست کنین ببینین مشکل از بکاپ ...؟
با تشکر
من تک فرکانس الجزیره اسپورت رو وقتی دوباره سرچ کردم همه کانالهای کارتی دوباره باز شدند!یعنی باید فکتوری ریست بکنم و دوباره چند ساعت وقت بگذارم واسه چینش کانالها دوباره!والا چشمام میسوزه از این کار!روش دیگه ای نیست؟
ببخشید میخواستم بدونم مگه رسیورistar 30000 1gb فول اچ دی نیست که یک اقا در این سایت میگه رسیور های فول اچ دی n.d.s ندارند
ببخشید دوستان کسی تونسته بارسیور ای استار 30000 یک گیگابایت وبگردی کنه یا نه
من قبلا با ورژن 2.50 که حجمش حدود 50 مگا بایته تست کرده بودم و گزینه ای بنام وب بروزر داشت که می تونستی وب گردی کنی و موس وکیبورد رو هم از طریق پورت usb وصل کردم که به راحتی شناخت . فقط سرعتش پایین بود.با تشکر ولی اقا ارش یه نرم افزار اوایل اومده بود به اسم with internet که فکر کنم مال وب بروزر بود 50 مگ هم اگه اشتباه نکنم حجمش بود البته اون موقع که دستگاه پیشم بود اشتباه کردم تست نزدم
شما باید از ورژن 2.79 استفاده کنی برای اینترنتی که مشکلی نداره 80 مشکل داره . برای شرینگ هوایی هم از ورژن 2.86
شما از مودم 3g استفاده کردی از همون مارکها که دستگاه اعلام کرده استفاده کردی یا مارکش فرق داره