​تاپیک سوالات و مشکلات رسیورهای مدیا استار MediaStar MS-Diamond

persia_m

کاربر
2017-10-12
13
23
درخواست ادیتور کانال برای سری دیاموند مدیا استار

سلام.
دوستان ممنون میشم نرم افزار جهت ویرایش و ادیت کانال ها را برای رسیورهای سری دیاموند مدیا استار قرار بدید خیلی لازم دارم.

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
​تاپیک سوالات و مشکلات رسیورهای مدیا استار

سری دیاموند

MediaStar MS-Diamond

سلام دوستان خسته نباشید مدیا استار z2دارم باتزریق اخرین اپدیت وقتی تولیست ماهوارها میرم داخل ماهوره بدر26درجه نداره چکار کنم خواهشا راهنمایی کنید

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
سلام دوستان خسته نباشید مدیا استار z2دارم باتزریق اخرین اپدیت وقتی تولیست ماهوارها میرم داخل ماهوره بدر26درجه نداره چکار کنم خواهشا راهنمایی کنید

درود:

رسیور رو رسیت فکتوری کنید اگر باز درست نشده دستی اضافه کنید بعد اگر براتون امکان نباشه به فرژنهای قبلی برگردید ویا منتظر ورژن بالاتری باشید.

abassat51

سرپرست تالار ریسیورها
2012-04-24
4,542
6,787

توی خیلی از رسیورها به اسم یوتلست 26هستش

مهدی مرندی

مدیر بخش استار مکس
2013-07-12
361
1,007
44
خیر متاسفانه اینم جواب تمیده باید برنامه ای باشه که فرمت db. رو ساپورت کنه. اینا همه .sdx رو باز میکنن.

یه برنامه کانال ادیتور برا این مدل الان حله( ادیت و .... ولی فعلا از بکاپی که بعد ادیت
استفاده نکردم بخاطر در دسترس نبودن این مدل رسیور استفاده نکردم کمی صبر کنید بزودی در انجمن قرار خواهم داد
موفق باشید

persia_m

کاربر
2017-10-12
13
23
یه برنامه کانال ادیتور برا این مدل الان حله( ادیت و .... ولی فعلا از بکاپی که بعد ادیت
استفاده نکردم بخاطر در دسترس نبودن این مدل رسیور استفاده نکردم کمی صبر کنید بزودی در انجمن قرار خواهم داد
موفق باشید
سلام. ببخشید نرم افزار تست نشد؟؟

persia_m

کاربر
2017-10-12
13
23
درود

ممنونم ...من فایل ادیت شده (فارسی شدن بعضی ماهواره ها و جابجایی بعضی کانالها و حذف کامل رادیو که بیش از 600 تا بود)
براتون ارسال میکنم و منتظر نتیجه از طرف شما هستم.. موفق باشید

مشاهده فایل‌پیوست 101826

سلام مجدد. دوست عزیز به دستگاه انتقال دادم و به درستی کار کرد. ممنون میشم نرم افزار و در سایت قرار بدید.

آخرین ویرایش:

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
سلام مجدد. دوست عزیز به دستگاه انتقال دادم و به درستی کار کرد. ممنون میشم نرم افزار و در سایت قرار بدید.

با درود :

نرم افزار مورد نظر شما آپلود شده توی همون تاپیک هستش پست اول و دوم رو چک کردید؟

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
بله هیچکدام جواب نداد اونا فقط پسوند sdx رو باز میکنن.

درودی دیگر:

پس چه فایلی رو انتظار دارین براتون ویرایش کنن دقت کنید برنامه نویسان نام خود نرم افزار رو هم با نام خود کاربردش اسم گذاری کردند پس انتظار نداشته باشید فایلهای bin رو براتون ویرایش کنند اون نرم افزارهایی خاصی دارند مانند ++c و غیرهم...

persia_m

کاربر
2017-10-12
13
23
درودی دیگر:

پس چه فایلی رو انتظار دارین براتون ویرایش کنن دقت کنید برنامه نویسان نام خود نرم افزار رو هم با نام خود کاربردش اسم گذاری کردند پس انتظار نداشته باشید فایلهای bin رو براتون ویرایش کنند اون نرم افزارهایی خاصی دارند مانند ++c و غیرهم...

ریسیورهای مدیا Z2 ,Z1,X2,X1 فایل بک آپشون پسوند db داره که برنامه ویرایش کانال هاشون فرق داره و آقا مهدی مثل اینکه دارن.بقیه دستگاه ها بک کانال هاشون SDX هست. الان من فایل خودم رو فرستادم براشون تست کردن و منم مجدد بک آپ اصلاح شده آقا مهدی رو انتقال دادم به دستگاه درست بود حالا اگه لطف کنند و برنامه رو در سایت آپلود کنند ممنون میشم.

آخرین ویرایش:

persia_m

کاربر
2017-10-12
13
23

با درود و عرض پوزش بایت راهنمایی که اشتباه اطلاع رسانی شده بنده اطلاعی نداشتم ... که رسیورهای این برند پسوند دیگری بری آپلود چنل دارند، اوکی حالا آپلود میشود..
شما لطف دارید بزرگوار. خیلی ممنونم

persia_m

کاربر
2017-10-12
13
23

با درود و عرض پوزش بایت راهنمایی که اشتباه اطلاع رسانی شده بنده اطلاعی نداشتم ... که رسیورهای این برند پسوند دیگری بری آپلود چنل دارند، اوکی حالا آپلود میشود..
ببخشید این برنامه تنظیمات خاصی داره چون بازم فایل ها رو باز نمیکنه. من هرکاری کردم نشد. نمیدونم آقا مهدی دقیقا چطور تونسته باز کنه شاید از نرم افزار دیگه ای استفاده کرده.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,542
ببخشید این برنامه تنظیمات خاصی داره چون بازم فایل ها رو باز نمیکنه. من هرکاری کردم نشد. نمیدونم آقا مهدی دقیقا چطور تونسته باز کنه شاید از نرم افزار دیگه ای استفاده کرده.

با درود :

این برنامه رو درخواست کرده ام از دوستی و ایشون برام عنوان کرده اند مخصوص رسیورهایی که اپلود کنالهاشون رو با پسوند دی بی استخراج میکنند حقیقت بنده اطلاعی ندارم در این خصوص ممکنه آقا مهدی از نرم افزار خواصی استفاده کردند و یا این نرم افزار تنظیمات خواصی هم داشته باشه.

persia_m

کاربر
2017-10-12
13
23
با درود :

این برنامه رو درخواست کرده ام از دوستی و ایشون برام عنوان کرده اند مخصوص رسیورهایی که اپلود کنالهاشون رو با پسوند دی بی استخراج میکنند حقیقت بنده اطلاعی ندارم در این خصوص ممکنه آقا مهدی از نرم افزار خواصی استفاده کردند و یا این نرم افزار تنظیمات خواصی هم داشته باشه.
ممنونم. بله این برنامه هم کار نکرد. منتظر برنامه آقا مهدی میمونم.

مهدی مرندی

مدیر بخش استار مکس
2013-07-12
361
1,007
44
ممنونم. بله این برنامه هم کار نکرد. منتظر برنامه آقا مهدی میمونم.

درود

ممنونم به خاطر لطف شما و خصوصی رو هم خوندم
بزودی قرار میدم یه خورده کار داره
باید کامل بشه ارایه بدم کمی سرم شلوغ بود که دیر جواب دادم

بالا