مهدی مرندی
مدیر بخش استار مکس
- 2013-07-12
- 361
- 1,007
- 44
تاپیک سوالات و مشکلات رسیورهای مدیا استار
سری دیاموند
MediaStar MS-Diamond
سری دیاموند
MediaStar MS-Diamond
آخرین ویرایش:
تاپیک سوالات و مشکلات رسیورهای مدیا استار
سری دیاموند
MediaStar MS-Diamond
سلام دوستان خسته نباشید مدیا استار z2دارم باتزریق اخرین اپدیت وقتی تولیست ماهوارها میرم داخل ماهوره بدر26درجه نداره چکار کنم خواهشا راهنمایی کنید
این چک کن ببینکانال ادیتور برای مدیا استار ورژن 3606
سلام دوستان خسته نباشید مدیا استار z2دارم باتزریق اخرین اپدیت وقتی تولیست ماهوارها میرم داخل ماهوره بدر26درجه نداره چکار کنم خواهشا راهنمایی کنید
خیر متاسفانه اینم جواب تمیده باید برنامه ای باشه که فرمت db. رو ساپورت کنه. اینا همه .sdx رو باز میکنن.
سلام. ببخشید نرم افزار تست نشد؟؟یه برنامه کانال ادیتور برا این مدل الان حله( ادیت و .... ولی فعلا از بکاپی که بعد ادیت
استفاده نکردم بخاطر در دسترس نبودن این مدل رسیور استفاده نکردم کمی صبر کنید بزودی در انجمن قرار خواهم داد
موفق باشید
درودسلام. ببخشید نرم افزار تست نشد؟؟
درود
ممنونم ...من فایل ادیت شده (فارسی شدن بعضی ماهواره ها و جابجایی بعضی کانالها و حذف کامل رادیو که بیش از 600 تا بود)
براتون ارسال میکنم و منتظر نتیجه از طرف شما هستم.. موفق باشید
مشاهده فایلپیوست 101826
سلام مجدد. دوست عزیز به دستگاه انتقال دادم و به درستی کار کرد. ممنون میشم نرم افزار و در سایت قرار بدید.
بله هیچکدام جواب نداد اونا فقط پسوند sdx رو باز میکنن.با درود :
نرم افزار مورد نظر شما آپلود شده توی همون تاپیک هستش پست اول و دوم رو چک کردید؟
بله هیچکدام جواب نداد اونا فقط پسوند sdx رو باز میکنن.
درودی دیگر:
پس چه فایلی رو انتظار دارین براتون ویرایش کنن دقت کنید برنامه نویسان نام خود نرم افزار رو هم با نام خود کاربردش اسم گذاری کردند پس انتظار نداشته باشید فایلهای bin رو براتون ویرایش کنند اون نرم افزارهایی خاصی دارند مانند ++c و غیرهم...
شما لطف دارید بزرگوار. خیلی ممنونم
با درود و عرض پوزش بایت راهنمایی که اشتباه اطلاع رسانی شده بنده اطلاعی نداشتم ... که رسیورهای این برند پسوند دیگری بری آپلود چنل دارند، اوکی حالا آپلود میشود..
ببخشید این برنامه تنظیمات خاصی داره چون بازم فایل ها رو باز نمیکنه. من هرکاری کردم نشد. نمیدونم آقا مهدی دقیقا چطور تونسته باز کنه شاید از نرم افزار دیگه ای استفاده کرده.
با درود و عرض پوزش بایت راهنمایی که اشتباه اطلاع رسانی شده بنده اطلاعی نداشتم ... که رسیورهای این برند پسوند دیگری بری آپلود چنل دارند، اوکی حالا آپلود میشود..
ببخشید این برنامه تنظیمات خاصی داره چون بازم فایل ها رو باز نمیکنه. من هرکاری کردم نشد. نمیدونم آقا مهدی دقیقا چطور تونسته باز کنه شاید از نرم افزار دیگه ای استفاده کرده.
ممنونم. بله این برنامه هم کار نکرد. منتظر برنامه آقا مهدی میمونم.با درود :
این برنامه رو درخواست کرده ام از دوستی و ایشون برام عنوان کرده اند مخصوص رسیورهایی که اپلود کنالهاشون رو با پسوند دی بی استخراج میکنند حقیقت بنده اطلاعی ندارم در این خصوص ممکنه آقا مهدی از نرم افزار خواصی استفاده کردند و یا این نرم افزار تنظیمات خواصی هم داشته باشه.
سلام مجدد. دوست عزیز به دستگاه انتقال دادم و به درستی کار کرد. ممنون میشم نرم افزار و در سایت قرار بدید.
ممنونم. بله این برنامه هم کار نکرد. منتظر برنامه آقا مهدی میمونم.