Service Manual
ADMIN
- 2007-06-19
- 1,872
- 19,341
سلام استاد از چه نظر رسيور اي استار رسيور خوبي نيست؟ مرسي از جوابت
سلام
توضيحات پست هاي قبلي رو بخوني متوجه ميشي ........
سلام استاد از چه نظر رسيور اي استار رسيور خوبي نيست؟ مرسي از جوابت
درودفقط خواهشن نگین که ایکسکروز400که کلی مدرک دارم برات اکه ساخت مرکز چینه دبی مارک میخوره پس دیگه نگین خواهشا
برادر من خوب منم میگم شما یه ریسیور ارزون قیمت معرفی کن که بدون ایراد باشه کره ای باشه قیمتشم کارگری باشه شما سوال رو با سوال جواب میدی؟استرانگ اگر دستگاه بود یه جایی برای پورت لنش میکرد داداش
کردستان ادم نیست؟نمیتونن دستگاه تولید کنن؟فعلا ازشون بر میاد درست میکنن
درودکردستان ادم نیست؟نمیتونن دستگاه تولید کنن؟فعلا ازشون بر میاد درست میکنن
درودstarmax 9999 hd مثل آی استار شیرینگ داره؟میتونه کانالهای hd رو باز کنه؟ کابل hdmi بهش میخوره؟خواهشا
پاسخ بدید ممنون
من هنوز برام سوال هست که چرا اینهمه از ایستار بد میگید چون اینهمه رسیور بقول شما چینی و خراب تو بازار هست ولی شما هیچ صحبتی نمیکنید اما گیر دادین به این رسیور یه ماه پیش کلی اطلاعبه دادین که شرینگش تمام شده ونخرید کلاه سرتون رفت اما الان پایدارترین شرینگ مال این دستگاه است . الان گیردادین به سخت افزار یعنی از استارست این دستگاه خرابتره که اینهمه سر مردم کلاه گذاشته و دستگاههای بی ارزش دست مردم داده چون خودم دو مدلشو داشتم .و شما تو سایت صفحه اول که باز میکنید رسیورهای استار ستو میبینید یا ایکلاس که فقط ظاهر زیبایی داشت . کمی با هم روراست باشیم نه بفکر منافع خودمون. موفق باشید
کمی با هم روراست باشیم نه بفکر منافع خودمون
ادمین عزیز من فقط یک سوال از شما دارم یه ریسیور بگو که رنج قیمتش 150 باشه وامکانات ریسیور ای استار 20000رو داشته باشه ؟ok
چرا با این افراد که مصرف کننده هستن کل کل میکنید ؟بیاید با من صحبت کنید اگر هم میخوایین سایتتون پره اسپم نشه
ایدی یاهو من تو پروفایلم هست منتظرم
اگر هم میخوایین سایتتون پره اسپم نشه
درودداداش من خودم نه سازنده این ریسیور هستم و ....ولی خدایش چی شد این چیپست؟میگفتین مدل 99چیپستش ایراد داره؟هه هه هه
اون یکی مدیر تازه وارد برام مثال زده ریسیور استارمکس 9999داداش یه سوال این ریسیور کجاییه؟اصلا میدونی <خوب اینم چینیه ساپورت نرم افزار خیلی ضعیفی داره
شما میگفتین دیگه ریسیورها ساپورت نمیشن میبینیم که دارن هفته ای یک بار پج میدن . هه هه هه
ریسیور ای کلاس کجاییه؟
ریسیور ایکس کروز کجایی؟
ریسیور استارست ومدل های دیگه کجایی؟
ریسیور استارکام کجای؟
ریسیور استارایکس کجایی؟
و.....
یکم چشماتون رو باز کنیید مثلا کره بزنه دیگه حله و...ما چنس چینی هم داریم که سگ شرف داره تا کره ای الان 99درصد تلوزیون های ال اس دی وال ای دی چینی کسی مشکلی داشته؟الان حداقل 50درصد لوزم برقی خانه شما چینی مشکلی دارید؟از سوزن تا اون باد کنک ایران رو چین برداشته کسی نمیگه چطور وفلان ...
داداش اگر شما تعمییر کارید منم تعمییر کارم یه پیرمرد و پیر زن میخوان ریسیور بخر حتمی باید بگی استرانگ ودریم باکس بخر؟
وقتی این ریسیور همون شبکه های رو میده که دریم باکس نشون میده پس مگه مغز خر خورده کسی که از ماهواره سر در نمیاره و...بره دریم باکس بخره که نمیدونه ایمج چیه
کمی با هم روراست باشیم نه بفکر منافع خودمون
از خرید دستگاههای شرکت ای استار (istar-korea) که جدیدا تولید شده اکیدا" خودداری کنید. سخت افزار کلیه محصولاتی که به اسم istar-korea در بازار ایران وجود دارد چینی و بیکیفیت میباشد که بجای دستگاههای اصلی istar بفروش میرسد. شرکتی سازنده از 4 ماه پیش تولید محصولات istar را متوقف کرده و دستگاههای که جدیدا تولید میشود ساخت شرکتی چینی میباشد .
الان 99درصد تلوزیون های ال اس دی وال ای دی چینی کسی مشکلی داشت
اگر هم میخوایین سایتتون پره اسپم نشه
وقتی این ریسیور همون شبکه های رو میده که دریم باکس نشون میده پس مگه مغز خر خورده کسی که از ماهواره سر در نمیاره و...بره دریم باکس بخره که نمیدونه ایمج چیه