ALI.RISIVER
کنترل و ناظر ارشد کل سایت
- 2006-10-03
- 2,649
- 21,150
سرویس یوتلست برای قطعات تعویضی تا ساعتی دیگر وصل می شود
دوست من با ریختن این برنامه الفا سریال اکسپایر میشه مال من سریال 91 این برنامه واسه الفا جدید تر ها جواب مبده سیال شما چنده؟؟؟
دوست عزيز نكنه شماازسروراختصاصي استفاده مي كنيد اتفاقا شرينگ ميكروباكس حدود يك هفته است كه بازي دراورده وبه شدت داره اذيت مي كنه هرگزهم بدون فريز نبوده ويه روئز درميان مثل الان كاملا قطع مي باشد اين رواز اعلام وضعيت اساتيد مي تونيد استعمال كنيدباسلام به شما دوستان عزیزم
بنده نمی دانم چرابعضی ازدوستان محترم دورست اعلام وضیعت نمی کنندفقط می گویند که الان میکروباکس قطع است دوستان محترم آیا تابه حال فکرکردید کا تایکسال پیش که میکروباکس قطع شد چه قدرعلی اقاعزیزپیگیری می کردتا وصل شود دراین فاصله افرادسودجوفکرکاربران میکروباکس رابه هم ریخته بودن کاربران محترم بجای تشکرازعلی اقا همش انتقادمی کردن بعضی هم توهین می کردن به ایشان چرامیکروباکس قطع است ولی علی اقای عزیزبدون مبلغی ازکسی بگیرد یا به خاطرتوهین ها ی اقایان ناراحت شود مکروباکس رادوباره زنده کرد برای شما عزیزان ووصل شد الان هم که علی آقاگفته بود که قطعه های قدیم دیگر ساپورت نمی شود وقطعه های جدید ساپورت می شود وتذکرهم داده بود کسانی که قطعه جدید دریافت می کنند ورژن های میکروباس 2وبرنامه های که خودعلی آقاتیعدنکرد وارد میکروباکس نکنید الان بنده قطعه جدید است ودرجهت یوتلست ازسه سرورقوی استفاده می کنم تابه الان هیج مشکلی خواستی نداشتم دوستان محترم وبه خوبی شرکت مکروباکس داردقطعه های جدیدراتاتاریخ 2012/6/7ساپورت می کند دوستان محترم چون خودشرکت میکروباکس گفته بود که قطعه های جدید میکروباکس که الان دربازاراست تاوسط 2012ساپورت می شوند به خوبی
جهت شرینگ : یوتلست همراه با تعویض قطعه
نرم افزار :1.71
ریسیور :star sat x95 usb
شرینگ: از ساعت 12ظهر به اینور قطع!!!
..................................
خدائیش یه سوالی واسم پیش اومده.علی جان،فلسفه اینکه شرکت یک سری قطعه به بازار آورد و وعده داد سری قدیمی از کار می افته چی بود؟؟ما که هر چی دیدیم رنامه برای سری قدیمی بوده و قطعی برای سری جدید!!!
دوستان دلخور نشیداز دست هیچکس کاری ساخته نیست با به بازار اومدن دستگاههای جدید که هم شرینگ هوایی وهم شرینگ اینترنتی دارند وبا قیمت نسبتا ارزونی در بازار اراعه میشوند دیگه میکروها ساپورت نمیشوند وتمامی نرم افزارهای جدید که در فروم های مختلف اراعه میشوند غیر رسمی است و فقط برای از رده خارج کردن میکروهاست بخاطر همین میکروها خراب میشن ونرم افزار رسمی هم برای اصلاح خرابی اراعه نمیشود من که تمامی مشتریهام را دستگاه جدید دادم و همه شون راضی اند خودم خیلی وقته این میکروها را از فکرم بیرون کردم وبهش فکر نمیکنم شما هم همین کار رابکن وگر نه تا ابد باید صبر کنی تا نرم افزار بیاد واین را هم بدونید دیگه برای میکرو نرم افزار رسمی نمیاد به امید از قکر بدر کردن میکرو باکس ها دوست عزیز دوره میکرو دیگه تموم شده این مطلب را باید قبول کنیم و بپذیریم
باسلام به شما دوستان عزیزم
بنده نمی دانم چرابعضی ازدوستان محترم دورست اعلام وضیعت نمی کنندفقط می گویند که الان میکروباکس قطع است دوستان محترم آیا تابه حال فکرکردید کا تایکسال پیش که میکروباکس قطع شد چه قدرعلی اقاعزیزپیگیری می کردتا وصل شود دراین فاصله افرادسودجوفکرکاربران میکروباکس رابه هم ریخته بودن کاربران محترم بجای تشکرازعلی اقا همش انتقادمی کردن بعضی هم توهین می کردن به ایشان چرامیکروباکس قطع است ولی علی اقای عزیزبدون مبلغی ازکسی بگیرد یا به خاطرتوهین ها ی اقایان ناراحت شود مکروباکس رادوباره زنده کرد برای شما عزیزان ووصل شد الان هم که علی آقاگفته بود که قطعه های قدیم دیگر ساپورت نمی شود وقطعه های جدید ساپورت می شود وتذکرهم داده بود کسانی که قطعه جدید دریافت می کنند ورژن های میکروباس 2وبرنامه های که خودعلی آقاتیعدنکرد وارد میکروباکس نکنید الان بنده قطعه جدید است ودرجهت یوتلست ازسه سرورقوی استفاده می کنم تابه الان هیج مشکلی خواستی نداشتم دوستان محترم وبه خوبی شرکت مکروباکس داردقطعه های جدیدراتاتاریخ 2012/6/7ساپورت می کند دوستان محترم چون خودشرکت میکروباکس گفته بود که قطعه های جدید میکروباکس که الان دربازاراست تاوسط 2012ساپورت می شوند به خوبی
سلام دوست من
میشه بفرمائید منظورتون از دستگاه های جدید که هم یرینگ اینترنتی و هم هوائی دارند چیه ؟
ممنون