سلام دوستان کسی مشکل هنگ کردن استار مکس 10000 فول اچ دی را میدونه؟
دوست عزیز شما 1 بار جای رسیورها رو عوض کنید احتمال lnb شکال داره..شده توی برخی 2 سوزنها یک فرکانس رومیاره اما دیگری خیر تست کنید اعلام کنید....سلام.جناب علیرضا عزیز من دکمه find رو از روی کنترل هم زدم بازم کانال star ترکیه رو نیاورد.عجیبه آخه LNB ترکیه من دو سوزنه هستش و واسه اون یکی رسیور من کانال star میاد ولی واسه اینی که تازه خریدم ( star max x100 super ) کانال star و kral pop که هر دوشون روی فرکانس 11054 H 30000 هستش دستی هم که میدم به رسیور نمیاره.مشکل از چیه؟
سلام.جناب علیرضا عزیز من دکمه find رو از روی کنترل هم زدم بازم کانال star ترکیه رو نیاورد.عجیبه آخه LNB ترکیه من دو سوزنه هستش و واسه اون یکی رسیور من کانال star میاد ولی واسه اینی که تازه خریدم ( star max x100 super ) کانال star و kral pop که هر دوشون روی فرکانس 11054 H 30000 هستش دستی هم که میدم به رسیور نمیاره.مشکل از چیه؟
ریسسور 5100 دارم نرم افزار ورژن آخر رو هم ریختم هیچ کانال کارتی رو باز نمیکنه حتی شبکه 3 رو
یکی بگه دقیقا چکار بیا بکنم
ممنون
کانالهای اضافی رو هم از ترکست و هم از هاتبرد پاک کردم.ولی همچنان کانال star ترکیه رو نمیاره.فرکانس رو دستی هم که میدم باز نمیاره.اصلاً از این رسیور star max x100 super خوشم نیومد.لیست کانالها هم بعد از چند مدت یهو پاک میشن.مجبور میشم باز کانالیابی کنم.
دوست عزیز اینطوری هم که میگید یکم بی انصافی میکنید .پاک شدن لیست کانال مشکلی بود که با اخرین نرم افزار حل شده به شرطی که شما بعد از اپگرید ازکانالهای اماده استفاده نکنید ودستی سرچ کنید در مورد سوال قبلی شما هم عرض کردم باید با یک دیش والنبی دیگر تست کنید چون هیچ کس به غیر از شما این مشکل رو نداره.........
دارم کارهایی که شما میگین رو انجام میدم.ولی مشکلم برطرف نشد.حالا هم که میگید نرم افزار جدید نصب کنم.نرم افزار رو بی زحمت برام لینک دانلودش رو بذارید تا رسیور star max x100 superرو آپدیت کنم.
دوست عزیز اگر میخوای مطمئن بشی ازشیرینگ هوایی ؟که فکر نمیکنم ...کابل تیونر2 رو که به دیتا وصل کردی ازپشت رسیور بازکن ودرضمن پچ را باf1+000 غیرفعال کن درضمن نیازی نبود شما lnb رو عوض کنی فقط سیمهای 2 سوزنه را باهم عوض میکردید یا جای رسیوررها رو نتیجه رو اعلام کنیدعلیرضا عزیز نرم افزار جدید رو که نصب کردم مشکل حذف شدن کانالها حل شد.ممنون.ولی مشکل نیومدن فرکانس 11054 h 30000 همچنان هست.تو این فرکانس ماهواره ترکست کانالهای star- ntv spor- kral هست که هیچ کدوم رو نمیاره.من جای دیگه خوندم که چون از شیرینگ هوایی استفاده میشه این مشکل بوجود میاد.اگه میشه راهنماییم کنید.در ضمن ال ان بی رو هم عوض کردم باز فایده ای نداشت.
سلامکانالهای اضافی رو هم از ترکست و هم از هاتبرد پاک کردم.ولی همچنان کانال star ترکیه رو نمیاره.فرکانس رو دستی هم که میدم باز نمیاره.اصلاً از این رسیور star max x100 super خوشم نیومد.لیست کانالها هم بعد از چند مدت یهو پاک میشن.مجبور میشم باز کانالیابی کنم.
درود و سال نو مبارک
به یه مشکل عجیب برخوردم لطفا" کمک کنید:
یه دسگاه سوپرمکس 1*1 رو که به یه دیش گردان وصل بود برداشتم و بجاش یه استارمکس ایکس 100 سوبر وصل کردم .
بعداز تنظیم متوجه شدم شبکه های v..o.a و b..b.c و pmc و شبکه های استانی به جز سراسری رو نمیگیره اما سوپرمکس میگرفت .
بردم اونو عوض کردم بازم مشکل برجا بود. به چی میتونه ربط داشته باشه؟؟
متشکرم