تاپیک سوالات و مشکلات رسیورهای استارمکس

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام دوستان کسی مشکل هنگ کردن استار مکس 10000 فول اچ دی را میدونه؟

سلام
مشکل هنگش مربوط به نرم افزار این مدل است ورزن را عوض کنید
و از نو کانال یابی کنید(برای هنگ کمتر با کابل انتقال دهید)

arash693

کاربر
2014-02-23
5
11
سلام.جناب علیرضا عزیز من دکمه find رو از روی کنترل هم زدم بازم کانال star ترکیه رو نیاورد.عجیبه آخه LNB ترکیه من دو سوزنه هستش و واسه اون یکی رسیور من کانال star میاد ولی واسه اینی که تازه خریدم ( star max x100 super ) کانال star و kral pop که هر دوشون روی فرکانس 11054 H 30000 هستش دستی هم که میدم به رسیور نمیاره.مشکل از چیه؟

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
سلام.جناب علیرضا عزیز من دکمه find رو از روی کنترل هم زدم بازم کانال star ترکیه رو نیاورد.عجیبه آخه LNB ترکیه من دو سوزنه هستش و واسه اون یکی رسیور من کانال star میاد ولی واسه اینی که تازه خریدم ( star max x100 super ) کانال star و kral pop که هر دوشون روی فرکانس 11054 H 30000 هستش دستی هم که میدم به رسیور نمیاره.مشکل از چیه؟
دوست عزیز شما 1 بار جای رسیورها رو عوض کنید احتمال lnb شکال داره..شده توی برخی 2 سوزنها یک فرکانس رومیاره اما دیگری خیر تست کنید اعلام کنید....

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316

با سلام
دوست عزيز ظرفيت كانالهاي رسيور پر شده كانالهاي يك مسير به درد نخور را حذف كنيد و همچنين تعدادي از كانالهاي به درد نخور مسير تركست را حذف كنيد بعدش فركانس مورد نظر را سرج كنيد

ra_ahmadi2000

کاربر
2007-12-04
6
7
ریسسور 5100 دارم نرم افزار ورژن آخر رو هم ریختم هیچ کانال کارتی رو باز نمیکنه حتی شبکه 3 رو
یکی بگه دقیقا چکار بیا بکنم
ممنون

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
ریسسور 5100 دارم نرم افزار ورژن آخر رو هم ریختم هیچ کانال کارتی رو باز نمیکنه حتی شبکه 3 رو
یکی بگه دقیقا چکار بیا بکنم
ممنون

سلام
دوست عزیز 5100 که شرینگ رایگان نداره فقط چند کانال
مختلف کارتی مثل شبکه ورزش را باز میکنه باید سافتکم بزنید

arash693

کاربر
2014-02-23
5
11
کانالهای اضافی رو هم از ترکست و هم از هاتبرد پاک کردم.ولی همچنان کانال star ترکیه رو نمیاره.فرکانس رو دستی هم که میدم باز نمیاره.اصلاً از این رسیور star max x100 super خوشم نیومد.لیست کانالها هم بعد از چند مدت یهو پاک میشن.مجبور میشم باز کانالیابی کنم.

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
کانالهای اضافی رو هم از ترکست و هم از هاتبرد پاک کردم.ولی همچنان کانال star ترکیه رو نمیاره.فرکانس رو دستی هم که میدم باز نمیاره.اصلاً از این رسیور star max x100 super خوشم نیومد.لیست کانالها هم بعد از چند مدت یهو پاک میشن.مجبور میشم باز کانالیابی کنم.

دوست عزیز اینطوری هم که میگید یکم بی انصافی میکنید .پاک شدن لیست کانال مشکلی بود که با اخرین نرم افزار حل شده به شرطی که شما بعد از اپگرید ازکانالهای اماده استفاده نکنید ودستی سرچ کنید در مورد سوال قبلی شما هم عرض کردم باید با یک دیش والنبی دیگر تست کنید چون هیچ کس به غیر از شما این مشکل رو نداره.........

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
دوست عزیز اینطوری هم که میگید یکم بی انصافی میکنید .پاک شدن لیست کانال مشکلی بود که با اخرین نرم افزار حل شده به شرطی که شما بعد از اپگرید ازکانالهای اماده استفاده نکنید ودستی سرچ کنید در مورد سوال قبلی شما هم عرض کردم باید با یک دیش والنبی دیگر تست کنید چون هیچ کس به غیر از شما این مشکل رو نداره.........

دقیقا" متاسفانه بعضی از کاربران فکر می کنند خیلی زرنگ تشریف دارند
برای هر ورژنی باید دیتابیس خودش را بک اپ بزنی هر چند از نو
کانال یابی بشه هیچ وقت چنین مشکلی پیش نمیاد
برای این که 20 دقیقه وقت نزارند همیشه مشکل دارند

arash693

کاربر
2014-02-23
5
11
دارم کارهایی که شما میگین رو انجام میدم.ولی مشکلم برطرف نشد.حالا هم که میگید نرم افزار جدید نصب کنم.نرم افزار رو بی زحمت برام لینک دانلودش رو بذارید تا رسیور star max x100 superرو آپدیت کنم.

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
دارم کارهایی که شما میگین رو انجام میدم.ولی مشکلم برطرف نشد.حالا هم که میگید نرم افزار جدید نصب کنم.نرم افزار رو بی زحمت برام لینک دانلودش رو بذارید تا رسیور star max x100 superرو آپدیت کنم.

شما طبق گفته های من پیش بروید حل میشه رسیور خوبی هست

s8.irantks2.com/attachment.php?attachmentid=87019&d=1392760913

arash693

کاربر
2014-02-23
5
11
علیرضا عزیز نرم افزار جدید رو که نصب کردم مشکل حذف شدن کانالها حل شد.ممنون.ولی مشکل نیومدن فرکانس 11054 h 30000 همچنان هست.تو این فرکانس ماهواره ترکست کانالهای star- ntv spor- kral هست که هیچ کدوم رو نمیاره.من جای دیگه خوندم که چون از شیرینگ هوایی استفاده میشه این مشکل بوجود میاد.اگه میشه راهنماییم کنید.در ضمن ال ان بی رو هم عوض کردم باز فایده ای نداشت.

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
علیرضا عزیز نرم افزار جدید رو که نصب کردم مشکل حذف شدن کانالها حل شد.ممنون.ولی مشکل نیومدن فرکانس 11054 h 30000 همچنان هست.تو این فرکانس ماهواره ترکست کانالهای star- ntv spor- kral هست که هیچ کدوم رو نمیاره.من جای دیگه خوندم که چون از شیرینگ هوایی استفاده میشه این مشکل بوجود میاد.اگه میشه راهنماییم کنید.در ضمن ال ان بی رو هم عوض کردم باز فایده ای نداشت.
دوست عزیز اگر میخوای مطمئن بشی ازشیرینگ هوایی ؟که فکر نمیکنم ...کابل تیونر2 رو که به دیتا وصل کردی ازپشت رسیور بازکن ودرضمن پچ را باf1+000 غیرفعال کن درضمن نیازی نبود شما lnb رو عوض کنی فقط سیمهای 2 سوزنه را باهم عوض میکردید یا جای رسیوررها رو نتیجه رو اعلام کنید

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
سلام
دوست عزيز چرا خودتو خسته ميكني
اين ليست را انتقال بده به رسيور از اخرين ورژن بكاب گرفته شده

براي پاك نشدن ليست كانال هم تو منو قسمت كانالهاي تلويزيوني پايين يه گزينه هست به نام ذخيره داده ها اوكي كن تا كانالها داخل رسيور ذخيره بشه و پاك نشه

پیوست‌ها

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
نداشتن سیگنالهای خاصی در X100 Super

درود و سال نو مبارک
به یه مشکل عجیب برخوردم لطفا" کمک کنید:
یه دسگاه سوپرمکس 1*1 رو که به یه دیش گردان وصل بود برداشتم و بجاش یه استارمکس ایکس 100 سوبر وصل کردم .
بعداز تنظیم متوجه شدم شبکه های v..o.a و b..b.c و pmc و شبکه های استانی به جز سراسری رو نمیگیره اما سوپرمکس میگرفت .
بردم اونو عوض کردم بازم مشکل برجا بود. به چی میتونه ربط داشته باشه؟؟
متشکرم

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
درود و سال نو مبارک
به یه مشکل عجیب برخوردم لطفا" کمک کنید:
یه دسگاه سوپرمکس 1*1 رو که به یه دیش گردان وصل بود برداشتم و بجاش یه استارمکس ایکس 100 سوبر وصل کردم .
بعداز تنظیم متوجه شدم شبکه های v..o.a و b..b.c و pmc و شبکه های استانی به جز سراسری رو نمیگیره اما سوپرمکس میگرفت .
بردم اونو عوض کردم بازم مشکل برجا بود. به چی میتونه ربط داشته باشه؟؟
متشکرم

مدل ال و سیم خود را عوض نمایید

vahidmusic

کاربر
2011-12-01
39
85
دوستان بنده به تازگی میخواهم رسیور star max x100 full hd super رو تهیه کنم
ممنون میشم دوستان درباره معایب و خوبی های این دستگاه یه مقدار توضیح بدن
خیلی جستجو کردم یه سری مشکلات پییدا کردم باز گفتم اینجا بازگو کنم دوستان استاد هستن راهنمایی میکنند
اینا رو پیدا کردم از معایب ، راستی اگر رسیور بهتری در همین رنج قیمت هستش ممنون میشم معرفی کنید ، اولویت خرید کیفیت کانال HD & SD خیلی خوب ، شرینک هوایی ( اینترنتی هم بود مشکلی نیست ) و پخش فرمت های مختلف ویدوویی که متاسفانه فقط در این رسیور به صورت حرفه ای دیدم مثلا FLV دیدم و ....

کیفیت تصویر در sd اصلا قابل قبول نیست دستگاه اتو فرمت هم نداره
که بشه فرمت پخش رو تنظیم کرد وشرکت هم فعلا نمیتونه
این گزینه رو در پچ اعمال کنه باید کانال sd با رزلویشن1920
ببینی یا اگر روی 576تنظیم کنی باید hd ها رو با کیفیت پایین تر
داشته باشی در برنددیگر کیفیتها فوق العاده میباشد وقابل قیاس
باالفا 100 نیست
در مورد دایساک 1.2 که باید چشم پوشی کنی چون اصلا کار نمیکنه وباید
بایوزالس کار کنید و اونهم گهگاهی مسیر رو گم مینکه واین مشکل
قابل چشم پوشی نیست
ودر فیوریت تعویض صفحه ایی نداری وکانالها روباید
در لیست یکی یکی بالا وپایین کنید تیونر سطح گیرندگی خوبی نداره
با برند دیگری تست شده در شرایط یکسان الفا ضعیفتر است
و cpu ali 3606 هم که همه مشکلاتش رو میدونند ونیازی به توضیح نیست
پاور دستگاه مورد قبول نیست دوتا زوج 12 ولتی که روی برد به 13 و 18
ولت تغییر میکنه احتمال کمبود برق احساس میشه اونهم با 2تا تیونر که
هیچ خازنی در نزدیکی اونها نیست
[FONT=Tahoma, Arial, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]آیا موارد بالا از معایب تایید میشه ؟؟[/FONT]

boyebaran

کاربر
2013-06-12
65
131
سلام وادب
در رسیور starmax مدل 1*1 cxt رسیور روشن میشود و نوشته های پنل جلو کاملا فعال و کلا کانال عوض میشه و با کنترل عملکرد دستگاه مشکلی نداره ولی نه در خروجی av و hdmi خروجی تصویر نداریم.اساتید راهنمایی کنند ممنون میشم.

بالا