تاپیک سوالات و مشکلات رسیورهای استارمکس

vahidmusic

کاربر
2011-12-01
39
85
دوستان بنده به تازگی میخواهم رسیور star max x100 full hd super رو تهیه کنم
ممنون میشم دوستان درباره معایب و خوبی های این دستگاه یه مقدار توضیح بدن
خیلی جستجو کردم یه سری مشکلات پییدا کردم باز گفتم اینجا بازگو کنم دوستان استاد هستن راهنمایی میکنند
اینا رو پیدا کردم از معایب ، راستی اگر رسیور بهتری در همین رنج قیمت هستش ممنون میشم معرفی کنید ، اولویت خرید کیفیت کانال HD & SD خیلی خوب ، شرینک هوایی ( اینترنتی هم بود مشکلی نیست ) و پخش فرمت های مختلف ویدوویی که متاسفانه فقط در این رسیور به صورت حرفه ای دیدم مثلا FLV دیدم و ....

کیفیت تصویر در sd اصلا قابل قبول نیست دستگاه اتو فرمت هم نداره
که بشه فرمت پخش رو تنظیم کرد وشرکت هم فعلا نمیتونه
این گزینه رو در پچ اعمال کنه باید کانال sd با رزلویشن1920
ببینی یا اگر روی 576تنظیم کنی باید hd ها رو با کیفیت پایین تر
داشته باشی در برنددیگر کیفیتها فوق العاده میباشد وقابل قیاس
باالفا 100 نیست
در مورد دایساک 1.2 که باید چشم پوشی کنی چون اصلا کار نمیکنه وباید
بایوزالس کار کنید و اونهم گهگاهی مسیر رو گم مینکه واین مشکل
قابل چشم پوشی نیست
ودر فیوریت تعویض صفحه ایی نداری وکانالها روباید
در لیست یکی یکی بالا وپایین کنید تیونر سطح گیرندگی خوبی نداره
با برند دیگری تست شده در شرایط یکسان الفا ضعیفتر است
و cpu ali 3606 هم که همه مشکلاتش رو میدونند ونیازی به توضیح نیست
پاور دستگاه مورد قبول نیست دوتا زوج 12 ولتی که روی برد به 13 و 18
ولت تغییر میکنه احتمال کمبود برق احساس میشه اونهم با 2تا تیونر که
هیچ خازنی در نزدیکی اونها نیست
آیا موارد بالا از معایب تایید میشه ؟؟
کسی نیست کمک کنه واقعا؟

vahidmusic

کاربر
2011-12-01
39
85
دوستان بین x50 و x100 super کیفیت تصویر فرقی دارد ؟
و اینکه همراه x50 ، usb وای فای هستش ؟
ممنون
کلا دستگاه قابل قبولی هستش ؟

sdsdfd

کاربر
2013-12-05
2
3
با سلام ریسیور استار مکس مدل 5050 با کنترل کار نمی کند ولی با کلید های روی دستگاه کار میکنه ایا عیب نرم افزاری داره یا چشم گیرنده خرابه در ضمن کنترل سالمه

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با سلام ریسیور استار مکس مدل 5050 با کنترل کار نمی کند ولی با کلید های روی دستگاه کار میکنه ایا عیب نرم افزاری داره یا چشم گیرنده خرابه در ضمن کنترل سالمه
بادروددوست عزیز شمابرای اطمینان ازایرادنرم افزاری یکباررسیورراتنظیم کارخانه کنید.سپس اخرین نرم افزاررو انتقال بدید اگر مشکل برطرف نشد درقسمت سخت افزاری رسیورهای استارمکس مطرح کنید موفق باشید

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با سلام چند روز پیش برقمون اتصالی پیداکرد ورسیور دیگه روشن نشد.آیا تغذیه آن سوخته ؟ازکجا میشه تهیه نمود؟رسیور من استارمکس ایکس100سوپرهست
باسلام دوست عزیز اگر ابزار اندازه گیری دارید ولتازهای تغذیه روچک کنید

masoud_za

کاربر
2009-07-21
7
27
39
با سلام و خسته نباشید
رسیور Starmax 1X1 CX+ پلاس برام آوردن که از طریق فلاش برنامه یه رسیور دیگه را روش ریختن حالا رسیور روی آرم استارمکس لوگوی اولیه مونده و هیچ کلیدی از کنترل نیز عمل نمیکند ( منظور اینکه وارد منو دستگاه نمی شود)
دوستان کسی با این مشکل روبرو شده
لطفا راهنمایی کنید

mjtb_sar

کاربر
2013-07-05
22
46
با سلام خدمت دوستان
من رسیور a100 full hd دارم شیرینگ من تا اول ماه رمضون فعال بود ولی یهو قطع شد دستگاه رو با اخرین ورژن نرم افزار آپدیت کردم و تمام تنظیمات رو از اول اوکی کردم ولی رنگ کانالهایی که قبلا باز میشد و سبز هم میشد باز نمیشه دیگه انگار اصلا پچ فعال نمیشه و اینکه تو قسمت ماهواره ها که وقتی پچ فعال میشه و روی دیتا قرار میگرفت یوتلست دیگه کانالهاش تو منو نمیومد ولی الان کانالهاش هستن.

آخرین ویرایش:

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
با سلام خدمت دوستان
من رسیور a100 full hd دارم شیرینگ من تا اول ماه رمضون فعال بود ولی یهو قطع شد دستگاه رو با اخرین ورژن نرم افزار آپدیت کردم و تمام تنظیمات رو از اول اوکی کردم ولی رنگ کانالهایی که قبلا باز میشد و سبز هم میشد باز نمیشه دیگه انگار اصلا پچ فعال نمیشه و اینکه تو قسمت ماهواره ها که وقتی پچ فعال میشه و روی دیتا قرار میگرفت یوتلست دیگه کانالهاش تو منو نمیومد ولی الان کانالهاش هستن.

درود دوست عزیز ابتدا از تنظیم دقیق دیتا دبلیو3 مطمین شوید .از لیست کانال اماده استفاده نکنید سپس راه اندازی مجددبا دکمهf1+777

mjtb_sar

کاربر
2013-07-05
22
46
سلام با تشکر مشکل اینکه یوتلست تو لیست ماهواره هام بود رفع شد اما همچنان کانالهام باز نمیشه و رنگشون قرمزه
لطفا راهنمایی کنینم چه باید کرد؟؟؟

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
سلام با تشکر مشکل اینکه یوتلست تو لیست ماهواره هام بود رفع شد اما همچنان کانالهام باز نمیشه و رنگشون قرمزه
لطفا راهنمایی کنینم چه باید کرد؟؟؟
با سلام
دوست عزیزم با یه ال ان بی دیگر امتحان کنید صددرصد درست میشه البته اونی که قیچی زدین ال ان بی با رسیور همخوانی نداره

mjtb_sar

کاربر
2013-07-05
22
46
دوباره سلام
من ال ان بی رو عوض کردم ولی بازم فرقی نکرد، آخه من با همین ال ان بی یه ماهی استفاده میکردم بدون هیچ مشکلی.
الان فرکانسم بهتر شده ولی با فعال بودن پچ همچنان رنگ کانالها قرمزه
لطفا بگید مشکل از چی میتونه باشه ؟؟

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
دوباره سلام
من ال ان بی رو عوض کردم ولی بازم فرقی نکرد، آخه من با همین ال ان بی یه ماهی استفاده میکردم بدون هیچ مشکلی.
الان فرکانسم بهتر شده ولی با فعال بودن پچ همچنان رنگ کانالها قرمزه
لطفا بگید مشکل از چی میتونه باشه ؟؟

درود دوست عزیز شما فقط دیش دیتا روی تیونر 2 قراربدید وسرچ کنید ببینید کانالی دریافت میکنید امکانش هست مشکل سخت افزاری باشه .وتیونردوم مشکل داشته باشه تست کنید اعلام نتیجه کنید.

بالا