تاپیک سوالات و مشکلات رسیور ایکس کروزر xdsr-400 hd plus

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
اگر 11013 را میفرمایید واسه منم قطع شده

بله دووست من همین فرکانس کانالهای sd الجزیره هم از قبل به این شکل بودن در حالیکه روی ایمیجهای انیگما راحت قابل دریافتن ! البته فرکانس 11013 رو روی انیگما تست نکردم

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
بله دووست من همین فرکانس کانالهای sd الجزیره هم از قبل به این شکل بودن در حالیکه روی ایمیجهای انیگما راحت قابل دریافتن ! البته فرکانس 11013 رو روی انیگما تست نکردم

نیل ست دریافت نمایید 12265

فارسی1

کاربر
2010-08-11
134
322
42
سلام خسته نباشید میشه نحوه تزریق پلاگین از طریق لودر رو به من اموزش بدید ممنون میشم

فارسی1

کاربر
2010-08-11
134
322
42
اون مرحله که فایل پلاگین رو انتخاب میکنم تا تزریق کنم تو یه قسمت file name میخواد اون رو نمیتونم چیکار کنم...در ضمن هردو تا درگاه فلش فلش ها رو نمیشناسن با دو تا فلش متفاوت تست کردم

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
اون مرحله که فایل پلاگین رو انتخاب میکنم تا تزریق کنم تو یه قسمت file name میخواد اون رو نمیتونم چیکار کنم...در ضمن هردو تا درگاه فلش فلش ها رو نمیشناسن با دو تا فلش متفاوت تست کردم

سلام دوست من

فلش خود را فت 32 فرمت نمایید و پوشه پلاگین را در صفحه اصلی فلش قرار دهید و نتیجه را اعلام کنید

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661

دوست عزیز شما با لودر نمیتونید به رسیور پلاگین تزریق کنید.لودر فقط مخصوص تزریق سافتور...کانال...و Key میباشد.
شما کاری که وحید عزیز گفتند رو انجام بده حتما مشکلت حل میشه.

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
سلام دوستان لودر رسیور روارتقاء دادم به6:37الان دستگاه زیادهنگ میکنه باید خاموش روشن کنم بعد وقتی روجستجوی کانال میرم یعنی میخوام کانال یابی کنم سرچ میکنه ولی تانصف و هنگ میکنه مشکل چیه بااخرین نرم افزار اپدیت کردم فایده نداشت یه نرم افزار قدیمی هم تزریق کردم فایده نداشت الان چکار کنم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود
پلاگین کانفیگ شده توسط خودم تست شده و مطمئن پیوست کردم
این پلاگین با کلیه مدل های اچ دی 400 400پلاس 420 وغیره ورژنهای آخری ایمیج قابل استفاده هست برای ایمیج قدیمی نصب نکنید
کافیست امولاتورهای داخل پلاگین را استپ کرده ویکبار دستگاه را ریست فکتوری کرده بعد یوزر دیتا را ریست کنید فلش محتوی این پلاگین را بعد از آنزیپ کردن به دستگاه وصل کنید پوشه پلاگین شناسایی شده با زدن دکمه سبز کنترل یوزر دیتا پاک میشود
نصب این پلاگین شبکه3 و ورزش باز میشود
اگر اکانت سی سی کم داشتید هم فایل های cccam.cfg وفایل cardclient.conf ویرایش کنید واکانت خود را وارد فایل نموده وذخیره کنید به بقیه چیزها دست نزنید
می توانید داخل پلاگین امولاتورهایی که استفاده ندارید را پاک کنید وفقط سی سی کم یا ایکس کم کلاینت را برای استفاده با اکانت خود استارت کنید و کوکانت هم استارت باشه برای شبکه های داخلی

پیوست‌ها

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
درود
پلاگین کانفیگ شده توسط خودم تست شده و مطمئن پیوست کردم
این پلاگین با کلیه مدل های اچ دی 400 400پلاس 420 وغیره ورژنهای آخری ایمیج قابل استفاده هست برای ایمیج قدیمی نصب نکنید
کافیست امولاتورهای داخل پلاگین را استپ کرده ویکبار دستگاه را ریست فکتوری کرده بعد یوزر دیتا را ریست کنید فلش محتوی این پلاگین را بعد از آنزیپ کردن به دستگاه وصل کنید پوشه پلاگین شناسایی شده با زدن دکمه سبز کنترل یوزر دیتا پاک میشود
نصب این پلاگین شبکه3 و ورزش باز میشود
اگر اکانت سی سی کم داشتید هم فایل های cccam.cfg وفایل cardclient.conf ویرایش کنید واکانت خود را وارد فایل نموده وذخیره کنید به بقیه چیزها دست نزنید
می توانید داخل پلاگین امولاتورهایی که استفاده ندارید را پاک کنید وفقط سی سی کم یا ایکس کم کلاینت را برای استفاده با اکانت خود استارت کنید و کوکانت هم استارت باشه برای شبکه های داخلی

سلام ممنون از اطلاع رسانیتون ولی رومیکرو جواب میده مشکلی نداره این پلاگین

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با تشکر از استاد شهرام
برا باز کردن شبکه ورزش و 3 هم دستی میشه و فعال کردن
پلاگین کوکونات دقت کنید تمام این آموزش ها در آرشیور ایکس کروزر موجود است موفق باشید

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
سلام به اساتید این بخش:
رسیور من 400 plus میباشد مشکلی که دارم اینه که وقتی روی کانالهای اچدی میرم دستگاه هنگ میکنه و فقط باید از پشت دستگاه را خاموش و روشن کرد.آخرین ورزن نرمافزار را هم روش ریختم ولی بازم همون داستانه؟؟؟
لطفا کمکم کنید...ممنون

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام به اساتید این بخش:
رسیور من 400 plus میباشد مشکلی که دارم اینه که وقتی روی کانالهای اچدی میرم دستگاه هنگ میکنه و فقط باید از پشت دستگاه را خاموش و روشن کرد.آخرین ورزن نرمافزار را هم روش ریختم ولی بازم همون داستانه؟؟؟
لطفا کمکم کنید...ممنون

سلام
دوست گرامی شما اولین کاری که باید بکنید ورژن ذیل را منتقل کنید
سپس ریست فکتوری کنید و یک پلاگین بدون نقص و رسمی به دستگاه بزن
در بخش پلاگین فقط امولاتورهایی که نیاز دارید مثل سیسیکم و کوکونات
را فعال کنید و ما بقی غیر فعال باشد

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
سلام دوستان لطفا کمک کنید یه ایکس اکروز400پلس وقتی روشنش میکنم رو این نوشته هنگ کرده ld 6.37بگین چکار کنم ازطریق لودر برای تزریق نرم افزار استفاده کردم فایده نداشت

آخرین ویرایش:

reza 1200

کاربر افتخاری
2009-07-12
697
1,768
36
سلام دوستان لطفا کمک کنید یه ایکس اکروز400پلس وقتی روشنش میکنم رو این نوشته هنگ کرده ld 6.37بگین چکار کنم ازطریق لودر برای تزریق نرم افزار استفاده کردم فایده نداشت

آخرین نرم افزار را با روش scan usb انتقال دهید مشکل شما باید رفع شود

reza 1200

کاربر افتخاری
2009-07-12
697
1,768
36
زدم فایده نداشت

چطور شد که این مشکل ظاهر شد ؟

شما این کار رو بکنید ، نتیجه نگرفتید اعلام کنید

یک فلش مموری سالم رو با fat32 فرمت کنید

آخرین نرم افزار با پسوند .ird رو مستقیما در فلش مموری کپی کنید

سپس به رسیور وصل کرده ، رسیور رو از پشت خاموش کنید دکمه channel up یا همون دکمه تعویض کانال رو فشار دهید و رسیور را از دکمه پشت روشن کنید پیغام usb scan روی پنل دستگاه نمایان میشود دکمه رو رها کن و تا اتمام کار صبر کنید

+

با نرم افزار flash v6 هم تست کنید . لینک دانلود : Flash.v6.XCRUISER.XDSR400HDplus

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
چطور شد که این مشکل ظاهر شد ؟

شما این کار رو بکنید ، نتیجه نگرفتید اعلام کنید

یک فلش مموری سالم رو با fat32 فرمت کنید

آخرین نرم افزار با پسوند .ird رو مستقیما در فلش مموری کپی کنید

سپس به رسیور وصل کرده ، رسیور رو از پشت خاموش کنید دکمه channel up یا همون دکمه تعویض کانال رو فشار دهید و رسیور را از دکمه پشت روشن کنید پیغام usb scan روی پنل دستگاه نمایان میشود دکمه رو رها کن و تا اتمام کار صبر کنید

+

با نرم افزار flash v6 هم تست کنید . لینک دانلود : Flash.v6.XCRUISER.XDSR400HDplus
دوست عزیز درحین تزریق نرم افزار یه دفعه ارور کاربر پر شده زد خاموش روشن شد این مشکل به وجود امد

reza 1200

کاربر افتخاری
2009-07-12
697
1,768
36
دوست عزیز درحین تزریق نرم افزار یه دفعه ارور کاربر پر شده زد خاموش روشن شد این مشکل به وجود امد

این کاری که گفتم رو انجام دادید ؟

مگر چندتا پلاگین نصب کرده بودید ؟!! این پیغام بدین معناست که حافظه داخلی رسیور پر شده است لذا با delete var تست کنید که حافظه پاک شود ، مشکل باید رفع گردد

توصیه من به شما برای کارایی درست این رسیور حتما باید 50 درصد فلش رسیور شما خالی باشد

موفق باشید

بالا