تاپیک سوالات و مشکلات رسیور های مدیا استار (Mediastar )

kAMRANY

کاربر
2009-01-16
1
0
درود..مدل رسیور مینی 2727 دارم..هنگام سرچ مجدد کانالها پاک شد مسیر یوتلست 7 درجه..هر چه سرچ مجدد می زنم کانالها همه نمیاد. 48 کانال دارم .البته انتن گردان دارم و تمام انواع سرچ را اجرا کردم ...راهنمایی بفرمایی

king shoaib khan

مدیر بخش اخبار کانال ها
2006-10-10
379
1,172
درود..مدل رسیور مینی 2727 دارم..هنگام سرچ مجدد کانالها پاک شد مسیر یوتلست 7 درجه..هر چه سرچ مجدد می زنم کانالها همه نمیاد. 48 کانال دارم .البته انتن گردان دارم و تمام انواع سرچ را اجرا کردم ...راهنمایی بفرمایی

درود
سایت اشتراکی هست تا حساب کاربری خوده پرداخت به سایت نکنید نی چیز دانلودکرده میتوانید ومامدیران سایت هم به سوالات تون پاسخوگو نمیتونیم باشیم.

abba_ne

کاربر VIP
2009-10-06
4
5
65
سلام دوستان.مدیا mini R130 بعد از برنامه اررورsw می دهد درخواست فایل ریکاوری را دارم
در ضمن پراگرامر ای سی فلش را شناسایی می کند ولی موقع پراگرم اررور خرابی قطعه میدهد
لطفا راهنمایی کنید متشکرم

مهدی مرندی

مدیر بخش استار مکس
2013-07-12
361
1,007
44
سلام دوستان.مدیا mini R130 بعد از برنامه اررورsw می دهد درخواست فایل ریکاوری را دارم
در ضمن پراگرامر ای سی فلش را شناسایی می کند ولی موقع پراگرم اررور خرابی قطعه میدهد
لطفا راهنمایی کنید متشکرم
درود تست کنید
آموزش آپگرید و ریکاوری رسیورهای مدیااستار سری GX

یه usb خالی با فرمت fat32 اماده کنید

داخل رووت یه پوشه بسازید:

اسم پوشه واسه مدل‌های gx رو تغییر بدهید به Files

و نرم‌افزار مورد نظر رو داخل پوشه بریزید

واسه مدل‌های Gx اسم نرم‌افزار رو تغییر بدید به gxrom

و usb رو به دستگاه وصل کرده ( ترجیحا مستقیم وصل و کابل افزایش طول USB نباشد )

بعد کلید پاور رو به گرفته و دستگاه رو به برق بزنید

جلوی پنل بمخض اینکه کلمه update آمد ، انگشتتان رو از روی دکمه پاور برداشته تا برود برای مراحل آپدیت یا ریکاوری یا حتی دانگرید برنامه دستگاه رسیور

پس از انجام موفقیت آمیز مراحل نصب

رسیور Reboot میشود و در این حالت فلش برنامه از درگاه USB جدا نمایید.

بالا