بهروز وثوقی
Banned
- 2009-05-15
- 0
- 28,977
چون موازی شده میشه 11 اهم ولی 11 اهم نداریم. همون 22 رو دو تا بگیر بزن.
روی شاسی اوراقی هم میتونی پیدا کنی.
باسلام.
مقاومت 22اهم چه رنگیه.من قرمزقرمزمشکی رو استفاده میکنم آیادرسته.باتشکر
چون موازی شده میشه 11 اهم ولی 11 اهم نداریم. همون 22 رو دو تا بگیر بزن.
روی شاسی اوراقی هم میتونی پیدا کنی.
درودباسلام
رسیورx97usbدوتامقاومتsmd22اهم رابیرون بیاوریم وکانالهاروبگیره وچیزی روجایگزین نکنیم آیااشکالی داره.اگرداره چه مشکلی پیش میاد
درود
آقا محسن برد95 رسیده شماره شاسی قطعات را بگویید ببینم چی هست؟
سلام محسن جان. این دو مقاومت موازی هستن من بجاشون از یک مقاومت 10 اهم استفاده میکنم و جواب میده. معمولا lm317 و یکی از ترانزیستورهای smd هم میسوزن یادت باشه حتما عوضشون کنی
بخاطر تغییر اهم حتی یک اهم موجب تضعیف چند تا از فرکانسها میشود بهتر است یا از یک مقاومت 10 اهم و یک مقاومت 1 اهم سری و یا دو مقاومت 22 اهم موازی استفاده شود2تا از پایه ها شون بهم وصل هستن شما یک مقاومت 10 اهم را جای یکیشون بزنی مشکلت حل میشه. lm317 را عوض کردی؟
با سلام یک بار یک فرکانس که کانالهای آن شطرنجی است را تست کن و مقاومت را تعویض کن تا تغییرات مشخص شود وگرنه در فرکانهای معمولی که تصویر دارد مشخص نیست فرکانس 12111 در ماهواره آسترا4استاد من زیاد از یک مقاومت 10 اهم استفاده کردم مشکلی پیش نیومده. بعد از هر رعد و برقی حداقل 10 تا از این عیب برای تعمیر دارم تازه فرکانسش بهتر هم میشه :wink:
بخاطر تغییر اهم حتی یک اهم موجب تضعیف چند تا از فرکانسها میشود بهتر است یا از یک مقاومت 10 اهم و یک مقاومت 1 اهم سری و یا دو مقاومت 22 اهم موازی استفاده شود
درودبا سلام خدمت اساتید محترم :
حقیر دو تا دستگاه استارست sr-x95usb دارم که یکی از آنها فقط صدایش بود که درست شد ولی اون یکی فلش زده بود که با استفاده از فایل فلشی که دوستان آپلود کرده بودند متاسفانه بوت نشد و مثل قبل فقط چراغ قرمزش روشن بود ، متاسفانه تصور کردم شاید ایراد از فایل فلش بوده این بار آی سی فلش دستگاه سالم را در آوردم و با پروگرامر اطلاعات آن را روی آی سی دیگری زیختم حالا دیگر هیچ یک از دستگاهها بوت نمیشوند و روی چراغ قرمز گیر کرده اند . دیگه موندم چکار کنم ؟؟؟؟
مزاحم دوستان شدم تا نظر کارشناسی ایشان را دریابم ؟
ممنون
درود
دوست گرامی اگر فلش ها را اشتباهی نصب نکرده باشید وفلش دستگاه سالم را فقط خوانده باشید که مشکلی غیر از اتصال ناقص روی دستگاه که روشن میشد نباید داشته باشید بهتره کمی فلکس بزنید وفلش را بررسی کنید تا روشن بشه
در مورد دستگاه تک چراغ شده هم اگر فلش ها یکی هست فلش را کامل با تینر بشویید ودوباره پروگرام ونصب کنید فایل مربوز به همان شماره ایسی فلش باید باشه
تک چراغ شدن میتونه از خرابی پاور رم سوختن تیونر وحتی خرابی کریستال باید دقیق بررسی بشود
درود
فایل های انجمن موثق هست وگرنه همه اعتراض میکردند
ایسی فلش 1601 هست؟
ممنون ! به تلاش و تخصص دوستان در این زمینه واقف هستم ولی گفتم شاید اشتباه از خودم بوده که نتونستم اطلاعات دقیقی را دانلود نماییم .
Sr-x95 usb مشکی به شماره آی سی sst39vf1601
متشکر