تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

2009-05-15
0
28,977
چون موازی شده میشه 11 اهم ولی 11 اهم نداریم. همون 22 رو دو تا بگیر بزن.

روی شاسی اوراقی هم میتونی پیدا کنی.

باسلام.
مقاومت 22اهم چه رنگیه.من قرمزقرمزمشکی رو استفاده میکنم آیادرسته.باتشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام
رسیورx97usbدوتامقاومتsmd22اهم رابیرون بیاوریم وکانالهاروبگیره وچیزی روجایگزین نکنیم آیااشکالی داره.اگرداره چه مشکلی پیش میاد

درود
آقا محسن برد95 رسیده شماره شاسی قطعات را بگویید ببینم چی هست؟

2009-05-15
0
28,977
درود
آقا محسن برد95 رسیده شماره شاسی قطعات را بگویید ببینم چی هست؟

بادرودبه استادشهرام عزیز.شمارهrl13 rl16

باتشکرازهمه عزیزانی که تجربه وتخصص خودشون رودراختیارماقرارمیدهند وتاسف وتاسف برا اون کسانی که فقط مصرف کننده هستندوحاضرنیستن تجربه شون رو دراختیاردیگران قراربدهند

باتشکر

elnino909

کاربر افتخاری
2007-12-03
1,371
5,553
سلام محسن جان. این دو مقاومت موازی هستن من بجاشون از یک مقاومت 10 اهم استفاده میکنم و جواب میده. معمولا lm317 و یکی از ترانزیستورهای smd هم میسوزن یادت باشه حتما عوضشون کنی

2009-05-15
0
28,977
سلام محسن جان. این دو مقاومت موازی هستن من بجاشون از یک مقاومت 10 اهم استفاده میکنم و جواب میده. معمولا lm317 و یکی از ترانزیستورهای smd هم میسوزن یادت باشه حتما عوضشون کنی

باسلام.ممنون عادل جان.خوب من بی تجربه ام.وقتی دوتامقاومت موازی رادرآوردم 4تاجاداره براوصل .ولی مقاومت 10اهم 2پایه است.طریقه نصبش چطوره .شرمنده درحدمبتدی بهم بگو.باتشکر

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
2تا از پایه ها شون بهم وصل هستن شما یک مقاومت 10 اهم را جای یکیشون بزنی مشکلت حل میشه. lm317 را عوض کردی؟
بخاطر تغییر اهم حتی یک اهم موجب تضعیف چند تا از فرکانسها میشود بهتر است یا از یک مقاومت 10 اهم و یک مقاومت 1 اهم سری و یا دو مقاومت 22 اهم موازی استفاده شود

elnino909

کاربر افتخاری
2007-12-03
1,371
5,553
استاد من زیاد از یک مقاومت 10 اهم استفاده کردم مشکلی پیش نیومده. بعد از هر رعد و برقی حداقل 10 تا از این عیب برای تعمیر دارم تازه فرکانسش بهتر هم میشه :wink:

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
استاد من زیاد از یک مقاومت 10 اهم استفاده کردم مشکلی پیش نیومده. بعد از هر رعد و برقی حداقل 10 تا از این عیب برای تعمیر دارم تازه فرکانسش بهتر هم میشه :wink:
با سلام یک بار یک فرکانس که کانالهای آن شطرنجی است را تست کن و مقاومت را تعویض کن تا تغییرات مشخص شود وگرنه در فرکانهای معمولی که تصویر دارد مشخص نیست فرکانس 12111 در ماهواره آسترا4

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
بخاطر تغییر اهم حتی یک اهم موجب تضعیف چند تا از فرکانسها میشود بهتر است یا از یک مقاومت 10 اهم و یک مقاومت 1 اهم سری و یا دو مقاومت 22 اهم موازی استفاده شود

فرمایش جناب حیدری کاملا مورد تاییده.. تغییر اهم باعث عدم سیگنال و یا تضعیف برخی از اونا میشه چند مورد رو بنده قبلا باش برخورد کرده بودم..

khebreh

کاربر VIP
2007-11-06
66
239
با سلام خدمت اساتید محترم :

حقیر دو تا دستگاه استارست sr-x95usb دارم که یکی از آنها فقط صدایش بود که درست شد ولی اون یکی فلش زده بود که با استفاده از فایل فلشی که دوستان آپلود کرده بودند متاسفانه بوت نشد و مثل قبل فقط چراغ قرمزش روشن بود ، متاسفانه تصور کردم شاید ایراد از فایل فلش بوده این بار آی سی فلش دستگاه سالم را در آوردم و با پروگرامر اطلاعات آن را روی آی سی دیگری زیختم حالا دیگر هیچ یک از دستگاهها بوت نمیشوند و روی چراغ قرمز گیر کرده اند . دیگه موندم چکار کنم ؟؟؟؟
مزاحم دوستان شدم تا نظر کارشناسی ایشان را دریابم ؟
ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت اساتید محترم :

حقیر دو تا دستگاه استارست sr-x95usb دارم که یکی از آنها فقط صدایش بود که درست شد ولی اون یکی فلش زده بود که با استفاده از فایل فلشی که دوستان آپلود کرده بودند متاسفانه بوت نشد و مثل قبل فقط چراغ قرمزش روشن بود ، متاسفانه تصور کردم شاید ایراد از فایل فلش بوده این بار آی سی فلش دستگاه سالم را در آوردم و با پروگرامر اطلاعات آن را روی آی سی دیگری زیختم حالا دیگر هیچ یک از دستگاهها بوت نمیشوند و روی چراغ قرمز گیر کرده اند . دیگه موندم چکار کنم ؟؟؟؟
مزاحم دوستان شدم تا نظر کارشناسی ایشان را دریابم ؟
ممنون
درود
دوست گرامی اگر فلش ها را اشتباهی نصب نکرده باشید وفلش دستگاه سالم را فقط خوانده باشید که مشکلی غیر از اتصال ناقص روی دستگاه که روشن میشد نباید داشته باشید بهتره کمی فلکس بزنید وفلش را بررسی کنید تا روشن بشه
در مورد دستگاه تک چراغ شده هم اگر فلش ها یکی هست فلش را کامل با تینر بشویید ودوباره پروگرام ونصب کنید فایل مربوز به همان شماره ایسی فلش باید باشه
​تک چراغ شدن میتونه از خرابی پاور رم سوختن تیونر وحتی خرابی کریستال باید دقیق بررسی بشود

khebreh

کاربر VIP
2007-11-06
66
239
درود
دوست گرامی اگر فلش ها را اشتباهی نصب نکرده باشید وفلش دستگاه سالم را فقط خوانده باشید که مشکلی غیر از اتصال ناقص روی دستگاه که روشن میشد نباید داشته باشید بهتره کمی فلکس بزنید وفلش را بررسی کنید تا روشن بشه
در مورد دستگاه تک چراغ شده هم اگر فلش ها یکی هست فلش را کامل با تینر بشویید ودوباره پروگرام ونصب کنید فایل مربوز به همان شماره ایسی فلش باید باشه
​تک چراغ شدن میتونه از خرابی پاور رم سوختن تیونر وحتی خرابی کریستال باید دقیق بررسی بشود

با تشکر از عنایت شما دوست گرامی :
از پاور و کریستال کاملا مطمئنم چون با نمونه سالم کاملا تست کرده ام !
البته اون دستگاهی که فلشش را در آوردم و اطلاعاتش را با پروگرامر 5000 خوندم قبلش کاملا سالم بود ولی بعد از نصب مجدد آی سی دیگه اصلا بالا نیومد ؟ دوتا فایلی را هم که دوستان در بخش فلش ها گذاشته بودند تست کردم با هیچکدام بالا نیومد ! اگه شما فایل تست شده ی این مدل را دارید ممنون میشوم اگه برایم مجددا آپلود فرمایید .
ممنون از راهنمایی های شما

khebreh

کاربر VIP
2007-11-06
66
239
درود
فایل های انجمن موثق هست وگرنه همه اعتراض میکردند
ایسی فلش 1601 هست؟

ممنون ! به تلاش و تخصص دوستان در این زمینه واقف هستم ولی گفتم شاید اشتباه از خودم بوده که نتونستم اطلاعات دقیقی را دانلود نماییم .
Sr-x95 usb مشکی به شماره آی سی sst39vf1601
متشکر

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
ممنون ! به تلاش و تخصص دوستان در این زمینه واقف هستم ولی گفتم شاید اشتباه از خودم بوده که نتونستم اطلاعات دقیقی را دانلود نماییم .
Sr-x95 usb مشکی به شماره آی سی sst39vf1601
متشکر

سبلام
اگه ایسی فلش خراب باشه موقع رایت کردن خب ارور میده و اگه سالم باشه راحت با پروگرامر پر میشه..
وقتی ایسی رو پروگرام کردی روی رسیور سالم که برا تست ایسیش رو در اورده بود سوار کن فقط قبلش محل ایسی رو خوب تمیز کن بعدش هم ایسی فلش رو روی یه سطح صاف قرار بده و با ناخن روی پایه ها بکش تا تمام پایه هاش با هم صاف شوند بعد هم دقیق اونو لحیم کن با مایع فلکسی..
قاعدتا نباید مشکلی باشه و رسیور باید روشن بشه چون شما فقط ایسی رو در اورده بودی و سالم بوده..

بالا