بهروز وثوقی
Banned
- 2009-05-15
- 0
- 28,977
باسلام
ترانزیستورam1مربوط بهvوhگیرم نیومدچه چیزی میتونم جایگزین کنم.
بانهایت تشکرازهمه عزیزان.....
باسلام
باسلام
طبق گفته دوست خوبمان از c945 استفاده کن فقط از روبروی سطح تخت آن به طرف پایه تکی مدار و پشت ترانزیستور به طرف پایه های جفتی قرار گیردc945 جاش بذار
باسلام...
من امروزبرااولین بارآی سی فلش رسیوراستارست97مگابه شماره شاسیu300رودرآوردم .ولی 2تارشته سیم نازک بهش وصل بوداوناروقطع کردم.آیاوقتی باپروگرامرآی سی روفلش کردم بایداونا2سیم روهم وصل کنم وبعدپایه هارولحیم کنم.
2-طریقه نصبش رومدارچطوریه.اگرپایه هاروجابجالحیم کنم مشکلی پیش میادچطوربفهمم پایه هادرست وصل شده.
3-آیاترفندخاصی براگذشتن آی سی برروی آدابتور وجودداره..
باتشکرازیاریتان
سلام
خدا کنه مدار فیبر محل لحیم ایسی رو قطع نکرده باشی:a26IRSAT: چون اونموقع اتصالات برقرار نمیشه.. بهتره یه عکس از محل ایسی فلش و خود ایسی بذاری تا با عکس بهتون نشون داده بشه و اصلا این دو سیم که قطع کردی مدار فیبر نباشه..
اگه هم پایه ها رو اشتباه لحیم کنی رسیور بالا نمیاد..
روی هر ایسی شماره1 وجود داره که این شماره روی بورد رسیور هم مشخص شده شما کافیه شماره رو درست تشخیص بدی..معمولا با یه دایره تو رفته روی ایسی مشخصه و روی بورد رسیور هم یه دایره سفید یا عدد1..
برای قرار دادن ایسی رو ادابتور هم به همون شماره 1ایسی دقت نمایید و زیف رو روی پروگرامر بذار.
درودبادرودبه شماعزیزم...
به عنوان اولین تجربه برد روترکوندم ومحل لحیم آی سی روقطع کردم.تجربه ای تلخ...
النینوجان بیابهم بخندآبروم رفت.گفتی واردتعمیرات نشم ولی فضولیم گل کردورسیورروترکوندم...ولی جای شکرش باقیه یه بردزاپاس دم دستمه...
مشاهده فایلپیوست 71998
بادرود.والله تاحالامن فلش درنیاورده بودم وهمش فقط مقاومت عوض کرده بودم.نمیدونستم بایداول میامدم روپایه های آیسی لحیم میریختم.عکس بردمربوط به رسیوربخت برگشته97مگااست که من اومدم ناشیانه سرهیتررومستقیم روپایه های آیسی گرفتم وآی سی فلش رودرآوردم.این اولین شاهکارمن توپروگرام کردن آی سی فلش بوده.
وسایلم.هویه40وات-لحیم-روغن-پنس-قلع کش.پروگرامر2000tnmو2آدبتور8پایه و48پایه که فردابه دستم میرسه.که طرزاستفاده درست روازشون بلدنیستم وسخترین تعمیرات درموردعوض کردن خازن ومقاومت بوده...
عکس تار هست جناب محسن.. عکس با کیفیت و شفاف باشه..
اما میشه با کمی دقت مسیرها رو لحیم کرد فقط دقت و حوصله میخواد..
برا کار تعمیرات همیشه قبل از اینکه کاری رو که دفعه اول هست انجامش میدی یه کمی در مورد نحوه کارش تحقیق کن و مطلب بخون چرا که ممکنه فردا یه قطعه زیر کار خراب بشه که یدک براش نداری و مجبور به ضررش بشی یا مشتری لجبازی باشه و برات دردسر درست کنه..
یه هیتر برا انجام اینکار مورد نیاز هست و ضروریه تهیه کنی..اما نحوه کارش هم مهمه چون اگه بیش از حد بورد رو داغ کنی باز ممکنه فیبر رو بسوزونی و مسیرها رو بکنی... هر وقت خریدی تو انجمن مطرح کن راهنمایی میشی.
یه قرص هایی هست بنام قرص لحیم که برا جدا کردن قطعاتsmd بکار میرفت قبلا تو بازار بود اما الان کم هست بخاطر ضرر و مسمومیتش. به علت داشتن مقداری جیوه
.
پروگرامر هم نحوه استفاده و کارش تو انجمن هست خودش هم سی دی داره و اموزشش هست..
بادرودوسپاس.من تموم وسایل رودارم فقط مونده فرداپروگرامربدستم برسه....
1-راحترین روش برای درآوردن آی سی فلش
2-ازچه نوک هویه ای استفاده کنم....
باسلام به اساتیدعزیز...
رسیوراستارست که تصویرش کاملاشطرنجی وخراب است کدوم قطعه عوض شود.sr-x200ci plus
باتشکر