تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
دستت درد نکنهدوست عزیز (zirak salas) ,واقعا شرمنده کردید...اوکی شد...
میگم برا وارد کردن کد دستی باید از چه کدی استفاده کنم؟؟؟؟

دوست عزیز برای وردود به قسمت کد دستی باید info + 0 رو بزیند .

m_utd_2010

کاربر
2009-07-14
104
177

با سلام: من فایل rom را برای فعال کردن گزینه twin در دستگاه استارست X95 اجرا کردم گزینه twin فعال شد ولی منو دستگاه کاملا عوض شد مثل منو دستگاه استارست ultra 550 شده: دوستان اگه راه حل داره لطفا کمک کنید؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: VahidFilm

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

با سلام: من فایل rom را برای فعال کردن گزینه twin در دستگاه استارست X95 اجرا کردم گزینه twin فعال شد ولی منو دستگاه کاملا عوض شد مثل منو دستگاه استارست ultra 550 شده: دوستان اگه راه حل داره لطفا کمک کنید؟
با درود
چه فایلی به رسیور منتقل کردید ورژن چی بوده؟
گزینه را باید توی منوی پورت سریال تعویض کنید نرم افزار نمی خواسته است
بهتر است نرم افزار رسمی رسیور را به ان انتقال بدهید:eek:k:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
97

سلام
پچي كه چند روزه براي گلوبال آمده و به سري 97 ميخوره
و بصورت اتو biss , .. را ساپورت ميكنه آيا مشكلي داره من تست كردم جواب ميده هيچ كس تو سايت نميزاره
ممنون

mahmood-sat

Banned
2009-09-02
202
988
باز كردن كانال dorcel در رسيور هاي سري x95

براي باز كردن كانال دورسل ابتدا آخرين ورژن ارايه شده را به دستگاه خود بدهيد سپس يك بار دستگاه را به حالت كارخانه باز گردانده و بعد از سرچ دوباره نام كانال را تغيير دهيد و بر روي يكي از كانال هايي كه توسط پيج باز مي شود رفته دوباره روي كانال دورسل برويد تا باز شود

gi gi

کاربر
2009-05-29
19
22
سلام...
منظورتان پچ 1.90هستش؟
روی کدوم کانالی که با پج باز میشه
باید بریم؟

یه چیز دیگه ...
اساتید گفتن که اون پچ رو صلاح نیست استفاده کرد...
واسه دستگاهمون مشکلی پیش نمیاد؟
1.90 رو میگم؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام...
منظورتان پچ 1.90هستش؟
روی کدوم کانالی که با پج باز میشه
باید بریم؟

یه چیز دیگه ...
اساتید گفتن که اون پچ رو صلاح نیست استفاده کرد...
واسه دستگاهمون مشکلی پیش نمیاد؟
1.90 رو میگم؟

کانالي با پچ ورژن 1.90 باز نخواهد شد. نرم افزار فقط جهت تست و اثبات اينکه اين سري از رسيورهاي استارست هنوز ساپورت ميشوند ارائه شد. منتظر نرم افزار جديد باشيد.
با تغيير نام ,کانال گفته شده توسط دانگل ميکروباکس باز خواهد شد.

آخرین ویرایش:

gi gi

کاربر
2009-05-29
19
22
کانالي با پچ ورژن 1.90 باز نخواهد شد. نرم افزار فقط جهت تست و اثبات اينکه اين سري از رسيورهاي استارست هنوز ساپورت ميشوند ارائه شد. منتظر نرم افزار جديد باشيد.
با تغيير نام ,کانال گفته شده توسط دانگل ميکروباکس باز خواهد شد.

با تشکر از شما...
یعنی ما اگه 1.90رو x95انتقال هم بدیم و بعد اسم شبکه رو هم عوض کنیم باز هم باز نمیشه نه؟
یه سوال دیگه...
میتونیم بعد از انتقال پج جدید شبکه ی لیدر رو موقع فوتبال داشته باشیم یا نه؟
ممنون میشم جوابم رو بدین...
کمال تشکر رو هم دارم

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با تشکر از شما...
یعنی ما اگه 1.90رو x95انتقال هم بدیم و بعد اسم شبکه رو هم عوض کنیم باز هم باز نمیشه نه؟
یه سوال دیگه...
میتونیم بعد از انتقال پج جدید شبکه ی لیدر رو موقع فوتبال داشته باشیم یا نه؟
ممنون میشم جوابم رو بدین...
کمال تشکر رو هم دارم

نه دوست عزیز . فعلا برنامه کانالی رو باز نمیکنه شما بهتر تا اومدن پچ جدید فعلا از ورژن 1.87 استفاده کنید .

oarefzadeh

کاربر
2007-12-18
2
4
با سلام خدمت مدیران محترم من یه رسیور x95 usp دارم نمیدون چرا رو مسیر کانالاهای استانی بخصوص فرکانس 11555 که میرم تصویر نمیآد و باید حتماً برم رو یکی از کانالهای مثلاً استانهای خوزستان یا دیگری... تصویر بیاد بعد برم رو مثلاً یکی از کانالاهای 1 یا 2 یا 3 که تصویر بده. قبلاً از راهنمایی شما کمال تشکر و امتنان را دارم. ضمناً آخرین ورپن را نیز رو دستگاه ریخته ام

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: VahidFilm

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
ایا دو کانال دوراسل و xxl با نرم افزار جدید بازند یا نه؟

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام خدمت مدیران محترم من یه رسیور x95 usp دارم نمیدون چرا رو مسیر کانالاهای استانی بخصوص فرکانس 11555 که میرم تصویر نمیآد و باید حتماً برم رو یکی از کانالهای مثلاً استانهای خوزستان یا دیگری... تصویر بیاد بعد برم رو مثلاً یکی از کانالاهای 1 یا 2 یا 3 که تصویر بده. قبلاً از راهنمایی شما کمال تشکر و امتنان را دارم. ضمناً آخرین ورپن را نیز رو دستگاه ریخته ام

دوست عزیز جای خروجی سویچ را عوض کنید. مثلا اگه روی 1 است روی 2 بزارید .

oarefzadeh

کاربر
2007-12-18
2
4
ضمن سلام خدمت زیرک جون و عرض تشکر از راهنمایی شما باطلاع می رساند من دیروز به رسیور ور رفتم و متوجه شدم که رسیور مچ شده با ورتیکال در صورتی که من تنظیم کرده ام با هوریزنتال
بعد رفتم از روی دیش مسیر ال ان بی را ورتیکال کردم مشکل کاملاً بر طرف شد.
باز از شما متشکرم.

msat

کاربر
2008-12-30
2
4
41
با سلام خدمت دوستان
مشكلي كه من با رسيور x95 دارم اينه كه موقعي كه event timer اون رو تنظيم ميكنم براي ضبط يك هفته اي يك برنامه از يك شبكه سر ساعت معين روز اول سر ساعت رسيور روي كانال مشخص شده روشن ميشه و ضبط ميكنه تا اينجا همه چي درسته ولي روز بعد سر ساعت روي شبكه مورد نظر روشن ميشه ولي ضبط نميكنه من اين كار رو با تمام ورژنهاي قديمي و جديد امتحان كردم چندين بار پچ كارخانه زدم ريسيت فكتوري هم كردم باز هم مشكل رفع نشد هم با كابل آبگريد كردم هم با usb
دو حالت دارد يا يك باگ نرم افزاري ست كه بايد گفت خاك بر سر استارست يا مشكل از دستگاه منه
دوستان و اسا تيد لطف كنند تست بفرمايند و مرا راهنمايي كنند با تشكر

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام خدمت دوستان
مشكلي كه من با رسيور x95 دارم اينه كه موقعي كه event timer اون رو تنظيم ميكنم براي ضبط يك هفته اي يك برنامه از يك شبكه سر ساعت معين روز اول سر ساعت رسيور روي كانال مشخص شده روشن ميشه و ضبط ميكنه تا اينجا همه چي درسته ولي روز بعد سر ساعت روي شبكه مورد نظر روشن ميشه ولي ضبط نميكنه من اين كار رو با تمام ورژنهاي قديمي و جديد امتحان كردم چندين بار پچ كارخانه زدم ريسيت فكتوري هم كردم باز هم مشكل رفع نشد هم با كابل آبگريد كردم هم با usb
دو حالت دارد يا يك باگ نرم افزاري ست كه بايد گفت خاك بر سر استارست يا مشكل از دستگاه منه
دوستان و اسا تيد لطف كنند تست بفرمايند و مرا راهنمايي كنند با تشكر

با درود

شما دقت کنيد در قسمت event timer , گزينه repeat روي day باشد و گزينه record هم روي yes قرار داشته باشد . اگر مطمئن هستيد تمام تنظيمات درست انجام داده ايد مجدد اين مشکل وجود داشت اشکال نرم افزاري هست و کاريش هم نميشه کرد . روي بعضي کانالها زمان به درستي کار نميکند و به محض روشن شدن دستگاه ساعت از تنظيم خارج ميشود به همين دليل ظبط هم متوقف ميشود.

mow

کاربر
2010-07-13
1
2
سلام اگر روي يك كانال غير قفل ضبط برنامه را بزني و بعد پيامي مي آيد كه شما ميخواي اين كانال رو ضبط كني گزينه نه رو بزن و بعد كانال كارتي مورد نظر رو بهش بده تا ضبط كنه ولي نميتوني كانال رو نگاه كني.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام اگر روي يك كانال غير قفل ضبط برنامه را بزني و بعد پيامي مي آيد كه شما ميخواي اين كانال رو ضبط كني گزينه نه رو بزن و بعد كانال كارتي مورد نظر رو بهش بده تا ضبط كنه ولي نميتوني كانال رو نگاه كني.

اگر منظور شما X95 USB ميباشد يک مشکل در نرم افزارهاي اخير مشاهده شده و اين قابليت حذف شده. ولي با ورژن 1.64 ( بي نقص ترين نرم افزار اين دستگاه تا امروز) مشکلي نيست و به خوبي در حال ديدن يک کانال ميتوانيد از کانال ديگر هم فرکانس ظبط کنيد. البته پکيج BIS باز نخواهد کرد ولي براي استفاده با دانگل عالي ميباشد . ميتوانيد ورژن 1.64 از لينک زير دريافت کنيد:

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=32495

shiraz1000

کاربر
2010-05-20
1
1
54
سلام من رسيورx95usbدارم بعدازپروگرام شدن دستكاه ديكرروشن نمي شود فقط يك علامتbروي مانيتور دستكاه ديده مي شودلطفا مراراهنمايي بفرماييد تشكر

سلام من رسيورx95usbدارم بعدازپروگرام شدن دستكاه ديكرروشن نمي شود فقط يك علامتbروي مانيتور دستكاه ديده مي شودلطفا مراراهنمايي بفرماييد تشكر

سلام من رسيورx95usbدارم بعدازپروگرام شدن باپچ 2010_07_01دستكاه ديكرروشن نمي شود فقط يك علامتbروي مانيتور دستكاه ديده مي شودلطفا مراراهنمايي بفرماييد تشكر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188

سلام من رسيورx95usbدارم بعدازپروگرام شدن باپچ 2010_07_01دستكاه ديكرروشن نمي شود فقط يك علامتbروي مانيتور دستكاه ديده مي شودلطفا مراراهنمايي بفرماييد تشكر

دوست عزیز دستگاه را با نرم افزار کارخانه ای که در انجمن موجود است اپگرید کنید سپس با آخرین نرم اافزار .

اگه موقع ریختن نرم افزار کارخانه ای ریسیور برنامه رو قبول نکرد به این شکل عمل کنید . لودر رااجرا کنید گزینه استارست را بزیند قبل از اینکه دستگاه ر از کلید پشت روشن کنید دکمه پاور جلو را نگه دارید و بعد کلید پشت را بزیند بعد چهر ثانیه دستتون رو از رو دکمه پاور جلو بردارید .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا