تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوستان با سلام از اينكه در اين سايت عضو هستم بسيار خوشحالم اميدوارم در كارتان موفق باشيد كه به همه ايرانيها خدمت ميكنيد از مديران انجمن هم كمال تشكر و قدرداني را دارم فقط خواهش ميكنم شما مانند بعضي از سايتها پولي نشويد تا ما بتوانيم از مطالب مفيد سايت استفاده كنيم غرض از مزاحمت ريسيور ايكس 95 دارم كه با اخرين پج ابگريد شده جديدا اي دي اس ال گرفتم و ميخواهم از طريق اينترنت شبكه ها را باز كنم ايا اسان ترين راه براي چنين كاري با اين مدل ريسيور ميشود انجام داد يا خير لطفا راهنمايي كنيد با تشكر

با سلام

دوست گرامي شما براي برقراري شرينگ اينترنتي بايد اکانت CCCAM تهيه کنيد با هزينه ماهيانه نزديک به 15000 تومان. بعد از تهيه اکانت ميتوانيد با برنامه فاستو که توضيحات کامل در موردش در همين بخش موجود هست شرينگ اينترنتي مناسبي روي اين رسيور راه اندازي کنيد .:eek:k:

hangani

کاربر
2007-05-25
16
32
دوست عزيز از توضيحات ممنون فقط ميخواستم بدانم در صورت هزينه كردن مشكل قطعي و يا فريز ندارم و همچنين چه پكيچهايي را ميتوانم باز كنم ايا به طور كل با اين سيستم موجود ميتوانم ان را راه اندازي كنم ممنون از سايت خوب شما ضمنا راه اندازي ان سخت است يا خير لطفا توضيح دهيد با تشكر

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوست عزيز از توضيحات ممنون فقط ميخواستم بدانم در صورت هزينه كردن مشكل قطعي و يا فريز ندارم و همچنين چه پكيچهايي را ميتوانم باز كنم ايا به طور كل با اين سيستم موجود ميتوانم ان را راه اندازي كنم ممنون از سايت خوب شما ضمنا راه اندازي ان سخت است يا خير لطفا توضيح دهيد با تشكر

شما به لينک زير سر بزنيد و سوالتون رو آنجا مطرح کنيد تا مدير آن بخش بيشتر شما را راهنمايي کند اين بحث خارج از موضوع اين تاپيک هست ::eek:k:

http://1.irantks.biz/showthread.php?goto=newpost&t=29699

taken30

کاربر
2010-08-11
1
0
39
کد دستی x95usb

سلام میخواستم بدونم چطوری میشه کدهای دستی x95usb رو بدست اورد

starsat190

کاربر
2007-08-16
16
61
دوست عزیز باید روی کانال عدد 0 رو فشار بدی تا منوی کدها ضاهر شود

سلام میخواستم بدونم چطوری میشه کدهای دستی x95usb رو بدست اورد

دوست عزیز دکمه صفر برای سری 190 هست
برای رفتن به قسمت کد دهی کدهای موقت دکمه I + 0
برای دادن کد دستی در انواع سیستم کد گذاری I+3
برای ایدنت I+1
برای بدست آوردن کدها هم از این سایت و امثال هم استفاده کنید

hamed_se7en

کاربر
2010-08-02
1
0
34
با سلام من نتونستم باز کنم و کانال های فرکانس 11681 هم قطع شد و دوباره سافتکم قبلی رو ریختم راستی پچ من 1.91 هست می خواهم بدونم پکیج فرکانس 11727 باز هست یا نه
در مورد اخدین سافتکم هست

xlsqbq

Banned
2010-07-28
38
68
khaheshan dar ghesmate softcam soal naporsin
bebakhshid safhe klide farsi nadaram finglish neveshtam!!!
تذكر:
به فاصله 3دقيقه با پست قبلي شما فارسي صفحه كليد از بين رفت؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mortza625

matoos

کاربر
2009-12-27
111
241
37
سلام دوستان كمك ميخوام! من 3 جهت تركست هاتبيرد و اينتل ست را داشتم حالا بخاطر فارسي 1 يوتل ست(دبليو3) را هم نصب كردم فقط يك مشكل دارم وقتي از كانال دبليو3 به كانال ديگه در جهت ديگه اي مثل هاتبيرد يا اينتلست.. ميرم وقتي بر ميگردم دبليو 3 ديگه سيگنال ندارم خط استرنگس 0 درصد ميشه و خط كواليتي از 0 تا 16 درصد در نوسان و كانال هاي اين جهت نميان تا برم در منو گزينه اتوماتيك ست لايت سرچ را بزنم و دبليو3 را انتخاب كنم تا ميره اسكن كنه خط استرنگس و كواليتي پر ميشه و كنسل ميكنم درست ميشه! دوباره روز از نو روزي از نو!اما از هاتبيرد به تركست يا برعكس يا اصلا هاتبيرد و اينتلست اين مشكلو ندارم فقط دبليو3 به اين شكل هست ايا اشكال ميتونه از ال ان بي باشه! دستگاهم x95 ورژن 1.91 هست! جاي سوييچ را هم در سوييچر عوض كردم فرقي نكرد الان دبليو3 روي lnb1 هاتبيرد روي lnb2 اينتلست lnb3 تركست lnb4 هست.چيكار كنم؟؟؟؟؟؟):

آخرین ویرایش:

xlsqbq

Banned
2010-07-28
38
68
khaheshan dar ghesmate softcam soal naporsin
bebakhshid safhe klide farsi nadaram finglish neveshtam!!!
تذكر:
به فاصله 3دقيقه با پست قبلي شما فارسي صفحه كليد از بين رفت؟؟؟

دوست عزیز من برای چی باید دروغ بگم
پست اولم رو چون کوتاه بود با آزمون و خطا نوشتم که همون هم خیلی طول کشید

xlsqbq

Banned
2010-07-28
38
68
سلام دوستان كمك ميخوام! من 3 جهت تركست هاتبيرد و اينتل ست را داشتم حالا بخاطر فارسي 1 يوتل ست(دبليو3) را هم نصب كردم فقط يك مشكل دارم وقتي از كانال دبليو3 به كانال ديگه در جهت ديگه اي مثل هاتبيرد يا اينتلست.. ميرم وقتي بر ميگردم دبليو 3 ديگه سيگنال ندارم خط استرنگس 0 درصد ميشه و خط كواليتي از 0 تا 16 درصد در نوسان و كانال هاي اين جهت نميان تا برم در منو گزينه اتوماتيك ست لايت سرچ را بزنم و دبليو3 را انتخاب كنم تا ميره اسكن كنه خط استرنگس و كواليتي پر ميشه و كنسل ميكنم درست ميشه! دوباره روز از نو روزي از نو!اما از هاتبيرد به تركست يا برعكس يا اصلا هاتبيرد و اينتلست اين مشكلو ندارم فقط دبليو3 به اين شكل هست ايا اشكال ميتونه از ال ان بي باشه! دستگاهم x95 ورژن 1.91 هست! جاي سوييچ را هم در سوييچر عوض كردم فرقي نكرد الان دبليو3 روي lnb1 هاتبيرد روي lnb2 اينتلست lnb3 تركست lnb4 هست.چيكار كنم؟؟؟؟؟؟):

اگه سوالتون رو اینجا مطرح کنید زودتر جواب میگیرین
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=30549

pelastic

Banned
2009-09-08
72
123
39
با سلام من ریسیور x95 usb دارم روی خواستم نرم افزار جدید رو بهش بدم که مشکل پیدا کرد روی پنل نوشته بوت و بالا نمیاد با لودر نرم افزار رو دادم ولی بازم درست نشد وقتی کار انتقال تموم میشه روی دستگاه مینویسه end و هیچ اتفاقی نمیوفته باید چیکار کنم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام من ریسیور x95 usb دارم روی خواستم نرم افزار جدید رو بهش بدم که مشکل پیدا کرد روی پنل نوشته بوت و بالا نمیاد با لودر نرم افزار رو دادم ولی بازم درست نشد وقتی کار انتقال تموم میشه روی دستگاه مینویسه end و هیچ اتفاقی نمیوفته باید چیکار کنم
با درود
دوست گرامي از تاپيك نرم افزارهاي كارخانه اي فايل مربوط به رسيور خودتان را با لودر برسيور منتقل كنيد.
اگر ايراد رفع نشود دستگاه فلش پرونده ولي معمولا اگه از پاور ايراد نداشته باشه درست ميشود:eek:k:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
مال من باز نمیشه
آیا احتیاج به سافتکم داره؟ یا پچ 1.91 کافیه؟

دوستان عزیز
95 یا 97 نداریم پچ های این 4 مدل رسیور یکی هست
250
230
95
97
هیچ فرقی با هم ندارند
.
رسیور را ریست فتکوری کنید از ابتدا برنامه بدهید و سپس سافتکم که گذاشتم را منتقل کنید در ضمن فراموش نکنید رسیور را یک بار بروی این کانال از پشت خاموش و روشن کنید .

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

xlsqbq

Banned
2010-07-28
38
68
دوستان عزیز
95 یا 97 نداریم پچ های این 4 مدل رسیور یکی هست
250
230
95
97
هیچ فرقی با هم ندارند
.
رسیور را ریست فتکوری کنید از ابتدا برنامه بدهید و سپس سافتکم که گذاشتم را منتقل کنید در ضمن فراموش نکنید رسیور را یک بار بروی این کانال از پشت خاموش و روشن کنید .

فایل های پیوست شده
rar.gif
sr-x95usb_v1.91-2010-07-01.rar (937.7 کیلو بایت, 1 نمایش)
zip.gif
2010_08_14_softcam.zip (8.7 کیلو بایت, 1 نمایش)

با سپاس
حل شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا