تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام لطفا بگوييد آيا با x95 در حال حاضر مي شه كانال هاي الجزيره اسپرت را باز كرد
با تشكر

با سلام دوست عزيز

با نرم افزار جديد باز نميشود مگر از دانگل استفاده كنيد مثل دانگل ميكرو باكس

gha3mflash

Banned
2008-06-02
24
36
با سلام. رسيورx95 من وقتي بارون ميومده روشن بوده وبعد از بارون رسيور خاموش و روشن شد و ديگه سيگنال نداره. اگه امكان داره راهنماييم كنيد بايد چكار كنم؟

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام. رسيورx95 من وقتي بارون ميومده روشن بوده وبعد از بارون رسيور خاموش و روشن شد و ديگه سيگنال نداره. اگه امكان داره راهنماييم كنيد بايد چكار كنم؟

دوست عزيز اول از همه دستگاهتون رو با يه ديش سالم ديگه آزمايش كنيد ببينيد مشكلي نداره اگه مشكلي نداشت اين كار ها رو انجام بديد

1 از سالم بودن سيم مطمئن شويد .

2 از كار كردن ال ان بي مطمئن شويد ( اگه هر دو قسمت كيفيت و قدرت صفر باشدمشكل ال ان بي است به دو شرط يكي اينكه مطمئن باشيد كه سيم سالمه و اينكه در قسمت پايين ال ان بي آب جمع نشده باشه كه در اين صورت با يه سوراخ كوچيك آب رو خالي كنيد ).

3 از اينكه ديشتون تكان نخورده مطمئن بشيد

موفق باشيد

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
با سلام و تشکر از مدیر عزیز این بخش. من فقط اضافه کنم اگر سوییچر شما در بالای پشت بام قرار دارد حتما آن را هم چک کنید. چون ورود آب به سوییچر می تواند باعث سوختگی و اتصالی سیمها شود

gha3mflash

Banned
2008-06-02
24
36
دوست عزيز اول از همه دستگاهتون رو با يه ديش سالم ديگه آزمايش كنيد ببينيد مشكلي نداره اگه مشكلي نداشت اين كار ها رو انجام بديد

1 از سالم بودن سيم مطمئن شويد .

2 از كار كردن ال ان بي مطمئن شويد ( اگه هر دو قسمت كيفيت و قدرت صفر باشدمشكل ال ان بي است به دو شرط يكي اينكه مطمئن باشيد كه سيم سالمه و اينكه در قسمت پايين ال ان بي آب جمع نشده باشه كه در اين صورت با يه سوراخ كوچيك آب رو خالي كنيد ).

3 از اينكه ديشتون تكان نخورده مطمئن بشيد

موفق باشيد

دوست عزيز. ديش، ال ان بي وسيم كاملا" سالم هستن چون با رسيور ديگه اي امتحان كرده ولي با رسيور خودم اصلا" سيگنال نميده

nima1968

کاربر
2009-07-04
15
9
56
سلام دوستان
میخواستم بدونم چه نرم افزار های مشابهی برای هی کلاس 9696 وجود داره ؟ منظورم منوی جدید و قشنگتری نسبت مال خودشه . ؟ یا چه منوی جالبی میشه براش استفاهدخ کرد ؟ چون این منو خیلی جالب نیست .

ممنون

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
دوست عزيز. ديش، ال ان بي وسيم كاملا" سالم هستن چون با رسيور ديگه اي امتحان كرده ولي با رسيور خودم اصلا" سيگنال نميده

دوست گرامي برنامه جديد رو رو دستگاه بريزيد و تنظيم كار خانه كنيد اگه دوباره سيگنال نياورد احتمالا مشكل از تيونر دستگاه است و بايد در بخش سخت افزار سوال خودتون رو مطرح كنيد .

موفق باشيد.

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام دوستان
میخواستم بدونم چه نرم افزار های مشابهی برای هی کلاس 9696 وجود داره ؟ منظورم منوی جدید و قشنگتری نسبت مال خودشه . ؟ یا چه منوی جالبی میشه براش استفاهدخ کرد ؟ چون این منو خیلی جالب نیست .

ممنون

دوست عزيز سوال خودتون رو در تايپك مربوط به ايكلاس مطرح كنيد .

در ضمن برنامه هايي كه تا حالا براي اين مدلها و مدلهاي مشابه ارائه شدن براي رفع مشكلات و ارتقاي سطح برنامه ها بوده و در حال حاضر برنامه اي براي تغيير تم منوي دستگاه نيومده .

teyfouri

کاربر
2008-04-07
5
4
سلام
من يه X95 usb دارم چند وقت پيش آپديت كردم كه ظاهرا فايلش ويروسي بوده الان usb من برنامه هاي با پسوند bin رو اجرا نمي كنه و در واقع usb قاطي مي كنه ايراد سخت افزاري نداره چون فايلهاي MP3 رو اجرا ميكنه لطفا راهنمائيم كنيد.قبلا ازتون ممنونم.
teyfouri@yahoo.com

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: f12

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز ویروسها مخصوص برنامه های کامپیوتر هست و هیچ تاثیری روی رسیور ندارند. شما احتمالا برنامه اورجینال به دستگاه ندادی یا ممکنه برنامه مشابه از دستگاه دیگر داده باشی که موجب اختلال روی رسیور شده. یک بار آخرین ورژن رسمی رو از سایت بگیر (1.75) و نصب کن و بعد بزن ریست فکتوری و کانلایابی کن. می تونی بعد تست کنی ببینی با یو اس بی هنوز مشکل داری یا نه خیر. اگر نرم افزاری باشه احتمال زیاد حل میشه

teyfouri

کاربر
2008-04-07
5
4
دوست عزیز ویروسها مخصوص برنامه های کامپیوتر هست و هیچ تاثیری روی رسیور ندارند. شما احتمالا برنامه اورجینال به دستگاه ندادی یا ممکنه برنامه مشابه از دستگاه دیگر داده باشی که موجب اختلال روی رسیور شده. یک بار آخرین ورژن رسمی رو از سایت بگیر (1.75) و نصب کن و بعد بزن ریست فکتوری و کانلایابی کن. می تونی بعد تست کنی ببینی با یو اس بی هنوز مشکل داری یا نه خیر. اگر نرم افزاری باشه احتمال زیاد حل میشه

خيلي ممنون از راهنماييتون من اين فايل رو sr-x95usb_v1.76-2009-11-10 گرفتم،ولي نمي دونم 1.75 رو بايد از كجا گير بيارم.اگه ریست فکتوری كنم اطلاعاتم از بين نميره،مثل ترتيب كانالام و ...آخه من دو تا ديش دارم نيل و هات برد،نصابيم كه ديروز اومده بود نتونست يا بلد نبود كمكم كنه. بيشتر اگه شد راهنماييم كنيد بازم ازتون ممنونم. بازم ببخشيد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
خيلي ممنون از راهنماييتون من اين فايل رو sr-x95usb_v1.76-2009-11-10 گرفتم،ولي نمي دونم 1.75 رو بايد از كجا گير بيارم.اگه ریست فکتوری كنم اطلاعاتم از بين نميره،مثل ترتيب كانالام و ...آخه من دو تا ديش دارم نيل و هات برد،نصابيم كه ديروز اومده بود نتونست يا بلد نبود كمكم كنه. بيشتر اگه شد راهنماييم كنيد بازم ازتون ممنونم. بازم ببخشيد

با سلام دوست گرامي

شما ميتونيد از ورژن جديد 1.84 مربوط به تاريخ 2010/1/4 استفاده كنيد كه نه منو عوض ميشه و نه لازم به تنظيم كارخانه داره فقط زبانش به عربي تبديل ميشه كه شما در منو ميتونيد دوباره به فارسي تغييرش بدين

اينم تاپيك مربوط به دريافت ورژن جديد

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=29786

موفق باشيد.

teyfouri

کاربر
2008-04-07
5
4
دوست عزيز خيلي از راهنماييتون ممنونم ولي هيچ فايلي رو با پسوند bin باز نمي كنه مشكل من اينه.حالا چه كنم.

• Like

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
شما با کابل برنامه رو بده بعد از تعویض برنامه ممکنه مشکلتون برطرف بشه. اگر برنامه نگرفت موقع زدن استارت کلید پاور جلوی رسیور رو نگه دارید. و راه حل آخر که به صورت رسیور به رسیور برنامه بدید و اگر هیچکدوم جواب نداد یا باید آی سی فلش بشه یا ممکنه مشکل سخت افزاری از پورت یو اس بی باشه که باید بررسی بشه...

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
دوست عزيز خيلي از راهنماييتون ممنونم ولي هيچ فايلي رو با پسوند bin باز نمي كنه مشكل من اينه.حالا چه كنم.

با سلام دوست گرامي

اول از كانال هاتون بك اپ بگيريد
بعد تنظيم كارخانه كنيد

براي بك آپ از كانال ها روي مموري رفته دكمه قرمز (upload) رو بزنيد پنجره اي باز ميشود گزينه اول را بزنيد بعد گزينه پاييني را بزنيد

حالا دستگاهتون رو تنظيم كار خانه كنيد اول برنامه جديد رو دستگاه بريزيد اگه باز پسوند bin رو نخوند با كايل آپگريد كنيد دوم فايلي رو كه با پسوند sdxاست رو كه همان كا نالهاي قبلي هست رو رو دستگاه بريزيد

ديگه مشكل برطرف شده

teyfouri

کاربر
2008-04-07
5
4
بسيار ممنونم از راهنماييتون اگه مشكل حل نشد بازم مزاحمتون خواهم شد .

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک رسیور x95 است که بعد از نیم ساعت کار کردن تصویر شروع به شطرنجی شدن میشه من خازن تغذیه اولیه و دوخازن 1000 میکرو 16 ولت خروجی تغذیه را هم تعویض کردم که بیشتر از یک روز کار نداد و همینطوری شد لطفا بگید مشکل از کجاست
تذكر:
مشكلات سخت افزاري در تاپيك تعميرات استارست مطرح كنيد شما كه كاربر ويژه هستيد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like

teyfouri

کاربر
2008-04-07
5
4
با سلام و تشكر فراوان از دوستاني كه وقت گذاشتند
متاسفانه نتيجه نگرفتم و حالا مي رم سراغ آپ گريد با كابل
بازم ممنون

• Like

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام و تشكر فراوان از دوستاني كه وقت گذاشتند
متاسفانه نتيجه نگرفتم و حالا مي رم سراغ آپ گريد با كابل
بازم ممنون

با سلام به شما دوست گرامي

اميدوارم با اين راه كار مشكلتون حل بشه

شما دستگاه هتون را با كابل پورت به يه ريسيور ديگه مدل x 95 وصل كنيد از دستگاه سالم وارد منو شويد در قسمت نصب گزينه انتقال نرم افزار راانتخاب كنيد از پنجره باز شده گزينه (نرم افزار اصلي را انتقال بده) را بزنيد و فورا دستگاه خود را از دكمه پاور پشت روشن كنيد و صبر كنيد تا برنامه دستگاه سالم رو دستگاه شما لود شود .

با آرزوي موفقيت براي شما دوست عزيز

• Like

ahmad_6b

کاربر
2009-12-30
36
30
41
من رسيور x95 دارم كه در هنگام ركورد گير ميكنه و دستگاه هنگ ميكنه كه حتما بايد از كليد پشت خاموش بشه.
مشكل از چيه؟؟؟؟

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا