خاموش شدن استارست 190d

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

electron

کاربر
2008-03-18
27
19
مشكل بوت در x95

درود بر دوستان گرامي

آيا در مشكل بوت در x95 لازم است هم آيسي فلش وهم رم عوض شود در اين صورت از كجا ميشود اين دو آيسي رو خريداري كرد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1111ali

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
نیازی به نعویض ایسی نیست

درود بر دوستان گرامي

آيا در مشكل بوت در x95 لازم است هم آيسي فلش وهم رم عوض شود در اين صورت از كجا ميشود اين دو آيسي رو خريداري كرد
با درود دوست گرامی
در مواردی که بوت جلوی پانل ظاهر میشود فقط کافیست دکمه پاور را با دست نگه داشته وتوسط رایانه ولودر برنامه را به رسیور ارسال کنید وکلید پاور را از پشت دستگاه روشن کنید وبعد از 5ثانیه انتقال شروع میشود ان موقع دکمه پاور را که با دست نگه داشتید ازاد کنید.
دستگاه اپگرید شده وعموما دیگه مشکلی نخواهید داشت:eek:k:

electron

کاربر
2008-03-18
27
19
با درود بر دوستان گرامي

من رسيورم رو برنامه دادم ولي بعد از چند ثانيه كار كردن ريستارت ميشه بايد چيكار كنم

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود بر دوستان گرامي

من رسيورم رو برنامه دادم ولي بعد از چند ثانيه كار كردن ريستارت ميشه بايد چيكار كنم
با درود دوست گرامی اگز به نرم افزاری که زدی مطمئن هستید باز هم سیم انتن را جدا کنید مشکل تیونر یا تغذیه تیونر احتمال می رود که باعث ریست بشود قطعات دور وبر تیونر را تست کنید:eek:k:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با درود بر دوستان گرامي

دوست عزیز ابتدا تغذیه چک کنید بعد ازگذشت چند دقیقه رسیور ریستارت می کند ؟

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با درود بر دوستان گرامي

دوست گرامی علاوه بر راهنمای دوستان احتمال ایراد از پچ مورد استفاده شما نیز میباشد

electron

کاربر
2008-03-18
27
19
تشكر

با تشكر از آقا شهرام و علي آقا و آقا مجيد

من آيسي رم رو با يه دونه سالم كه از دستگاه ديگه اوراق كردم تعويض كردم هم مشكل بوت كه قبل از نرم افزار دادن داشتم هم مشكل ريست بعد از دادن نرم افزار در دستگاهم داشتم رفع شد حالا سوالم اينه كه آيسي رم رو از كجا ميتونم تهيه كنم(دستگاه من x95 بود)

در ضمن از شما اساتيد كه ما تازه كارها رو كمك ميكنيد واقعا تشكر ميكنم :bs_iloveyou::eek:k:

• Like

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با تشكر از آقا شهرام و علي آقا و آقا مجيد

من آيسي رم رو با يه دونه سالم كه از دستگاه ديگه اوراق كردم تعويض كردم هم مشكل بوت كه قبل از نرم افزار دادن داشتم هم مشكل ريست بعد از دادن نرم افزار در دستگاهم داشتم رفع شد حالا سوالم اينه كه آيسي رم رو از كجا ميتونم تهيه كنم(دستگاه من x95 بود)

در ضمن از شما اساتيد كه ما تازه كارها رو كمك ميكنيد واقعا تشكر ميكنم :bs_iloveyou::eek:k:

ابتدا ایسی رم خودت رو کاملا با تینر بشور سپس زیر پایه ها رو کمی سوهان بزن و قلع کشی کن و پینهای برد را هم بشور و لحیم کن امکان رفع ایراد وجود داره

• Like

elkteronikemodern

کاربر
2007-04-15
59
103
با سلام.من به یه عیبی در چند عدد از دستگاههای x30 و x50 برخوردم که در تعمیر ان بازموندم عیب اینه که صدا برای یه مدت خوبه بعد هی کم وزیاد میشه یا ******* دار میشه ایسی wm را تعویض کردم سی پی یو را شستم ترانزیستور ها را چک کردم عیب بر طرف نشد مشکل از کجاست

• Like

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
به یکدستگاه 190سوپرکه مشکل عجیبی دارد برخوردم مشکل اینجوریه که به آسانی روشن نمی شود بعد چندین بار روشن وخاموش کردن پاور یکبار ممکنه روشن شودازپاورمطمئنم که سالمه ای سی فلش هم عوض کردم cpuرا هم قلع کشی کردم اما جالبتر اینکه وقتی کابل جیتک به دستگاه وصل میکنی دستتگاه به راحتی روشن میشود گاهی هم بعد از روشن وخاموش کردن دستگاه یه دفعه به تنظیم کارخانه بر میگردد.

• Like

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام

ترانزیستورهای تصویر در 190 سوپر دارای چه شماره ای هستند ؟ رسیوری دارم

که تصویر ندارد ایسی 4053 را عوض کردم مشکل رفع نشد

Sobhan-Tele

کاربر VIP
2007-04-14
29
208
کدام ترانزیستور را عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟

درووووووود :
يه دستگاه 190 سوپر دارم که سالم بود ولي الان وقتي روشنش مي کني تصوير پرش داره مشکلش سخت افزاريه هم جي تگ کردم هم آپگريد ولي درست نشد که نشد . هم با سه فيش امتحان کردم هم با کابلي که به آنتن تلويزيون وصل مي شه امتحان کردم . خواهشمندم بفرماييد مشکل از کجاست واضح بفرماييد اگر آي سي که قراره عوض بشه يا هر چي ديگه دقيقا کجا قرار داره؟؟؟؟؟؟
اینم وضعیت تصویرش:
Parresh.jpg

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام

ترانزیستورهای تصویر در 190 سوپر دارای چه شماره ای هستند ؟ رسیوری دارم

که تصویر ندارد ایسی 4053 را عوض کردم مشکل رفع نشد
ایسی4053 , ترانزیستورq9 , کریستال هم تعویض کردم ولی همچنان تصویر ندارد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ایسی4053 , ترانزیستورq9 , کریستال هم تعویض کردم ولی همچنان تصویر ندارد
با درود دوست گرامی
در هنگامیکه با تعویض قطعات خروجی تصویر نداشته باشید بهتر است که با یک خازن وسیم رابط تصویر با احتیاط پایه های ایسی 4053را تست کنید لااقل یک پایه این ایسی باید تصویر داشته باشد که شما بتوانید با رابط تصویر روی تلویزیون ببینید.
منظور اینکه رابط زرد رنگAV فیش تصویر را با خازن به پایه های ایسی تک تک امتحان کنید باید تصویر رنگی وسالم داشته باشد اگر نداشت دیگه مشکل از پردازنده دستگاه میباشد.:eek:ky:

Sobhan-Tele

کاربر VIP
2007-04-14
29
208
دوسته عزیز یعنی شما می فرمایید ابتدا آی سی تصویر به شماره cd40538cm و بعد دو تا ترانزیستور قسمت q9 را تعویض کنم. آیا مشکل حل می شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا باید قسمت دیگری را هم چک کنم؟؟؟؟؟

• Like

karim1454260

کاربر
2006-10-03
16
23
باسلام يك x30 يو اس بي برام آوردن تغذيه خراب بود پس از تعمير تغذيه متوجه شدم آيسي رم خيلي داغ ميكنه شماره خودشو گير نياوردم آيسي 190 سوپر بهش زدم حالا روشن ميشه on مينويسه خاموش ميشه دوباره تكرار ميشه آيا آيسي بهش نميخوره يا نياز به فايل رم داره در ضمن برنامه قبول ميكنه اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم///

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام يك x30 يو اس بي برام آوردن تغذيه خراب بود پس از تعمير تغذيه متوجه شدم آيسي رم خيلي داغ ميكنه شماره خودشو گير نياوردم آيسي 190 سوپر بهش زدم حالا روشن ميشه on مينويسه خاموش ميشه دوباره تكرار ميشه آيا آيسي بهش نميخوره يا نياز به فايل رم داره در ضمن برنامه قبول ميكنه اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم///[/quote
با درود دوست گرامی
ایسی رم190 برای این رسیور کارایی ندارد وباید ایسی خودش یا از سری الترا جایگزین کنید:eek:k:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با درود دوست گرامی
در هنگامیکه با تعویض قطعات خروجی تصویر نداشته باشید بهتر است که با یک خازن وسیم رابط تصویر با احتیاط پایه های ایسی 4053را تست کنید لااقل یک پایه این ایسی باید تصویر داشته باشد که شما بتوانید با رابط تصویر روی تلویزیون ببینید.
منظور اینکه رابط زرد رنگav فیش تصویر را با خازن به پایه های ایسی تک تک امتحان کنید باید تصویر رنگی وسالم داشته باشد اگر نداشت دیگه مشکل از پردازنده دستگاه میباشد.:eek:ky:
سلام

یعنی میفرمایید سیم مغزی تصویر را به یک سمت خازن 1میکرو وصل کنم و سمت دیگر را به تک تک پایه های ایسی بزنم؟ بعد اینکه مثبت و منفی خازن فرقی نداره کدام سمت باشه ...

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام

یعنی میفرمایید سیم مغزی تصویر را به یک سمت خازن 1میکرو وصل کنم و سمت دیگر را به تک تک پایه های ایسی بزنم؟ بعد اینکه مثبت و منفی خازن فرقی نداره کدام سمت باشه ...
با درود همکار گرامی
همینطوره وبرای ارتباط منفی هم بهتره فیش صدا را بین رسیور وتلویزیون وصل کنید.
همیشه قطب مثبت به پایه ایسی:eek:k:

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
به یکدستگاه 190سوپرکه مشکل عجیبی دارد برخوردم مشکل اینجوریه که به آسانی روشن نمی شود بعد چندین بار روشن وخاموش کردن پاور یکبار ممکنه روشن شودازپاورمطمئنم که سالمه ای سی فلش هم عوض کردم cpuرا هم قلع کشی کردم اما جالبتر اینکه وقتی کابل جیتک به دستگاه وصل میکنی دستتگاه به راحتی روشن میشود گاهی هم بعد از روشن وخاموش کردن دستگاه یه دفعه به تنظیم کارخانه بر میگردد.​

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا