با درود دوست گرامیدرود بر دوستان گرامي
آيا در مشكل بوت در x95 لازم است هم آيسي فلش وهم رم عوض شود در اين صورت از كجا ميشود اين دو آيسي رو خريداري كرد
با درود دوست گرامی اگز به نرم افزاری که زدی مطمئن هستید باز هم سیم انتن را جدا کنید مشکل تیونر یا تغذیه تیونر احتمال می رود که باعث ریست بشود قطعات دور وبر تیونر را تست کنیدk:با درود بر دوستان گرامي
من رسيورم رو برنامه دادم ولي بعد از چند ثانيه كار كردن ريستارت ميشه بايد چيكار كنم
دوست عزیز ابتدا تغذیه چک کنید بعد ازگذشت چند دقیقه رسیور ریستارت می کند ؟با درود بر دوستان گرامي
من رسيورم رو برنامه دادم ولي بعد از چند ثانيه كار كردن ريستارت ميشه بايد چيكار كنم
با درود بر دوستان گرامي
با تشكر از آقا شهرام و علي آقا و آقا مجيد
من آيسي رم رو با يه دونه سالم كه از دستگاه ديگه اوراق كردم تعويض كردم هم مشكل بوت كه قبل از نرم افزار دادن داشتم هم مشكل ريست بعد از دادن نرم افزار در دستگاهم داشتم رفع شد حالا سوالم اينه كه آيسي رم رو از كجا ميتونم تهيه كنم(دستگاه من x95 بود)
در ضمن از شما اساتيد كه ما تازه كارها رو كمك ميكنيد واقعا تشكر ميكنم :bs_iloveyou:k:
ایسی4053 , ترانزیستورq9 , کریستال هم تعویض کردم ولی همچنان تصویر نداردسلام
ترانزیستورهای تصویر در 190 سوپر دارای چه شماره ای هستند ؟ رسیوری دارم
که تصویر ندارد ایسی 4053 را عوض کردم مشکل رفع نشد
با درود دوست گرامیایسی4053 , ترانزیستورq9 , کریستال هم تعویض کردم ولی همچنان تصویر ندارد
باسلام يك x30 يو اس بي برام آوردن تغذيه خراب بود پس از تعمير تغذيه متوجه شدم آيسي رم خيلي داغ ميكنه شماره خودشو گير نياوردم آيسي 190 سوپر بهش زدم حالا روشن ميشه on مينويسه خاموش ميشه دوباره تكرار ميشه آيا آيسي بهش نميخوره يا نياز به فايل رم داره در ضمن برنامه قبول ميكنه اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم///[/quote
با درود دوست گرامی
ایسی رم190 برای این رسیور کارایی ندارد وباید ایسی خودش یا از سری الترا جایگزین کنیدk:
سلامبا درود دوست گرامی
در هنگامیکه با تعویض قطعات خروجی تصویر نداشته باشید بهتر است که با یک خازن وسیم رابط تصویر با احتیاط پایه های ایسی 4053را تست کنید لااقل یک پایه این ایسی باید تصویر داشته باشد که شما بتوانید با رابط تصویر روی تلویزیون ببینید.
منظور اینکه رابط زرد رنگav فیش تصویر را با خازن به پایه های ایسی تک تک امتحان کنید باید تصویر رنگی وسالم داشته باشد اگر نداشت دیگه مشکل از پردازنده دستگاه میباشد.ky:
با درود همکار گرامیسلام
یعنی میفرمایید سیم مغزی تصویر را به یک سمت خازن 1میکرو وصل کنم و سمت دیگر را به تک تک پایه های ایسی بزنم؟ بعد اینکه مثبت و منفی خازن فرقی نداره کدام سمت باشه ...