سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
خوب اینطور که مشخص هست این بخش بی مدیر شده و دوست istar-korea هم دیگه تشریف ندارن...اون چند تا دستگاه آشغالشونو هم فروختن و کلاهبرداریشون کامل شد. ما هم هی گفتیم و هی حذف شدیم و ناسزا خوردیم.از دوست عزیزم plastic1 هم بابت تلاش و استقامتش تبریک میگم.

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
خوب اینطور که مشخص هست این بخش بی مدیر شده و دوست istar-korea هم دیگه تشریف ندارن...اون چند تا دستگاه آشغالشونو هم فروختن و کلاهبرداریشون کامل شد. ما هم هی گفتیم و هی حذف شدیم و ناسزا خوردیم.به دوست عزیزم plastic1 هم بابت تلاش و استقامتش تبریک میگم.

pelastic1

کاربر
2010-10-27
26
40
36
بسر خودرست دستگاه خوبي ازاب درنميده ولي يك خوبي كه داره بهترين پينچها روباز ميكنه شيرنك رابگان يكساله اون ولي ایکس کروز 400 اچ چي شيرنك يك ساله داره اصلان
\

دوست من تصویر ایکش کروز کل ای استار رو می خره من هر دو رو امتحان کردم ای استار اصلا حرفی برای گفتن نداره پیش ایکس کروز

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
دوست عزیز من عرض کردم .هر قاچاقچی پوستو کلاه و کیف و کفش و... رفته چین واسه خودش یه دستگاه سفارش داده اونم با کمک یه آدم سودجو و باسواد توقع نداشته باشید از این قبیل دستگاهها ساپورت خوب و طولانی مدتی داشته باشند.این همه شرکت معتبر شما گول تبلیغات دروغ یه سری آدم سودجو رو میخورید.چون فلانی گفته کره ای هست پس حرف نداره .کره چی کره کجا.چرا شما اینقدر ساده هستید حرف یه آدم با تجربه تر رو هم گوش نمیدید.این بابای بی سواد نمیدونه نرم افزار یعنی چی باگ چیه متور چطور کار میکنه اون مسول فنی شرکت تولید کننده در چین هم تا یه آدم با سواد طرفش نباشه و ازش نخواد دقیقاً چی کار کنه جواب نمیده که.زیاد نگران نباشید برای این چند ماه اول چون برنامه باز میدن ولی روند رفع مشکلات خیلی کند و ناقص خواهد بود و در آینده ای نه چندان دور کلاً ساپورتشونو قطع میکنن.بزار یه خورده دیگه شیره بمالن سر ملت حالا یه کم زوده.بهتره همیشه قبل از خرید یه کالای جدید حتماً برید و یه تحقیق کامل از شرکت سفارش دهنده کالا و سوابق این شرکتها بکنید .اصلاً شرکتی به اسم آی استار وجود نداره و نداشته .آی استار فقط اسم یه کالا هست به سفارش. سفارش دهنده بر روی کالا درج شده رزومه ای هم نداره.

jimismm

کاربر
2009-01-22
20
27
باسلام خدمت شما
بنده يك دستگاه istar20000دارم وبا اينترنت edslباسرعت128 و مودم zyxeL مخابرات وصل كردم شيرينگ آن روزها خوبه با ورژن2.5وباورژن204 فرقي ندارد در بازكردن كانال. ولي شبها نمي دانم چرا ازساعت 1بامداد تا 5 صبح قطع ميشود فقط كانال به اضافه بازه روي ماهواره استارا 19 درجه .نمي دانم از چيست مشگل از كجاست لطفآ راهنمايم كنيد
باتشكر از مديريت محترم وكاربران عزيز

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
دوست عزیز من عرض کردم .هر قاچاقچی پوستو کلاه و کیف و کفش و... رفته چین واسه خودش یه دستگاه سفارش داده اونم با کمک یه آدم سودجو و باسواد توقع نداشته باشید از این قبیل دستگاهها ساپورت خوب و طولانی مدتی داشته باشند.این همه شرکت معتبر شما گول تبلیغات دروغ یه سری آدم سودجو رو میخورید.چون فلانی گفته کره ای هست پس حرف نداره .کره چی کره کجا.چرا شما اینقدر ساده هستید حرف یه آدم با تجربه تر رو هم گوش نمیدید.این بابای بی سواد نمیدونه نرم افزار یعنی چی باگ چیه متور چطور کار میکنه اون مسول فنی شرکت تولید کننده در چین هم تا یه آدم با سواد طرفش نباشه و ازش نخواد دقیقاً چی کار کنه جواب نمیده که.زیاد نگران نباشید برای این چند ماه اول چون برنامه باز میدن ولی روند رفع مشکلات خیلی کند و ناقص خواهد بود و در آینده ای نه چندان دور کلاً ساپورتشونو قطع میکنن.بزار یه خورده دیگه شیره بمالن سر ملت حالا یه کم زوده.بهتره همیشه قبل از خرید یه کالای جدید حتماً برید و یه تحقیق کامل از شرکت سفارش دهنده کالا و سوابق این شرکتها بکنید .اصلاً شرکتی به اسم آی استار وجود نداره و نداشته .آی استار فقط اسم یه کالا هست به سفارش. سفارش دهنده بر روی کالا درج شده رزومه ای هم نداره.
دقیقا فرمایش شما درست است.من هم در ابتدا فقط برای تست این دستگاه را تهیه کردم.برای کسانی که فقط 10 سال از رسیور های دیجیتال استفاده کرده باشند( نه حرفی ای ها و فروشنده ها) متوجه آشغال بودن آن به راحتی می شدند.اگر کمی به پستهای پیشین بنده و بعضی دوستان توجه کنید متوجه خیلی چیزها خواهید شد. حتی دوستان سرپرست انجمن هم متوجه خیلی چیز ها شده بودند و لی متاسفانه به دلیل حمایت مالی این شرکت قلابی از انجمن سکوت کرده بودند.البته باز جای شکرش باقیه که فقط سکوت کردند و از تذکر و حذف خبری نبود.تازه خنده دارتر هم این بود که همین دوست istar-korea زرنگی کرده بود و هر بار با چند آی دی جدید وارد میشد و از این محصولات آشغال همچین تعریف می کرد که حسابی تابلو شده بود.از وقتی هم که شرش کم شده دیگه از اون سینه چاکای قلابی هم خبری نیست خدارو شکر!

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
باسلام خدمت شما
بنده يك دستگاه istar20000دارم وبا اينترنت edslباسرعت128 و مودم zyxel مخابرات وصل كردم شيرينگ آن روزها خوبه با ورژن2.5وباورژن204 فرقي ندارد در بازكردن كانال. ولي شبها نمي دانم چرا ازساعت 1بامداد تا 5 صبح قطع ميشود فقط كانال به اضافه بازه روي ماهواره استارا 19 درجه .نمي دانم از چيست مشگل از كجاست لطفآ راهنمايم كنيد
باتشكر از مديريت محترم وكاربران عزيز
اول اینکه اینجا کسی دیگه ای نیست جواب شما رو بده...در ضمن شما خدا رو شکر کن که هموم صبح ها می تونی استفاده کنی.در ضمن اگه اینترنت شما در شب مشکلی برای سرعتش پیش نمیاد( چون بعضی از شرکتها چون در شب اکانت نصف بها می فروشند سرعتشان را شدیدا پایین میارند!!!) اشکال از سرور های آی استار هست و کلا ربطی به دستگاه شما ندارد.

sina1527

کاربر
2009-07-08
78
197
مشکلات آی استار بیشتر از هر چیزی شامل ساپورت نرم افزاری و رفع عیوب برنامه های ارائه شده جدید میشود.چون کسی از وارد کنندگان این رسیور ها با طراح برنامه در چین در تماس مستقیم نمیباشد و سواد این مساله را هم ندارند که عیوب دستگاه را به درستی منتقل کنند در نتیجه روند رفع مشکلات بسیار کند و در بعضی مواقع نشدنی هست .برنامه نویسها تا ازشون نخوان و اسرار نکنند کاری نمیکنند.امیدوارم به خاطر کسانی که این دستگاه را خریداری کرده اند زودتر مشکلات این دستگاه بر طرف شود قسمت عمده از محاسن یک رسیور خوب ساپورت خوب آن هست.

amppuya

کاربر
2006-10-21
69
87
آقا سلام
سوالي داشتم اينكه راهنمايي كنيد بنده را كه چطور ميشه تايمر ضبط رسيور را ثابتش كرد چون دائم تغييرميكنه و اختلاف داره ( هي جلو و عقب ميره) و استند باي كه ميكنم سيو نميشه و پاك ميشه .
متشكرم .

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
دوستان من یه جایی خوندم چون این رسیور کپی رسیور تایگر هست دیگه ساپورت نرم افزاری نمی شه

M B S

مدیر بازنشسته
2009-06-25
121
566
دوستان من یه جایی خوندم چون این رسیور کپی رسیور تایگر هست دیگه ساپورت نرم افزاری نمی شه
سلام دوست گرامی کجا خوندی این مطلبو خواهش میکنیم اطلاعات غلط به ملت تحویل ندهید

oqazviny

کاربر
2009-09-27
3
2
49
با سلام
من بالاخره adsl 128 گرفتم و وصل کردم من led 3d دارم دنبال کانال سه بعدی هستم اما اصلا نتونستم هیچ کانال سه بعدی باز کنه منظورم اون کانالهایی که دو تکه است یک کانال فری توی بدر و یورو برد 9 هست مثل اون کانال میخوام لطفا لیست کانالهای سه بعدی که باز میکنه و فرکانساشو بذارید لطفا ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
من بالاخره adsl 128 گرفتم و وصل کردم من led 3d دارم دنبال کانال سه بعدی هستم اما اصلا نتونستم هیچ کانال سه بعدی باز کنه منظورم اون کانالهایی که دو تکه است یک کانال فری توی بدر و یورو برد 9 هست مثل اون کانال میخوام لطفا لیست کانالهای سه بعدی که باز میکنه و فرکانساشو بذارید لطفا ممنون
تذکر:
بهتر هست دوستان کمی واقعیت را بپذیرند!
اکانت مجانی میاد برای شما بهترین کانالهای دنیا را باز کنه؟
برای داشتن کانالهای 3D نیازمند به اکانت سرورهای قدرتمندcccam هستیدان هم قبل از خرید باید بپرسیدچند تاموجوده
ایم اکانت های مجانی برای جذب مشتری وکار راه اندازی هست :eek:k:

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

سلام عزیز وبا تشکر از دوست خوبم شهرام خان .

باید میگفتی که ای استار 20000 با تیتانیوم 20000 و مدل 1000hd هر 3 ساخت یک شرکت گلوبال چین هست وفقط در شکل شمایل با هم فرق دارند بر حال از بین این 3 مدل تیتانیوم خیلی بهتر هست هم از نظر شرینگ جی شر وهم از لحاظ نرم افزاری موفق باشید دوستان عزیز ..

2009-07-23
16
43
سلام.مشکلی در مورد ای استار 20000 برام پیش اومده و اون اینه که وقتی دستگاه رو روشن میکنم روی پنل دستگاه اول لودینگ وبعد پیغام ورجن 217 میاد و روی این پیغام ثابت میمونه و دستگاه دیگه بالا نمیاد و روی تصویر تلویزیون هم فقط ارم ای استارو نشون میده. با لودرهای موجود و پج کارخانه ای هم نتونستم دستگاه رو درست کنم. اساتید لطفا" در این مورد راهنمایی کنند و در صورت امکان طریقه فارسی اپگریت رسیور 20000 رو با لودرهای مختلف در سایت قرار بدن. با تشکر...

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام.مشکلی در مورد ای استار 20000 برام پیش اومده و اون اینه که وقتی دستگاه رو روشن میکنم روی پنل دستگاه اول لودینگ وبعد پیغام ورجن 217 میاد و روی این پیغام ثابت میمونه و دستگاه دیگه بالا نمیاد و روی تصویر تلویزیون هم فقط ارم ای استارو نشون میده. با لودرهای موجود و پج کارخانه ای هم نتونستم دستگاه رو درست کنم. اساتید لطفا" در این مورد راهنمایی کنند و در صورت امکان طریقه فارسی اپگریت رسیور 20000 رو با لودرهای مختلف در سایت قرار بدن. با تشکر...

با درود
دوست گرامی شما از یک فلش مموری تازه فرمت شده استفاده کنید ونرم افزار2.18 که در انجمن قرار داده ام استفاده کنید.
پوشهfiles رامستقیما روی فلش بریزید به پشت دستگاه وصل کرده انرا از کلید پشت روشن کنید وصبر کنید انتقال نرم افزار شروع بشود اگر نشد دوباره دستگاه را بوت کنید
برای این دستگاه فقط یک لودر ارایه شده که در بخش موجود هست ولی باید همانطور به حالت عادی اپگرید شود:eek:k:

2009-07-23
16
43
با درود
دوست گرامی شما از یک فلش مموری تازه فرمت شده استفاده کنید ونرم افزار2.18 که در انجمن قرار داده ام استفاده کنید.
پوشهfiles رامستقیما روی فلش بریزید به پشت دستگاه وصل کرده انرا از کلید پشت روشن کنید وصبر کنید انتقال نرم افزار شروع بشود اگر نشد دوباره دستگاه را بوت کنید
برای این دستگاه فقط یک لودر ارایه شده که در بخش موجود هست ولی باید همانطور به حالت عادی اپگرید شود:eek:k:

با سلام. من نرم افزار 18و2 رو طبق گفته شما استاد عزیز به دستگاه منتقل کردم و ورجن دستگاه از 17و2 به 18و2 تبدیل شد و در ضمن در حین روشن کردن کلید دستگاه از پشت عمل اپگریت روی تلویزیون کامل انجام شد ولی پس از اتمام اپگریت دوباره دستگاه روی ارم ای استار ثابت موند و روی پنل دستگاه یکبار پیغام لودینگ ویکبار پیغام ورجن 18و2 رو نشون میده.لطفا"راهنمایی کنید . با تشکر...

faarid

کاربر
2011-03-27
2
1
آیا برای وصل شدن به اینترنت حتما کامپیوتر لازمه یا فقط با مودم بدون اتصال به کامپیوتر میشه وصل شد
من مبتدی هستم لطفا راهنمایی کنید

بالا