مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم من رسیورم رو می خوام JTAG کنم ولی وقتی می خوام فلش رو خالی کنم ارور میده ارورش رو می نویسم در ضمن برنامه هم نمی شه روش ریخت شماره فلش و CPU رو هم می نویسمCPU:STI5518DVC و فلشM29W160ET و ارور ها یکیEroor deteceted erasing Flash. و اون یکی هم Flash operation unexpectedly stopped (DQ6 stopped toggling). و اینم اون یکی بود و نمیشه فلش رو برنامه داد اگه میشه راهنمای کنید با تشکرv4421

دوست عزیز این ارور مربوط به این است که تعدادی از بایت های فلش توسط جی کیز شناسایی نمی شوند درنتیجه موقع پاک کردن ارور دارید این عیب فقط مربوط به قلع مردگی قطعات است موفق باشید

sat-ebi

کاربر
2007-08-30
16
1
استاد گرامی ای سی 9660 چیپی و بیرون نمیاید به نظر شما از روی کار نمیشودفلاش زد .تشکر

sali

کاربر
2006-10-20
4
2
لام دوستان من یه دستگاه
دارم x5d
روی کانالی قفل کرد. بعد دیگه روشن نشد
لطفا من را راهنمایی کنید
آیادر کارت جوبوی دسستگاه باید باز شود یا نه؟
ممنون

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز این مدل cpu توسط لودر جیتک (jkeys) شناسایی نمی شود شما می توانید ای سی فلش را دربیاورید و روی برد رسیوری که دارای پردازنده 5518 است بگذارید وجیتک کنید موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
لام دوستان من یه دستگاه
دارم x5d
روی کانالی قفل کرد. بعد دیگه روشن نشد
لطفا من را راهنمایی کنید
آیادر کارت جوبوی دسستگاه باید باز شود یا نه؟
ممنون

دوست عزیز ابتدا از پچ کارخانه ای استفاده کنید اگر پروگرام نشد بایدجیتک کنید درب جلو این رسیور باز نمی شود این مدل کارت را ساپورت نمی کند موفق باشید

sali

کاربر
2006-10-20
4
2
سلام
ممنون از کمکتان
میبخشید پچ کارخانه ای
x5d
را از کجا باید پیدا کنم؟
ممنون

sali

کاربر
2006-10-20
4
2
سلام دوستان من یه دستگاه
دارم x5d
در ضمن وقتی ددستگاه را به برق مزنم صدایی مثل تیک تیک ساعت میاید
ممنون

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام دوستان من یه دستگاه
دارم x5d
در ضمن وقتی ددستگاه را به برق مزنم صدایی مثل تیک تیک ساعت میاید
ممنون

دوست عزیز اگر صدای تیک تیک دستگاه دارد مشکل از تغذیه است یکی از دیودهای تغذیه خراب است موفق باشید

behraniha

کاربر
2007-10-10
1
0
با سلام و خسته نباشيد . رسيور من Starsat 190 D Super كره اي است .دوستان من زمانيكه رسيورم را جيتگ ميكنم وقتي كه روي دكمه Detect Device ميزنم هيچ اروري نميدهد و وقتي شروع به جيتگ ميكنم يعني زمانيكه قسمت Erase Flash را انتخاب وشروع به انجام 4 مرحله مربوط به آن (Boot Loader و ...)ميكنم بعضي از مواقع ارور Cannot Erase Flash و يا ارور Cannot Detect Flash Memory ميدهد كه پس از چند با تكرار اين مراحل ديگر اين ارور را نميده ولي هر با كه به قسمت Program Flash و انتخاب فايل بوت و در نهايت استارت را ميزنم تا 1% و يا 2% ميرود و ارور Programing Faild ميدهد وFinish ميشود . در ضمن اين را هم بگم كه رسيورم اصلا روشن نميشود يعني هيچ چراغي روي تونر آن ظاهر نميشود . لطفا به من كمك كنيد ، چون واقعا موندم كه چه كاري كنم .

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام و خسته نباشيد . رسيور من Starsat 190 D Super كره اي است .دوستان من زمانيكه رسيورم را جيتگ ميكنم وقتي كه روي دكمه Detect Device ميزنم هيچ اروري نميدهد و وقتي شروع به جيتگ ميكنم يعني زمانيكه قسمت Erase Flash را انتخاب وشروع به انجام 4 مرحله مربوط به آن (Boot Loader و ...)ميكنم بعضي از مواقع ارور Cannot Erase Flash و يا ارور Cannot Detect Flash Memory ميدهد كه پس از چند با تكرار اين مراحل ديگر اين ارور را نميده ولي هر با كه به قسمت Program Flash و انتخاب فايل بوت و در نهايت استارت را ميزنم تا 1% و يا 2% ميرود و ارور Programing Faild ميدهد وFinish ميشود . در ضمن اين را هم بگم كه رسيورم اصلا روشن نميشود يعني هيچ چراغي روي تونر آن ظاهر نميشود . لطفا به من كمك كنيد ، چون واقعا موندم كه چه كاري كنم .

دوست عزیز ابتدا تغذیه را عیب یابی کنیدای سی فلش رسیور هم امکان دارد قلع مردگی داشته باشد درنتیجه موقع شناسایی وپاک کردن به دلیل شناسایی نشدن بایت های فلش ارور می دهد ای سی فلش را به دقت لحیم کنید وبعد برد را کاملا هیتر بگیرید وشستشو دهید دوباره جیتک کنید موفق باشید

الزرقة

کاربر
2007-07-03
7
7
جيتـــــــــــگ

50634388e5.gif
[/url][/IMG]

hamid9100

کاربر
2007-10-14
7
5
مشکل در جیتک 150 استارست

سلام دوست من

آیا در رابطه با این ارور هم میتونی به من کمک کنی .این ارور در هنگام پاک یا همون اریز کردن آیسی فلش به وجود میاد.

flash time out DQ5 set

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام دوست من

آیا در رابطه با این ارور هم میتونی به من کمک کنی .این ارور در هنگام پاک یا همون اریز کردن آیسی فلش به وجود میاد.

flash time out DQ5 set

دوست عزیز شماره ای سی فلش را بگذارید در مواردی که فلش قفل نرم افزار باشد این ارور داده می شود

hamid9100

کاربر
2007-10-14
7
5
دوست عزیز شماره ای سی فلش را بگذارید در مواردی که فلش قفل نرم افزار باشد این ارور داده می شود

سلام دوست من

مشخصات نوشته شده بر روی آیسی فلش به شرح زیره:
39VF800A
70-4C-EK
04122047-E

دوست من حتی از UNLOCKهم استفاده کردم ولی باز وقتی روی UNLOCKکلیک میکنی همون ارور قبلی رو میده.

ممنون میشم اگه کمکم کنی.

david

کاربر
2006-11-14
83
66
دوست عزيز hamid9100
شما مي توني با نرم افزار jtag _up براحتي فلش پاك كني و دوباره بهش برنامه بدي (خودتو خسته نكن با jkeys نمي شه)
نرم افزار هم مي توني از بخش جي تگ بگيري

hamid9100

کاربر
2007-10-14
7
5
دوست عزيز hamid9100
شما مي توني با نرم افزار jtag _up براحتي فلش پاك كني و دوباره بهش برنامه بدي (خودتو خسته نكن با jkeys نمي شه)
نرم افزار هم مي توني از بخش جي تگ بگيري

ممنون دوست من اگه بشه که خیلی خوبه این ارور دست از سرمون بر نمیداره.

نرم افزارش رو نتونستم گیر بیارم میشه خودتون برام قرارش بدید.:(

بالا