مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام دوست من

مشخصات نوشته شده بر روی آیسی فلش به شرح زیره:
39VF800A
70-4C-EK
04122047-E

دوست من حتی از UNLOCKهم استفاده کردم ولی باز وقتی روی UNLOCKکلیک میکنی همون ارور قبلی رو میده.

ممنون میشم اگه کمکم کنی.

دوست عزیز این ای سی فلش دارای قفل نیست احتمالا ای سی فلش یابه علت پروگرام اشتباه ویا قلع مردگی دچار مشکل شده است ای سی را به دقت لحیم کنید اگر دوباره پاک نشد بایت 7EF0000 دچار مشکل شده که باید ای سی را تعویض کنید موفق باشید

hamid9100

کاربر
2007-10-14
7
5
دوست عزیز این ای سی فلش دارای قفل نیست احتمالا ای سی فلش یابه علت پروگرام اشتباه ویا قلع مردگی دچار مشکل شده است ای سی را به دقت لحیم کنید اگر دوباره پاک نشد بایت 7EF0000 دچار مشکل شده که باید ای سی را تعویض کنید موفق باشید

علی آقا سلام و خسته نباشی

پایه ها رو از نظر قلع مردگی چک کردم و تمیزشون کردم ولی مشکل همچنان هست:confused::confused::confused:. برنامه jtak upرو هم تونستم گیر بیارم ولی به محض باز کردنش با یک ارور باز میشه و همه گزینه ها غیر فعاله انگار که برنامه دستگاه رو نمیشناسه آیا قبلش باید کار خاصی انجام بدم ممنون میشم در این مورد کمکم کنید شاید با این برنامه بشه کاری کرد.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

پایه ها رو از نظر قلع مردگی چک کردم و تمیزشون کردم ولی مشکل همچنان هست:confused::confused::confused:. برنامه jtak upرو هم تونستم گیر بیارم ولی به محض باز کردنش با یک ارور باز میشه و همه گزینه ها غیر فعاله انگار که برنامه دستگاه رو نمیشناسه آیا قبلش باید کار خاصی انجام بدم ممنون میشم در این مورد کمکم کنید شاید با این برنامه بشه کاری کرد.

دوست عزیز این برنامه قادر به پاک کردن فلش نیست ارور هم به این دلیل است که پورت را نمی شناسد اگر ویندوز عوض کنید مشکل برطرف می شود موفق باشید

david

کاربر
2006-11-14
83
66

دوست عزيز
به احتمال زياد برنامه اي كه گرفتي ايراد دارد
در ضمن من با اين برنامه براحتي فلش پاك كردم

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
سلام من 190dsuprچینی دارم که عملیات جیتک راانجام مدهد اما وقتی پچ رامیرزم fileroorمدهد اماپچ4زوین راقبول کرده رماروشن نمشود وچند سوال داشتم 1-درموردطرزریختن فایل بوت بیشترتوزیدهید2-ایابعد جیتک ایا دسکاروشن شود یانه

aaaaa

کاربر
2006-12-20
15
8
باعرض سلام وخسته نباشید لطفا طرز jtag کردن starsat sr-x550cx را توضیح بدهید با تشکر

amir1364

کاربر
2007-10-22
1
0
با سلام
من یک رسیور 4610 دارم که هیچگونه عکس العملی ندارد می خواستم علت و راه حل را جویا شوم با تشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
باعرض سلام وخسته نباشید لطفا طرز jtag کردن starsat sr-x550cx را توضیح بدهید با تشکر

دوست عزیز این رسیوربه دلیل پردازنده داشتن conexanet قابل جیتک فعلا نیست ولودرهای جیتک قادربه شناسایی این مدل سی پی یو نیستند شما می توانید فلش را از برد جداکنید توسط پروگرامر یا رسیور دیگری که دارای پردازنده sti باشد پروگرام کنید موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
من یک رسیور 4610 دارم که هیچگونه عکس العملی ندارد می خواستم علت و راه حل را جویا شوم با تشکر

دوست عزیز ابتدا تغذیه را چک کنید درصورت درست بودن تغذیه و ولتاژها عیب مربوط به فلش یا خرابی قطعات است موفق باشید

amir222222

کاربر
2007-10-23
3
4
سلام اقاي alih6 واقعا كه دمت گرم و مهندسي مشكل 4 روز كلنجار رفتن منو حل كردي در پست 5 اون توضيح و نكته ريز را گفتي من سر همون مشكل داشتم و درست جي تك نمي شد و دستگاه اپگريد قبول نمي كري ولي با راهنمايي شما امتحان كردم و درست شد و از شما اقاي alih6 بسيار بسيار ممنونم

arshiyacom

کاربر
2007-10-24
3
0
جیتک مدیا استار مدل M7700-super

سلام لطفا منو راهنمایی کنید تمامی نرم افزارهای جانبی مربوطه را به من بدهید برای جیتک کردن

haj ali

کاربر
2007-09-27
2
0
من کاون220 دارم که روی برد محل خاصی را برای جیتگ در نظر نگرفته البته اگه بگید که پین های جیتگ در پردازنده های ان ای سی (upd611x)کدام ها هستند خودم می تونم جیتگش کنم(شماره پین های tdo-trstو...)

kamranghafari

کاربر
2007-05-24
4
1
مشکل در جی تک استارست X5d

سلام
من ریسیور X5D را با آخرین پچ موجود در سایت SATDW آپگرید کردم . با وجود اینکه آپگرید تا مرحله آخر و بدون هیچ مشکلی انجام شد . اما بعد از خاموش کردن ریسیور دیگه روشن نمیشه
خواستم جیتگ کنم که نرم افزار CPU را میشناسه اما خط بعدش
Cannot detect flash memory
میده و هرچی خاموش و روشن هم کردم تغییر نکرد .
rr58ub.jpg

لطفاً کمک کنید.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام
من ریسیور X5D را با آخرین پچ موجود در سایت SATDW آپگرید کردم . با وجود اینکه آپگرید تا مرحله آخر و بدون هیچ مشکلی انجام شد . اما بعد از خاموش کردن ریسیور دیگه روشن نمیشه
خواستم جیتگ کنم که نرم افزار CPU را میشناسه اما خط بعدش
Cannot detect flash memory
میده و هرچی خاموش و روشن هم کردم تغییر نکرد .
rr58ub.jpg

لطفاً کمک کنید.

دوست عزیز ای سی فلش شناسایی نمی شود یا به علت آبدیت اشتباه است ویا قلع مردگی فلش ابتدا به دقت ای سی فلش را لحیم کنید نهایتا اگر توسط نرم افزار ejflasher شناسایی نشود باید ای سی را ازبرد جدا کنید وتوسط پروگرامر فلش کنید موفق باشید

nabi

کاربر
2006-11-25
2
0
دستگاه من sl1000 هست موقع جي تگ پيغام cannot detect flash memori ميده چكار كنم ؟ علت چي هست ؟

david

کاربر
2006-11-14
83
66
دستگاه من sl1000 هست موقع جي تگ پيغام cannot detect flash memori ميده چكار كنم ؟ علت چي هست ؟
دوست عزيز
اين پيغام به اين معني كه آي سي فلش شما شناساي نمي شه
چند باري سعي كن كانك بشي اگه نشد بايد آي سي رو عوض كني

david

کاربر
2006-11-14
83
66
دوست عزيز
به احتمال زياد برنامه اي كه گرفتي ايراد دارد
در ضمن من با اين برنامه براحتي فلش پاك كردم
[/

دوست من اگه میشه برنامه رو تو سایت برام آپلود کن....
اhttp://rapidshare.com/files/67789062/47305-debian_girl_takayuki_blue.jpg http://rapidshare.com/files/67790306/Jtag_Up.zipز اين جا دانلود كن...

بالا