مهم: تمامی پرسش وپاسخ و آموزشهای لازم در مورد رسیور استارست 250usb و هم خانواده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
قطع شدن پلستها

از امروز صبح پلستها از اتو بر روی دستگاههای 250 230 x95 خارج شدن .از اساتید درخواست دارم که موضوع را چک کنند واطلاع دهند.ویا در رفع مشکل کمک کنند.

Hassan_hb

کاربر
2008-06-21
1
0
لطفا طریقه وارد کردن کدهای dcw در مدل x90 را توضیح دهید با تشکر

aligoodarz

کاربر
2007-07-28
6
2
كمك در مورد انتقال سافت كم در 250 استارست

دوستام من هر كار ميكنم تا سافت كم جديد بريزم نميشود حتي مراحل روي لودر تا اخر ميرود و روي پنل دستگاه هم كلمه end ميزند اما با رفتن به داخل جدول كدها هيچ تغييري نميكند حتي دستگاه را فكتوري ريست كردم و حتي چند برنامه مختلف هم ريختم اما باز همينطور عمل ميكند ايا ايراد از لودر هست لطفا راهنمايي كنيدۀ

aligoodarz

کاربر
2007-07-28
6
2
دوستان عزيز دستگاه 250 معمولي هست حالا تا 75 درصد روي لودر ميرود و سپس مي ايستد بعد روي پنل پيغام ميدهد e030 و همانطور ميماند لطفا راهنمايي كنيد.

hamze

کاربر
2008-02-16
22
18
دستگا خوبی است داخل فلش فیلم را ضبط می کند وبا کارت tpsوacsenوshowtimeرا باز می کند

rezaparis

کاربر
2007-06-23
2
0
استارست 230 usb

با سلام،
مي خواستم بپرسم آيا استارست 230 يو اس بي براي ضبط كردن ، هارد اكسترنال را ساپورت مي نمايد؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام،
مي خواستم بپرسم آيا استارست 230 يو اس بي براي ضبط كردن ، هارد اكسترنال را ساپورت مي نمايد؟
این مدل هم هارد اکسترنال ساپورت می کند تست شده و به خوبی کار می کند

rezaparis

کاربر
2007-06-23
2
0
آيا در رسيور استارست 230 يو اس بي، هنگام ضبط با هارد اكسترنال باز هم مثل فلش مموري تصوير با تاخير نشان داده مي شود؟ يا اينكه همزمان هم مي شود كانال رو ديد و هم ضبط نمود؟

masoud2

کاربر
2008-03-03
5
0
کمک دربارۀ x230 usb

سلام به مدیران محترم سایت .
من یک رسیوره استارست مدل x230 usb دارم .
برنامۀ 2008.10.29-V.1.65.X90 رو با usb روی رسیورم ریختم و بعد رسیور بوت شد ولی بالا نیومد بعد از آن با دکمۀ پشت آن را خاموش کردم بعد از چند دقیقه که روشن کردم همه چیز عادی بود .
سپس لیست کانالهایی که قبلا آپلود کرده بودم را اجرا کردم و بعد از آن رسیور کلمۀ بوت را نوشت و رو ی آن ثابت ماند بعد که با دکمۀ پشت خاموش و روشن کردم تنها چراغ قرمز روی پانل جلو روشن شد و در همین حالت ماند .
سپس تصمیم به آپگرید با کابل rs کردم اما رسیور هیچ عکس العملی در هنگام آپگرید نشان نداد .
لطفا اگر نیاز به جیتگ هست مرا راهنمایی کنید .
با سپاس فراوان از مدیران .

rzel55

کاربر
2006-10-22
38
118
سلام
نیازی به جی تگ نیست عزیز
کابلت را به کامپیوتر و رسیور وصل کن
- کلید رسیور را از پشت خاموش کن _ برنامه ابگرید رسیور را اجرا کن -با دست کلید پاور روی رسیور را فشار ده و همزمان کلید پشت رسیور را روشن کن
توجه داشته باشید که تا شروع نشدن پروگرام کلید پاور روی پانل را رها نکنید

مشکل شما حل خواهد شد
موفق باشید

masoud2

کاربر
2008-03-03
5
0
سلام دوست عزیز .
ممنون از راهنماییتون اما من این کار رو کرده بودم و نتیجه ای نگرفتم . اصلا رسیور انگار نه انگار که بهش کابل وصل کردی اصلا عکس العملی نشون نمیده. با روشن کردن پاور رسیور فقط چراغ قرمزه روی پانل روشن میشه حتی lcd هم روشن نمیشه .
لطفا راهنماییم کنید ، شاید با جیتگ کردن درست بشه من جیتگ کردن بلد نیستم اگه میشه راهنماییم کنید .

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام دوست عزیز .
ممنون از راهنماییتون اما من این کار رو کرده بودم و نتیجه ای نگرفتم . اصلا رسیور انگار نه انگار که بهش کابل وصل کردی اصلا عکس العملی نشون نمیده. با روشن کردن پاور رسیور فقط چراغ قرمزه روی پانل روشن میشه حتی lcd هم روشن نمیشه .
لطفا راهنماییم کنید ، شاید با جیتگ کردن درست بشه من جیتگ کردن بلد نیستم اگه میشه راهنماییم کنید .
دوست عزیز امکان دارد عیب سخت افزاری باشد که عیب فوق در اکثر موارد مربوط به سخت افزار این مدلها جیتک می شوند که می توانید در بخش جیتک در سایت نرم افزار و طریقه ساخت کابل دریافت کنید یا اینکه توسط پروگرامر فلش کنید موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: masoud2

masoud2

کاربر
2008-03-03
5
0
دوست عزیز امکان دارد عیب سخت افزاری باشد که عیب فوق در اکثر موارد مربوط به سخت افزار این مدلها جیتک می شوند که می توانید در بخش جیتک در سایت نرم افزار و طریقه ساخت کابل دریافت کنید یا اینکه توسط پروگرامر فلش کنید موفق باشید

سلام آقا علی .
ممنون از راهنماییتون ، من هر چی توی سایت گشتم بخش جیتگ رو پیدا نکردم میشه لینکش رو واسم اینجا قرار بدین .
با سپاس .

masoud2

کاربر
2008-03-03
5
0

سلام آقا علی .
من رسیورمو دادم بیرون جیتگ کرد درست نشد ، فلششم عوض کردو پروگرام کرد بازم درست نشد من دیگه نمیدونم چی کارش باید بکنم اگه میشه خواهش میکنم منو راهنمایی کنید من منتظر جواب شما هستم .
با سپاس از شما .

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام آقا علی .
من رسیورمو دادم بیرون جیتگ کرد درست نشد ، فلششم عوض کردو پروگرام کرد بازم درست نشد من دیگه نمیدونم چی کارش باید بکنم اگه میشه خواهش میکنم منو راهنمایی کنید من منتظر جواب شما هستم .
با سپاس از شما .

دوست عزیز عیب رسیور بنابراین از سخت افزار و باید ابتدا تغذیه چک کنید اگر به تعمیرات آشنایی ندارید پیشنهاد می کنم به تعمیرکار مراجه کنید یا اینکه خواستید پیام خوصی ارسال کنید تا تعمیرکار آشنا با تعمیرات این رسیور معرفی کنم موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: masoud2

soroushwc

کاربر
2009-04-30
3
0
باز كردن كانال كارتي

اخرين پچ و جديد استارست ايكس 95 براي كانال ار تي ال 9

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا