تاپيك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saaam

کاربر
2010-10-04
5
13
راستي سافتكمم ميشه ازطريق همون لودر با كابل بريزيم؟ اخه پچ روپيشنهادكردن دوستان با يو اس بي نريزيم ميگم اين سافتكم با يو اس بي بريزيم مشكلي پيش نياد اگه ميادكه با همون لودر مثل نرم افزار بريزيم؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوست عزيز با هر کدام از ورژن هايي که اخيرا براي مدل دستگاه شما ارائه شده آپديت کرده باشيد فرقي نميکند.(پيشنهاد ميشود از آخرين ورژن استفاده کنيد يک سري مشکلات ورژن هاي قبلي برطرف شده) . سافتکم زير آماده کردم فرمت کدها استاندارد خود دستگاه و ويرايش شده هستند در فلاش مموري قرار دهيد از طريق USB منتقل کنيد 100% باز ميشود.:eek:k:

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

totem

کاربر
2008-01-27
2
4
باعرض سلام به دوست عزیز
رسيورم 9797xnpvrhdmi هست,جدیدا یه صفحه روی تصویر میاد که میگه s/w دستگاه تا 4 ماه بیشتر آبدیت نیست و باید ببرم مغازه برای آپدیت کردن
ممنون میشم راهنماییم کنید

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538

fuadir

کاربر
2009-11-08
61
141
42
سلام دوستان من دو دستگاه ایکلاس 9696 و 9797 اچ دی ام ای خریدم که هر دو دستگاه خود به خود کانال عوض میکردن هر کارش هم کردم درست نشد لطفا راهنمایی کنید که چکار باید بکنم

raminramin

کاربر
2008-10-10
28
48
دوستان عزیز ، من دستگاه 9696x pvr دارم موقع ضبط تنظیمات رو روی ضبط 2 گیگ میذارم ولی 4 گیگ ضبط می کنه و فیلم 4 گیگم هیچ برنامه کامپیوتری نمی تونه ادیت کنه اگه می شه لطفا کمکم کنید بتونم 2 گیگ 2 گیگ شب تا صبح بذارم اتوماتیک برام ضبط کنه ... قبلا این سوال رو مطرح کردم کمک دوستان مشکلم را حل نکرد ممنون می شم اول مطب رو بخونید و کمکم کنید .... با تشکر

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام دوستان من دو دستگاه ایکلاس 9696 و 9797 اچ دی ام ای خریدم که هر دو دستگاه خود به خود کانال عوض میکردن هر کارش هم کردم درست نشد لطفا راهنمایی کنید که چکار باید بکنم

دوست من ایسی دریم رسیور خراب است وباید تعویضش کنید

دوستان عزیز ، من دستگاه 9696x pvr دارم موقع ضبط تنظیمات رو روی ضبط 2 گیگ میذارم ولی 4 گیگ ضبط می کنه و فیلم 4 گیگم هیچ برنامه کامپیوتری نمی تونه ادیت کنه اگه می شه لطفا کمکم کنید بتونم 2 گیگ 2 گیگ شب تا صبح بذارم اتوماتیک برام ضبط کنه ... قبلا این سوال رو مطرح کردم کمک دوستان مشکلم را حل نکرد ممنون می شم اول مطب رو بخونید و کمکم کنید .... با تشکر

جواب شما قبلا داده شده
تایم شیفت رو روی 64mgگذاشته و زمان ضبط رو روی 2 ساعت تنظیم کنید
توجه کنید که گزینه تایم شیفت(((یا حجم ماشین زمان))) رو روی 2 mgنزارید

آخرین ویرایش:

raminramin

کاربر
2008-10-10
28
48
عزیزم سرت نمی شه نگو جواب شما داده شده بگو بلد نیستم .... گفتم که می خوام 2 گیگ 2گیگ ضبط کنم فارسی می فهمی ....... بلد نیستی میگی جواب شما داده شده ..... بگو بلد نیستم ..

ممنونم
ببین دوست عزیز شما فقط میتونی رسیور رو جوری تنظیم کنی که چند ساعت واست ظبط کنه
نه اینکه بتونی2 گیگ.2گیگ ضبط کنی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

saeid144

کاربر
2010-10-04
1
2
با سلام و خسته نباشید دستگاه من 9696xpvrپچ اشتباه بهش زدم خاموش روشن میشد پچ خودشو با کابل وارد کردم روشن میمونه ولی یدنه 0افتاده وسط صفحه نمایشگر اگر باید فلش بشه میتونید بگید چطوری میتونم این کارو انجام بدم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام و خسته نباشید دستگاه من 9696xpvrپچ اشتباه بهش زدم خاموش روشن میشد پچ خودشو با کابل وارد کردم روشن میمونه ولی یدنه 0افتاده وسط صفحه نمایشگر اگر باید فلش بشه میتونید بگید چطوری میتونم این کارو انجام بدم
با درود
دوست گرامی این دستگاه ها همه شان مدل ایدی مخصوص به خودشان را دارندواشتباهی نرم افزار قبول نمیکنند حتما باید مدل ایدی خودش را داشته باشه والا ارور میدهد.
اگر به پروگرامر دسترسی دارید فلش باید پروگرام بشود والا توضیح کامل در بخش جیتگ موجود هست وبرای استفاده کاربران ویژه میباشد.:eek:k:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hamid_121

rezasepah

کاربر
2006-12-08
7
20
به نام خدا
با سلام و ادب و احترام.
ضمن عرض خسته نباشید و تشکر فراوان از شما به خاطر زحمات فراوانتان ، مشکلی دارم که از شما دوست و استاد گرامی تقاضای راهنمایی و کمک دارم .
من یک دستگاه " ای کلاس 9595 ایکس پی وی ار" دارم.
9595X PVR
پچ این دستگاه را دانلود نموده و نصب کردم اما به هیچ وجه هیچ کانالی را باز نمیکند!!!
حال از شما خواهش میکنم:
1- نرم افزار ( پچ) ویژه این دستگاه را که صد در صد کار کند را برایم ارسال نمایید
یا لینک دانلود بدهد.

2- اگر باز کردن کانالها در این رسیور قلق و روش خاصی دارد برایم بنویسید.

3- در رسیور استرانگ 4622 باز روشن کردن و خاموش کردن پچ( on - off)

باید عدد 6969 را وارد نمود . میخواستم بدانم در رسیور " ای کلاس 9595X PVR چه عددی را برای on – off کردن پچ زد؟؟؟

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
به نام خدا
با سلام و ادب و احترام.
ضمن عرض خسته نباشید و تشکر فراوان از شما به خاطر زحمات فراوانتان ، مشکلی دارم که از شما دوست و استاد گرامی تقاضای راهنمایی و کمک دارم .
من یک دستگاه " ای کلاس 9595 ایکس پی وی ار" دارم.
9595X PVR
پچ این دستگاه را دانلود نموده و نصب کردم اما به هیچ وجه هیچ کانالی را باز نمیکند!!!
حال از شما خواهش میکنم:
1- نرم افزار ( پچ) ویژه این دستگاه را که صد در صد کار کند را برایم ارسال نمایید
یا لینک دانلود بدهد.

2- اگر باز کردن کانالها در این رسیور قلق و روش خاصی دارد برایم بنویسید.

3- در رسیور استرانگ 4622 باز روشن کردن و خاموش کردن پچ( on - off)

باید عدد 6969 را وارد نمود . میخواستم بدانم در رسیور " ای کلاس 9595X PVR چه عددی را برای on – off کردن پچ زد؟؟؟
باعرض سلام به دوست عزیز شما اگر تایپک به دقت بخوانی مشکلت حل می شود
شما به همین تایپک به page102 جوابت پیدا میکنی
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=30096&page=102

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hamid_121

mis410845

کاربر
2010-09-01
4
7
سلام
من 9898 ايكلاس دارم كه شديد مشكل ارتباط كنترل با ريسيور دارد گاهي مواقع با فشردن يك كليد مثلا تعويض كانال،كانالهاي زيادي را تعويض مي كند يا بعضي مواقع ارتباط كنترل با ريسيور كاملا قطع مي گردد.
پروگرم هم كردم فايده اي نداشت.ايا كسي با اين ريسيور به اين مشكل برخورد كرده؟اگر نرم افزار خاصي دارد لطفا راهنمايي كنيد.(ضمنا كنترل كاملا سالم بوده و عيب از كنترل نمي باشد)
با تشكر

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام
من 9898 ايكلاس دارم كه شديد مشكل ارتباط كنترل با ريسيور دارد گاهي مواقع با فشردن يك كليد مثلا تعويض كانال،كانالهاي زيادي را تعويض مي كند يا بعضي مواقع ارتباط كنترل با ريسيور كاملا قطع مي گردد.
پروگرم هم كردم فايده اي نداشت.ايا كسي با اين ريسيور به اين مشكل برخورد كرده؟اگر نرم افزار خاصي دارد لطفا راهنمايي كنيد.(ضمنا كنترل كاملا سالم بوده و عيب از كنترل نمي باشد)
با تشكر

اگر کنترل رسیور سالم هست و مشکلی ندارد به احتمال زیاد
عیب سخت افزاری ست

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
سلام
با تشكر
من چند وقت پیش دستگاهی که خریداری کرده بودم یکی از آنها مشکل شما را داشت آن را به دوستانم که تعمیر کارهستند بردم وآن را درست کردند وکنترل به خوبی کار می کند
مشکل شما هم اسی فلاش می باشدو آن را به تعمیرکار ماهر بفرستید موفق باشید

شعبانيان

کاربر
2006-12-24
23
74
سلام
با تشكر

با اجازه اساتيد
شايد اين مطلب را شما بدانید اگر تکراری است میبخشید
اگر كنترل هر دستگاهي از كار افتاد و شما اطمينان پيدا كرديد كه كنترل سالم است به روش زير عمل كنيد كنترل با دستگاه درست ميشود.
زماني كه اين كار را ميكنيد كنترل درست ميشود ولي زماني كه روي كانالهاي كارتي برويد باز اين مشكل به وجود مي ايد و براي رفع دايم ان روش زير را اجرا كنيد
1-دستگاه را از برق در مياوريد و بعد به برق ميزنيد.
2-روي كانالي كه برنامه است قرار ميدهيد .
3- دگمه منو را ميزنيد.
4 عدد 2580 را ميزنيد و شما هيچگونه عكس عمل در صفحه موجود نميبينيد.
5—دگمه خارج را ميزنيد و از منو خارج ميشود.
كنترل شما ديگر اين مشكل را به وجود نمياورد.
به اميد خدا

omid59

کاربر
2007-09-22
53
88
من یک رسیور آیکلاس مدل 9990 full hd pvrII دارم که رو خودش دانگل تایمر داره ولی هیچ برنامه ای واسه فعال کردن شیرینگ پیدا نمی کنم. اگر میشه راهنمایی بفرمایید. با تشکر

starwar

کاربر
2008-02-21
4
1
سلام
نرم افزارکارخانه ای x9191-pvr رومی خواستم؟؟؟؟؟
ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا