تاپيك ويژه پرسش وپاسخ ويژه1000HD-VX23-Premium استارست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

glaxi_x

کاربر
2010-01-01
25
44
48
1344 شهرام جان من با همراه اول شرینگ باز کردم رفتم تو سایتا و اتصال لبتاب با پی سی خوندم الان همه بازه فریز هم نداره فقط هر 5 دقیقه یک ثانیه قطع میشه

omid59

کاربر
2007-09-22
53
88
راه اندازي سي سي كم در استارست 1000

با سلام
مي خواستم بدونم طريقه وارد كردن اكانت سي سي كم به چه شكلي هستش و آيا اين دستگاه سي سي كم رو به خوبي ساپورت ميكنه يا نه.
تذکرجدی:
برای یک پرسش نباید تاپیک باز کنید
برای اولین واخرین بار به تاپیک مربوطه منتقل شد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
مي خواستم بدونم طريقه وارد كردن اكانت سي سي كم به چه شكلي هستش و آيا اين دستگاه سي سي كم رو به خوبي ساپورت ميكنه يا نه.
تذکرجدی:
برای یک پرسش نباید تاپیک باز کنید
برای اولین واخرین بار به تاپیک مربوطه منتقل شد.
با درود
شما باید اکانت از یک سرور مورد اطمینان تهیه کنید بعد هم در قسمت سرورمنوی رسیورخودتون ازشماره یک گزینهcccam راانتخاب کنید وبه تعداد خطوطcline
اکانتی که خریدید گزینه های سرور رسیور را دستی ویرایش کرده ومشخصات سرور خودتون را وارد کنید.
گزینه های 40 به قبل مورد استفاده شیرینگ اختصاصی خود دستگاه میباشدواز 1تا16 می توانید برای اکانت اختیاری خودتان استفاده کنید وبه خوبی هم با این رسیور جوابگو هست:eek:k:

etgg

کاربر
2010-04-14
4
6
66
درود
ایا این رسیور دکمه history قرار داره مانند رسیور x95 برای دیدن آخرین لیست شبکه ها عکسی از کنترل این دستگاه هست
با تشکر

etgg

کاربر
2010-04-14
4
6
66
دوست عزیز ریکال با هیستوری متفاوته پس این رسیور همانند x95 دکمه هیستوری برای دیدن 16 شبکه ماقبل نداره :busted_red::eek:ky: با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amin008

amin008

کاربر
2006-11-25
15
14
دقیقا rcl لیست 18 شبکه ماقبل رو که عوض کردی میاره
شاید من منظور شما رو متوجه نمیشم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوست عزیز ریکال با هیستوری متفاوته پس این رسیور همانند x95 دکمه هیستوری برای دیدن 16 شبکه ماقبل نداره :busted_red::eek:ky: با تشکر

دقیقا rcl لیست 18 شبکه ماقبل رو که عوض کردی میاره
شاید من منظور شما رو متوجه نمیشم
با درود
کلی به شما پاسخ دادند باز حرف خودتون رامیزنید؟
اگر خیلی به یک دسته کانال علاقه دارید از لیست های چندگانه کانال دلخواه که موجود هست استفاده کنید وکانالها را بچینید که دیگه دنبال دکمه نگردید وکانالها لیست بشود:eek:k:

omid59

کاربر
2007-09-22
53
88
با درود
شما باید اکانت از یک سرور مورد اطمینان تهیه کنید بعد هم در قسمت سرورمنوی رسیورخودتون ازشماره یک گزینهcccam راانتخاب کنید وبه تعداد خطوطcline
اکانتی که خریدید گزینه های سرور رسیور را دستی ویرایش کرده ومشخصات سرور خودتون را وارد کنید.
گزینه های 40 به قبل مورد استفاده شیرینگ اختصاصی خود دستگاه میباشدواز 1تا16 می توانید برای اکانت اختیاری خودتان استفاده کنید وبه خوبی هم با این رسیور جوابگو هست:eek:k:
در قسمت سرور ستينگ فقط G share هستش و سي سي كم نداره . از كجا بايد سي سي كم رو اضافه كنم؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
در قسمت سرور ستينگ فقط G share هستش و سي سي كم نداره . از كجا بايد سي سي كم رو اضافه كنم؟
همانطور که توضیح دادم
از سرور 1 شروع کنید اول فعالش کنید بعد خط پایین را به cccam تغییر داده ومشخصات اکانت خریداری شده را وارد کنید بوسیله کنترل.:eek:k:

omid59

کاربر
2007-09-22
53
88
همانطور که توضیح دادم
از سرور 1 شروع کنید اول فعالش کنید بعد خط پایین را به cccam تغییر داده ومشخصات اکانت خریداری شده را وارد کنید بوسیله کنترل.:eek:k:
هر كاري ميكنم هيچ كدوم از سرور ها تغيير نميكنه شماره 1 هم در قسمت server type نوشته G-SH2 و با تغيير آن تبديل به G-Share مي شود و خبري از سي سي كم نيست.از شماره 6 به بعد هم جلوي سرور تايپ نوشته New CS كه با تغيير آن فقط Gshare مي شود. ورژن دستگاه هم 1.61 مي باشد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kyzar

muhammad

کاربر
2009-07-01
20
50
با سلام
براي وارد كردن پد تصوير وصدا در پرميومhd 1000 چه كار بايد كرد؟
لطفا راهنمايي بفرماييد.

• Like

sew-bili

کاربر
2010-07-26
16
1
44
با سلام و تشکر از شما یک سئوال دارم می خواستم ببینم این ورژن جدید مشکلی نداره می خوام دستگاه را آپ کنم دوستان میگفتند لیست ماهواره ها پریده؟

• Like

azim_s

کاربر
2009-12-26
1
1
47
سلام:من رسیور 1000 اچ دی دارم.ایا امکان داره عکس مدل پرمیوم 1000 را در سایت قرار دهید؟ایا برای انتقال پچ جدید پچ های قبلی باید پاک شود؟ممنونم.

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
براي وارد كردن پد تصوير وصدا در پرميومhd 1000 چه كار بايد كرد؟
لطفا راهنمايي بفرماييد.
با درود
دوست گرامی این دستگاه خودش همه فرکانس ها را دارد حتی کانالهای سراسری روی 26درجه 11881 را با صدا سرچ میکند ولی در کل در منوی ماهواره ها گزینه برای سرچ با مشخصات هست روی هر فرکانسی کلیک کنید پایین چند تا آپشن اضافه خواهد شد انتخاب کنید
با سلام و تشکر از شما یک سئوال دارم می خواستم ببینم این ورژن جدید مشکلی نداره می خوام دستگاه را آپ کنم دوستان میگفتند لیست ماهواره ها پریده؟
من خودم روی5 تا دستگاه ورژن2.12 را ریختم مشکلی نداشت:eek:k:
سلام:من رسیور 1000 اچ دی دارم.ایا امکان داره عکس مدل پرمیوم 1000 را در سایت قرار دهید؟ایا برای انتقال پچ جدید پچ های قبلی باید پاک شود؟ممنونم.
دستگاه پریمیوم1000 با 2مدل1000HD فرق داره ودر داخل منو about stb
مدل دستگاه مشخص هست ونرم افزار هیچکدام برای دیگری قابل استفاده نیست:busted_red:

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
سلام دوستان
بنده تازه می خوام یه رسیور جدید بخرم که اچ دی هم باشه. خواستم بدونم این استارست 1000 رسیور خوبیه؟ چجوری ساپورت میشه و تا کی کار می کنه؟ اگر الان بخرم بازم کانال های کارتی رو باز میکنه یا اینکه داره تاریخش میگذره. بعدش باید حتما کامپوترم نزدیک رسیور باشه تا بتونم از اینترنتش استفاده کنم؟ کابلی باید وصل بشه. اکانتش رو کجا گیر بیارم؟ میشه لطفاً یه توضیحی بدید برای من. خیلی مخلصم.

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان
بنده تازه می خوام یه رسیور جدید بخرم که اچ دی هم باشه. خواستم بدونم این استارست 1000 رسیور خوبیه؟ چجوری ساپورت میشه و تا کی کار می کنه؟ اگر الان بخرم بازم کانال های کارتی رو باز میکنه یا اینکه داره تاریخش میگذره. بعدش باید حتما کامپوترم نزدیک رسیور باشه تا بتونم از اینترنتش استفاده کنم؟ کابلی باید وصل بشه. اکانتش رو کجا گیر بیارم؟ میشه لطفاً یه توضیحی بدید برای من. خیلی مخلصم.
با درود
دستگاه 1000پریمیوم خودش با اپگرید واولین اتصال به اینترنت یکسال ساپورت مجانی شیرینگ اینترنتی را شروع میکند.
پس اگر دستگاه اکبند باشد بعد از انتقال نرم افزار واتصال کابل اینترنت از مودم شما شاهد خواهید بود که در قسمت سرورها تعداد سرورها بسرعت لود شده وبه عدد24 با اخرین نرم افزار خواهد رسید وتاریخ شروع واتمام شیرینگ اینترنتی را هم نمایش میدهد.
این دستگاه با شیرینگ خود توسط اینترنت که از مودم مستقیما دریافت میکنه برای شما کانال باز خواهد کرد نیازی به رایانه هم درکنارش ندارید.
اگر بعد ازیکسال اکانت تمام شد هم میتوانید اکانت cccam تهیه کنید وباز هم از کانالهای کارتی استفاده کنید
بادانگل هوایی هم قابل استفاده هست ولی بعلت مشکلات دانگل ها اکانت خودش بسیار ارزنده تر هست:eek:k:

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
با درود
دستگاه 1000پریمیوم خودش با اپگرید واولین اتصال به اینترنت یکسال ساپورت مجانی شیرینگ اینترنتی را شروع میکند.
پس اگر دستگاه اکبند باشد بعد از انتقال نرم افزار واتصال کابل اینترنت از مودم شما شاهد خواهید بود که در قسمت سرورها تعداد سرورها بسرعت لود شده وبه عدد24 با اخرین نرم افزار خواهد رسید وتاریخ شروع واتمام شیرینگ اینترنتی را هم نمایش میدهد.
این دستگاه با شیرینگ خود توسط اینترنت که از مودم مستقیما دریافت میکنه برای شما کانال باز خواهد کرد نیازی به رایانه هم درکنارش ندارید.
اگر بعد ازیکسال اکانت تمام شد هم میتوانید اکانت cccam تهیه کنید وباز هم از کانالهای کارتی استفاده کنید
بادانگل هوایی هم قابل استفاده هست ولی بعلت مشکلات دانگل ها اکانت خودش بسیار ارزنده تر هست:eek:k:
با تشکر از توضیحات شما. اینترنت 128 برای باز کردن کارتی ها کافی هست یا اینکه بایستی سرعت اینترنت بالاتر باشه؟ ضمناً برای استفاده از سی سی کم نیاز به برنامه خاصی داره یا مثل لینوکسی ها راحت باهاش کار میکنه. آیا کارت خوانش یونیورسال هست و انواع کارت رو ساپورت میکنه؟ بازم تشکر

ahmad2570

کاربر
2006-11-17
28
98
با تشکر از توضیحات شما. اینترنت 128 برای باز کردن کارتی ها کافی هست یا اینکه بایستی سرعت اینترنت بالاتر باشه؟ ضمناً برای استفاده از سی سی کم نیاز به برنامه خاصی داره یا مثل لینوکسی ها راحت باهاش کار میکنه. آیا کارت خوانش یونیورسال هست و انواع کارت رو ساپورت میکنه؟ بازم تشکر
اینی که دوستمون هم میگه عالی هست کارت خانش هم اونیورساله با آی استار 99 هیچ فرقی نداره فقط خروجی اچ دی اضافه تر داره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: seven1995

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
شرمنده دو سوال دیگه:
این استارست اچ 1000 پریمیوم دو تیونره هستش؟ یعنی میشه در حال ضبط از یک فرکانس، شبکه ای در فرکانس دیگر رو تماشا کرد؟ ضمناً ورژن تقلبی هم تو بازار داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا