با درودبا سلام
مي خواستم بدونم طريقه وارد كردن اكانت سي سي كم به چه شكلي هستش و آيا اين دستگاه سي سي كم رو به خوبي ساپورت ميكنه يا نه.
تذکرجدی:
برای یک پرسش نباید تاپیک باز کنید
برای اولین واخرین بار به تاپیک مربوطه منتقل شد.
دوست عزیز ریکال با هیستوری متفاوته پس این رسیور همانند x95 دکمه هیستوری برای دیدن 16 شبکه ماقبل نداره :busted_red:ky: با تشکر
با دروددقیقا rcl لیست 18 شبکه ماقبل رو که عوض کردی میاره
شاید من منظور شما رو متوجه نمیشم
در قسمت سرور ستينگ فقط G share هستش و سي سي كم نداره . از كجا بايد سي سي كم رو اضافه كنم؟با درود
شما باید اکانت از یک سرور مورد اطمینان تهیه کنید بعد هم در قسمت سرورمنوی رسیورخودتون ازشماره یک گزینهcccam راانتخاب کنید وبه تعداد خطوطcline
اکانتی که خریدید گزینه های سرور رسیور را دستی ویرایش کرده ومشخصات سرور خودتون را وارد کنید.
گزینه های 40 به قبل مورد استفاده شیرینگ اختصاصی خود دستگاه میباشدواز 1تا16 می توانید برای اکانت اختیاری خودتان استفاده کنید وبه خوبی هم با این رسیور جوابگو هستk:
همانطور که توضیح دادمدر قسمت سرور ستينگ فقط G share هستش و سي سي كم نداره . از كجا بايد سي سي كم رو اضافه كنم؟
هر كاري ميكنم هيچ كدوم از سرور ها تغيير نميكنه شماره 1 هم در قسمت server type نوشته G-SH2 و با تغيير آن تبديل به G-Share مي شود و خبري از سي سي كم نيست.از شماره 6 به بعد هم جلوي سرور تايپ نوشته New CS كه با تغيير آن فقط Gshare مي شود. ورژن دستگاه هم 1.61 مي باشد.همانطور که توضیح دادم
از سرور 1 شروع کنید اول فعالش کنید بعد خط پایین را به cccam تغییر داده ومشخصات اکانت خریداری شده را وارد کنید بوسیله کنترل.k:
با درودبا سلام
براي وارد كردن پد تصوير وصدا در پرميومhd 1000 چه كار بايد كرد؟
لطفا راهنمايي بفرماييد.
من خودم روی5 تا دستگاه ورژن2.12 را ریختم مشکلی نداشتk:با سلام و تشکر از شما یک سئوال دارم می خواستم ببینم این ورژن جدید مشکلی نداره می خوام دستگاه را آپ کنم دوستان میگفتند لیست ماهواره ها پریده؟
دستگاه پریمیوم1000 با 2مدل1000HD فرق داره ودر داخل منو about stbسلام:من رسیور 1000 اچ دی دارم.ایا امکان داره عکس مدل پرمیوم 1000 را در سایت قرار دهید؟ایا برای انتقال پچ جدید پچ های قبلی باید پاک شود؟ممنونم.
با درودسلام دوستان
بنده تازه می خوام یه رسیور جدید بخرم که اچ دی هم باشه. خواستم بدونم این استارست 1000 رسیور خوبیه؟ چجوری ساپورت میشه و تا کی کار می کنه؟ اگر الان بخرم بازم کانال های کارتی رو باز میکنه یا اینکه داره تاریخش میگذره. بعدش باید حتما کامپوترم نزدیک رسیور باشه تا بتونم از اینترنتش استفاده کنم؟ کابلی باید وصل بشه. اکانتش رو کجا گیر بیارم؟ میشه لطفاً یه توضیحی بدید برای من. خیلی مخلصم.
با تشکر از توضیحات شما. اینترنت 128 برای باز کردن کارتی ها کافی هست یا اینکه بایستی سرعت اینترنت بالاتر باشه؟ ضمناً برای استفاده از سی سی کم نیاز به برنامه خاصی داره یا مثل لینوکسی ها راحت باهاش کار میکنه. آیا کارت خوانش یونیورسال هست و انواع کارت رو ساپورت میکنه؟ بازم تشکربا درود
دستگاه 1000پریمیوم خودش با اپگرید واولین اتصال به اینترنت یکسال ساپورت مجانی شیرینگ اینترنتی را شروع میکند.
پس اگر دستگاه اکبند باشد بعد از انتقال نرم افزار واتصال کابل اینترنت از مودم شما شاهد خواهید بود که در قسمت سرورها تعداد سرورها بسرعت لود شده وبه عدد24 با اخرین نرم افزار خواهد رسید وتاریخ شروع واتمام شیرینگ اینترنتی را هم نمایش میدهد.
این دستگاه با شیرینگ خود توسط اینترنت که از مودم مستقیما دریافت میکنه برای شما کانال باز خواهد کرد نیازی به رایانه هم درکنارش ندارید.
اگر بعد ازیکسال اکانت تمام شد هم میتوانید اکانت cccam تهیه کنید وباز هم از کانالهای کارتی استفاده کنید
بادانگل هوایی هم قابل استفاده هست ولی بعلت مشکلات دانگل ها اکانت خودش بسیار ارزنده تر هستk:
اینی که دوستمون هم میگه عالی هست کارت خانش هم اونیورساله با آی استار 99 هیچ فرقی نداره فقط خروجی اچ دی اضافه تر دارهبا تشکر از توضیحات شما. اینترنت 128 برای باز کردن کارتی ها کافی هست یا اینکه بایستی سرعت اینترنت بالاتر باشه؟ ضمناً برای استفاده از سی سی کم نیاز به برنامه خاصی داره یا مثل لینوکسی ها راحت باهاش کار میکنه. آیا کارت خوانش یونیورسال هست و انواع کارت رو ساپورت میکنه؟ بازم تشکر