تاپيك پرسش وپاسخ ایکس کروزر 400 اچ دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

majid915

کاربر
2008-04-05
1
0
سلام دوستان
مي خواستم بدونم گه چرا سرعت تعويض كانالها در رسيور 400 اينقدر پايين ميباشد آيا شما تنظيم خاصي رو انجام ميدهيد و نرم افزار حاصي رو استفاده مي كنيد من از آخرين نرم افزار هم استفاده كرده ام و اكانت من هم سي سي كم مي باشد

bahman2000

کاربر
2008-02-21
66
222
سرعت تعویض کانال کوچکترین مشکل من با کروزر بود صد تا مشکل از این بزرگتر داره دیگه کلافم کرده.
کسی میدونه پاور کروز 400 تو بازار گیرم میاد یا نه؟
دادن تعمیر خراب شده بود تعمیر کار بهم گفت این پاورها تعمیر نمیشن و در صورتی که نمیدونم از کجاش بسوزه دیگه به درد نمیخوره .سوال کردم اگه کسی از شرکت دبی بتونه برام بیاره که ظاهراً شرکتی که وظیفش به اصطلاح ساپورت این دستگاه خودشه قیمتهای گزافی از مشتری میخواد بگیره تا وظیفشو انجام بده .اینم یه جوز کلاه برداریه دیگه حالا فلان شرکت مفتی هم کنترلشو برام آوردن هم چند تا پاورشو..غلط کردم کروزر خریدم..آقای" ک " رئیس محترم شرکت کروزر خدا کنه این پست منو ببینی .اینقدر به فکر سود بیشتر نباش.خدا داده دستگاه خوب تا دلت بخواد دیگه پشت دستومو داغ میکنم اگه دنبال این کروزر برم.صد تا مشکل باهاش تا الان داشتم.حالا هم که پاورش سوخت.مثل آب خوردن. با این برد آشغالش.همه تعمیر کارها از دستش عاجز شدن.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farshad11

saeid.s

کاربر
2011-03-03
5
2
قيمت *****************************

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سرعت تعویض کانال کوچکترین مشکل من با کروزر بود صد تا مشکل از این بزرگتر داره دیگه کلافم کرده.
کسی میدونه پاور کروز 400 تو بازار گیرم میاد یا نه؟
دادن تعمیر خراب شده بود تعمیر کار بهم گفت این پاورها تعمیر نمیشن و در صورتی که نمیدونم از کجاش بسوزه دیگه به درد نمیخوره .سوال کردم اگه کسی از شرکت دبی بتونه برام بیاره که ظاهراً شرکتی که وظیفش به اصطلاح ساپورت این دستگاه خودشه قیمتهای گزافی از مشتری میخواد بگیره تا وظیفشو انجام بده .اینم یه جوز کلاه برداریه دیگه حالا فلان شرکت مفتی هم کنترلشو برام آوردن هم چند تا پاورشو..غلط کردم کروزر خریدم..آقای" ک " رئیس محترم شرکت کروزر خدا کنه این پست منو ببینی .اینقدر به فکر سود بیشتر نباش.خدا داده دستگاه خوب تا دلت بخواد دیگه پشت دستومو داغ میکنم اگه دنبال این کروزر برم.صد تا مشکل باهاش تا الان داشتم.حالا هم که پاورش سوخت.مثل آب خوردن. با این برد آشغالش.همه تعمیر کارها از دستش عاجز شدن.

با درود
ما نه تبلیغ کروزر داریم نه فروشنده هستیم!
اما جنابعالی دوست گرامی اولین کسی هستید که موفق به سوزاندن پاور این دستگاه شده است!
مگر با رسیور چکار میکردید که پاورش بسوزه؟
در ثانی اون تعمیرکار نبوده که نتونسته پاور را تعمیر کنه چون پاور رسیورها همه شان تقریبا یکسان هستند
من شخصا اولین بار که رسیور400بدستم رسید قاب را باز کردم وتصاویر اختصاصی را ضمیمه میکنم داخل اون نشانه مونتاژ تمیز وقطعات مرغوب بود وتا الان هم هیچ موردی سخت افزاری نداشته ایم غیر از مورد شما
بهتره به یک فرد کار بلد مراجعه کنید که ایراد را پیدا کند نه سخنرانی:sadwalk:

پیوست‌ها

• 99.4 کیلوبایت بازدیدها: 153
  • 108.2 کیلوبایت بازدیدها: 159
  • 108.9 کیلوبایت بازدیدها: 155
آخرین ویرایش:

mehdi20mis

کاربر
2009-08-21
7
5
سلام.من سیگنال 12692 رو ندارم ولی 11681 سیگنال میده مشکل از چیه؟

bahman2000

کاربر
2008-02-21
66
222
با درود
ما نه تبلیغ کروزر داریم نه فروشنده هستیم!
اما جنابعالی دوست گرامی اولین کسی هستید که موفق به سوزاندن پاور این دستگاه شده است!
مگر با رسیور چکار میکردید که پاورش بسوزه؟
در ثانی اون تعمیرکار نبوده که نتونسته پاور را تعمیر کنه چون پاور رسیورها همه شان تقریبا یکسان هستند
من شخصا اولین بار که رسیور400بدستم رسید قاب را باز کردم وتصاویر اختصاصی را ضمیمه میکنم داخل اون نشانه مونتاژ تمیز وقطعات مرغوب بود وتا الان هم هیچ موردی سخت افزاری نداشته ایم غیر از مورد شما
بهتره به یک فرد کار بلد مراجعه کنید که ایراد را پیدا کند نه سخنرانی:sadwalk:
بله .اون هیچی بلد نبود دادم به یه کار بلد گفت برد اصلیش ایراد داره هنوز هم نتونستن درستش کنن .گفتن احتمال داره از سی پی یو باشه .زنگ زدم دبی به آقا ک.. کروزر گفتم برد میخوام به عنوان گارانتی کاش میگفت نداریم .گفت دارم ولی یه قیمتی بهم داد که دستگاه رو بندازم دور بهتره .این از گارانتی که رو خود دستگاه زده حتی در قبال برد خراب که بهش تحویل میدم برد سالم نمیده .درسته گارانتی تو ایران کشکه ولی دبی اکثر شرکتها بهش متعهد هستن ولی کروزر شیره همه چی رو میخواد بگیره از 1 قرون نمیگذره .دوست عزیز شما ناراحت سخنرانی من نباش حقیقت بلاخره چه با سخنرانی چه با داد و فریاد باید گفت.کسی که باید ناراحت بشه مسولین اون شرکته شما که حقوق بگیر اونها نیستی .
لطفاً مشخصات قطعات مرغوب رو برام بفرستید تا دیگه کسی نتونه گولم بزنه و آشغال بهم بده .
امار مشکلات سخت ابزاری رو از کجا دارید .از کجا اینقدر مطمئن هستید .حالا مشکل من رو به آمارتون اضافه کنید تا دیگه نگید مشکلی تا حالا نداشتیم.یا اینکه تمام افرادی رو که مثل من مشکل داشتن حذف کنید تا مشکلات برطرف شوند و شما خوشحال باشید که مشکلی نداشته اید.

mehdi20mis

کاربر
2009-08-21
7
5

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
بله .اون هیچی بلد نبود دادم به یه کار بلد گفت برد اصلیش ایراد داره هنوز هم نتونستن درستش کنن .گفتن احتمال داره از سی پی یو باشه .زنگ زدم دبی به آقا ک.. کروزر گفتم برد میخوام به عنوان گارانتی کاش میگفت نداریم .گفت دارم ولی یه قیمتی بهم داد که دستگاه رو بندازم دور بهتره .این از گارانتی که رو خود دستگاه زده حتی در قبال برد خراب که بهش تحویل میدم برد سالم نمیده .درسته گارانتی تو ایران کشکه ولی دبی اکثر شرکتها بهش متعهد هستن ولی کروزر شیره همه چی رو میخواد بگیره از 1 قرون نمیگذره .دوست عزیز شما ناراحت سخنرانی من نباش حقیقت بلاخره چه با سخنرانی چه با داد و فریاد باید گفت.کسی که باید ناراحت بشه مسولین اون شرکته شما که حقوق بگیر اونها نیستی .
لطفاً مشخصات قطعات مرغوب رو برام بفرستید تا دیگه کسی نتونه گولم بزنه و آشغال بهم بده .
امار مشکلات سخت ابزاری رو از کجا دارید .از کجا اینقدر مطمئن هستید .حالا مشکل من رو به آمارتون اضافه کنید تا دیگه نگید مشکلی تا حالا نداشتیم.یا اینکه تمام افرادی رو که مثل من مشکل داشتن حذف کنید تا مشکلات برطرف شوند و شما خوشحال باشید که مشکلی نداشته اید.

با درود
دوستان گرامی توجه داشته باشید بهتر هست که اگر اعتراض به برندی دارید درسایتی که اسپانسرش هستند پست بزنید ما که نماینده شان هم برای پاسخگویی نداریم
اما درجریان باشید که هیچ برندی نمی تواند ادعا کنه ما دستگاهی میسازیم بدون عیب باشه یا بدون عیب کار کنه به همین دلیل گارانتی در نظر میگیرند وبدیهی هست که جنس با گارانتی قیمتش بسیار تا اجناس بدون گارانتی فرق خواهد داشت نمونه بارزش هم میشود همین تلویزیون های جدید که میبینید چه تفاوت قیمتی در گارانتی لحاظ میشود
شما اگر کاربر ویژه بودید میتوانستید در قسمت تعمیرات سخت افزاری مشکل را مطرح کنید
وپاسخ بگیرید
ولی اگر بجای اعتراض شروع ایراد را توضیح بدهید نتیجه بهتر حاصل خواهد شد در ضمن دستگاه های لینوکسی مشکلات مخصوص به خودش را داره واگر دریم باکس هم خراب بشود راه اندازیش کار هر کسی نیست ومعمولا هم توضیحات پرت وپلا ارایه میکنند
در مورد کانالهای پکیج بیس هم تنظیم دیش برای فرکانس های s2 خیلی باید دقیق باشه چون سخت سیگنال میدهد البته من از چند نفر دیگه هم پرسیدم هنوز نتونستن دریافت کنند

rostam22

کاربر
2009-03-05
12
9
44
با سلام
من هم احتیاج به تیونر دستگاه دارم اما هر جا سوال میکنم کسی درست جواب نمیده بالاخره من تیونر
این رسیور را از کجا باید گیر بیارم اصلا تیونرش گیر میاد یا نه !

bahman2000

کاربر
2008-02-21
66
222
با سلام
من هم احتیاج به تیونر دستگاه دارم اما هر جا سوال میکنم کسی درست جواب نمیده بالاخره من تیونر
این رسیور را از کجا باید گیر بیارم اصلا تیونرش گیر میاد یا نه !

سلام
وظیفه شرکته که این قطعات رو در اختیار کسانی قرار بدهد که واسطه خرید شما با شرکت بودن.ولی ظاهراً قطعات رو در بازار سیاه میفروشن و چیزی واسه خدمات نمیزارن.شرکتهای دیگه که من باهاشون کار کردم و تماس داشتم این کارو نمیکنن و به راحتی قطعه در اختیارم قرار میدن.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rostam22

rahele.

کاربر
2010-12-17
10
15
سلام من امروز این دستگاه رو خریدم اولین کارهایی رو که باید انجام بدم برای استفاده از دانگل میکروباکس
وهمین طور برای اصل بودن دستگاه از تقلبی چیه؟ لطفا راهنماییم کنیدباتشکر

fattom

کاربر
2009-07-04
250
659
39
با سلام و خسته نباشيد به همه .
ميخواستم بدونم كه آيا ميشه فونت اين رسيور رو درشت تر كرد؟ اگه ميشه چطوري؟
و كليد هاي مخفي در اين رسيور در كجا قرار دارند و چطور فعال ميشند؟
تشكر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohsen8

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام و خسته نباشيد به همه .
ميخواستم بدونم كه آيا ميشه فونت اين رسيور رو درشت تر كرد؟ اگه ميشه چطوري؟
و كليد هاي مخفي در اين رسيور در كجا قرار دارند و چطور فعال ميشند؟
تشكر
با درود
برای درشت کردن فونت به منوی زبان رفته گزینه اخر اندازه فونت هست از0به 1 تغییر بدهید کلی تفاوت خواهد کرد

• Like

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام آقا شهرام من تو قسمت زبان رسیورم(کروزر400)رفتم ولی گزینه آخر که فرمودید روبروی فونت نوشته شده not used . میشه بگید چرا؟درضمن آخرین ورژن یعنی 94 روش نصبه.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام آقا شهرام من تو قسمت زبان رسیورم(کروزر400)رفتم ولی گزینه آخر که فرمودید روبروی فونت نوشته شده not used . میشه بگید چرا؟درضمن آخرین ورژن یعنی 94 روش نصبه.
با درود
دوست گرامي تصويري از منو براتون قرار دادم منو اينطوري هست نميدانم لابد بايد به گزينه تغييراتي بدهيد

پیوست‌ها

• Like

afshar_sat

کاربر
2007-09-07
12
26
با سلام و خسته نباشيد
من يه مشكل دارم كه اخرين ورژن1.94 را با اخرين پلاگين ريختم داخل دستگام ولي هيچ جا را باز نميكنه!!
داخل شاخه پلاگين همه استارت هستند وقتي كه روي مثلا ايكس كم اوكي ميكنم نو كاكت سرور ميده البته مابقي هم همينجوره
ايا تنظيم خاصي را بايد براي مودم دستگاه انجام داد يا نه ؟
چراغ پورت adsl هم چشمك نميزنه و ثا بت روشنه
اگه يه توضيح بفرماييد ممنون ميشم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام و خسته نباشيد
من يه مشكل دارم كه اخرين ورژن1.94 را با اخرين پلاگين ريختم داخل دستگام ولي هيچ جا را باز نميكنه!!
داخل شاخه پلاگين همه استارت هستند وقتي كه روي مثلا ايكس كم اوكي ميكنم نو كاكت سرور ميده البته مابقي هم همينجوره
ايا تنظيم خاصي را بايد براي مودم دستگاه انجام داد يا نه ؟
چراغ پورت adsl هم چشمك نميزنه و ثا بت روشنه
اگه يه توضيح بفرماييد ممنون ميشم
با درود درنوع خودش جالبه
در شاخه پلاگین همه اش استارت شده!
جهت اطلاع شما باید بعد از نصب اینترنت به منوی شبکه رفته ویکبار dhcp را خاموش و روشن کنید تا ایپی بگیره بعد به شاخه پلاگین رفته تمام اجزاء را غیر فعال کنید ومثلا اگر اکانت cccam دارید وفایل کافیگ شده را نصب کرده اید فقط همان امولاتور سی سی کم را استارت کنید وروی کانالهای کارتی مثل پکیج نوا11938 هاتبرد رفته چک کنید

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
با درود
دوست گرامي تصويري از منو براتون قرار دادم منو اينطوري هست نميدانم لابد بايد به گزينه تغييراتي بدهيد

آقا شهرام هیچ گزینه دیگه ای نداره اصلا روی گزینه فونت هر چی اوکی کنی هیچ تاثیری نداره.

اینم عکس منو زبان کروزر400 بنده.لطفا بگید مشکل کجاست؟ممنون.

پیوست‌ها

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
آقا شهرام هیچ گزینه دیگه ای نداره اصلا روی گزینه فونت هر چی اوکی کنی هیچ تاثیری نداره.

اینم عکس منو زبان کروزر400 بنده.لطفا بگید مشکل کجاست؟ممنون.
با درود
دوست گرامی ورژن دستگاه که من تصویر گرفتم 52بود نمی دانم اگر خواستید یک بک اپ از کانالها بگیرید ودستگاه را ریست کلی کنید ببینید منوی زبان تغییر میکند یا خیر چون مقایسه تصاویر نشان میدهد جزییات منو با هم کمی فرق میکند برای فونت منو بی تاثیر هست

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا