سرعت تعویض کانال کوچکترین مشکل من با کروزر بود صد تا مشکل از این بزرگتر داره دیگه کلافم کرده.
کسی میدونه پاور کروز 400 تو بازار گیرم میاد یا نه؟
دادن تعمیر خراب شده بود تعمیر کار بهم گفت این پاورها تعمیر نمیشن و در صورتی که نمیدونم از کجاش بسوزه دیگه به درد نمیخوره .سوال کردم اگه کسی از شرکت دبی بتونه برام بیاره که ظاهراً شرکتی که وظیفش به اصطلاح ساپورت این دستگاه خودشه قیمتهای گزافی از مشتری میخواد بگیره تا وظیفشو انجام بده .اینم یه جوز کلاه برداریه دیگه حالا فلان شرکت مفتی هم کنترلشو برام آوردن هم چند تا پاورشو..غلط کردم کروزر خریدم..آقای" ک " رئیس محترم شرکت کروزر خدا کنه این پست منو ببینی .اینقدر به فکر سود بیشتر نباش.خدا داده دستگاه خوب تا دلت بخواد دیگه پشت دستومو داغ میکنم اگه دنبال این کروزر برم.صد تا مشکل باهاش تا الان داشتم.حالا هم که پاورش سوخت.مثل آب خوردن. با این برد آشغالش.همه تعمیر کارها از دستش عاجز شدن.
بله .اون هیچی بلد نبود دادم به یه کار بلد گفت برد اصلیش ایراد داره هنوز هم نتونستن درستش کنن .گفتن احتمال داره از سی پی یو باشه .زنگ زدم دبی به آقا ک.. کروزر گفتم برد میخوام به عنوان گارانتی کاش میگفت نداریم .گفت دارم ولی یه قیمتی بهم داد که دستگاه رو بندازم دور بهتره .این از گارانتی که رو خود دستگاه زده حتی در قبال برد خراب که بهش تحویل میدم برد سالم نمیده .درسته گارانتی تو ایران کشکه ولی دبی اکثر شرکتها بهش متعهد هستن ولی کروزر شیره همه چی رو میخواد بگیره از 1 قرون نمیگذره .دوست عزیز شما ناراحت سخنرانی من نباش حقیقت بلاخره چه با سخنرانی چه با داد و فریاد باید گفت.کسی که باید ناراحت بشه مسولین اون شرکته شما که حقوق بگیر اونها نیستی .با درود
ما نه تبلیغ کروزر داریم نه فروشنده هستیم!
اما جنابعالی دوست گرامی اولین کسی هستید که موفق به سوزاندن پاور این دستگاه شده است!
مگر با رسیور چکار میکردید که پاورش بسوزه؟
در ثانی اون تعمیرکار نبوده که نتونسته پاور را تعمیر کنه چون پاور رسیورها همه شان تقریبا یکسان هستند
من شخصا اولین بار که رسیور400بدستم رسید قاب را باز کردم وتصاویر اختصاصی را ضمیمه میکنم داخل اون نشانه مونتاژ تمیز وقطعات مرغوب بود وتا الان هم هیچ موردی سخت افزاری نداشته ایم غیر از مورد شما
بهتره به یک فرد کار بلد مراجعه کنید که ایراد را پیدا کند نه سخنرانی:sadwalk:
بله .اون هیچی بلد نبود دادم به یه کار بلد گفت برد اصلیش ایراد داره هنوز هم نتونستن درستش کنن .گفتن احتمال داره از سی پی یو باشه .زنگ زدم دبی به آقا ک.. کروزر گفتم برد میخوام به عنوان گارانتی کاش میگفت نداریم .گفت دارم ولی یه قیمتی بهم داد که دستگاه رو بندازم دور بهتره .این از گارانتی که رو خود دستگاه زده حتی در قبال برد خراب که بهش تحویل میدم برد سالم نمیده .درسته گارانتی تو ایران کشکه ولی دبی اکثر شرکتها بهش متعهد هستن ولی کروزر شیره همه چی رو میخواد بگیره از 1 قرون نمیگذره .دوست عزیز شما ناراحت سخنرانی من نباش حقیقت بلاخره چه با سخنرانی چه با داد و فریاد باید گفت.کسی که باید ناراحت بشه مسولین اون شرکته شما که حقوق بگیر اونها نیستی .
لطفاً مشخصات قطعات مرغوب رو برام بفرستید تا دیگه کسی نتونه گولم بزنه و آشغال بهم بده .
امار مشکلات سخت ابزاری رو از کجا دارید .از کجا اینقدر مطمئن هستید .حالا مشکل من رو به آمارتون اضافه کنید تا دیگه نگید مشکلی تا حالا نداشتیم.یا اینکه تمام افرادی رو که مثل من مشکل داشتن حذف کنید تا مشکلات برطرف شوند و شما خوشحال باشید که مشکلی نداشته اید.
با درودسلام.من سیگنال 12692 رو ندارم ولی 11681 سیگنال میده مشکل از چیه؟
با سلام
من هم احتیاج به تیونر دستگاه دارم اما هر جا سوال میکنم کسی درست جواب نمیده بالاخره من تیونر
این رسیور را از کجا باید گیر بیارم اصلا تیونرش گیر میاد یا نه !
با درودبا سلام و خسته نباشيد به همه .
ميخواستم بدونم كه آيا ميشه فونت اين رسيور رو درشت تر كرد؟ اگه ميشه چطوري؟
و كليد هاي مخفي در اين رسيور در كجا قرار دارند و چطور فعال ميشند؟
تشكر
با درودسلام آقا شهرام من تو قسمت زبان رسیورم(کروزر400)رفتم ولی گزینه آخر که فرمودید روبروی فونت نوشته شده not used . میشه بگید چرا؟درضمن آخرین ورژن یعنی 94 روش نصبه.
با درود درنوع خودش جالبهبا سلام و خسته نباشيد
من يه مشكل دارم كه اخرين ورژن1.94 را با اخرين پلاگين ريختم داخل دستگام ولي هيچ جا را باز نميكنه!!
داخل شاخه پلاگين همه استارت هستند وقتي كه روي مثلا ايكس كم اوكي ميكنم نو كاكت سرور ميده البته مابقي هم همينجوره
ايا تنظيم خاصي را بايد براي مودم دستگاه انجام داد يا نه ؟
چراغ پورت adsl هم چشمك نميزنه و ثا بت روشنه
اگه يه توضيح بفرماييد ممنون ميشم
با درود
دوست گرامي تصويري از منو براتون قرار دادم منو اينطوري هست نميدانم لابد بايد به گزينه تغييراتي بدهيد
با درودآقا شهرام هیچ گزینه دیگه ای نداره اصلا روی گزینه فونت هر چی اوکی کنی هیچ تاثیری نداره.
اینم عکس منو زبان کروزر400 بنده.لطفا بگید مشکل کجاست؟ممنون.