تاپيك پرسش وپاسخ درباره هيومكس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ممنونم از تلاشتون. این نرم افزار که ضمیمه هست باز نمشه امتحان کنید من خیلی تلاش کردم در صورت امکان فایلی بزارید که قابل استفاده باشه یعنی باز بشه تا ما هم استفده کنیم من اشتباهی روی دستگاهم که هیوماکس وافوکس هست یه فایل ریست کلی ریختم و دستگاهم هیچی نشان نمده اگه این فایلی که در بالا اومده بریزم درست میشه انشا الله بخاطره این میگم خیلی سعی کردم که باز بشه اما باز نشد.[

با سلام دوست گرامي شما اگر لودر دستگاه يادتان هست كه ميتوانيد از تاپيك نرم افزارهاي كارخانه اي هيومكس 50 مدل فايل را گرفته وبا لودرهيومكس به رسيور انتقال بدهيد وپچ استاد عاطف هم فقط قابل استفاده براي هيومكس فوكس لودر 2.54 ميباشد.
دقت داشته باشيد اگر نرم افزار مغاير با لودر دستگاه بريزيد دستگاه پس از روشن شدن قادر به سرچ كردن وسيگنال دهي نخواهد بود:eek:k:

arya_2

کاربر
2008-02-18
4
2
:dast::dast:سلام خدمت تمامی اعضای سایت دوستان من یک دستگاه هیومکس 4500میخواهم بخرم باکدام روش میتوانم خریداری بکنم ممنونم.

سلام خدمت تمامی اعضای سایت دوستان من یک دستگاه هیومکس 5400میخواهم بخرم باکدام روش میتوانم خریداری بکنم ممنونم.
با سلام دوست گرامي
خريد وفروش براي كاربران در سايت به هر شكل ممنوع است اگر مايل به اينكار هستيد به فروشگاه سايت سري بزنيد وانجا در خواست بدهيد.:eek:k:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hossein111

کاربر
2008-11-13
2
0
Humax va fox

با سلام
ريسيور هيومكس سيگنال ورودي ان از 28 درصد بيشتر نميشود وبراي تمام كانالها پيام برنامه پخش نميشود يادرهم ريخته ميدهد.ايراد چيست .لطفا راهنمايي كنيد.

هرگونه پرسشي را درتاپيك مخصوص پرسش وپاسخ هيومكس مطرح بفرماييد نيازي به ارسال تاپيك جديد نيست:busted_red:

mahmoodabedini

کاربر
2008-07-16
8
20
باسلام و خسته نباشيد
من يک رسيور هيومکس
va-fox-V2.54
system ID 0032.0200
دارم که با برنامه
humax_va_fox_v04
آن را آپگريد کردم ولي الان فقط تا قسمت انتخاب زبان پيش ميرود و وقتي که زبان را انتخاب مي کني ديگر تصوير سياه ميشود ودیگر هیچکدام از دکمه های کنترل کار نمی کند
لازمه خدمت دوستان عرض کنم که این رسیور فقط viaccess رو ساپورت می کنه

لطفا مرا راهنمایی کنید

با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام و خسته نباشيد
من يک رسيور هيومکس
va-fox-V2.54
system ID 0032.0200
دارم که با برنامه
humax_va_fox_v04
آن را آپگريد کردم ولي الان فقط تا قسمت انتخاب زبان پيش ميرود و وقتي که زبان را انتخاب مي کني ديگر تصوير سياه ميشود ودیگر هیچکدام از دکمه های کنترل کار نمی کند
لازمه خدمت دوستان عرض کنم که این رسیور فقط viaccess رو ساپورت می کنه

لطفا مرا راهنمایی کنید

با تشکر
با درود دوست گرامي
شما يكبار از تاپيك نرم افزارهاي مرجع هيومكس50 مدل نرم افزار كارخانه اي رسيور خودتان را انتخاب وبه رسيورانتقال بدهيد بايد مشكل حل بشود.
در حال حاضر هم كه اكثر كانالهاي كارتي با نرم افزار باز نميشوند ولي رسيور شما با استفاده از كارتهاي اصلي رسيور سيستم وايكسس قادر به بازگشايي كانالها خواهد بود.:eek:k:

nam-amir

کاربر
2006-10-27
80
396
ُسلام
ایا میشه روی رسیور هیومکس va fox کانال 3 رو موقع پخش فوتبال خارجی باز کرد؟

اگه میشه لطفا طریقه باز کردن رو به صورت کامل بگین
ممنون میشم جواب بدین

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ُسلام
ایا میشه روی رسیور هیومکس va fox کانال 3 رو موقع پخش فوتبال خارجی باز کرد؟

اگه میشه لطفا طریقه باز کردن رو به صورت کامل بگین
ممنون میشم جواب بدین
با درود دوست گرامی
متاسفانه نرم افزار نویسان هیومکس اشنایی با سیستم وشبکه 3 سیما ندارندوبرای انها در زمان نرم افزاری نویسی هم باز شدن این کانال بعلت عدم پوشش این کانال در کشورهای اروپایی مطرح نبوده است.
پس شوربختانه شما از رسیورهای هیومکس برای باز کردن شبکه 3 سیما نمیتوانید استفاده کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nam-amir

mehdyjoon

کاربر
2009-08-14
1
0
سلام دوستان من یه رسیور humax دارم که بدون تحقیق اومدم اونو upgrade کنم که نشد الان رسیور بالا میاد هی ارور میده booting faild چه کارش کنم چه بلایی سرش بیارم . . . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان من یه رسیور humax دارم که بدون تحقیق اومدم اونو upgrade کنم که نشد الان رسیور بالا میاد هی ارور میده booting faild چه کارش کنم چه بلایی سرش بیارم . . . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
با درود دوست گرامی
شما نگفتید مدل هیومکس شما چیست؟
با چه لودری وچه نرم افزاری اپگرید کردید بیشتر توضیح بدهید

fafalak

کاربر
2009-08-28
1
0
57
سلام
من متاسفانه تنظیمات استفاده بیش از یک lnb را در رسیور هیوماکس مدل fox-va را نمیدانم لطفا" راهنمایی نمایید با تشکر ایمیل قراردادن ایمیل در متن پست خلاف مقررات است ویرایش شد:busted_red:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
من متاسفانه تنظیمات استفاده بیش از یک lnb را در رسیور هیوماکس مدل fox-va را نمیدانم لطفا" راهنمایی نمایید با تشکر ایمیل قراردادن ایمیل در متن پست خلاف مقررات است ویرایش شد:busted_red:
با درود دوست گرامی
به قوانین ارسال دقت کنید درمورد تنظیمات انتنها هم شما در منویantenna setting گزینه:
DiSEqC------a..b..c..d
تنظیم کنید تا ازنهایت 4 انتن بهره ببرید:eek:k:

nasratsat

کاربر
2009-06-27
94
170
دوستان عزیز من یک مدل جلویش humax ir freeنوشته دارم کم دارد کارت قبول نمیکند ومینوکد دهی نمیبنم ودیگر اینکه از کدام سوفتویر بریزم مال این دستگاه باشد اگر کدام کد مخفی داشته
باشه ممنون میشم کمک کنید؟
هرگونه پرسشی در مورد هیومکس فقط در این تاپیک مطرح کنید:busted_red:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان عزیز من یک مدل جلویش humax ir freeنوشته دارم کم دارد کارت قبول نمیکند ومینوکد دهی نمیبنم ودیگر اینکه از کدام سوفتویر بریزم مال این دستگاه باشد اگر کدام کد مخفی داشته
باشه ممنون میشم کمک کنید؟
هرگونه پرسشی در مورد هیومکس فقط در این تاپیک مطرح کنید:busted_red:
با درود
ارسال خود رادر تاپیک در نظر گرفته شده انجام بدهید.
در مورد دستگاه شما هم متاسفانه این رسیور قابل پچ نیست مثل اکثر مدلهای دیگر هیومکس ومنوی کددهی هم ندارد شما میتوانید با استفاده از خشاب وکارت از کانالهای کارتی استفاده کنید.

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
با سلام
میخواستم در مورد رسیور هیومکس مدل Irci-pvr Icord اطلاعاتی به من بدید
مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری و بقیه خصوصیات

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
میخواستم در مورد رسیور هیومکس مدل Irci-pvr Icord اطلاعاتی به من بدید
مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری و بقیه خصوصیات
بادرود دوست گرامی
این رسیور یک رکوردر با دو تیونر وقابلیت استفاده از خشاب وکارت میباشدبا هارد160 وتوان ضبط حدودا 80ساعت مشخصات شرکتی ان هم:

• Records more than two channels simultaneously (Max. 4 channels)
  • Time shift recording for 2 hours
  • Records up to about 80 hours(in case of HDD 160 GB)
  • Picture In Picture (PIP) for viewing 2 programs on 1 screen
  • One touch recording reservation in EPG information
  • Fully DVB-S Compliant
  • Irdeto CAS embedded & 2 Common Interfaces
  • Plug & Play by HUMAX Auto Search
    (not require satellite antenna setting)
  • HUMAX EPG (View the 7 day schedules of TV programmes supported by HUMAX only)
  • MP3 player & Digital Photo Album Viewer
  • True color OSD & various OSD skin support
  • Recorded file editing function & Automatic Chapter
  • Embedded User Guide & Help

RMAJID27

کاربر
2009-09-10
2
0
باسلام طرقه ریختن فایل کی بین برای هیومکس 5400zچگونه است لطفا راهنمایی کنیدباتشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام طرقه ریختن فایل کی بین برای هیومکس 5400zچگونه است لطفا راهنمایی کنیدباتشکر

با دروددوست گرامی
شما از تاپیک نرم افزارهای جانبی هیومکس DSRStudio1.3
را دانلود کنید ویک فایل کد هم که همیشه در تاپیک اپدیتهای روزانه موجود است دانلودکرده وبرروی ان لوددابل کلیک کرده وازقسمتopen فایل کدراکه انزیپ کرده اید در رایانه ادرس بدهیدسپس روی گزینه write کلیک کنید وصبر کنید تا انتقال وذخیره پایان یابد برروی یک کانال غیر کارتی وهنگامیکه دستگاه روشن است اینکار را انجام بدهید.
توجه داشته باشید که مدتهاست با کد کانالهای زیادی باز نمیشود.

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
با سلام و تشکر از شما میخواستم بدونم آیا از تیونر دوم آن برای شیرینگ ماهواره ای استفاده میشود؟
ضمنا آیا متوان پچی روی آن ریخت؟چون نرم افزارهای آن د سایت هیومکس موجود میباشد
بازم از راهنماییتون ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام و تشکر از شما میخواستم بدونم آیا از تیونر دوم آن برای شیرینگ ماهواره ای استفاده میشود؟
ضمنا آیا متوان پچی روی آن ریخت؟چون نرم افزارهای آن د سایت هیومکس موجود میباشد
بازم از راهنماییتون ممنون
با درود دوست گرامی
در سایت رسمی هیومکس نرم افزارهای غیرمجاز موجود نیست و همه کارهای شیرینگ واپگرید توسط هکرها انجام میشود که متاسفانه تاکنون برای مدلهای جدید هیچ فعالیتی نداشته اند.
تیونر دوم هم برای رکورد کانالهای جداگانه با مشخصاتی غیر از کانالی که تماشا میکنید در نظر گرفته شده است.

hamid novin

کاربر
2008-06-03
8
14
مشکل در هیومکس فوکس

با سلام
رسیور هیومکس وافوکس مدتی در شمال واستفاده نمی شد بعد از روشن کردن اصلا سیگنال نداشت به تهران آوردم نرم افزار آخری مربوطه را ریختم یکبار درست شد و تعدادی کانال هم گرفت بعد از اینکه سرچ کلی را زدم مجددا سیگنال بطور کلی رفت ممنون میشم راهنمائی کنید ایراد از چیست ؟ تشکر

ضمنا چگونه میتوان به صفحه کددهی رسیور هیومکس وافوکس وارد شد ؟ ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا