علت تعویض خود به خود کانال در ایکلاس چیه برخی میگن ای سی دریم عوض بشه این ای سی کجای مداره و شمارش چیه لطفا راهنمایی کنید
آقا مرسی من تشکر رو زدم اما چون اینجا من مجبورم سایت رو با ****ش.ک.ن باز کنم تشکر ثبت نشد گفتم بگیم که نگن نگفتیمدرود
برای اینکار usb رو به رسیور وصل کرده
به ترتیب مراحل زیر رو دنبال کن
منو+نصب+انتقال داده ها+اپلود به usb+اطلاعات کانال را انتقال بده و تمام
با درود دوست گرامیآقا مرسی من تشکر رو زدم اما چون اینجا من مجبورم سایت رو با ****ش.ک.ن باز کنم تشکر ثبت نشد گفتم بگیم که نگن نگفتیم
سالاری یه دنیا
با سلام لطفا نرم افزار یا سافتکم برای هایویون 9090xبا ایدی 126برای کانال pgوpb با تشکر فراوان ازهمه مدیران:dast:
با درودکسی نیست برای من یه نرم افزار بزاره باتشکر
سلام آره داره *پ*یلتر میشه اینجائی که من هستم همیشه همه چیزا اول ********** میشن بعد ملت 1 ماه دیگه صبح میان میبینن ای دل غافل دامین بالا نمیاد یه پیشنهاد به رئیس بزرگ دادمبا درود دوست گرامی
دامین سایت مشکلی نداره چرا پیلتره؟
http://1.irantks.biz
با سلام رسیور ایکلاس مدل 9696در موقع جستجوی کانال کانالهای عمودی رامیگیرد ولی کانالهای افقی را نمی گیرد لطفا راهنمایی کنید
سلام.خسته نباشید.من رسیور 9898pvr hd خریدم.شما گفتید ممکنه تقلبی باشه.اما طبق تحقیق من اصلیه.فقط وقتی به lcd sony وصل میکنم به عنوان hd نمیشناسه.چرا؟
ممنونم
سلام.خسته نباشید.من رسیور 9898pvr hd خریدم.شما گفتید ممکنه تقلبی باشه.اما طبق تحقیق من اصلیه.فقط وقتی به lcd sony وصل میکنم به عنوان hd نمیشناسه.چرا؟
ممنونم
ساعت ال ان بی شما اشتباه است.با سلام رسیور ایکلاس مدل 9696در موقع جستجوی کانال کانالهای عمودی رامیگیرد ولی کانالهای افقی را نمی گیرد لطفا راهنمایی کنید
سلام.یک مشکلی درمورد نصب برنامه setup لودر ایکلاس بر روی سیستم برای دوستم پیش اومده که من نتو نستم حلش کنم و اون اینه که وقتی لودر رو از سایت دریافت میکنیم از حالت فشرده خارج میکنیم و بعد برنامه setup اونو روی سیستم نصب میکنیم و بعد سیستم رو ری استارت میکنیم و بعد لودر رو اجرا میکنیم . مشکل اینجاست که وقتی کابل و رسیور را به سیستم وصل میکنیم و پج را در لودر فرا میخوانیم پس از زدن کلید پشت دستگاه لودر هیچ عکس العملی انجام نمیده و عمل اپگریت صورت نمیگیره. من چندین لودر مختلف رو از سایت گرفتم و برنامه ستاپشون رو روی سیستم نصب کردم و سیستمو ری استارت کردم ولی بازم مشکل برطرف نشد و لودر عمل اپگریت رو انجام نداد. جالب اینجاست که رسیورهای متفرقه با لودرهای خودشون به راحتی با این سیستم اپگریت میشن ولی لودر ایکلاس برنامه اپگریت روی com1 رو اجرا نمیکنه. در ضمن در لودری که دریافت میکنم دو تا برنامه set up قرار داره که setup اولی اون اجرا میشه و روی سیستم نصب میشه ولی setup1 اون که تو پوشه upgrade هست اجرا نمیشه و ارور میده.ویندوز نصب شده روی سیستم xp2010 .لطفا" دوستان راهنمایی کنندکه علت عمل نکردن اپگریت توسط لودر ایکلاس چی میتونه باشه؟ با تشکر...