تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

عصمتی

کاربر
2010-04-02
14
37
54
از حمید عزیز تشکر می کنم فعلا با تغییر تاریخ و ساعت مشکل حل شد از اینکه به مشکلات کاربران با این راهنماییهای مفید پاسخ می دهید کمال تشکر را دارم.

antone

کاربر VIP
2010-07-24
36
62
درخواست نرم افزار

با سلام لطفا نرم افزار یا سافتکم برای هایویون 9090xبا ایدی 126برای کانال pgوpb با تشکر فراوان ازهمه مدیران:dast:

majid-sis

کاربر
2010-08-22
1
2
46
علت تعویض خود به خود کانال در ایکلاس چیه برخی میگن ای سی دریم عوض بشه این ای سی کجای مداره و شمارش چیه لطفا راهنمایی کنید

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
علت تعویض خود به خود کانال در ایکلاس چیه برخی میگن ای سی دریم عوض بشه این ای سی کجای مداره و شمارش چیه لطفا راهنمایی کنید

بادرود
دوست گرامی در رسیورهای سری اصلی ایسی دریم
مشکل دارد ولی رسیورهای چینی که ایسی دریم
ندارند با پروگرام کردن فلش با فایل فلش قدیمی
مخصوص چینی مشکل رفع میشه!!!!
ولی بعد از اون نباید از نرم افزار 11228 به بالا رو به رسیور داد
سوال تخصصی خودت رو در لینک زیر مطرح کن
تا زودتر جواب بگیری:eek:k:

http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=638

آخرین ویرایش:

hamidjuventus

کاربر
2009-08-30
75
107
41
درود
برای اینکار usb رو به رسیور وصل کرده
به ترتیب مراحل زیر رو دنبال کن
منو+نصب+انتقال داده ها+اپلود به usb+اطلاعات کانال را انتقال بده و تمام
آقا مرسی من تشکر رو زدم اما چون اینجا من مجبورم سایت رو با ****ش.ک.ن باز کنم تشکر ثبت نشد گفتم بگیم که نگن نگفتیم
سالاری یه دنیا

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام لطفا نرم افزار یا سافتکم برای هایویون 9090xبا ایدی 126برای کانال pgوpb با تشکر فراوان ازهمه مدیران:dast:

کسی نیست برای من یه نرم افزار بزاره باتشکر
با درود
دوست گرامی شما به عوض پستهای مکرر اگر به آرشیو بخش که نرم افزارها موجود است سر می زدید فیل را پیدا میکردید:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=15002
سافتکم هم در تاپیک سافتکم هایویون و آیکلاس موجوده درخواست را برای موردی که موجود نباشه میدهند!

hamidjuventus

کاربر
2009-08-30
75
107
41
با درود دوست گرامی
دامین سایت مشکلی نداره چرا پیلتره؟
http://1.irantks.biz
سلام آره داره *پ*یلتر میشه اینجائی که من هستم همیشه همه چیزا اول ********** میشن بعد ملت 1 ماه دیگه صبح میان میبینن ای دل غافل دامین بالا نمیاد یه پیشنهاد به رئیس بزرگ دادم

omidhadidi

کاربر
2010-10-26
1
2
40
با سلام خدمت همه اونایی که برای این سایت زحمت میکش فقط خواستم تشکری ازهمتون کرده باشم همین

درود
برای تشکر کردن از دکمه تشکر استفاده کنید کافیست!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

zaniar

کاربر VIP
2009-07-29
88
246
44
با سلام رسیور ایکلاس مدل 9696در موقع جستجوی کانال کانالهای عمودی رامیگیرد ولی کانالهای افقی را نمی گیرد لطفا راهنمایی کنید

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام رسیور ایکلاس مدل 9696در موقع جستجوی کانال کانالهای عمودی رامیگیرد ولی کانالهای افقی را نمی گیرد لطفا راهنمایی کنید

درود
شما به احتمال زیاد تنظیمات رسیور رو دستکاری کردید
یک بار ریست فکتوری کرده ودوباره امتحان کنید
البته ساعت lnb و تنظیم دیش هم بی تاثیر نیست:eek:k:

yaser_engpetro

کاربر
2010-10-22
2
4
43
سلام.خسته نباشید.من رسیور 9898pvr hd خریدم.شما گفتید ممکنه تقلبی باشه.اما طبق تحقیق من اصلیه.فقط وقتی به lcd sony وصل میکنم به عنوان hd نمیشناسه.چرا؟
ممنونم

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام.خسته نباشید.من رسیور 9898pvr hd خریدم.شما گفتید ممکنه تقلبی باشه.اما طبق تحقیق من اصلیه.فقط وقتی به lcd sony وصل میکنم به عنوان hd نمیشناسه.چرا؟
ممنونم

درود
دوست گرامی طبق اخرین اطلاعات رسیور9898 hd تقلبی و ساخت کشور
چین میباشد حتی در سایت رسمی که نرم افزارها در ان قرار میگیرد اسمی از رسیورhd 9898 نیست!!!!
در ضمن این نوع رسیورها که فقط کابل hd دارند قابلیت باز کردن کانالهایhd رو ندارند وبرای باز کردن کانالهای hdباید از رسیورهای فول hd استفاده کرد
این نوع رسیورها وقتی کابل رو به lcd وصل میکنی فقط کمی کیفیت تصویر رو بالا میبره همین!!!!:eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دستگاه هاي كابل خور 80-90 توماني به هيچ وجه hd نيستند!!

ممنونم

با درود
اين دستگاه ها نه كانال اچ دي باز ميكنه نه اچ دي واقعي هست فقط يك برد كوچك تصوير كانالهاي معمولي را براي خروجي كابل هماهنگ ميكند ودستگاه تلويزيون شما هم سرش كلاه نرفته!!:blow:

antone

کاربر VIP
2010-07-24
36
62
دوست عزیز دانلود نمیشه وچون دان نمی شد پست زدم دوباره تشکر میکنم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mb54
2009-07-23
16
43
سلام.یک مشکلی درمورد نصب برنامه setup لودر ایکلاس بر روی سیستم برای دوستم پیش اومده که من نتو نستم حلش کنم و اون اینه که وقتی لودر رو از سایت دریافت میکنیم از حالت فشرده خارج میکنیم و بعد برنامه setup اونو روی سیستم نصب میکنیم و بعد سیستم رو ری استارت میکنیم و بعد لودر رو اجرا میکنیم . مشکل اینجاست که وقتی کابل و رسیور را به سیستم وصل میکنیم و پج را در لودر فرا میخوانیم پس از زدن کلید پشت دستگاه لودر هیچ عکس العملی انجام نمیده و عمل اپگریت صورت نمیگیره. من چندین لودر مختلف رو از سایت گرفتم و برنامه ستاپشون رو روی سیستم نصب کردم و سیستمو ری استارت کردم ولی بازم مشکل برطرف نشد و لودر عمل اپگریت رو انجام نداد. جالب اینجاست که رسیورهای متفرقه با لودرهای خودشون به راحتی با این سیستم اپگریت میشن ولی لودر ایکلاس برنامه اپگریت روی com1 رو اجرا نمیکنه. در ضمن در لودری که دریافت میکنم دو تا برنامه set up قرار داره که setup اولی اون اجرا میشه و روی سیستم نصب میشه ولی setup1 اون که تو پوشه upgrade هست اجرا نمیشه و ارور میده.ویندوز نصب شده روی سیستم xp2010 .لطفا" دوستان راهنمایی کنندکه علت عمل نکردن اپگریت توسط لودر ایکلاس چی میتونه باشه؟ با تشکر...

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام.یک مشکلی درمورد نصب برنامه setup لودر ایکلاس بر روی سیستم برای دوستم پیش اومده که من نتو نستم حلش کنم و اون اینه که وقتی لودر رو از سایت دریافت میکنیم از حالت فشرده خارج میکنیم و بعد برنامه setup اونو روی سیستم نصب میکنیم و بعد سیستم رو ری استارت میکنیم و بعد لودر رو اجرا میکنیم . مشکل اینجاست که وقتی کابل و رسیور را به سیستم وصل میکنیم و پج را در لودر فرا میخوانیم پس از زدن کلید پشت دستگاه لودر هیچ عکس العملی انجام نمیده و عمل اپگریت صورت نمیگیره. من چندین لودر مختلف رو از سایت گرفتم و برنامه ستاپشون رو روی سیستم نصب کردم و سیستمو ری استارت کردم ولی بازم مشکل برطرف نشد و لودر عمل اپگریت رو انجام نداد. جالب اینجاست که رسیورهای متفرقه با لودرهای خودشون به راحتی با این سیستم اپگریت میشن ولی لودر ایکلاس برنامه اپگریت روی com1 رو اجرا نمیکنه. در ضمن در لودری که دریافت میکنم دو تا برنامه set up قرار داره که setup اولی اون اجرا میشه و روی سیستم نصب میشه ولی setup1 اون که تو پوشه upgrade هست اجرا نمیشه و ارور میده.ویندوز نصب شده روی سیستم xp2010 .لطفا" دوستان راهنمایی کنندکه علت عمل نکردن اپگریت توسط لودر ایکلاس چی میتونه باشه؟ با تشکر...

با درود
دوست گرامی احتمال داره مشکل برگرده به محیط ویندوز که مثلا 64بیتی هست.
والا نصب برنامه روی ویندوزxp وبا سرویس پک3
2007 آپدیت شده هم مشکلی ندیدم.

dusk

کاربر
2010-10-29
2
1
سلام به همه دوستان
من 1 مشکل دارم لطفا بهم کمک کنیدریسیور من آی کلاس 9595x ارور stb s/w damaged میده من برنامه clear و لودر و ریختم رو فلش بهش وصل کردم ولی درست نشد نمی دونم باید چی کار کنم؟
خب یاد ندارم چی کار باید کنم

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا