با تشكر از راهنماي شما ممنونم][
سلام دوست عزيزسلام به اساتيد محترم
ميخواستم بدونم دوره رسيور ايكلاس تموم شده يا نه منظورم كانالهايي كه قطع شدن دوباره باز ميشن
يا برم دنبال يه رسيور ديگه در ضمن كدوم رسيور بهتره وكانالهش باز هست قيمتش زير 200000 تومن باشه
ممنون باي
شما هم دوست گرامي بهتره دستگاه را با نرم افزار11300با سلام به همه دوستان و اساتید
من یه رسیور آیکلاس 9696 Pvr دارم . با نرم افزار 11291 هم آپدیت شده است .متأسفانه بکاپی که از کانال ها می گیرم و لیست چیده شده کانال ها قابل استفاده نیست . :051:
حتی فلش را با خود دستگاه فرمت کردم و بکاپ گرفتم ، هیچ فایل دیگری هم روی فلش نبود ولی موقع استفاده Eror میده .
اگر کسی از دوستان یا اساتید راهنمایی کنه منون میشم .k:
سلام به دوستان گرامی
ببخشید وقتتون رو میگیرم در مورد پچ جدید و
ویژگیهاش ...؟ هایویون 9696 منظور ...؟ و ممنون
:dast:
چرا پست من پاک شد؟
تنظیمات رسیور رو می خواستم:
دو دیش+یک سوئیچ دارم که دیش ها نتظیمن فقط رسیورم ریست شده
باید چیکار کنم؟
دوست گرامی این تایپیک مربوط به مشکلات رسیورهای ایکلاس و
هایویون میباشد و سوال شما ربطی به موضوع تایپیک نداره
چون نوع رسیورتون رو مشخص نکردید در صورت تکرار اخطار دریافت میکنید:busted_red:
اولا که حتما رسیورم ایکلاس یا هایوین بوده که اومدم
دوما اینم مشکله که من دارم!
ایکلاس 9595 دارم
سلام به مدیرسایت من یک دستگاه ایکلاس 9595 دارم که به مدت 5روزه شبکه اموزش ایران روی دستگام قطع شده ولی روی ریسیور استارستx95کارمی کنه ممنون میشم اگر پاسخ بدین؟
با سلام به همه اساتید و دوستان
من یه رسیور آی کلاس 9696 PVR دارم . با نرم افزار 11291 هم آپدیت بود . 2 روز قبل هنگ کرد . بکاپی هم که داشتم نتونستم استفاده کنم .:051:
از اساتید سئوال کردم چیکار کنم ؟ دوستان زحمت کشیدند و راهنمائی کردند که به نرم افزار 11300 آپگرید کنم .
من هم همین کار را کردم ، ابتدا رسیت فکتوری کردم و سپس 11300 را ریختم و سرچ کردم .
مشکل من الان اینه که بعضی از فرکانس ها در نایلست را نمی گیرم .مثلاً فرکانس MBC Persia و فرکانس های JSC SPORT را در لیست فرکانس هام دارم ، ولی وقتی اون فرکانس ها را سرچ می کنم ، هیچ کانالی را باز نمی کنه . :in_love:
دو دفعه هم رسیت فکتوری کردم و دوباره سرچ کردم ولی نشد . :busted_red:
لطفاً راهنمائی کنید . ممنون k:
This Recievers S/W has not been updated for more than 4 months, Please receive the recent SW from the shop to update
سلام دوستان
من یه رسیور iclass 9595 دارم . تازگیا یه صفحه مستطیل شکل همراه با پیغامی وسط تصویر ظاهر شده .
میخوام بدونم مشکل از کجاست ؟
اینم پیام ارور . راستی من از سافکتم و از اینجور چیزا سر در نمیارم خواهشا اگه کمک میکنید مرحله به مرحله بهم بگید که باید چیکار کنم . پیشاپیش ممنون
ممنون . نصبش کردم ولی رسیور قفل کرد . یه تصویری اومده و قفل شده و همونطوری مونده . هر دکمه ای هم که میزنم میگه کانالی نصب نشده است !
چیکار کنم حالا ؟