تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با تشكر از راهنماي شما ممنونم][

دوست عزیز اگر کمی دقت کنی , آخرین Softcam یا Key.data در بخش موجوده. به ادرس زیر بروید.

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27781

دقیقا مانند انتقال نرم افزار عمل کنید. با این تفاوت که بجای ok کردن روی سافتکم, کلید 1 را روی ان فشار دهید سپس ok کنید تا سافتکم منتقل شود.

آخرین ویرایش:

esy710

کاربر
2010-08-02
8
2
38
سلام به اساتيد محترم
ميخواستم بدونم دوره رسيور ايكلاس تموم شده يا نه منظورم كانالهايي كه قطع شدن دوباره باز ميشن
يا برم دنبال يه رسيور ديگه در ضمن كدوم رسيور بهتره وكانالهش باز هست قيمتش زير 200000 تومن باشه
ممنون باي

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
کمک در مورد بکاپ

با سلام به همه دوستان و اساتید

من یه رسیور آیکلاس 9696 Pvr دارم . با نرم افزار 11291 هم آپدیت شده است .متأسفانه بکاپی که از کانال ها می گیرم و لیست چیده شده کانال ها قابل استفاده نیست . :051:

حتی فلش را با خود دستگاه فرمت کردم و بکاپ گرفتم ، هیچ فایل دیگری هم روی فلش نبود ولی موقع استفاده Eror میده .

اگر کسی از دوستان یا اساتید راهنمایی کنه منون میشم .:eek:k:

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
44
سلام به اساتيد محترم
ميخواستم بدونم دوره رسيور ايكلاس تموم شده يا نه منظورم كانالهايي كه قطع شدن دوباره باز ميشن
يا برم دنبال يه رسيور ديگه در ضمن كدوم رسيور بهتره وكانالهش باز هست قيمتش زير 200000 تومن باشه
ممنون باي
سلام دوست عزيز
كانالهاي پكيج بيس فعلا با هيچ نرم افزاري براي دستگاه هاي مشابه باز نميشود مگر توسط شيرينگ هوايي يا اينترنتي
در نتيجه هنوز زوده تصميم به تعويض دستگاهت بگيري شايد دوباره هك شدند
با سلام به همه دوستان و اساتید

من یه رسیور آیکلاس 9696 Pvr دارم . با نرم افزار 11291 هم آپدیت شده است .متأسفانه بکاپی که از کانال ها می گیرم و لیست چیده شده کانال ها قابل استفاده نیست . :051:

حتی فلش را با خود دستگاه فرمت کردم و بکاپ گرفتم ، هیچ فایل دیگری هم روی فلش نبود ولی موقع استفاده Eror میده .

اگر کسی از دوستان یا اساتید راهنمایی کنه منون میشم .:eek:k:
شما هم دوست گرامي بهتره دستگاه را با نرم افزار11300
اپگريد كنيد بعد بك اپ بگيريد وفقط روي دستگاه هايي كه همان ورژن را دارند استفاده كنيد چون نرم افزارهاي جديد هايويون با بك اپ ورژن هاي قبلي وبك اپ هاي ورژن هاي قبلي با نرم افزارهاي جديد مشكل دارند:eek:ky:

lolomehrban

کاربر
2006-10-26
48
114
سلام به دوستان گرامی

ببخشید وقتتون رو میگیرم در مورد پچ جدید و

ویژگیهاش ...؟ هایویون 9696 منظور ...؟ و ممنون

:dast:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام به دوستان گرامی

ببخشید وقتتون رو میگیرم در مورد پچ جدید و

ویژگیهاش ...؟ هایویون 9696 منظور ...؟ و ممنون

:dast:

درود
هر نرم افزار جدیدی که در سایت قرار میگیره
همون موقع قابلیتهاش هم ذکر میشه:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: samsat

sol2n

کاربر
2010-07-10
2
0
36
چرا پست من پاک شد؟
تنظیمات رسیور رو می خواستم:
دو دیش+یک سوئیچ دارم که دیش ها نتظیمن فقط رسیورم ریست شده
باید چیکار کنم؟

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
چرا پست من پاک شد؟
تنظیمات رسیور رو می خواستم:
دو دیش+یک سوئیچ دارم که دیش ها نتظیمن فقط رسیورم ریست شده
باید چیکار کنم؟

دوست گرامی این تایپیک مربوط به مشکلات رسیورهای ایکلاس و
هایویون میباشد و سوال شما ربطی به موضوع تایپیک نداره
چون نوع رسیورتون رو مشخص نکردید در صورت تکرار اخطار دریافت میکنید
:busted_red:

• Like

sol2n

کاربر
2010-07-10
2
0
36
دوست گرامی این تایپیک مربوط به مشکلات رسیورهای ایکلاس و
هایویون میباشد و سوال شما ربطی به موضوع تایپیک نداره
چون نوع رسیورتون رو مشخص نکردید در صورت تکرار اخطار دریافت میکنید:busted_red:

اولا که حتما رسیورم ایکلاس یا هایوین بوده که اومدم
دوما اینم مشکله که من دارم!
ایکلاس 9595 دارم

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
اولا که حتما رسیورم ایکلاس یا هایوین بوده که اومدم
دوما اینم مشکله که من دارم!
ایکلاس 9595 دارم

درود
شما خوب بود از اول نوع رسیورتون رو مشخص میکردید
مسیرهایی رو که دارید وبه سوئیچر وصله رو نگاه میکنی مثلا هاتبرد به کدوم
خونه سوئیچر وصل شده و...................
میای توی نصب=تنظیمات انتن رو وارد میشی
گزینه اولی ماهواره ای رو که داری پیدا کرده و نوع سویچر رو روی diseqcگذاشته وحال گزینه زیریش رو همون شماره ای که به سویچر وصله رو میدی مثلا اگه هاتبرد به سوئیچ شماره 1 هست
اینجا هم همون شماره میزاری وبعد ذخیره کرده وماهواره بعدی هم به همین ترتیب اینارو که انجام دادی توی جستجوی اتوماتیک سرچ کرده وچیدمان کانال رو انجام بده
:eek:k:

• Like

mahsajoon

کاربر
2010-10-25
4
3
35
سلام به مدیرسایت من یک دستگاه ایکلاس 9595 دارم که به مدت 5روزه شبکه اموزش ایران روی دستگام قطع شده ولی روی ریسیور استارستx95کارمی کنه ممنون میشم اگر پاسخ بدین؟

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام به مدیرسایت من یک دستگاه ایکلاس 9595 دارم که به مدت 5روزه شبکه اموزش ایران روی دستگام قطع شده ولی روی ریسیور استارستx95کارمی کنه ممنون میشم اگر پاسخ بدین؟

با درود
شما یک بار ریست فکتوری کرده
ودوباره سرچ کنید و نتیجه رو اعلام کنید

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
فرکانس ها

با سلام به همه اساتید و دوستان

من یه رسیور آی کلاس 9696 PVR دارم . با نرم افزار 11291 هم آپدیت بود . 2 روز قبل هنگ کرد . بکاپی هم که داشتم نتونستم استفاده کنم .:051:

از اساتید سئوال کردم چیکار کنم ؟ دوستان زحمت کشیدند و راهنمائی کردند که به نرم افزار 11300 آپگرید کنم .

من هم همین کار را کردم ، ابتدا رسیت فکتوری کردم و سپس 11300 را ریختم و سرچ کردم .

مشکل من الان اینه که بعضی از فرکانس ها در نایلست را نمی گیرم .مثلاً فرکانس MBC Persia و فرکانس های JSC SPORT را در لیست فرکانس هام دارم ، ولی وقتی اون فرکانس ها را سرچ می کنم ، هیچ کانالی را باز نمی کنه . :in_love:

دو دفعه هم رسیت فکتوری کردم و دوباره سرچ کردم ولی نشد . :busted_red:

لطفاً راهنمائی کنید . ممنون :eek:k:

آخرین ویرایش:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام به همه اساتید و دوستان

من یه رسیور آی کلاس 9696 PVR دارم . با نرم افزار 11291 هم آپدیت بود . 2 روز قبل هنگ کرد . بکاپی هم که داشتم نتونستم استفاده کنم .:051:

از اساتید سئوال کردم چیکار کنم ؟ دوستان زحمت کشیدند و راهنمائی کردند که به نرم افزار 11300 آپگرید کنم .

من هم همین کار را کردم ، ابتدا رسیت فکتوری کردم و سپس 11300 را ریختم و سرچ کردم .

مشکل من الان اینه که بعضی از فرکانس ها در نایلست را نمی گیرم .مثلاً فرکانس MBC Persia و فرکانس های JSC SPORT را در لیست فرکانس هام دارم ، ولی وقتی اون فرکانس ها را سرچ می کنم ، هیچ کانالی را باز نمی کنه . :in_love:

دو دفعه هم رسیت فکتوری کردم و دوباره سرچ کردم ولی نشد . :busted_red:

لطفاً راهنمائی کنید . ممنون :eek:k:

با درود
دوست گرامی با این توضیحاتی که شما ارائه کردید
مشکل نمیتونه از رسیورتون باشه شما ساعتLNB
رو چک کرده واز تنظیم دیش ویا قیچی وسویچر ویا کابلت مطمئن شوید
میتونید از لیست کانال اماده که در بخش وجود داره واخرینش که برای رسیورهای 9696 و 9595 معمولیست که توسط خودم گذاشته شده رو امتحان کنید:eek:k:

mohammadrm

کاربر
2010-11-15
3
1
سلام دوستان
من یه رسیور iclass 9595 دارم . تازگیا یه صفحه مستطیل شکل همراه با پیغامی وسط تصویر ظاهر شده .
میخوام بدونم مشکل از کجاست ؟
اینم پیام ارور . راستی من از سافکتم و از اینجور چیزا سر در نمیارم خواهشا اگه کمک میکنید مرحله به مرحله بهم بگید که باید چیکار کنم . پیشاپیش ممنون
This Recievers S/W has not been updated for more than 4 months, Please receive the recent SW from the shop to update

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام دوستان
من یه رسیور iclass 9595 دارم . تازگیا یه صفحه مستطیل شکل همراه با پیغامی وسط تصویر ظاهر شده .
میخوام بدونم مشکل از کجاست ؟
اینم پیام ارور . راستی من از سافکتم و از اینجور چیزا سر در نمیارم خواهشا اگه کمک میکنید مرحله به مرحله بهم بگید که باید چیکار کنم . پیشاپیش ممنون

با درود
این سوال شما بارها جواب داده شده
شما یا از نرم افزارهای جدید استفاده کرده ورسیور رو اپگرید کنید
و یا اینکه در تنظیمات رسیور رفته و تاریخ رسیور رو روی 2009 بگذارید
نرم افزار رو از تایپک زیر (((( فایل اول ))))) دانلود کرده وبدون فولدر روی فلش مموری
ریخته وبه رسیور انتقال دهید:eek:k:
http://1.irantks.biz/showpost.php?p=189216&postcount=1

آخرین ویرایش:

hamid_ar

کاربر
2008-04-29
2
1
با سلام .فكر نكنم تقلبي باشه چون همه گزينه هاي ريسيور اصلي رو داره (البته من از نظر ظاهري چك كردم).دليل نيومدن نرم افزار هم اينه كه اين ريسيور جديده.

mohammadrm

کاربر
2010-11-15
3
1
ممنون . نصبش کردم ولی رسیور قفل کرد . یه تصویری اومده و قفل شده و همونطوری مونده . هر دکمه ای هم که میزنم میگه کانالی نصب نشده است !
چیکار کنم حالا ؟

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
ممنون . نصبش کردم ولی رسیور قفل کرد . یه تصویری اومده و قفل شده و همونطوری مونده . هر دکمه ای هم که میزنم میگه کانالی نصب نشده است !
چیکار کنم حالا ؟

درود
شما مراحل زیر رو دنبال کن
منو +نصب+ جستجوی اتوماتیک ماهواره
داخل که شدی ماهواره رو تیک زده وسرچ میکنی!!!
البته این فقط برای تک مسیر هست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا