تاپیك ويژه پرسش وپاسخ هايويون وهايويژن و ايكلاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

arya7

کاربر
2010-03-11
77
164
سلام
در ایکلاس منوی موتورگزینه یوسالزچطور میشه محدودیت رو از چرخش موتور برداشت در 15 دزجه غربی چون دیگه موتور هوشمند نمیچرخه باید با کنترول فرمان داد و سیو کرد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bm90

zizou_sami

کاربر
2011-03-30
7
13
سلام دوستان
لطفا راهنمایی بفرمایید که آیکلاس k9k9 با دانگل میکروباکس 2 جواب میدهد
یعنی این رسیور دانگل اصلا ساپورت میکنه ؟

siyamak.sadri

Banned
2010-05-23
74
44
44
درود
بله دوست من ساپورت میکنه:eek:k:
سلام به استاد بزرگ hmid121 چند تا سوال داشتم. ميخواستم رسيور ايكلاس9797XNPVR كانالهاي hd را ساپورد ميكنه در ضمن چه بلاي سر كانالهاي اکشن انیماکس امده فركانس انها سيگنال نداره در ضمن رسيورهاي بالاي 200هزار تومان چه رسيور هاي هستتند واسمشون چيست؟ مرسي از جوابت:a12:

ahmadrahim

کاربر
2010-05-27
103
173
با سلام.من یک ریسیورHDiclass-x-10FATدارم یه نرم افزاربراش میخوام که هم منوشو عوض کنم هم ببینم پروگرام میشه یا نه؟اگه امکان داره دوستان یه راهنمایی درست در باره این ریسیور به من بدهیدممنون میشم

zizou_sami

کاربر
2011-03-30
7
13
درود
بله دوست من ساپورت میکنه
:eek:k:
مرسی دوست عزیزم
امیدوار شدم
من هرمزگان هستم w3 دارم ولی هر کار کردم intelsat 1002 نیومد اصلا هرمزگان پوشش داره
intelsat 1002 ؟
و میخوام راهنمایی کنی که برای راه اندازی دانگل من تنظیماتی باید توی خود دانگل یا رسیور انجام بدم ؟
و برای جهت w3 میکروباکس 2 و iclass k9k9 دقیقا کدوم نرم افزار برا میکرو 2 استفاده کنم ؟
اگه راهنمایی کامل به من مبتدی کن ممنون میشم
آخه یه بار امتحان کردم باز نکرد چیزی

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام به استاد بزرگ hmid121 چند تا سوال داشتم. ميخواستم رسيور ايكلاس9797XNPVR كانالهاي hd را ساپورد ميكنه در ضمن چه بلاي سر كانالهاي اکشن انیماکس امده فركانس انها سيگنال نداره در ضمن رسيورهاي بالاي 200هزار تومان چه رسيور هاي هستتند واسمشون چيست؟ مرسي از جوابت:a12:

درود
این رسیور کانالهای hd رو ساپورت نمیکنه وکانالهای اکشن
و ........ s2 شده واین یعنی اینکه با رسیورهای معمولی مثل رسیورشما
قابل دریافت نیست
رسیورهای بالای 200 تومن فول اچ دی بوده و s2 رو ساپورت میکنند
واسمهای مختفی دارند مثل استرانگ. ایکلاس. یورواستار.و غیره ......
:eek:k:

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام.من یک ریسیورHDiclass-x-10FATدارم یه نرم افزاربراش میخوام که هم منوشو عوض کنم هم ببینم پروگرام میشه یا نه؟اگه امکان داره دوستان یه راهنمایی درست در باره این ریسیور به من بدهیدممنون میشم

درود
دوست من در سایت رسمی که نگاه کردم اسمی از این مدلی که شما گفتید نبود:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arya7

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
مرسی دوست عزیزم
امیدوار شدم
من هرمزگان هستم w3 دارم ولی هر کار کردم intelsat 1002 نیومد اصلا هرمزگان پوشش داره
intelsat 1002 ؟
و میخوام راهنمایی کنی که برای راه اندازی دانگل من تنظیماتی باید توی خود دانگل یا رسیور انجام بدم ؟
و برای جهت w3 میکروباکس 2 و iclass k9k9 دقیقا کدوم نرم افزار برا میکرو 2 استفاده کنم ؟
اگه راهنمایی کامل به من مبتدی کن ممنون میشم
آخه یه بار امتحان کردم باز نکرد چیزی
درود
دوست من باید بیم داشته باشه برای بهتر جواب گرفتنت باید به بخش نصب و راه اندازی انتن بری
وسوال خودتو در تاپیک پرسشو پاسخ درباره نصب و جهتیابی مطرح کنی تازودتر جواب بگیری
برای راه اندازی میکرو در رسیور هم که
به ترتیب مراحل زیر رو دنبال میکنید
منو+تنظیمات رسیور+پورت سریال وگزینه twinرو فعال میکنید شما از هر کدوم از این نرم افزارهای جدید استفاده کنی میکرو رو ساپورت میکنه:eek:k:

ebi111

کاربر
2009-06-16
161
523
48
باسلام
دوستان رسیور Iclass 9898 pvr HDMI کانالهای Hdروساپورت میکنه
با تشکر

arya7

کاربر
2010-03-11
77
164
سلام
در ایکلاس منوی موتورگزینه یوسالزچطور میشه محدودیت رو از چرخش موتور برداشت در 15 دزجه غربی چون دیگه موتور هوشمند نمیچرخه باید با کنترول فرمان داد و سیو کرد
ایا راه حلی داره که این گزینه usals رو در 15 -12.5 درجه فعال بمونه و خارج ازمحدوده نزنه ؟؟؟

mehrnaznarab

کاربر
2009-06-04
33
62
53
خارج از محدوده

ایا راه حلی داره که این گزینه usals رو در 15 -12.5 درجه فعال بمونه و خارج ازمحدوده نزنه ؟؟؟
در رسیور های ایکلاس این مشکل وجود دارد فقط موقع نصب دیش باید با بالا یا پایین کردن موتور طول جغرافیایی را کم کنید مثلا اگه طول جغرافیی شما از 51.9 بالاتر برود دیگه نایل ست را نیز خارج از محدوده میزنه .ولی در کل چون فاصله تله استار تا نقطه صفر ما زیاد است نمیشه درست کرد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arya7

arya7

کاربر
2010-03-11
77
164
در رسیور های ایکلاس این مشکل وجود دارد فقط موقع نصب دیش باید با بالا یا پایین کردن موتور طول جغرافیایی را کم کنید مثلا اگه طول جغرافیی شما از 51.9 بالاتر برود دیگه نایل ست را نیز خارج از محدوده میزنه .ولی در کل چون فاصله تله استار تا نقطه صفر ما زیاد است نمیشه درست کرد

البته همینطوری هم باید درجه موتور رو دستکاری کرد چون هیچ کدوم از موتورها استاندارد نیستند و با مختصات منطقه مورد نظر تنظیم دقیق نمیشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: feri_kh

ahwaz_1980

کاربر
2010-05-26
5
17
44
داداش من رسیور ایکلاس k9k9دارم چه جوری میتونم کد یک کانال را شناسایی کنم آخه رسیور استار ست x95 این توانایی را داره که با کلیک روی کانال کارتی و زدن دکمه صفر کد آن کانال ظاهر میشه آیا برای دستگاههای ایکلاس این امکان وجود داره؟

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
داداش من رسیور ایکلاس k9k9دارم چه جوری میتونم کد یک کانال را شناسایی کنم آخه رسیور استار ست x95 این توانایی را داره که با کلیک روی کانال کارتی و زدن دکمه صفر کد آن کانال ظاهر میشه آیا برای دستگاههای ایکلاس این امکان وجود داره؟

سلام دوست من

شما بر روی وضعیت stb جایی که تاریخ پروگرام گوشی رو زده

بزنید 1234 وارد منوی کد دهی رسسیور شوید و در قسمت های مختلف

کدها را مشاهده کنید این رسیور مانند 95 این قابلیت را ندارد

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل .

اخرين پچ را بريزيد كد در كانال جايگذاري شده براي وارد كردن كد بصورت دستي هم نياز به ايندكس دو رقمي نداريد فقط نام ماهواره بدر فركانس 11900 و ايدنت كانال را 3 گذاشته و كد 16 رقمي را در رديف اخر وارد كنيد...

قبلا اموزش را قرار دادم ..

دوست گرامی کدهایه بیس اصولا" در دوحالت 16 تایی و32 تایی وارد می شوند واصلا" در هر رسیوری و در هر ردیفی فقط 16 عدد کد وارد می شوند به غیر از استرانگ که 32تایی در یکردیف قرار می گیرد واگر شبکه ای کد ان 32 تایی بود باید 16 تایه اول را در یکردیف و16 تایی دوم را در ردیف زیرین وارد کرد!!

در شبکه سه هم ما حداگثر 16 عدد کد داریم(1111113311111133) که اگر دقت کنید تمام انها در یک ردیف جا میگیرند و تعداد دقیا" با خانه هایه یکردیف برابرند!!

پس نیازی به وارد کردن در 2 ردیف نیست مگر اینکه کد شبکه مورد نظر 32 تایی باشد که در بالا توضیح دادم!!!

طریقه وارد کردن کد بیس در هایویون و ایکلاس از سمت چپ به راست:
1111113311111133 0003
کد 16 تایی ایدنت

تذکر: در مواردی مشاهده شده است که حتی در صورت عمل کردن موارد بالا شبکه 3 باز نمی شود که به این دلیل است که در این مدل ایدنت همان سی ایدی کانال می باشد که به هگز تبدیل میشود وچون شبکه هایه دیگرهم ممکن است که با همین سی ایدی پخش شوند ودر نهایت ایدنت انها در این مدل با هم یکی شوند شبکه مورد نطر بازنمیشود که باید برایه رفع این مشکل کد شبکه 3 سیما را در اولین ردیفی که وارد قسمت بیس می شویم وارد کنیم واز درست کردن ردیف دیگر که در اخر ردیف ها قرار بگیرد خودداری کنید!

زمانی که شما وارد قسمت بیس می شوید در اولین ردیف که سمت چپ با شماره 1 مشخص شده کد مورد نطر را وارد کنید تا شبکه 3سیما موقع پخش فوتبال بازشود!

موفق وسر بلند باشید

پیوست‌ها

• 26.7 کیلوبایت بازدیدها: 149

ali azad

کاربر
2008-02-29
42
125
باسلام،من دنبال برنامه جدیدرسیور9797xn pvr hdmiهستم،متاسفانه درقسمتهای مختلف سایت

پیدا نکردم،آیامیتونیدراهنمایی کنید،آنراکجاپیداکنم؟وآیابابرنامه مدل مشابه رسیوردیگرمیشه دستگاه

روآپگریدکرد؟

sanden

کاربر
2009-07-04
163
365
40
دوستان آیا کسی رو این دستگاه ( iClass HD 9797 Xs PVR ) پورت لن را نصب کرده؟ بعد از نصب مشکلی نداشته؟ CCcam خوب جواب داده؟آیا شیرینگ اینترنتی این دستگاه همچنان فعال است (قطعی ندارد)؟

آخرین ویرایش:

sanden

کاربر
2009-07-04
163
365
40
با سلام
می بخشید من این سوال رو در یه تاپیک دیگر هم مطرح کردم اما جواب نگرفتم و میدونم جای سوال من توی این تاپیک نیست اما چون تاپیک مرتبط دیگری ندیدم به ناچار در این تاپیک سوال خودم را مطرح کردم ( با عرض معذرت از مدیران و دوستان )
من آی کلاس hd 9797 sx pvr xvid تازه خریدم و آخرین نرم افزار که توی همین بخش هست هم انتقال دادم مشکلی هم نداشت اما کمی بعد پنل جلو که نام کانال و ... را می نویسد خاموش شد یعنی خود رسیور عالی کار می کند اما پنل خاموش است کابینت را باز کردم و سوکت ها و اتصالات را چک کردم اما تغییری ایجاد نشد خواستم اگر امکان داشته باشه دوستان محترم راهنمایی بفرمایند. با تشکر.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا