سلام دوستان
لطفا راهنمایی بفرمایید که آیکلاس k9k9 با دانگل میکروباکس 2 جواب میدهد
یعنی این رسیور دانگل اصلا ساپورت میکنه ؟
سلام به استاد بزرگ hmid121 چند تا سوال داشتم. ميخواستم رسيور ايكلاس9797XNPVR كانالهاي hd را ساپورد ميكنه در ضمن چه بلاي سر كانالهاي اکشن انیماکس امده فركانس انها سيگنال نداره در ضمن رسيورهاي بالاي 200هزار تومان چه رسيور هاي هستتند واسمشون چيست؟ مرسي از جوابت:a12:درود
بله دوست من ساپورت میکنهk:
مرسی دوست عزیزمدرود
بله دوست من ساپورت میکنهk:
سلام به استاد بزرگ hmid121 چند تا سوال داشتم. ميخواستم رسيور ايكلاس9797XNPVR كانالهاي hd را ساپورد ميكنه در ضمن چه بلاي سر كانالهاي اکشن انیماکس امده فركانس انها سيگنال نداره در ضمن رسيورهاي بالاي 200هزار تومان چه رسيور هاي هستتند واسمشون چيست؟ مرسي از جوابت:a12:
با سلام.من یک ریسیورHDiclass-x-10FATدارم یه نرم افزاربراش میخوام که هم منوشو عوض کنم هم ببینم پروگرام میشه یا نه؟اگه امکان داره دوستان یه راهنمایی درست در باره این ریسیور به من بدهیدممنون میشم
مرسی دوست عزیزم
امیدوار شدم
من هرمزگان هستم w3 دارم ولی هر کار کردم intelsat 1002 نیومد اصلا هرمزگان پوشش داره
intelsat 1002 ؟
و میخوام راهنمایی کنی که برای راه اندازی دانگل من تنظیماتی باید توی خود دانگل یا رسیور انجام بدم ؟
و برای جهت w3 میکروباکس 2 و iclass k9k9 دقیقا کدوم نرم افزار برا میکرو 2 استفاده کنم ؟
اگه راهنمایی کامل به من مبتدی کن ممنون میشم
آخه یه بار امتحان کردم باز نکرد چیزی
دوستان رسیور Iclass 9898 pvr HDMI کانالهای Hdروساپورت میکنه
با تشکر
ایا راه حلی داره که این گزینه usals رو در 15 -12.5 درجه فعال بمونه و خارج ازمحدوده نزنه ؟؟؟سلام
در ایکلاس منوی موتورگزینه یوسالزچطور میشه محدودیت رو از چرخش موتور برداشت در 15 دزجه غربی چون دیگه موتور هوشمند نمیچرخه باید با کنترول فرمان داد و سیو کرد
در رسیور های ایکلاس این مشکل وجود دارد فقط موقع نصب دیش باید با بالا یا پایین کردن موتور طول جغرافیایی را کم کنید مثلا اگه طول جغرافیی شما از 51.9 بالاتر برود دیگه نایل ست را نیز خارج از محدوده میزنه .ولی در کل چون فاصله تله استار تا نقطه صفر ما زیاد است نمیشه درست کردایا راه حلی داره که این گزینه usals رو در 15 -12.5 درجه فعال بمونه و خارج ازمحدوده نزنه ؟؟؟
در رسیور های ایکلاس این مشکل وجود دارد فقط موقع نصب دیش باید با بالا یا پایین کردن موتور طول جغرافیایی را کم کنید مثلا اگه طول جغرافیی شما از 51.9 بالاتر برود دیگه نایل ست را نیز خارج از محدوده میزنه .ولی در کل چون فاصله تله استار تا نقطه صفر ما زیاد است نمیشه درست کرد
داداش من رسیور ایکلاس k9k9دارم چه جوری میتونم کد یک کانال را شناسایی کنم آخه رسیور استار ست x95 این توانایی را داره که با کلیک روی کانال کارتی و زدن دکمه صفر کد آن کانال ظاهر میشه آیا برای دستگاههای ایکلاس این امکان وجود داره؟